Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/julegavertilalle.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
25+ gaveideer: Gave til gravide kvinder - Julegaver
Alle julegaver ideerJulegave ideerTil Hende

25+ gaveideer: Gave til gravide kvinder

Gave til gravide:

At blive gravid og vente sig er noget af det største en kvinde kan opleve.

Det er spændingens tid, hvor der hele tiden sker nye ting med kroppen og i barnet udvikling.

Forventningens glæde og nedtællingen til man skal føde/møde sit barn starter fra første dag man bliver opmærksom på man er gravid og ventetiden kan nogle gange virke ulidelig. Hvorfor ikke gøde ventetiden kortere og giv den gravide en masser gaver?

At være gravid er noget af det mest naturlige og fantastiske i verden, og de fleste af os kender en som er gravid. I USA har man altid fejret den kommende mor med et Babyshower. Langsomt kommer den søde traditions fest også til Danmark. Til et Babyshower bliver den kommende mor forkælet med gaver til sig selv, og til sit kommende barn. Et Babyshower er også en god måde for den kommende mor at få anskaffet nogle af de ting hun har brug for i forbindelse med sit kommende barn.

Note: Artiklen om gaver til gravide er sidst opdateret D. 5/12 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også >> +30 Gaver til mor (Jul, fødselsdag og Mor´s dag)

Er din kone, kæreste eller livspartner gravid behøver du dog ikke et babyshower for at forkæle din partner, og mens nedtællingen er i gang er det mange gode og brugbare gaver som du kan glæde moderen til dit kommende barn med.

Gaver til gravide kan både være fødselsdagsgaver, julegaver eller måske en tidlig mors dags gave.

Gaveideer til gravide – Find gave til gravide her:

gratis-baby-plakat-gave-til-gravide, gratis babyplakat, plakat med it a girl, plakat med

En gratis babyplakat fra Børneværelset.dk

Når en gave er gratis, betyder det man kan give mere end en gave til den gravide.

Børneværelset.dk kan du gratis printe et stort udvalg af gratis baby og børn plakater. For at gøre gaven til den gravide gennemført, bør du naturligvis ramme plakaterne flot ind, i en lækker kvalitets ramme.

Print gratis babyplakat her

fodbad, fodmassage bad, mandelgaver, julegaver til mormor, gaver til mormor, gode julegaver itl kvinder, luksus julegaver

Zenkuru – Sammenklappeligt Fodbad med Massage og Varme

Den gravide, kommende mor, elsker med sikkerhed et godt fodbad, med massage og varme. Dette sammenklappelige fodbad har IR-varme og masserer trætte fødder med både luftbobler og vibrationer. Fodbadet er kompakt og nemt at opbevare, når mormor ikke bruger det.

Pris: 369 kr – Køb fodbadet her

Zenkuru Massagepude, Massagepude, god Massagepude, gaver morfar, gaver til farfar, julegave til morfar, julegave til farfar, gode gaver til morfar, morfar julegave, morfar gave, bedstefar gaver, julegaver til ældre mænd,

Zenkuru Massagepude

Gravide fortjener en lækker rygmassage når hun sidder i sofaen eller i hendes favorit stol.  Denne Zenkuru massagepude ligner en almindelig pude, men har fire roterende kugler, der masserer din ryg. Pudebetrækket er aftageligt og kan skiftes ud med hendes yndlingsbetræk!

Se gaven til den gravide her

graviditetsmassage-helle-thorup-thumbnail-4

Graviditetsmassage hos Helle Thorup

Der findes ikke noget bedre for en gravid, end overraskelser og wellnessoplevelser, hvor kroppen forkæles og bliver løsnet op i en til tider anstrengende periode.

Med denne graviditetsmassage hos Helle Thorup i Aarhus masseres hele kroppen nænsomt, og er du faderen til det kommende barn kan du med sikkerhed sætte en masse point ind på goodwill kontoen med denne gave, og nyde den næste herreaften uden frygt for en sur kæreste eller kone.

Pris: 1250 kr – Køb oplevelsen her

gravidyoga, yoga til gravide, Gaver til gravide, gave til gravide, gaver til kommende mødre, gaver til mor, gaver til kvinder, gravide, oplevelser til gravide,

Gravid yoga oplevelsesgave

I yoga arbejdes der på at løsne de spændte muskler, og give dig et roligt break, hvor du kan mærke efter, hvordan graviditeten påvirker dig. De gennemgående åndedrætsteknikker i yogaen kan være gavnlige under fødslen, hvor mange har oplevet, at kunne udnytte de meditative elementer fra yogaen.

Mange gravide kvinder oplever stor glæde ved yoga gennem graviditeten, når kroppen og musklerne belastes dagligt.

Pris fra 375 kr – Køb oplevelsen her

de-utrolige-babyer-bog-til-gravide

De utrolige babyer

Om bogen De Utrolige babyer: De utrolige babyer viser dig, hvordan du kan forstå og styrke dit barns fysiske, sociale, følelsesmæssige og sproglige udvikling. Bogen indeholder gode råd om dit barns sikkerhed og gør rede for børns generelle udvikling det første år.

De Utrolige babyer er bygget op omkring de udviklingsmæssige faser: 0-3 måneder, 4-6 måneder og 6-12 måneder og giver enkle og effektive teknikker til, hvordan du kan:- observere, læse og lære om dit spædbarns dagsrytme.

Pris: 249,95 kr – Køb bogen De utrolige babyer her

Træ figure, NovoForm, Mor Sparrow, gaver til mor, mors dags gaver, julegaver til mor, gode gave ideer til kvinder, kvinder gave ideer, gaver til kvinder, gaver til konen

NovoForm – Mor Sparrow

Denne søde lille spurv, sidder klar til at bringe glæde ind i hjemmet, hvis du giver den i gave til en kommende mor. Spurvene er lavet i massivt træ, og er håndlavet af trædrejere.

Pris: 297 kr – Køb fuglen her

milepælskort, milepælskort til babyer, milestone kort itl babyer, gaver til gravide, gave til gravide

Milepæls kort til babyer

Søde milepæls kort, som kan bruges til at følge og fotografere barnets udvikling. Milepælskort er også kendt som milestones kort.

Du kan få milepæls kort i mange forskellige designs i priser fra 149 kr – 229 kr.

Se de forskellige milepæls kort her.

panda-ha%cc%8andklaede-gave-til-gravide

Liewood Panda Håndklæde

Det bløde håndklæde er med det sødeste panda ansigt på hatten, så når de mindste pakkes ind i håndklædet kan de forvandles til den mest nuttede panda. Håndklædet er lavet i 100% organisk bomuld. Farvet og printet med naturlige farver.

En sød gave til gravide og nybagte mødre.

Pris: 263,20 kr – Gå til shop

Dansende Bamse, Bamse og Kylling, Bamse fra bamse og kylling

Dansende Bamse (Bamse og Kylling)

Den søde bamse fra Bamse og Kylling, som danser rytmisk til sang.

Pris: 249,95 kr – Køb bamse her

Gurli gris bamse, bamse med Gurli gris, bamser til nyfødte, unisex bamser

Gurli gris bamse

Sød Gurli Gris bamse som måler ca. 30 cm. Bamsen er perfekt til at kramme, sove med eller bare til leg!

Pris: 199,95 kr – Køb Gurli Gris bamsen her

gaver til gravide, bog til gravide, bøger til gravide, gravide gaver, gode gaver til gravide, bog om at være gravid

Bog til gravide – 40 uger inden

Cana Buttenschøn, blogger og jordemoder, fortæller i “40 uger inden” om alt hvad du har brug for at vide, når du er gravid.

Børn er for mange livets store mirakel. Men graviditet er ikke udelukkende en dans på roser. Du kan opleve kvalme, nye mærkelige madvaner, forstærkede sanser og helt nye bekymringer. Men bare rolig, du er ikke alene.

Cana Buttenschøn har stor erfaring med graviditet og nyfødte fra sin praksis som jordmoder, og ikke mindst som mor til to drenge. I “40 uger inden” deler hun beroligende ud af sin store viden, og giver mange brugbare informationer om alt fra nakkefoldsscanninger til din forandrede krop og psyke samt meget mere.

Pris: 249,95 kr – Køb bogen her

gaver til gravide, bog til gravide, bøger til gravide, gravide gaver, gode gaver til gravide, bog om at være gravid

40 ting du skal vide om din fødsel

Bogen “40 ting du skal vide om din fødsel” er skrevet af jordemoder og blogger Cana Buttenschøn. I denne bog guider hun dig igennem de spændende og skræmmende ting, du kan stå over for under din fødsel.

Selvom man siger, at kvinder er skabt til at føde børn, så er det bestemt ikke altid lige nemt. Dog kan man hjælpe en god fødsel på vej, hvis man sætter sig ind i processen på forhånd og tager nogle centrale valg om, hvordan det skal foregå.

Cana Buttenschøn har derfor med “40 ting du skal vide om din fødsel” skabt en sjov og ærlig bog, der netop ruster dig til fødslen. Og så pointerer hun også, hvor vigtigt det er at glæde sig til den fantastiske rejse, man har foran sig.

Pris: 249,95 kr – Køb bogen her

gaver til gravide, bog til gravide, bøger til gravide, gravide gaver, gode gaver til gravide, bog om at være gravid

40 uger efter

Det er kæmpe stort, vidunderligt og fantastisk at skulle have et barn. Men pludselig står man med en baby i armene og hvad så?

Når du har født, kommer barslen væltende med søvnmangel, amning, enorm lykke og stor usikkerhed, lortebleer og en krop, som ikke ligner sig selv. Og hvordan var det nu lige med det der parforhold?

I “40 uger efter” tager Cana Buttenschøn dig med rundt i alle afkroge af barselslivet de første 40 uger efter du er blevet forælder. Fra babyens trivsel, ernæring og søvnrytmer til dét at finde de rette ben at stå på som nybagt mor. For tiden på barsel er lige så benhård som den er rosenrød og babyduftende.

“40 uger efter” er en kærlig og uhøjtidelig bog fyldt med gode råd og opbakning til nybagte mødre. Bogen er skrevet af en mor til to drenge, der er uddannet jordemoder og til daglig arbejder som blogger, hvor hun skriver varmt og ærligt om livet med børn.

Pris: 249,95 kr – Køb bogen her

hvor lagde jeg babyen, bøger til gravide, gaver til gravide,

Hvor lagde jeg babyen?

Det er ucensureret moderskab for fuld skrue skrevet af chefredaktøren på dansk Cosmopolitan, Julia Lahme. Og en ærlig og meget personlig beretning om at være kvinde, kæreste og nybagt mor fra en virkelig kvinde i dagens Danmark.

Den stritter af liv og lykke og angst og er en fantastisk gave til alle os kvinder, der ikke fatter, hvordan alle andre tilsyneladende får alt til at hænge sammen. For hemmeligheden er: At det gør de (måske) heller ikke. Hvor lagde jeg babyen? blev med sine ærlige og personlige fortællinger en bestseller.

Pris: 109,95 kr – Køb bogen her

Gravide plakat, Den gravide plakat, Mor plakat, Mor definations plakat, citat plakat, plakter med mor citater, Mor plakat, plakater til mor, mor plakater, sjove plakater, sjove citat plakater

Den gravide plakat

De fleste gravide eller eks-gravide kan helt sikkert genkende sig selv i disse 9 udtryk på vores gravid plakat, hvor man forsøger at give et selvironisk billede af nogle af de situationer, man oplever som gravid. En sjov og anderledes gave til gravide.

Pris: 49 kr – Køb Den gravide plakaten her

Mor plakat, Mor definations plakat, citat plakat, plakter med mor citater, Mor plakat, plakater til mor, mor plakater, sjove plakater, sjove citat plakater

Moren plakat

De fleste mødre kender sikkert udtrykkene og de underliggende betydninger fra forskellige hverdagssituationer, som er gengivet i en humoristisk og selvironisk tone.

Hvad enten du vil hylde din egen indsats som mor, hvis du er barn eller partner til en mor, der gør det fantastisk, eller hvis du kender én, der udfylder den moderlige rolle på eminent vis, så er denne plakat et smukt symbol på din anerkendelse.

Pris: 49 kr – Køb mor plakaten her

gaver til gravide, gode gaver til gravide, gravid gave, gaver til gravide kvinder,

Suttekæde med grå prikker

Suttekæde med grå prikker fra SmallStuff. En rigtig fin suttekæde med fine prikker, som passer til det meste tøj og er unisex.

Kæden til sutter er i 100% ren bomuld med en clips i træ og metal og en silikonering til fastgøring af sutten.

Pris fra: 99 kr – Køb gaven her

saxo-com-gavekort

Saxo gavekort

Kommende mødre fordyber sig ofte i bøger om at være gravid eller livet som mor, så hvorfor ikke hjælpe hende med et gavekort til Saxo.

Saxo er Danmarks største og første online boghandler, og har i dag flere millioner titler. Saxo er mere end bare en boghandler, de er en udgivelsesplatform og en læringsportal. De gør meget mere end bare at tænde læselysten hos danskerne, de formidler viden ud til befolkningen.

Pris fra: 50 kr – Køb gavekort her

week planner, week planer, planlæging af ugen, gaver til mor, gaver til teenage drenge, gaver til mor, gaver til mors dag, gave til mor, mors dags gave,

The Carrot Hunt – Week Planner

En moderne uge kalender tavle til planlægning af ugen, som f.eks scannings aftaler og fødselsdage. En god gave gravide og mødre, som skal holde styr på familien. Der er huskekort, hvor der kan skrives opgaver på, som der skal udføres. Når opgaven er udført vendes kortet, så der står “done” på den anden side. Der er også et skema til madplan.

Pris: 449,00 kr – Køb Week planner her

skaermbillede-2016-12-03-kl-15-59-04

Mini top fra Gonge

Mini top fra Gonge er sjovt udfordrende legetøj som styrker de små børns motorik. Den stimulerer balancen og labyrintsansen.

Her kan snurres, vippes og der kan kravles på den. Selv helt spæde børn kan bruge den med pude indsat. Den er derfor en oplagt gave, både til nyfødt, dåb og de første fødselsdage. Mini top har en sikkerhedskant så de små finger ikke kommer i klemme og børnene ikke slår hovedet. Mini toppen er i slagfast giftfri plast så den kan bruges både ude og inde. Omkreds 68 cm. og en højde på 26,5 cm.Når minitoppen anvendes til de nyfødte er der vigtigt at anvende den pude der kan købes til mini top. Den dejlige bløde pude til minitoppen er perfekt når de mindste skal tumles. Her er det labyrintsansen som virkelig bliver stimuleret. Pude til mini top kan vaskes og så er den skridsikker på bagsiden.

Pris: 329 kr – Gå til shop

Skrin til minder, Tand Skrin, Hår skrin, Min første tand og Min første hårlok elefanter, fortinnet skrin, dåbsgaver til drenge, dåbsgaver til piger, gode dåbsgaver

Skrin – Min første tand og Min første hårlok elefanter

En sød gave til fremtidens minder fra babyen.

To fine elefanter til henholdsvis den første hårlok og de første tabte mælketænder. De små skrin måler 4,5 x 6 cm og er lavet i fortinnet. Elefanterne ligger ned, så låget vender opad.

Pris: 350 kr – Køb skrinnet her

gaver til gravide, gode gaver til gravide, gravid gave, gaver til gravide kvinder, pusletaske, sort pusletaske

Sort pusletaske

Pusletaske i en flot sort farve eller måske Baby organizer som Reisenthel selv kalder deres taske. En rigtig smart og anvendelig taske, som også særdeles velegnet til weekend turen.

Pris: 350,10 kr – Køb gaven her

narturligt liv, narturlige produkter, naturligtliv dk, sådan lever du naturligt, til kvinden der har alt, gavesæt, wellness gavesæt, gavesæt til wellness, gavesæt til hjemmespa, julegaven til hende, julegaven til veninden, julegaven til konen, julegaver til piger

Gavesæt i Bambus

En smuk og solid bambus kurv, med forskellige lækre ting til hjemme wellness. En sød lille gavekurv til den kommende mor, der fortjener at få en gave til at forkæle sig selv.

Pris: 144 kr – Gå til shop

large_ecooking_haandcreme_75ml

Ecooking økologisk Håndcreme

Måske skal den kommende mor have noget så enkelt som en kvalitets håndcreme.

Ecooking økologisk Håndcreme er en beskyttende, fugtgivende og plejende håndcreme med salvia, morgenfrue og jojoba. Cremen er tilsat de bedste økologisk dyrkede olier og planteekstrakter, som er fremstillet uden tilsætning af parfume. Denne plejende, helende og fugtgivende håndcreme beskytter og plejer hænderne samtidig med, at den fugter og reparerer.

Håndcremen kan bruges af hele familien og til alle hudtyper.

Pris: 112 kr. – Gå til shop

økologisk hårkur, miljøvenlig hårkure, bedre hårkvalitet, julegaver til gravide, julegaver til kommendemødre, gaver til gravide, gaver til kommende modre, gaver til nybagte mødre, økologisk hårpleje,

True Organic All You Need Is Me

True Organic All You Need Is Me er en intensiv creme, til en ekstraordinær pleje.

Cremen består af 100% naturlige ingredienser, 95% økologiske ingredienser, lavet den parabener, fare, sulfater og mineralske olie og er ikke testet på dyr. Denne creme kan blandt andet bruges til hårkur, lipgloss og mod tør hud.

Pris: 199 kr – Gå til shop

kropsolie, Nuxe hårkur, hårkure, plejende olier itl håret

Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil Spray

Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil Spray, er en skøn tør olie med uendelige anvendelses muligheder.

Olien kan både anvendes i ansigtet, på kroppen samt i håret, hvor den efterlader området velplejet, beskyttet og glasfuldt.

Sprayen er udviklet med et indhold af den innovative olie Tsubaki, der fungerer som et beskyttende lag mod forurening.

Pris: 175,00 kr – Gå til shop

Billederamme til flere billeder, ramme til udskiftende billeder, ramme til børnetegninger, børne ramme, mandelgave til børn, mandelgave 2019, gode mandelgaver til børn

Når man er gravid, så er der mange billeder, som man gerne vil vise frem. En Lil davinci tegneramme er designet til hurtig udskiftning af billeder. Med denne ramme er det plads til mange billeder og tegninger indeni, der fungerer både som tegningeramme og kunstarkiv! Rammen er i A4-størrelse og rummer op til 50 billeder / tegninger.

Lil Davinci åbnes fra forsiden og kan placeres både hængende og stående, så slip kreativiteten løs! Perfekt gave til kommende forældre.

 Pris: 329 kr – Køb tegnings rammen her

Masque Me Up Hair Steam Mask, hår maske, hårkur, miqura hårkur,

Masque Me Up Hair Steam Mask

Berigende næringsstoffer som arganolie, silkeaminosyrer, komplekst protein og essentielle urteolier trænger dybt ind i hårets lag via maskens varmende dampeffekt. Masken er god til tørt og skadet hår og efterlader håret med et glansfuldt og sundt look.

En praktisk one-step-kur, der giver dig en premium salonbehandling derhjemme. En dejlig gave til gravide, som fortjener lidt hjemme hygge.

Pris: 69 kr – Gå til shop

enhjørning hjemmesko, unicorn hjemmesko, unicorn slippers, hjemmesko med enhjørninge, mandelgaver 2020, mandelgaven til jul, mandelgaver til børn og voksne

Unicorn Slippers

Seriøst? Hvilken gravid kvinde vil ikke være lykke over at få disse søde enhjørning slippers i gave! De er super søde, varme og den kommende mor vil elske dem.

Pris: 229 kr – Køb Unicorn slippers her

Økologisk sengetøj i flere farver

Sengetøj er altid en gave som en gravid vil sætte pris på.

Økologisk luksus sengetøj fra danske Studio Feder, lavet i GOTS certificeret, økologisk bomuld.

Produktionen af økologisk bomuld er mere miljøvenlig, huden ånder bedre i økologisk sengetøj og du slipper får at sove i materialer produceret på kemikalier. Mål dyne: 140 x 200/220 cm. Mål pude: 60 x 63 cm.

Pris fra 699 kr – Bestil økologisk sengetøjet her!

quiz spil, sjove quiz spil, videns quiz spil, quiz spil med viden, quiz spil til vennerne

Leverpostej, jantelov og klaphatte

Når man er gravid er fest, alkohol og sushi sat på pause. Så hvad med et hyggeligt brætspil som de kommende forældre eller den gravide og hendes veninder kan spille mens hun venter på baby kommer.

Leverpostej, jantelov og klaphatte – quizzen om, hvor dansk du egentlig er. Et underholdende spil om at opføre sig som “en typisk dansker”.

Leverpostej, jantelov og klaphatte er et vildt underholdende spil, hvor du får eller mister point i forhold til, hvor typisk dansk du opfører dig… på godt og ondt.

Pris: 199 kr – Bestil Quiz spillet her

Gavekurv I love you, kærligheds gavekurv, gavekurv, sød gavekurb, søde gaver til kæresten, romantiske gaver til kæresten,

Gavekurv – Pink kurv med søde lækkerier

Flot pink gavekurv med masser lækkerier, perfekt som gave til en gravid, der skal forkæles med en masse lækkerier.

Kurven indeholder: Chokoladetræfler m. havsalt, Grøn te, 50g, Chips m. spicy chorizo, Lemonade m. grapefrugt, Lemonade m. mandarin, Gaveæske fra Summerbird m. marcipan-hjerter, Summerbird dragerede mandler, Bolcher Chokoladekugler.

Pakkes fint ind i gavekurv m. træuld, cellofan, bånd m.m.

Pris: 449 kr – Køb gavekurven her

Gaveæske til kvinder, Gaveæske til mænd, gaveæske, mandlige gaveæske, gaveæske til kollegaen, gode gaver til kollegaen, Anthon Berg Gaveæske, Anthon Berg Gaveæske online,Anthon Berg-æske,

Anthon Berg Gaveæske

Dyk ned i chokoladens verden med Anthon Berg Gaveæske. Denne lækre gaveæske er fyldt med en overdådig samling af kvalitetschokolade fra Anthon Berg, der har glædet chokoladeelskere og gravide i årtier. 

Nyd en harmonisk blanding af klassiske og innovative chokoladefavoritter, der forkæler dine smagsløg og tilføjer en luksuriøs dimension til din søde tand.

Perfekt som en gave til enhver lejlighed, vil denne æske med chokoladegenist bringe glæde til dem, der sætter pris på den fineste chokoladeoplevelse. Giv en smagsoplevelse, der vil blive husket og værdsat!

Pris: 399 kr – Køb gaveæske Anthon Berg her

Drage rangle, økologisk rangle, rangle i økologisk stof, Drange rangle til babyer

Drage økologisk rangle

Den lille drage rangle fungere også som en bamse der er blød og god at putte med. Dragen kan hurtigt blive en tryg lille ven som også stimulere barnets mange sanser. Den fylder ikke meget og er nem at have med overalt.

Den lille drage har en lækker olivenfarve. Dragen er 15 cm lang og lavet i 100% Økologisk bomuld. Fyldet er lavet af majsfibre.

Pris: 104,30 kr. – Køb drage ranglen her

Får rangle, rangle af får, økologisk rangle, økologisk rangle til babyer

Får rangle

En sød naturfarvet får rangle får som både kan fungere som en krammebamse og en rangle i ét. De ranglende lyde perfekte til at holde dit barn beskæftiget i løbet af dagen.

Fåret er silkeblød i materialet og er designet til at stimulere både dit barn høre-, syns- og følesans. Materiale: 100% GOTS certificeret og organisk bomuld med majs fiber fyld. Fåret har en længde på ca.15 cm. 

Pris: 129 kr. – Køb Får økologisk rangle her

Ergobaby bæresele Embrace Pure Black, bæresele til babyer, bæresele til børn, gave til gravide

Ergobaby bæresele Embrace Pure Black

Bæreselen er super nem at anvende og giver mor og far en unik mulighed for at være helt tæt på deres nyfødte baby. 

Blød, hyggelig og super behagelig,  med støttende taljebælte og strækbare tværstropper. Ergobbay Embrace smyr sig om dig og din baby, med god komfort for både forældre og barn. Når bæreselen ikke er i brug fylder en ikke meget og er nem at pakke i pusletasken.

Bæreselen er fremstillet i Oeko-Tex standard 100 certificeret stof.

Pris: 699 kr – Køb bæreselen her

large_hand-and-nailbalm-argan_oil_100ml

Dr. Organic Argan Oil Hand & Nail creme

Dr organiv Organ håndcremen er den ultimative fugtbringer. Ved at kombinere Dr. organics pris- vindende blanding af bioaktiver, naturlige og økologiske ingredienser med Økologisk Arganolie der hjælper med at lindre, fugte og beskytte selv de mest forfærdeligt tørre og ødelagte hænder. Økologisk Arganolie med Arganekstrakt, Saft fra Aloe Vera-blade, Kukuiolie, Appelsinekstrakt, Nellikeolie, Geraniumolie, Olie fra citronskal, Patchouliolie, Kanelbladsolie, Rosentræsolie, Olie fra Vild Mynte, Mandarinskalsolie, Vaniljeekstrakt, Olie fra Grøn Mynte, Kigeliafrugtekstrakt, Roselleblomstekstrakt, Baobabfrugtekstrakt forsegler revner i huden og støtter hudens naturlige helingsproces.

Pris: 88 kr. – Gå til shop


Gaver til gravide, gave til gravide, gaver til kommende mødre, gaver til mor, gaver til kvinder, gravide, oplevelser itl gravide, baby plakater, bøger til gravide

Fandt du ikke den rigtige gave til din gravide kæreste, kone, veninde, eller kollega?

Måske indeholdte vores liste ikke noget du synes passede som gave til den gravide. For at finde den perfekte gave, bør du gøre dig nogle overvejelser omkring, hvad du mener er en gave, hun vil sætte mest pris på at få i julegave, og måske smugkigge på hvad hun allerede nu har.

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets gave til de ansatte være en oplevelse så tjek truestory og Go dream
  • Indretning: Mange gravide sætter også pris på at få noget smukt til hjemmet. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning eller besøg Trendyliving.
  • Gaver til barnet: Når man er gravid, så er der et barn på vej. Hvis du gerne vil give en gave til barnet, så kig f.eks på eurotoys eller sovedyret.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem