Test af julekalendere

10, 11 & 12: Julekalender fra Nude by Nature

Vi har åbnet de første 9 låger og i denne uge gennemgår vi låge 10, 11 & 12 i julekalenderen 12 Days of Christmas fra Nude by Nature.

Læs også: 7, 8 & 9: Julekalender fra Nude by Nature

Nude by Nature er et australsk mærke, der kun er produceret på rene ingredienser, som oftest findes i den australske natur. Der er ingen parabener, talkum eller silikone i deres produkter.

Nude By Natures 12 Days of Christmas indeholder “kun” 12 låger, modsat andre julekalendere som har 24 låger med gaver. Modsat de andre julekalendere betyder de 12 låger tilgengæld at de gaver, der er i kalenderen er større og kan bruges mere end 1 gang.

Køb Nude by Nature julekalenderen her

Nude by nature julekalender, julekalender Nude by nature, anmeldselse af Nude by nature julekalender, julekalender anmeldelse Nude by nature, make up Nude by nature, økologisk make up, australsk julekalender, make up julekalender, smike julekalender

Julegavertilalle.dk har fået mulighed for at teste julekalenderen Nude By nature fra Coolshop, og uge for uge vel vi gennemgå 3 af lågerne i julekalenderen. Den 19-24 december gennemgår vi låge 10, 11 og 12.

Læs mere om testen og Nude By Nature i bunden af siden.

#10.

Låge nr. 10 er en lille aflang låge. Bag den gemmer der sig en fin lille blyant spidser til eyeliners. Eyeliner spidseren er designet er i rosaguld ligesom make up spejlet (låge nr. 1) og og pincetten (låge nr. 4) med Nude by Nature logo hen over toppen. Sættet skaber flot harmoni i toiletskabet

Eyeliner spidseren kan spidse eyelinere i 2 forskellige størrelser via de 2 spidsere indeni.

 

#11.

Låge nr. 11 er julekalenderens næstsidste låge. Bag lågen gemmer der sig en smuk blød pudderpensel. Penslen er lavet i stil med Nude by Natures Kabuki Brush som er lavet af syntetiske hår, som er mindst ligeså god som naturlige hår.

Pudderpenslen fordeler pudder i et flot og naturligt lag på huden, og den kompakte størrelse gør den nem at have med rundt i tasken eller make up pungen.

#12.

Låge nr. 12 er en stor rund låge. Bag lågen gemte der sig en powder foundation.

Den smukke Nude by nature Powder foundation (radiant loose powder foundation) er 4 gram stor i farven N4 silky beige.

Pudderen er fantastisk blød når den er påført på huden og del fordeler sig flot i samarbejde med pudderpenslen som gemte sig bag låge nr. 11.

 

Vores anmeldelse af 12 Days of Christmas fra Nude by Nature julekalenderen.

Vi er stor fan af Make up julekalender julekalendere, hvor producenter har gjort lidt ekstra for pigerne og kvinder som modtager julekalenderen. Julekalender fra Nude by Nature har lagt fokus på andet end bare Make up, og det betyder gaverne i julekalenderen kan holde i årevis. Kalenderen er flot pakket ind med et lækkert og moderne design

Det kræver lange negle eller en lille kniv og åbne lågerne i julekalenderen. Hver genstand i julekalenderen er indpakket i plastik. Produkterne er designet i et ens design, i stil med Nude by natures øvrige produkter, og kvaliteten er god på alle produkterne.

Køb Nude by Nature julekalenderen her

Om Testen: Testen af julekalender fra Nude by Nature er julegavertilalle.dk ærlige mening om produktet. Vi er ikke blevet betalt for vores mening om julekalenderen, og vi kan stå indenfor alle vores holdninger.

Læs også: Te julekalendere til voksne