JulekalenderTil Hende

10+ Makeup julekalender til hende 2023

En Makeup julekalender er enhver beauty piges juledrøm.

Forkæl dig selv eller en skønhed du holder af, med en Makeup eller skønhedsprodukt julekalender.

Markedet indenfor makeup julekalendere og julekalendere med skønhedsprodukter er de seneste år eksploderet og det er i dag muligt at få lækre kvalitets julekalender med makeup og skønhedsprodukter indenfor enhver prisklasse.

Det er muligt at få en kvalitets julekalender med makeup indenfor en lang række af de mest populære mærker på det danske marked og i denne guide kan du finde rigtig mange af dem.

En Make-up beauty julekalender er også en perfekt måde at få udvidet sin samling af læbestifter, lipgloss, øjenskygger, makeup børster osv.

Note: Artiklen om Makeup julekalendere til hende 2023 er sidst opdateret D. 31/8 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Makeup julekalendere til hende 2023

make up Technic julekalender 2022, sminke julekalender, julekalender med sminke, 2023 julekalender til kvinder, julekalender til kvinder, make-up julekalender, julekalender med make up, julekalender med sminke, make-up julekalender

Make-up julekalender til hende (Technic 2023)

Skal du forkæle dig selv i 2023?

Make-up Julekalenderen indeholder blandt andet rouge, øjenskygge og læbestift, så kvinden kan blive klar til enhver julefrokost eller jule komsammen.

I Make-up julekalenderen fra Technic er der også flotte negledekorationer og praktisk skønhedstilbehør såsom sminkebørste og et lille spejl. Julekalenderen med sminke bliver en perfekt overraskelse til en, der har brug for at tage sig lidt ekstra af sig selv før jul!

Denne sminkekalender giver dig netop den tiltrængte flugt fra julestressen – og som bonus har du derefter alt, hvad du behøver, for at gøre dig festfin til nytårspartyet!

Køb Make-up julekalender her

make up julekalender, julekalender med make up, bade julekalender, bath bomb julekalender, juleklaender til kvinder, advents kalender med make up, make up adventskalender

Stay Magical Make-up og Bade julekalender 2023

Tilføj lidt ekstra magi til den kolde og mørke december måned med denne en julekalender fyldt med overraskelser, der pifter hverdagen op indtil juleaften.

Den skønne Stay Magical julekalender indeholder både festlig make-up og afslappende badeprodukter, der hurtigt fordriver mørket i december.

Bag hver låge i Stay Magical gemmer der sig fin make-up, bade bomber, velduftende sæber, lipglosses, farverig neglepynt, der sætter kulør på december måned. Julekalenderen med make-up og bade produkter vil være en perfekt overraskelse for alle, der har lyst til at pifte december måned lidt ekstra op, inden det er tid til at åbne alle julegaverne og danse om træet!

Pris: 139 kr – Køb make up og bade Julekalenderen her

pudderdåserne julekalender, pudderdåserne adventskalender, adventskalender fra pudderdåserne, jul med pudderdåserne, make up julekalender, hudpleje julekalender, julekalender til kvinder

Pudderdåserne MUST HAVE Adventskalender

En skøn adventskalender med 5 lækre personlige pleje produkter. Blandt de 5 produkter er blandt andet en Alt-I-En creme som fugter og beroliger uden og tilmed er velegnet til alle hudtyper.

Der er også en hovedbundsbørste til at give hovedbunden behagelig massage samt fordele produkter i håret eller fjerne produktrester ved hårvask. Samlet i pudderdåsernes adventskalender er der produkter til håret, huden og endda fødderne

Køb Pudderdåsernes adventskalender her

makeup julekalender 2021, neglelak julekalender, julekalender med neglelak, julekalender med make up, make up julekalender, julekalender til kvinder, kvinde julekalender

Neglelak Julekalender 2023

Neglelak julekalenderen fra Technic er en sjov, kubeformet adventskalender til hende, der kan lide at nusse med sine negle, mens hun venter på jul.

Er det glitter, pastel, glitrende metallic-lak eller måske bare et klassisk look, som matcher dit juleoutfit bedst? Som noget ekstra unikt er der også neglelakker med mat look i neglelak julekalenderen.

Der er en ny flot farve eller noget andet, som hører til neglepleje, hver dag – I rette tid før juleaften har du masser af flot lak, du kan vælge og vrage imellem. Hver neglelak indeholder 5 ml.

