Alle julegaver ideerJulegave ideerJulegaver til drengeJulegaver til pigerLegetøjTil Børn

10+ Gaver med Gurli Gris

Gurli Gris har stjålet mange børns hjerter og med god grund.

Derfor er gaver med Gurli Gris også utrolig populære til jul og fødselsdage eller når barnet skal forkæles.

I denne oversigt giver vi dig mere end 10 gaver med Gurli Gris, hendes familie og søde venner.

Læs også >> Gaver med Frost og Frost 2 (Disney Frozen)

Note: Artiklen om gaver med Gurli Gris er sidst opdateret D. 12/5 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Hvem er Gurli Gris

Gurli gris har hendes egen farverige og sjove verden, som børn elsker! Gurli Gris er en britisk animeret tv-serie, der følger eventyrene og hverdagslivet af en familie af grise og deres venner af forskellige dyrearter.

Serien er elsket af børn og voksne over hele verden for sin sjove og underholdende stil, og dens skønne karakterer, der omfatter Gurli, hendes bror Georg, mor og far Gris og deres venner og naboer.

Gennem sine episoder tager Gurli Gris seerne med på sjove og lærerige eventyr, hvor de lærer om vigtige værdier som f.eks venskab, familie, fællesskab og accept. Serien er kendt for sin humoristiske og legende tilgang til emner, der er relevante for både børn og voksne.

Med sin farverige og livlige animation, sjove dialoger og fantastiske karakterer, er Gurli Gris blevet en af de mest populære børneserier i verden.

Gaver med Gurli Gris

Gurli gris bamse, bamse med Gurli gris, bamser til nyfødte, unisex bamser

Gurli gris bamse

Sød Gurli Gris bamse som måler ca. 30 cm. Bamsen er perfekt til at kramme, sove med eller bare til leg!

Pris: 199,95 kr – Køb Gurli Gris bamsen her

Bamse med Gurli Gris, Gurli Gris bamse, bamse med Gurli Gris, Gurlig Gris bamse med enhjørning, plysdyr til små piger, grise bamse, julegaver til 2 årige

Gurli Gris Bamse med enhjørning

Utrolig blød bamse i plys med din favorit Gurli Gris figur, pyntet med stjerner og med en enhjørning i hånden. Den måler 30 cm i højden.

Pris: 199,95 kr – Køb Gurli Gris bamsen her

Gurli Gris natlampe, lampe med Gurli Gris, Gaver med Gurli gris, Gurli gris lamper, gaver til børn og børnebørn

Gurli Gris natlampe

Den perfekte Gurli Gris natlampe til babyer og børn. Den fungere som en 2 i 1, der både er en natlampe og lommelygte. Når den står på bordet er den en natlampe. For at aktivere lommelygten, skal du blot tage den op også tænder den. Praktisk for forældre, der ikke ønsker at tænde lyset når babyen sover.

Pris: 118 kr – Køb Gurli Gris natlampen her

Gurli gris håndklæde, håndklæde med Gurli gris, Gurli gris gave, gave med Gurli Gris

Gurli Gris Håndklæde

Et super sødt Gurli Gris Håndklæde med Gurli som dykker med hajer, havskildpadder og søstjerner under vandet. Måler 70×140 cm. Perfekt gave til de mindste som fylder år og som elsker Gurli Gris.

Pris: 85 kr – Gå til shop

Vendespil med Gurli Gris, Gurli gris vendespil, spil med Gurli gris, memory spil til børn, vendespil til børn, julegaver til små børn,

Vendespil med Gurli Gris

Et super fint vendespil med 36 brikker, som alle sammen er forbundet til Gurli Gris fantastiske verden. Denne gave med Gurli Gris er både brugbar og med til at udvikle barnet hukommelse.

Pris: 60 kr – Se Gurli gris vendespillet her

Gurli Gris Skolehus i Træ, Gurli Gris legetøj, Gurli gris hus, gaver med Gurli Gris, Gurli gris gaver, Gaver til børn og børnebørn, legetøj med Gurli Gris

Gurli Gris Skolehus i Træ

Gurli Gris trælegetøj er lavet af kvalitets, holdbart og bæredygtigt træ med iøjnefaldende farver og design. Denne Gurli gris skolehus er den perfekte gave til små Gurli-fans. Designet sigter mod at stimulere et barns fantasi under leg. Åbn Gurli Gris Træ skolehuse, så dine små vil opdage, at der er masser af sjov at få. Smukt dekoreret og let at åbne legesæt inspirerer fantasifuldt spil, så historiefortællingsevner udvikles mens du har det sjovt!

Pris: 220 kr – Køb Gurli Gris skolehuset her

gurli gris hoppebold, hoppebold, hoppebold med gurli gris

Gurli Gris Hoppebold 50 cm

Hope rundt i mudderet med denne Gurli Gris hoppebold. Det børnevenlige håndtag gør det nemt at hoppe rundt. Hjælper med udvikling af motorik og balance.

Pris: 99,95 kr – Se Gurli gris hoppebold her

Gurli Gris telt, julegaver til små piger, julegaver til 3 årige, julegaver til 2 årige piger, popup telt til piger, gaver med Gurli Gris, Gurli gris pop up telt, Gurli Gris legetelt

Gurli Gris legetelt

Flot legetelt med Gurli Gris og hendes venner, som spiller musik og har det sjovt. Teltet har en dør som kan åbnes og lukkes ved at rulle stoffet op. Produktmål: 75x75x90 cm.

