Alle julegaver ideerTil HendeTil pigerTil ungeTøj og smykkerWellness

10+ mest populære parfumer til kvinder i 2023

Parfumerne er en populær julegave til både ham og hende.

Vi har været igennem årets top 10 mest populære lister med parfumer over hele internettet, og samlet denne liste, med de mest populære parfumer i 2023.

Hvilken som helst af disse parfumer vil med garanti være et stort julegave hit både blandt piger og kvinder i alle aldre.

Note: Artiklen om populære parfumer til kvinder er sidst opdateret D. 16/1 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også >> 10 idéer til gratis gaver til veninden

10+ mest populære parfumer til kvinder i 2023

Dolce & Gabbana Rose, Rose parfume, D&G Rose parfume, D&G parfume, populære parfumer til kvinder, parfumer til kvinder, gaver til konen, gaver til kvinder

Dolce & Gabbana – Rose

Den nye duft fra Dolce-buketten er en vanedannende parfume, med det poetiske navn Rose.

Rose af Dolce&Gabbana er en ny duft der blev lanceret i 2021. Topnoter er røde ribs, grønt æble og mandarin, midterste noter er Rose, Maj Rose, Hvid Fersken og Magnolia, basisnoter er moskus, hvidt træ og sandeltræ.

Parfumen er kendt for sin lange holdbarhed, feminine duft og smukke dekorative udseende.

Pris: 585 kr. – Køb Dolce & Gabana Rose parfumen 2023 her

Gucci Flora Gorgeous Gardenia, parfumer 2021, populære parfumer til kvinder, parfume til kvinder, gucci parfume, parfume fra gucci 2023, Gucci, Flora Gorgeous Gardenia

Gucci – Flora Gorgeous Gardenia

En skøn og lækker duft fra Gucci i Flora Gorgeous Gardenia serien, som både dufter fantastisk og pynter på badeværelset. Parfumen åbner med duftnoter af pæreblomst, et hjerte af gardenia og jasmin og en varm og sensuel bund af patchouli og brun sukker.

En elegant, intens og sensuel duftoplevelse, blomstrende, sød og forførende. En duft til piger og kvinder i alle aldre.

Pris: 695 kr. – Køb Gucci parfumen 2023 her

Abercrombie & Fitch, Authentic Night Woman, populære parfumer til kvinder, populære parfumer, de bedste parfumer til kvinder, julegaver til konen, julegaver til kvinder,

Abercrombie & Fitch – Authentic Night Woman

Fantastisk lækker og feminin duft i Abercrombie & Fitch’s Authentic serie til kvinder.

En duft der gør sig bemærket og allerede nu er en af de mest populære parfumer til kvinder.

Skønne eksklusive duftnoter af æble, solbær og pink peber. Et hjerte af jasmin magnolia og tuberose og en varm base af trænoter og patchouli.

Pris: 379 kr. – Køb parfumen her

Valentino Donna Born In Roma Eau de Parfum, populære parfuner til kvinder, parfumer til kvinder 2022, de bedste parfumer til kvinder, de bedste parfumer til piger, top 10 parfumer i 2023

Valentino Donna Born In Roma Eau de Parfum

Valentino har med Donna Born In Roma Eau de Parfumen lavet en haute couture orientalsk blomsterduft, der taler til den moderne og elegante kvinde. Parfumens elegance er bygget på en trio af jasmin blomster, blandet med en af de dyreste ingredienser i moderne parfumri, Vanilje Bourbon.

Pris: 679 kr. – Køb Valentino parfumen her

Miu Miu Twist Eau de Parfum, Miu Miu parfume, Twist Eau de Parfum, populære parfumer til kvinder, parfumer til kvinder, gaver til konen, gaver til kvinder

Miu Miu – Twist Eau de Parfum

Twist Eau de Parfum fra Miu Miu er en floral og varm duft til kvinder, som åbner frisk og frugtig med topnoter af æbleblomst, røde bær og bergamot. Midternoterne har fyldige florale noter af viol og et let pudret udtryk fra blomstret træagtig moskusduft, mens duften afrundes med varme nuancer af cedertræ, rav og tonkabønner.

Sensuel og overraskende, den nye duft fanger Miu Miu-pigens skæve ånd. Miu Miu Twist glæde ved at transformere livet i overensstemmelse med din egen Miu-d.

Duften blev lanceret i 2019 og har siden været en af de mest populære parfumer til kvinder i hele verden.

En uimodståelig parfume, er både sensuel og overraskende på samme tid, perfekt som julegave til konen eller kæresten.

Pris: 538 kr. – Køb Miu Miu Twist parfumen her

Chloe, Rose Tangerine, Chloe Rose Tangerine, Chloe Parfume, Rose Tangerine parfume, de bedste parfumer i 2023, de bedste parfumer til kvinder, de bedste parfumer til piger, top 10 pafumer i 2023

Chloe – Rose Tangerine

Chloe laver romantiske klassisk kvindelige parfumer, som denne Rose Tangarine.