Køb Neglelak julekalender her

Zmile cosmetics, make up zmile julekalender 2022, sminke julekalender, julekalender med sminke, 2023 julekalender til kvinder, julekalender til kvinder, make-up julekalender, julekalender med make up, julekalender med sminke, make-up julekalender, cosmetics julekalender

Make-up Julekalender fra Zmile Cosmetics

en spændende julekalender fyldt med skønhedsprodukter. Den er designet til at gøre ventetiden frem mod jul endnu mere festlig og skøn. Adventskalenderen kommer i form af en kube og er ideel til dem, der elsker overraskelser og skønhedsprodukter.

Indholdet i denne julekalender består af forskellige skønhedsprodukter, der kan variere fra makeup til tilbehør. Hver dag i december kan du åbne en ny låge og finde en skøn overraskelse bagved. Det kan være alt fra øjnskygge til neglelak og meget mere.

Denne julekalender er en fantastisk måde at forkæle dig selv eller en elsket med skønhedsprodukter i julemåneden. Det er også en sjov måde at udforske nye produkter og mærker på. Kuben er smukt designet med julemotiver, der passer perfekt til den festlige stemning i december.

Pris: 219 kr – Køb Make-up julekalenderen fra Zmile Cosmetics

beauty julekalender, julekalender beauty, smike julekalender, julekalender smike makeup julekalender 2023, neglelak julekalender, julekalender med neglelak, julekalender med make up, make up julekalender, julekalender til kvinder, kvinde julekalender

Origins Limited Edition make up julekalender

Origins julekalenderen er en fantastisk julekalender til kvinden, der elsker at forkæle sin hud med lækre produkter af høj kvalitet i små størrelser. Denne kalender indeholder 24 skønne overraskelser med nogle af de absolutte bedste produkter fra Origins til ansigtet og kroppen.

Den smukke grønne æske er lavet med et kreativt nummerdesign på de forskellige låger i kalenderen. Dette flotte make up julekalender kan derfor sagtens stå fremme som pynt hele december

Køb Origins julekalenderen

beauty julekalender, julekalender beauty, smike julekalender, julekalender smike makeup julekalender 2023, neglelak julekalender, julekalender med neglelak, julekalender med make up, make up julekalender, julekalender til kvinder, kvinde julekalender

Origins 12 Beauty & Body Holiday Favorites (Limited Edition) skønheds julekalender

Origins 12 Beauty & Body Holiday Favorites er en fantastisk luksus julekalender til kvinden, der elsker at forkæle sin hud med lækre produkter af høj kvalitet.

Denne julekalender indeholder 12 skønne overraskelser med nogle af de absolutte musthaves fra Origins til både ansigt og krop. Med denne Origins 12 Beauty & Body Holiday Favorites er du sikret ultimativ pleje til din hud, så den kan blive dejlig ren og opnå en sund, velplejet udstråling, der kan stråle om kap med alle julelysene.

Køb Origins julekalenderen med 12 gaver

beauty julekalender, julekalender beauty, smike julekalender, julekalender smike makeup julekalender 2023, neglelak julekalender, julekalender med rituals makeup, julekalender med make up, make up julekalender, julekalender til kvinder, kvinde julekalender

The Ritual of Advent Julekalender

Fantastisk skøn make up julekalender fra 2023 med skønhedsprodukter fra Rituals. Julekalenderen indeholder eksklusive produkter til en værdi af 1200,-, selvom den kun koster det halve.

En sand forkælelse til både yngre og ældre kvinder, som sætter pris på forskønnelse. Bag lågerne i den flotte og dekorative julekalender, gemmer der sig 24 forskellige produkter til din skønhedsrutine og hjemmet. De luksuriøse gaver er blandt andet 4 advents-duftlys, så du kan dufte dig frem til julen, hver søndag i advents. Herudover indeholder Ritual of Advent 2D alt fra sæbebarer, kropsmist, body lotion, sæbe, skrub, cremer med mere.

Selve kalenderen er lavet af genanvendt PET og kommer i den flotteste gaveæske. Når du rammer december, åbner du blot pakken, og ud folder der sig et dekorativt juletræ, som vil pynte i hele december, imens du hver dag nyder en ny gave fra årets julekalender.