Pris: 199,95 kr – Køb Gurli Gris legeteltet her

Gurli gris dukke, Børne guitar, guitar til børn, legetøjs guitar, guitar legetøj, Gurli Gris Skolebus i Træ, Gurli Gris legetøj, Gurli gris bus, gaver med Gurli Gris, Gurli gris gaver, Gaver til børn og børnebørn, Dukke med Gurli Gris, Gurli Gris bamse, bamse med Gurli Gris, El-scotter med Gurli gris, gaver med gris, børne scooters, små scooters til børn, gaver til 3 år, gaver til børn på 3 år

Gurli Gris Skumstol

Denne Gurli gris skumstole er behagelige til rolige stunder eller tid foran fjernsynet. Betrækket kan tages af for nem og hurtig rengøring.

Skumstolen måler H42 cm x L52 cm x B33 cm og er fremstillet af polyurethanskum som gør stolen rigtig blød og fleksibel.

Pris: 399,00 kr – Køb skumstolen her

legetøj, gåvogn legetøj til børn, gåvogn til børn, gåbil

Gurli Gris Min-første-Gåbil

Kør en tur med Gurli Gris på denne smarte gå bil!
Gå bilen har flere smarte funktioner, som f.eks ryglænet der giver komfortabel rygstøtte, det let-kurvede sæde gør det nemmere for børnene at blive siddende på gå bilen, stopklods i fronten, der forhindre at gå bilen vælter forover. Produktmål: 52x23x24 cm.

Pris: 249,95 kr – Køb gå bilen her

Fandt du ikke den rigtige gave? Så få mere inspiration her:

Frost julegaver, gaver med Frost 2, bord og stolesæt med Frost, Bord og stolesæt med Anna og Elsa, julegaver til små piger, julegaver til 3 årige, julegaver til 2 årige piger

Frost 2 Bord og Stole sæt

Sjovt og funktionelt børnebord med to stole med motiv af Disney Frost 2 filmen. Anna er på den ene stol og Elsa er på den anden stol, så der kan vælges mellem hvem man helst vil sidde ved. På bordet står skriften: Prepare for Adventure (oversat: Hver klar til eventyr).

Det er den perfekte størrelse til småbørn og deres forskellige aktiviteter som tegning, maling og alt andet, da bordet nemt kan tørres af med en fugtig klud. Bord og stole er nemme at montere med den vedlagte instruktioner. Produktmål: 50x50x44 cm.

Pris: 469,00 kr – Gå til shop

9788711513941

Peter Pedal bøger

Når man er barn, og ikke selv har lært at læse, så er en god bog til oplæsning en af de bedste ting i verden. Peter Pedal bøgerne har været populære i flere generationer.  Peter Pedal er en abe og hans ejer/bedste ven er “manden med den gule hat”. Igennem årene har Peter Pedal været hovedpersonen i en række billedbøger af det tyske kunstnerpar H. A. Rey og Margaret Rey. Bogen

De allerbedste historier med Peter Pedal indeholder 12 klassiske historier: Peter Pedal og fødselsdagsfesten, Peter Pedal besøger en chokoladefabrik, Peter Pedal i legetøjsbutikken, Peter Pedal bager pizza, Peter Pedal hos tandlægen, Peter Pedal besøger en brandstation, Peter Pedals første skoledag, Peter Pedal bager pandekager, Peter Pedal opdager en dinosaur, Peter Pedal besøger en boghandel, Peter Pedal på telttur, Glædelig jul, Peter Pedal!

Pris: 149,95 kr – Køb bogen her

Elsa dukke, Elsa Frost dukke, Frozen dukke, Prinsesse Elsa dukke, dukke med Elsa

Elsa dukke

Lad fantasien flyve når denne Elsa dukke gives i gave. Mange timers leg kan skabes med denne smukt designet dukke. Dukken synger hvis du trykker på knappen på fronten.

Pris: 399 kr – Gå til shop

pippi-langstroempe-kaephest

Pippi langstrømpe Kæphest

En flot og farverig kæphest, designet så den ligner Pippi Langstrømpe her. Kæphesten er 75 cm lang.

Pris: 266,00 kr – Gå til shop

Gurli gris dukke, Børne guitar, guitar til børn, legetøjs guitar, guitar legetøj, Gurli Gris Skolebus i Træ, Gurli Gris legetøj, Gurli gris bus, gaver med Gurli Gris, Gurli gris gaver, Gaver til børn og børnebørn, Dukke med Gurli Gris, Gurli Gris bamse, bamse med Gurli Gris, El-scotter med Gurli gris, gaver med gris, børne scooters, små scooters til børn, gaver til 3 år, gaver til børn på 3 år

Om Gurli Gris tv programmet

Gurli Gris (engelsk: Peppa Pig) er en britisk animeret tv-serie. Serien blev første gang sendt på britisk tv i 2004 og har siden vundet utallige priser og opnået stor popularitet over hele verden.

Gurli Gris-serien har været en stor succes siden dens lancering. Serien er blevet vist i mere end 180 lande og oversat til mere end 40 forskellige sprog, og den har også inspireret en række merchandise-produkter, herunder bøger, legetøj og spil.

Gurli Gris er blevet rost for sin underholdningsværdi og sin evne til at lære børn om vigtige værdier på en sjov og legende måde. Serien har også vist sig at have en positiv indvirkning på børns sprogudvikling og forbedre deres evne til at forstå og udtrykke følelser.

Gurli Gris har fortsat med at være en af de mest populære børneserier og har også inspireret flere spinoff-serier, herunder “Gerald Giraffe” og “Danny Dog”.