Alle julegaver ideerTest af julekalendere

1, 2 & 3: Julekalender fra Nude by Nature

I 2017 har Nude By nature endnu engang lavet en skøn julekalender med navnet 12 Days of Christmas fra Nude by Nature.

Nude by Nature er et australsk mærke, der kun er produceret på rene ingredienser, som oftest findes i den australske natur. Der er  ingen parabener, talkum eller silikone i deres produkter.

Nude By Natures 12 Days of Christmas indeholder “kun” 12 låger, modsat andre julekalendere som har 24  låger med gaver. Modsat de andre julekalendere betyder de 12 låger tilgengæld at de gaver, der er i kalenderen er større og kan bruges mere end 1 gang.

Køb Nude by Nature julekalenderen her

Julegavertilalle.dk har fået mulighed for at teste julekalenderen Nude By nature fra Coolshop, og uge for uge vel vi gennemgå  3 af lågerne i  julekalenderen. Den 1-7 december gennemgår vi låge 1,2 og 3.

Læs mere om testen og Nude By Nature i bunden af siden.

#1.

December starter med låge nr.1 og den første julekalendergave fra Nude By nature. Bag låge nr. 1 gemmer der sig et Make up Spejl til tasken. Spejlet måler ca. 6×6 cm, hvilket gør det perfekt til håndtasken eller toilettasken. Spejlet har en rosa guld skinnende overflade med logo på. På begge sider er der spejl på indersiden af spejlet.

 

 

 

#2.

Låge nr. 2 er aflang, og bag den gemmer sig en Perfecting concealer ( Anti-cernesPerfecteur). Concealeren er 2 ml stor, hvilket gør den perfekt når man er på farten. Ligesom alt andet make up fra Nude by nature indeholder Perfecting concealeren ingen parabener, talkum eller silikone, alligevel dækker den rigtig flot både rundt om øjne, næse og mund. Efter påføring følelses huden blød og lækker uden at være klisteret.

 

#3.

Låge nr. 3 afsløre næsten sig selv inden man har åbnet den, med din mandelformet form. Bag den gemmer der sig (ikke overraskende) en Beauty blender. Beauty blenderen er i den sødeste baby lyserøde farve og måler ca. 3 cm i højden. Beauty blenderen lugter meget neutral og er blød at røre ved.

 

Vores anmeldelse af 12 Days of Christmas fra Nude by Nature julekalenderen.

Vi er stor fan af Make up julekaleder julekalendere, hvor producenter har gjort lidt ekstra for pigerne og kvinder som modtager julekalenderen. Julekalender fra Nude by Nature har lagt fokus på andet end bare Make up, og det betyder gaverne i julekalenderen kan holde i årevis. Kalenderen er flot pakket ind med et lækkert og moderne design

Det kræver lange negle eller en lille kniv og åbne lågerne i julekalenderen. Hver genstand i julekalenderen er indpakket i plastik. Produkterne er designet i et ens design, i stil med Nude by natures øvrige produkter, og kvaliteten er god på alle produkterne.

Køb Nude by Nature julekalenderen her

 

Om Testen: Testen af julekalender fra Nude by Nature er julegavertilalle.dk ærlige mening om produktet. Vi er ikke blevet betalt for vores mening om  julekalenderen, og vi kan stå indenfor alle vores holdninger.

Læs også: 3+ Frække julekalendere til voksne 2017