Alle julegaver ideerJulekalender

10+: Te julekalendere 2023

Vil du nyde en ny kop velsmagende te hver dag frem til jul?

Over de sidste år er te julekalendere blevet en populær december trend blandt unge og gamle.

Med en te julekalender får du, eller en anden heldig gavemodtager, mulighed for at varme dig på en ny lækker kop te, hver dag frem til fra 1. til 24. december samtidig med der er mulighed for at smage en masse ny te.

Læs også >> Strikke julekalender til december hygge

Den oplagte julekalender til både mænd og kvinder, som elsker denne varme sunde drik som har masser af smag!

Julekalendere med forskellige te varianter fås i stort udbud, fra 25 gr. poser med unik smag – til økologiske te julekalendere, for dem der vil have god samvittighed i december.

Te julekalendere er perfekte som gave eller til selvforkælelse i december måned, og en oplagt mulighed til at finde din nye favorit te.

Note: Artiklen om te julekalendere for 2023 er sidst opdateret D. 18/10 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Vi har i denne artikel været de mest populære webshops igennem og fundet et stort udvalg af de og mest velsmagende te julekalendere i 2023, til både ham og hende.

julekalender med tea, tea julekalender 2022, voksen julekalender 2022, 2022 julekalender med te, English Tea Shop julekalender, Te julekalender, te julekalender 2022, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender til hende, julekalender med the, te voksen julekalender, voksen julekalender 2023, sund julekalender, anderledes julekalender, økologisk te julekalender, julekalender med økologisk te, kaffe julekalender, julekalender med kaffe,

10+: Te julekalendere 2023

te julekalender, te adventskalender, julekalender med tea, julekalender med te, julekalender med the, julekalender til kvinder, the julekalender, tea adventskalender, tea julekalender, julekalender til voksne, voksen julekalender, teacup, te jul, jule te, NABO te julekalender

NABO – Te Julekalender 2023

Glæd dig til julen med denne økologiske te-julekalender, der byder på 24 unikke og spændende tevarianter. Denne skønne julekalender præsenterer et rigt udvalg af innovative teer fra vores naboland Sverige, skabt af mærket “NABO”.

Årets udvalg byder på en smagfuld blanding af sort, hvid og grøn te samt rooibos og urtete. I julekalenderen kan du blandt andet udforske de fire festlige julevarianter.

Pris: 250 kr – Køb Nabo Te julekalenderen 2023 her

te julekalender, julekalender med te, sunde julekalender, english Tea shop te julekalender, julekalender med te, julekalender til voksne, Tea økologisk julekalender, økologisk tea julekalender, julekalender med økologisk tea

Whittard Eksklusiv Te julekalender

I skønne julekalender gemmer der sig udsøgte teer, som vil gøre din december meget mere hyggelig. Bag lågerne gemmer der sig flere poser te hver dag, så du kan invitere hele familien til en skøn testund som nedtælling til juleaften!

Smag de 18 mest elskede teer fra traditionsrige Whittard. Bag de 24 låger gemmer der sig en blanding af sort, grøn og hvid te i nye spændende smagskombinationer og blandinger. Nyd julet Christmas Tea, frisk Lemon & Ginger, eller frisk op i vintermørket med Refresh.

Hver låge indeholder hele fire teposer, bortset fra den første låge, som starter blødt med to poser, men som også byder på en overraskelse. I alt er der 94 te poser i julekalenderen.

Køb Te julekalenderen 2023 her

Te julekalender, te julekalender 2022, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2022, 2022 julekalender med te, English Tea Shop julekalender,

Julekalender med økologisk te fra The English Tea shop

Adventskalender med 25 æsker økologisk te. Hver tepakke vejer 48 gram og der er 12 forskellige smagsvarianter. Bag hver låge i tekalenderen gemmer der sig pyramideposer med økologisk te i julede smage såsom granatæble, hibiscus og ingefær med tranebær.

I alt får du tolv forskellig tesmage, og her står sort, rød, grøn og hvid te i kø med roobois og urtete, der alle passer rigtig godt på en kold decemberdag!

Brandet English Tea Shop er meget mere end et te-mærke. Det er en livsstil.
Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet.

Pris: 149 kr – Køb Økologisk te julekalender her

Te julekalender, te julekalender 2022, Tea økologisk julekalender, økologisk tea julekalender, julekalender med økologisk tea, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2022, 2022 julekalender med te, English Tea Shop julekalender,

English Tea Shop Juletræs Tekalender 2023

En fantastisk tekalender fra English Tea Shop, som ligner et juletræ når du folder den ud – så bliver en julekalender vist ikke mere ”jul”.

Julekalenderen med økologisk te indeholder 13 forskellige smagsvarianter fordelt på 25 låger, så der også er til en kop te efter juleaften. Dertil skal det naturligvis nævnes at teposerne er komposterbare. I ”juletræet” finder du forskellige smage, såsom sort te, rooibos, grøn te samt urtete.

Køb English Tea Shop julekalenderen her

te julekalender, julekalender med te, sunde julekalender, english Tea shop te julekalender, julekalender med te, julekalender til voksne, English Tea Shop økologisk julekalender, økologisk tea julekalender, julekalender med økologisk tea

English Tea Shop Julekalender med te økologisk

English Tea Shop Book Style Red Advent Calendar er en smukt præsenteret julekalender, der er perfekt til enhver teelsker eller som en dejlig gaveide til en, du holder af. Kalenderen har et unikt bogdesign, der giver den et charmerende og nostalgisk udseende.

I denne julekalender finder du økologiske te-blandinger i poser – Julekalenderen indeholder 25 stk og du får således også en dejlig velsmagende te til 1. juledag.

English Tea Shop er kendt for deres høje kvalitet af te og deres engagement i bæredygtighed og økologi. Alle tebrevene i denne julekalender er økologiske, hvilket betyder, at teen er dyrket uden brug af skadelige kemikalier og med fokus på at bevare naturen og planeten.

Køb Økologisk te julekalender her

te julekalender, julekalender med te, sunde julekalender, english home te julekalender, julekalender med te, julekalender til voksne

English Tea Shop Grøn Te Julekalender (økologisk te)

Den økologiske te-julekalender i grøn fra English Tea Shop er den perfekte måde at tælle ned til jul på en sund og velsmagende måde.

Bag hver låge gemmer der sig en lækker økologisk te, der forkæler dine smagsløg og skaber hyggelige øjeblikke i julemåneden. Denne julekalender er fyldt med forskellige smagsvarianter af te, så du kan udforske en verden af smagsoplevelser hver dag i december.

Te-julekalenderen i grøn er ikke kun en kilde til glæde for din smagssans, men den er også et sundt valg. Økologiske ingredienser giver dig den rene og autentiske smag af te uden tilsætningsstoffer.

Glæd dig til at åbne lågerne hver dag i december og nyde en hyggelig stund med en skøn kop te. Giv dig selv eller en te-elsker en måned fyldt med smagsoplevelser og velvære med denne skønne julekalender.

Køb Økologisk te julekalender fra English Tea shop her

Te julekalender, te julekalender 2023, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, Økologisk julekalender Chest, voksen julekalender, Tea økologisk julekalender, økologisk tea julekalender, julekalender med økologisk tea, English tea julekalender med tea, English tea shop julekalender med økologisk te

English Tea Shop Økologisk julekalender (Chest)

Den økologiske julekalender er en vidunderlig måde at sprede juleglæde på. Denne smukt designede julekalender fra English Tea Shop er ikke kun en kilde til spænding og overraskelser, men den præsenterer også en række økologiske og velsmagende godbidder, der gør december måned endnu mere festlig.

Bag hver låge gemmer der sig en lille skat i form af 25 te pyramider af den bedste, økologiske te med forskellige julesmage.

Giv den som gave eller forkæl dig selv med denne skønne økologiske julekalender. Glæd dig til at åbne en ny låge hver dag og lade dig inspirere af de dejlige smagsoplevelser, der venter dig.