Køb Ritual Make up julekalender her

ecooking julekalender, sminke julekalender 2022, hudpleje julekalender, julekalender med hudpleje, adventskalender til kvinder, luksus julekalender, make up julekalender 2022, julekalender fra ecooking, adventskalender fra ecooking, adventskalender med hudpleje

Ecooking Adventkalender 2023

Forkæl en du holder af med denne smukke Ecooking Adventskalender. Denne luksus adventskalender indeholder 4 skønne pakker fra Ecooking med overraskelser til både kroppen og håret, der gør ventetiden op til jul lidt hyggeligere.

Adventskalenderen består af fire dermatologisk testede produkter, der kan anvendes til alle hudtyper, og som på hver sin måde forkæler huden med effektiv pleje og aktive ingredienser.

Julekalenderen indeholder indeholder i år 2023: rensegel, fugtserum, dagcreme og showergel.

Køb Ecooking Adventskalender her

Essie julekalender, Essie neglelak julekalender, neglelak julekalender, julekalender med neglelak Essie, julekalender med make up, make up julekalender, julekalender til kvinder, kvinde julekalender, adventskalender til kvinder,

Essie julekalender med neglelak (Limited Edition)

Essie neglelak julekalender (i kategorien make up julekalender) er i Limited Editio. Det er en super lækker julekalender, der giver dig mulighed for at lave smukke og velmanicurerede negle i julen. I denne fantastiske julekalender finder 9 store neglelakker, 14 mini lakker og en lille ekstra ting til neglene.

Køb Essie neglelak julekalender her

Essie julekalender, Essie neglelak julekalender, neglelak julekalender, julekalender med neglelak, julekalender med make up, make up julekalender, julekalender til kvinder, kvinde julekalender, julekalender til kvinder, gave til teenage piger, teenager pige gave, gave til teenage, gave til piger,

Essie – Neglelak Julekalender

Den perfekte gave til alle der elsker smukke negle! Forkæl dig selv, eller en du holder af, men årets neglelak julekalender fra Essie. I julekalenderen får man et skønt negle produkt til ren forkælelse.

Essie kalenderen indeholder 9 produkter i full size, hvor nogle endda er limited editions.14 mini produkter og 1 produkt til at pleje negle og neglerødder. En kalender der vil glæde alle kvinder.

Køb Essie neglelak julekalender her

make up julekalender, julekalender med make up, beauty julekalender, julekalender beauty, smike julekalender, julekalender sminke, julekalender til kæresten, pakkekalender til kæresten, julekalender til konen, julekalender til manden, pakkekalender til manden, pakkekalender til konen, pakkekalender til ham, pakkekalender til hende, pakkekalender til voksne, julekalender til voksne, matas julekalender, kvinde julekalender, skønhedsjulekalender, skønsheds julekalender til hende, make up julekalender, julekalender med makeup

NYX Cosmetics – Makeup Julekalender

NYX Makeup julekalender fra sidste år, sprang fyldt med lækre beauty produkter som f.eks butter gloss, concealer, læbestifter, eye pencils, øjenbryns gel og meget meget mere.

En makeup julekalender med lækre bestseller produkter fra NYX med en samlet værdi på 1024 kr – prisen er dog kun 498 kr.

Forkæl dig selv med en ny overraskelse hver dag frem til jul, eller brug den som den perfekte gave til en du holder af.

Køb NYX Cosmetics julekalender med makeup her

make up julekalender, julekalender med make up, beauty julekalender, 24 Days of Beauty Makeup Julekalender julekalender beauty, smike julekalender, julekalender sminke, julekalender til piger, julekalender med hudpleje produkter, julekalender med skønhedsprodukter

24 Days of Beauty Makeup Julekalender

Make-up julekalender fyldt med lækre beauty og make-up produkter. Få en skøn december med en ny overraskelse hver dag frem til juleaften, f.eks. neglelak, læbestifter, øjn skygger og meget meget mere.

Køb 24 Days of Beauty Makeup Julekalender her

Julekalender med make up, beauti adventskalender, Sminke julekalender, julekalender med pleje produkter, make up julekalender, julekalender med make up, beauty julekalender, julekalender beauty, sminke julekalender 2022, julekalender sminke, julekalender til piger, julekalender beauty, smike julekalender, julekalender sminke, med hudpleje produkter, julekalender med skønhedsprodukter

Make-up Julekalender – 25 Days Of Disco Advent Calender

Real Techniques har lavet denne fantastiske julekalender, hvor der gemmer sig et nyt skønt beauty produkt bag hele 25 låger. Du har derfor en lille gave hver eneste dag hele julen, og kan blive overrasket med alt fra makeupredskaber til hårstylingsprodukter. De mange must haves i julekalenderen byder blandt andet på kunstige vipper, makeupbørster og hårelastikker. Så forkæl dig selv eller en du holder af med årets skønne beauty julekalender fra Real Techniques! En ny overraskelse 25 dage i december.

Den fine julekalender er lavet en i fin lilla nuance med disco tema, og er vil pynte festligt i hjemmet julen igennem.

Køb Make-up Julekalender 25 Days Of Disco Advent Calender her

Bathbomb julekalender, bade julekalender, julekalender med Bath bomb, julekalender med badebomber, julekalendere 2022, voksen julekalender 2023, makeup julekalender, sminke julekalender, make-up julekalender, julekalender til kvinder, julekalender med bade tilbehør

Relaxing December Bade julekalender

Denne skønne julekalender med badebomber, sæber og kropsplejeprodukter, der får dig til at slappe af igennem decemebers hårde julestress! Gør dit hjemmet til et mini-spa i december, mens du åbner lågerne på den søde kalender fra Technic.

Kalenderen er perfekt som en overraskelse for en, der fortjener at tage et varmt bad, læne sig tilbage og bare slappe af.

Pris: 169,95 kr – Køb Bade Julekalenderen her

Listen for 2023 bliver løbende opdateret……

↓↓↓

Fandt du ikke julekalenderen til hende? Få inspiration til flere julekalendere her:

kreative julekalender, kreativ julekalendere til kvinder, julekalender til de kreative, broderet julekalender, sy julekalender, garn og strik julekalender, brodderi julekalender 2022, sy julekalender 2022,

Prym Julekalender

Få gang i dine sy drømme med denne kreative julekalender fra Prym. Julekalenderen er et skønt blikfang, fyldt med særligt udvalgt sytilbehør fra Pryms brede vifte af kvalitetsudstyr, der kan få dine syprojekter til at tage fart.

Prym julekalenderen er et sandt must til dig, der elsker syning og kreativ julehygge.

Bæredygtighed er vigtigt for Prym. Derfor har de også gået skridtet videre og sørget for, at julekalenderens emballage er kompostvenlig. Når du er færdig med julekalenderen, kan du altså trække produktholderne ud, fylde de 24 rum med pottejord og plante blomster i rummene. På den måde kan du slutte julen af med at give dig selv en kærlig blomsterhilsen, der titter frem til foråret.

Du kan bruge dine egne frø, eller plante de medfølgende “Red bierne” blomsterfrø, som Prym har lagt i julekalenderen.

Køb den kreative julekalender her

vin julekalender, julekalender med vin, vin til julen, vinsmagning julegave, julegaven til ham, julegaven til hende, julegaver til alle, find julegaven her, vin i julegave, vin til julen, bedste julegaver, nemme julegaver, oplevelsesjulegaver, vin oplevelser i julegave, oplevelser i julegave

24 days of wine vinkalenderen – Julekalender med vin

En voksen julekalender, som hver dag byder på et godt glas vin.

Vin julekalenderen er både dekorativ og med en god portion humor. Hver flaske indeholder 10 cl vin – altså nok til et glas. Flaskerne kommer i hver deres lille kasse, hvorpå der står sjove vincitater a la “Wine Not?”.

Kalenderen består af forskellige typer vin, både rødvin, rosévin og flest af alle: hvidvin. Størstedelen af vinene er tyske, hvorfor der er flest hvidvine, som tyskerne jo er eksperter i. Herudover er der også franske, portugisiske, spanske og italienske rødvine.

Køb Vin julekalenderen her!

Bathbomb julekalender, julekalender med Bath bomb, julekalender med badebomber, badebomber til børn, julekalendere 2021, voksen julekalender 2021, makeup julekalender, sminke julekalender

Inkee Badebombe Julekalender

Bath &Beauty Inkee Badebombe julekalenderen for 2022 er fyldt med 24 små overraskelser.

Gemt bag lågerne finder du farverige badebomber, hårelastikker, et lækker hårbånd med små øre, rejse hårbørste og meget mere.

Bade bombe julekalenderen kan bruges af både børn og voksne som elsker at tage et lækkert bad.

Pris: 169,95 kr – Køb Julekalender med badebomber her

Se flere julekalendere til kvinder og mænd her!

Sminke julekalender, julekalender med pleje produkter, make up julekalender, julekalender med make up, beauty julekalender, julekalender beauty, smike julekalender, julekalender smike, julekalender til piger, julekalender med huspleje produkter, julekalender med skønhedsprodukter, neglelak julekalender, bath bomb julekalender

Udgået Makeup julekalendere

Babor Julekalender

Den hårde og stressende juletid er altid hård ved din hud.

Derfor er denne eksklusive julekalender perfekt til dig, eller til en du har kær, som bør huske sig selv i den travle december måned.

Så forkæl dig selv med noget lækker mig-tid hver aften, med de 10 forskellige ampuller, som er fordelt ud bag de 24 låger

Køb julekalenderen med Make up her

ecooking julekalender, sminke julekalender 2021, hudpleje julekalender, julekalender med hudpleje, adventskalender til kvinder, luksus julekalender, makeupjulekalender 2021, julekalender fra ecooking, adventskalender fra ecooking

Ecooking Adventkalender

Forkæl en du holder af med denne smukke Ecooking Adventskalender. Denne luksus adventskalender indeholder 4 skønne pakker fra Ecooking med overraskelser, der gør ventetiden op til jul lidt hyggeligere.

Julekalenderen indeholder: Plejende Shampoo, Dagcreme, E-Vitamin Boost og Rensescrub

Køb Ecooking Adventskalender her

make up julekalender, julekalender med make up, beauty julekalender, julekalender beauty, smike julekalender, julekalender smike, julekalender til piger, julekalender med huspleje produkter, julekalender med skønhedsprodukter

NYX Professional Makeup Julekalender

NYX PMU har lavet en skøn make up julekalender julekalender: Diamonds & Ice. Bag de 24 låger finder du et miks af makeup og selvforkælelse.

Den høje kvalitet, de lækre ingredienser og det skønne look fra NYX Professional Makeup forkæler dig, en veninde eller din datter fra d. 1. december til juleaften med lækkert makeup.

Og du får lov at prøve det hele i december. Hvis du er fan af NYX PMU i forvejen, er denne makeup julekalender lige dig. Selve julekalenderen er udformet i et smart og hipt design, der sagtens kan vises frem i hjemmet.

Køb NYX Make-up julekalenderen her

make up julekalender, julekalender med make up, beauty julekalender, julekalender beauty, smike julekalender, julekalender smike, julekalender til piger, julekalender med huspleje produkter, julekalender med skønhedsprodukter
Miss Cutie Pie Julekalender med Sminke

Miss Cutie Pie Julekalender med Sminke er en lækker julekalender til makeup elskeren, der gerne vil have en fest og fuld fart på hver dag i december.

Denne kalender er med 24 overraskelser, der beriger din makeuppung hver eneste dag lige fra d. 1 december og helt ind til juleaften. I kalenderen finder du den fedeste kombination af makeup, så du kan skabe et utal af looks, og slippe din indre stylist løs.

Bag hver låge i Miss Cutie Pie gemmer der sig skøn sminke, sjove negledekorationer og praktisk skønhedstilbehør, som sætter farve på december.

Køb Make-up julekalenderen her

Julekalender med Makeup, makeup julekalender, smunke julekalender, Chit Chat Christmas Sparkle Julekalender, julekalender med makeup 2021, julekalender til hende, julekalender til kvinder

Julekalender med Make-up fra Chit Chat Christmas Sparkle

En super sød makeup julekalender 2021! Bag hver låge i Chit Chat-kalenderen gemmer der sig alt fra makeup, til negledekorationer og lækkert skønhedstilbehør, som gør denne skønne makeup julekalender med sminke perfekt som overraskelse til den, som gerne vil sætte farve på julemåneden og have fyldt op i makeup skuffen!

Julekalenderen med sminke er også perfekt til dem, der ønsker at pleje sig selv lidt ekstra, før det er tid at åbne alle julegaverne og danse omkring juletræet!

Køb julekalender med sminke her

Naturfarm Adventskalender, naturfarm julekalender, julekalender naturfarm, julekalender med husplejeprodukter,

Naturfarm Økologisk Adventskalender

Smuk hud i december? Adventskalenderen indeholder økologiske AMBER produkter.

I denne økologiske julekalender finder du Amber Cleansing Bar 125 g, Kit med Amber Bath & Shower Gel 25 ml., Amber Soft Shampoo 25 ml., Amber Body Lotion 25 ml., Amber Face & Body Scrub 25 ml, Amber Roll-on Deo 60 ml, Amber Day & Night Face Cream.

Køb Naturfarm julekalender her

make up julekalender, julekalender med make up, beauty julekalender, julekalender beauty, sminke julekalender, julekalender sminke, julekalender til piger, julekalender med huspleje produkter, julekalender med skønhedsprodukter
Make-up julekalender til hende

Make-up Julekalenderen indeholder blandt andet rouge, øjenskygge og læbestift, så kvinden kan blive klar til enhver julefrokost eller jule komsammen.

Køb Make-up julekalender her

neglelak julekalender, julekalender med neglelak, julekalender med make up, make up julekalender, julekalender til kvinder, kvinde julekalender
Neglelak Julekalender

Neglelak julekalenderen er en sjov, kubeformet adventskalender til den, der kan lide at nusse med sine negle, mens hun venter på jul.

Køb Neglelak julekalender her

Essie julekalender, Essie neglelak julekalender, neglelak julekalender, julekalender med neglelak, julekalender med make up, make up julekalender, julekalender til kvinder, kvinde julekalender

Essie neglelak julekalender

Den smukke juleboks indeholder 24 negleprodukter, der sørger for at du oplever en bred palette af farver og effekter.

Udover de glædelige overraskelser i julemåneden, har du bagefter super lækre og højkvalitets lakker til enhver lejlighed.

Julekalenderen er en helt perfekt gave til hende, der fortjener lidt ekstra og som du gerne vil give en glædelig overraskelse.

Køb Neglelak julekalender her

bath bomb julekalender, julekalender til kvinder, julekalender med sæbe, welness julekalender, julekalender med wellness indhold,

Spa-Julekalender fra Keep Calma Llama

Denne julekalender med badebomber (bath bombs) og sæber forvandler den mørke december til et hyggelig hjemmespa

Den bedste måde at geare ned på er selvfølgelig med et helt udramatisk og afslappende varmt bad, og den søde Keep Calma Llama lader dig gøre lige præcis dette!

Bag hver låge gemmer der sig en ny badebombe eller sæbe i flotte farver og sjove former. Kalenderen passer perfekt som overraskelse til en, der fortjener at fylde badekarret, læne sig tilbage og bare nyde.

Køb Bath Bomb julekalenderen her

make up julekalender, julekalender med make up, beauty julekalender, julekalender beauty, smike julekalender, julekalender smike, julekalender til piger, julekalender med huspleje produkter, julekalender med skønhedsprodukter
House of Stars Cult Cosmetics – Silver Julekalender

I Silver Julekalenderen finder du 24 lækre kalendergaver udvalgt fra vores populære mærker.

Julekalenderen er pakket ind i en smuk sort eller hvid luksus gaveæske med silkebånd. Hver pakke  er indpakket i sølv gavepose med stjerner med dato i – så du har en pakke til hver dag til den 24 december. Den perfekte lux make up julekalender til enhver hudpleje og makeup fan.

Køb Make up julekalenderen fra House of Stars her

make up julekalender, julekalender med make up, beauty julekalender, julekalender beauty, smike julekalender, julekalender smike, julekalender til piger, julekalender med huspleje produkter, julekalender med skønhedsprodukter
House of Stars Cult Cosmetics – Star Julekalender

I julekalenderen finder du 24 lækre kalendergaver udvalgt fra houseofstars.dks bestseller brands. Den perfekte pakkekalender til enhver hudpleje og makeup fan.

Houseofstars.dk har pakket julekalenderen ind i en sort el hvid luksus gaveæske med bånd, og hver enkel pakke i gavepose med dato på, så du får en lækker gave til og med den 24 december.

Note: Indholdet er et mix af full-sizes og minis – Der er ingen brevprøver i kalenderen. 

Køb julekalenderen med sminke her

make up julekalender 2022, sminke julekalender, julekalender med sminke, 2022 julekalender til kvinder, julekalender til kvinder 2022, make-up julekalender, julekalender med make up, julekalender med sminke
Sminke julekalender, julekalender med pleje produkter, make up julekalender, julekalender med make up, beauty julekalender, julekalender beauty, sminke julekalender 2022, julekalender sminke, julekalender til piger, julekalender med hudpleje produkter, julekalender med skønhedsprodukter, neglelak julekalender, bath bomb julekalender, økologisk julekalender 2022, makeup julekalender, 2022 makeup julekalender