Parfumen fra Chloe er frisk, klar og strålende rosennote, der er en naturlig del af brandets duftidentitet. I Rose Tangerine får denne unikke rosennote et uventet strejf af frugt: Lækker mandarin giver parfumen et strålende sommer skær, mens solbær fremhæver endnu mere af parfumens karakter.

Frihed, lethed og kvindelighed – det er de grundsten, som Chloé blev bygget på, da brandet blev grundlagt for mere end 60 år siden i Paris.

Pris: 649 kr. – Køb Chloe parfumen her

Paco Rabanne Olympea Blossom, parfumer 2022, populære parfumer til kvinder, parfume til kvinder, Paco Rabanne, Olympea Blossom

Paco Rabanne – Olympea Blossom

Skøn velduftende Olympea fra Paco Rabanne. Denne variant er den skønneste blomstrende duft, der åbner op med noter af damaskrose og pink pepper, i hjertet er der en dejlig frugtig sødme fra pære, solbær og sorbet, mens bunden har et let pudret og varmt udtryk med noter af vanilje, cashmere og patchouli.

Duften har det lækreste feminine og elegante udtryk, og kan bruges ved alle lejligheder – utvivlsomt en populær parfume til kvinder i 2023.

Pris: 575 kr. – Køb Paco Rabanne parfumen her

Escada Candy Love parfume, Escada parfume, Candy Love parfume, Escada, Candy Love parfume, de bedste parfumer i 2022, de bedste parfumer til kvinder, de bedste parfumer til piger, top 10 pafumer i 2023

Escada – Candy Love

En ny parfume lancering fra Escada, der dufter lige så himmelsk som at komme ind i en slikbutik. Med topnoter af kandiserede æbler og en base af flødeskum og vanilje kan man ikke andet end elske denne skønne duft, som med sikkerhed bliver en af de mest populære parfumer til kvinder i 2023.

Pris: 595 kr. – Køb den populære parfume her

gucci-bamboo-til-hende-parfume, gucci parfume, parfume fra Gucci, Gucci Bamboo,

Gucci Bamboo

Gucci Bamboo afspejler Gucci-kvindens forskellige sider: hendes kvindelighed, selvtillid, viden og styrke. Blød og intens på samme tid. Træagtige og varme noter giver genlyd i duftens hjerte og base.

Duften har naturlige, varme og sensuelle duftnoter, berusende vanilje, amber, træagtige noter mikset med florale pift af feminin orange blomst Casablanca Lily og delikat ylang ylang. Design og flakon er stilren og luksuriøs.

Pris: 498 kr. – Gå til shop

parfumer til kvinder, parfume itl kvinder 2022, populære parfumer til kvinder, parfumer til kvinder 2023, dufte til kvinder 2022, julegaver til kvinder, julegaven til hende, julegaven til konen, julegaven til kæresten.

MARC JACOBS Daisy Dream

Marc Jacobs Daisy Dream Eau de Toilette er en uimodståelig duft, der inviterer dig ind i en verden af skønhed, lethed og drømme. Denne parfume er skabt til kvinder, der ønsker at føle sig feminine, forførende og fulde af liv.

Duften er dejlig frugt-agtig. Brombær og pære gør duften både frisk, let og sød, men uden at den er kvalmende. Parfumen er perfekt til den feminine kvinde, som går op i mode og stil.

Flakonen, der indeholder Marc Jacobs Daisy Dream, er en sand fornøjelse for øjet. Den er inspireret af en tusindfryds form og er dekoreret med et delikat daisy-mønster, der indkapsler duftens feminine og romantiske karakter. Flaskens design er elegant og stilfuldt, hvilket gør den til en smuk tilføjelse til enhver parfumesamling.

Denne duft vil med sikkerhed tiltrække opmærksomhed og efterlade et uforglemmeligt indtryk. Så dyk ned i denne fortryllende duft og lad Marc Jacobs Daisy Dream være din personlige kilde til inspiration og skønhed.Størrelse: 50 ml

Pris: 575 kr. – Gå til shop

Marc Jacobs Daisy Eau so fresh, Marc Jacobs Daisy, Marc Jacobs parfume, Daisy Eau so fresh parfume, parfume til kvinder, parfume til unge piger, unge piger parfume, populære parfumer til kvinder, populære parfumer til piger

Marc Jacobs – Daisy Eau so fresh

Daisy Eau So Fresh er den glade, friske og nye version af den originale Daisy parfume, som er strålende klar, elegant og fuld af charme. Daisy har i mange år været en utrolig populære parfume til kvinder.

Fortab dig i en hel blomstermark med Daisy Eau So Fresh, som er fuld af liv og perfekt til piger og kvinder i alle aldre. Duften er frisk og kan både anvendes til hverdag og fest.