Køb Den Økologisk English Tea Shop julekalender her

Te julekalender, te julekalender 2022, Tea økologisk julekalender, økologisk tea julekalender, julekalender med økologisk tea, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2022, 2022 julekalender med te, English Tea Shop julekalender,

English Tea Shop Triangle Tekalender

Tæl ned til jul med en stor og trekantet te-kalender fra English Tea Shop! De 25 låger indeholder økologiske teer i 13 julede smagsvarianter, som vil give dig mulighed for at maksimere julehyggen i december!

Al te er økologisk, og der er i alt tretten julede smage med nøje udvalgte varianter af sort te, rooibos, grøn te og urtete. ​

Køb Økologisk English Tea Shop julekalender her

24 days of te julekalender, julekalender med tea, julekalender med te, julekalender med the, the julekalender, tea adventskalender, julekalender til voksne, voksen julekalender, teacup, te jul, jule te, hyggelig julekalender, 24 days of tea kalender

Teministeriet – Dele julekalender med luksus te

Julekalenderen har et flot og minimalistisk design der nemt kan bidrage til julestemningen derhjemme. Julekalenderen har 24 låger, med løst te, nok til to kopper i hver. Så enten kan du selv nyde 2 kopper te om dagen eller nyde en kop te med en du holder af.

Jule kalenderen er lavet af økologiske og bionedbrydelige materialer, som kan genbruges og genanvendes.

Teministeriet er gået i tænkeboksen og har i år udviklen en ny julekalender med fokus på 5 R’er; Rethink, Reduce, Reuse, Recycle, Recover.

Køb 24 days of tea julekalenderen her

Carstensens te julekalender, te julekalender, te adventskalender, julekalender med tea, julekalender med te, julekalender med the, the julekalender, tea adventskalender, tea julekalender, julekalender til voksne, voksen julekalender,

Carstensens Te Julekalender for 2 personer

En perfekt og smagsfuld te julekalender til 2 personer. Bag hver af de 24 låger er der to tebreve, perfekt til at nyde en kop til med en du holder af.

Hver dag byder på en nye smage, f.eks sorte, grønne, hvide, rooibos, urte teer og krydrede teer, frugtige teer, friske teer, sødlige teer, kendte teer, økologiske teer og meget meget mere.

Te julekalenderen har et flot design, som sammenkobler den gamle tebutik – Carstensens Tehandel med en skøn og moderne julekalender, som de har skabt.

Designet er er en flot rød julekalender der kan åbnes op. På den ene siden af den åbnede kalender, finder du en lille historie om teen og et fint billede fra Carstensens Tehandel. På den anden side finder du 24 små låger, med gule tal på, hvor du bag hver låge finder din te.

Køb Carstensens Te julekalender her

Te julekalender, te julekalender 2023, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender, Tea økologisk julekalender, økologisk tea julekalender, julekalender med økologisk tea, pukka julekalender med tea, Pukka julekalender med økologisk te

Økologisk Pukka te Julekalender 2023

Julekalender med 24 økologiske Pukka tebreve.

Denne smukt designet julekalender fra Pukka er fyldt med 24 forskellige økologiske tebreve, der vil fortrylle dine smagsløg og skabe en skøn julestemning. Pukka er kendt for deres høje kvalitet af økologiske teer, der er skabt med omhu og en lidenskab for naturlige ingredienser. Denne adventskalender præsenterer et bredt udvalg af tevarianter, så du hver dag kan opleve nye smagsoplevelser.

Åben op for en ny spændende smag hver dag indtil juleaften. For dig der elsker at gå julen i møde på allerbedste vis, nyd en varm velsmagende kop te hver dag. Måske finder du en ny favoritvariant!