Pris: 595 kr. – Køb Daisy parfumen her

Rochas Mademoiselle Couture, parfumer 2022, populære parfumer til kvinder, parfume til kvinder, velduftende parfumer til kvinder, gaver til kvinder, gaver til konen,

Rochas – Mademoiselle Couture

Mademoiselle Couture fra Rochas, forførende og varm duft i et elegant design. Duften og indtrykket er sofistikeret og feminin, en parfume til kvinder i 2021, der åbner med elegante duftnoter af pære, bergamotte og pink peber.

Hjertet er orangeblomst, heliotrope og lily-of-the-valey. Bunden afsluttes på en varm bund af musk, sandeltræ og tonkabønner.

Pris: 329 kr. – Køb Mademoiselle Couture parfumen her

MontBlanc parfume, Signature Women parfume, parfumer til kvinder, MontBlanc parfumer til kvinder

MontBlanc – Signature Women

Signature er en orientalsk og floral duft, der er lavet til selvstændige og moderne kvinder. Lanceret i 2020 og stadig super populær i 2021.

Pris: 318 kr. – Køb MontBlanc parfumen her

Lancome  La Vie Est Belle Intense, Lancome parfumer, parfumer 2022, populære parfumer til kvinder, parfume til kvinder, velduftende parfumer til kvinder, gaver til kvinder, gaver til konen,

Lancome – La Vie Est Belle Intense

La Vie est Belle betyder “Livet er Smukt”  – en hyldest til livet. La Vie est Belle repræsenterer det smukke i at formå, at sætte sig ud over materielle goder. Det er friheden til at vælge sin egen vej, følge sit hjerte, og ikke lade nogen eller noget diktere, hvordan man skal leve sit liv.

La Vie est belle fra Lancóme, er ikke bygget af en traditionel duft, men består af bare 63 dyrebare ingredienser, hvorimod de fleste i dag består af over 200 ingredienser. Specielt Iris blomsten er dominerende i denne duft dem flotte parfume men indeholder også Sambac jasmin og appelsinblomst.

Pris: 645 kr. – Gå til shop

armani_si_edp_billigparfumedk__83047

Giorgio Armani – Armani Sí

Armani Si til kvinder blev lancerer af modehuset Armani og parfumen er utrolig populære blandt mange kvinder.

Sì Eau de Parfum er en feminin duft til den moderne kvinde med en elegant, sofistikeret duft som har et moderne, sødt og feminint touch. Sì-kvinden er fri og ved, hvordan livet leves fuldt ud. Hun repræsenterer den rolige styrke af kvindelighed, og udstråler en blanding af mystik og følelser. Hendes styrke er hendes dristighed og mod til at sige Sì!

Pris: 675 kr – Gå til shop

32d52a86949743c48830747b50f91398
Calvin Klein Reveal

Calvin Kleins nye duft Reveal blev lanceret i september i 2015, og er stadig en populær parfume til kvinder i 2021, for en god parfume bliver kun mere populære med tiden.

Den har en let og vandig duft med søde, orientalske undertoner af salt, cashmere og musk. Størrelse: 100 ml.

Pris: 339 kr. – Bestil den her

Calvin Klein, Endless Euphoria, Calvin Klein Endless Euphoria, populære parfumer til kvinder 2022, gaver til kæresten

Calvin Klein – Endless Euphoria

Endless Euphoria et nyt kapitel til Euphoria serien, fra den originale klassiske orientalske blomster duft til kvinder, til et moderne blomstret frugtagtig duft.

Endless euphoria Calvin Klein er en forfriskende let og strålende fortolkning af den ikoniske Euphoria duft, tranformeret til en solfyldt drøm af kirsebærblomster og let sensualitet. Parfumen er en forfriskende og blid duft, der åbner med et blidt strejf af Cherry Blossom efterfulgt af  mandarin og bergamot. Blid fint rosa blomst, lilla og elegant viol sammen med en meget fængslende bambus. Sandeltræ og blid moskus, som bringer tankerne til varmer sommerdage.

Pris: 289 kr – Gå til shop

Læs også >> GRATIS JULEKALENDER: Den positive julekalender

populære parfumer til kvinder 2021, populære parfumer 2022, parfumer til kvinder, gave parfume kvinder, julegaver til kvinder, gaver til kvinder, julegaver til piger, populære parfumer 2022, gaver til konen, mest populære parfumer til kvinder, bestseller parfumer, gaven til hende, Gucci parfume, Rochas Mademoiselle Couture, parfumer 2021, Gucci Flora Gorgeous Gardenia, Paco Rabanne Olympea Blossom
populære parfumer til kvinder 2016, populære parfumer 2017, parfumer til kvidner, gave parfume kvinder, julegaver til kvinder, gaver til kvinder, julegaver til piger, populære parfumer 2016