Køb Pukka økologisk julekalender med te her

te julekalender, julekalender med te, sunde julekalender, Sonnentor te julekalender, julekalender med te, julekalender til voksne, advents te julekalender fra Sonnentor,

Advent te fra Sonnentor

Sonnentor økologisk adventskalender er den perfekte måde at skabe hygge og glæde i decembermåneden. Denne adventskalender er fyldt med 24 forskellige økologiske tebreve, der vil forkæle dine smagsløg og skabe en skøn julestemning.

Sonnentor te jilekalender er kendt for deres høje kvalitet af økologiske teer. De udvælger nøje de bedste ingredienser og sammensætter dem til unikke og velsmagende teblandinger.

Denne adventskalender præsenterer et bredt udvalg af tevarianter, så du hver dag kan opleve nye smagsoplevelser. Adventskalenderen er designet til at give dig en dejlig overraskelse hver dag i december.

Bag hver låge gemmer der sig en individuelt pakket tepose med en lækker tevariant. Det er en skøn måde at udforske forskellige smagsretninger og finde dine favoritter.

Køb Sonnentor te julekalenderen her

NUTE Julekalender 2023, NUTE Julekalender, økologisk te julekalender, julekalender med te, julekalender med tea 2023, voksen julekalender, hyggelig julekalender

Nute Te Julekalender 2023 (økologisk te)

Oplev hele 14 forskellige slags økologisk te, herunder NUTEs særlige julete samt varianter af hvid, grøn, sort og urtete.

NUTE er et nytænkende skandinavisk te bran som stræber efter at kombinere smagspaletten fra det skandinaviske landskab med økologiske teer fra Fjernøsten. Resultatet er moderne, let og inspirerende julekalender til decembers hyggelige stunder.

Køb Nute julekalenderen her

Kusmi Julekalender 2023, Kusmi Julekalender, te julekalender, julekalender med te, julekalender med tea 2023, voksen julekalender, hyggelig julekalender

Kusmi Tea Julekalender

Bliv fortryllet af en af de mest fortryllende julekalendere! Med sin farvestrålende eventyrdekoration er den klar til at dele de smukkeste historier gennem sine 24 låger. Oplev utrolige eventyr med karakterer fra nogle af de mest elskede eventyr.

Dag for dag, kapitel efter kapitel, vil du støde på tea fantastiske overraskelser. Poser med saftige, blomstrede og krydrede grønne, sorte og hvide teer. Koffeinfrie, økologiske urteteer, der garanterer øjeblikke af ren afslapning. Dejlige løse dåser med ikoniske juleblandinger. Alt dette ledsaget af tilbehør og en lille delikatesse at nyde.

Køb Kusmi julekalenderen her


Eller måske skulle du købe en kaffe julekalender?

kaffe julekalender, julekalender med kaffe, voksen julekalender, julekalender til voksne, anderledes julekalendere til voksne, Kaffe julekalender 2023, julekalender med kaffe 2023, julekalender med økologisk kaffe, kaffe kapsel julekalender, adventskalender til kvinder, julekalender med espresso, voksen julekalender med kaffe, julekalender økologisk kaffe, kvalitets julekalender, julekalender med drikkevare, adventskalender med kaffe,

NABO Kaffe julekalender 2023

Vores flinke svenske naboer har lavet en utrolig elegant og smagfuld julekalender med kaffe til kaffeelskeren!

Denne kaffekalender indeholder dagligt 21 gram filterformalet kaffe, så du kan brygge en god kande kaffe, hvad end du har en kaffemaskine med filter eller du laver pour over. Kalenderen indeholder lidt for enhver smag, uanset om du er til mørk- eller lysristet, med høj syrlighed eller aromatisk kaffe.

Kaffe julekalenderen indeholder desuden også 4 af NABOs populære smagskaffer, så invitere kæresten eller veninderne over til en lækker kop kaffe i december

Køb NABO Kaffe julekalenderen her

kaffe julekalender, julekalender med kaffe, voksen julekalender, julekalender til voksne, anderledes julekalendere til voksne, Kaffe julekalender 2022, julekalender med kaffe 2022

Growers Cup – Kaffe Julekalender 2023

Med denne kalender får du 24 forskellige kopper lækker kaffe til hver dag i juleperioden.

Grower’s Cup Kaffejulekalender indeholder 25 poser med håndristet kaffe. Poserne indeholder hver 30 gram malet kaffe, hvilket er nok til en halv liter velsmagende og opkvikkende kaffe.

Gennem december bliver du introduceret til fem forskellige kaffevarianter af smagfulde bønner, som har fået en masse opmærksomhed og kærlighed.

På grund af den ultra smarte emballage kan du brygge kaffen direkte i posen. Kaffen er håndristede i små portioner, ingen blandingskaffer, kun kaffe fra selvstændige kaffeplantager. I alt er der kaffe fra 12 forskellige kaffe farme.

Køb Kaffe julekalenderen her

kaffe julekalender, julekalender med kaffe, voksen julekalender, julekalender til voksne, anderledes julekalendere til voksne, kaffe kapsler julekalender, Estate Coffee adventskalender, Kaffekapsel julekalender

Estate Coffee Kaffekapsel julekalender

De populære kaffekapsler fra Estate Coffee kommer her i en fin julekalender. Prøv hver dag en kop god kaffe, åbn blot skuffen, og sæt din nespresso-maskine i gang. Du kan smage 12 forskellige varianter i julekalenderen, heriblandt 6 økologiske varianter.

Kaffen i julekalenderen varierer i styrken imellem 5-10. Du vil altså både kunne drikke lungo og espresso. Julekalenderen byder blandt andet på Tres Flores, som er en økologisk espresso med bønner fra Costa Rica, Nicaragua og Etiopien. Der er også en special juleudgave af den dybe kaffe.

Køb økologisk Kaffe julekalenderen her!

julekalender med tea, tea julekalender 2022, voksen julekalender 2022, 2022 julekalender med te, English Tea Shop julekalender, Te julekalender, te julekalender 2022, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender til hende, julekalender med the, te voksen julekalender, voksen julekalender 2023, sund julekalender, anderledes julekalender, økologisk te julekalender, julekalender med økologisk te, kaffe julekalender, julekalender med kaffe,

Hvad er en te julekalender?

En te julekalender er en julekalender, hvor man hver dag får en ny smagsvariant af te, i stedet for f.eks chokolade eller slik.

Te julekalendere fungere ligesom almindelige julekalendere, hvor der er 24 låger, en til hver dag fra den 1. til 24. december. Nogle af te poserne i julekalenderen er ofte med en julesmag, mens andre måske er økologiske eller fair trade te. En te julekalender er på mange måder også en sund julekalender, men det afhænger naturligvis af, hvor meget sukker man hælder i teen. De fleste åbner deres te julekalender om morgen og nyder dagens te til deres morgenmad, eller pakker den i tasken og drikker den på arbejde.

Læs også: 50+: Julekalender til kæresten (Ham & Hende)

Derfor skal du købe te julekalendere:

Te er en aromatisk drik, der fremstilles ved at hælde kogende vand over tebuskens blade. Te findes i et utal af smagsvarianter og variationer. Men ikke nok med det, det er også rigtig sundt at drikke te.

Te er en naturlig drik og en fransk undersøgelse viser, at folk der drikker te hver dag, har et bedre helbred end andre, og de lever tilmed længere.

Studiet er gennemført blandt 130.000 franske kvinder mellem 18-95 år ved Paris Preventive Medicine Center. Resultaterne viser, at hvis man drikker én til fire kopper te om dagen, så kan man minimere risikoen for at dø af det, som forskerne kalder, ’sygdomme der ikke er relateret til hjertekar-systemet’ med 24 procent.

(kilde: avisen.dk)

Udgået Tea julekalendere

NUTE Julekalender 2021, NUTE Julekalender, økologisk te julekalender, julekalender med te, julekalender med tea 2021
Te julekalender, te julekalender 2017, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2017
økologisk te julekalender, økologisk te julekalender Te julekalender, te julekalender 2023, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender