Alle julegaver ideerTil den som elsker?Til HamTil Hende

20 søde og romantiske gaver til kæresten

Skal du finde søde og romantiske gaver til kæresten?

Så er denne oversigt det helt rigtig sted at finde gaven til kæresten.

Vi har fokus på at hjælpe dig med at finde søde og romantiske gaver til kæresten, uden at du skal søge online i timevis. Gaver som fungere fra alt til valentinsdag, fødselsdag og som julegave.

Læs også >> 10+ gave ideer: Romantiske middage for 2

Note: Artiklen om 20 søde og romantiske gaver til kæresten er sidst opdateret D. 9/11 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

20 søde og romantiske gaver til kæresten

Middag på en Michelin restaurant, Michelin restaurant aarhus, Michelin Restaurant København, Romantiske gaver til kæreste, valentinsgaver, valentinsdag gaver, gaver til kæresten, gaver til konen, gaver til manden

Michelins middag i Århus eller København

Vil du gerne give din kæreste en uforglemmelig oplevelse i forbindelse med en romantisk begivenhed, f.eks jeres årsdag, bryllupsdag eller valentinsdag.

I Danmark er vi velsignet med flere kvalitets Michelin restauranter i både Århus og København. Et besøg på en Michelin restaurant kan købes som en unik oplevelsesgave hvor du på forhånd kan købe f.eks en 2-retter menu, en 3-retters menu eller en 3-retters vinmenu i forskellige prislejre.

Et restaurant besøg anses af mange som de mest romantiske gaver til kæresten og med en Michelin restaurant bliver oplevelsen utvivlsomt ekstraordinær.

Priser fra: 285 kr – Køb en Michelin middag her

Romantiske gaver til kæreste, romantiske gaver, valentines gaver, søde gaver til kæresten, gaver til kæresten, kæreste gaver, julegaver til kæresten, blomster i hjerte æske, roser i hjerte boks, røde roser i æske, romantiske julegaver til kæresten, julegaver til hende,

Hjerteformet æske med Evighedsroser

I krig og kærlighed er alt tilladt. Men når det drejer sig om valentinsdagsgaver og romantiske gaver, er der en masse retningslinjer. Med en buket smukke evighedsroser i en hjerteformet æske kan du give den ultimative romantiske gave, der holder i næsten en evighed!

Pris: 795 kr – Køb æsken her

Overnatning keramikkursus hos Kattholt, keramikkursus hos Kattholt, oplevelsesgaver til hende, oplevelsesgaver til mormor, gaver til mormor, gaver til bedstemor,

Overnatning & keramikkursus hos Kattholt

Et keramikkursus med overnatning på Kattholt er den perfekte gave til den du elsker og gerne vil have en unik oplevelse med. Kattholt er en charmerende keramikworkshop beliggende i smukke omgivelser, hvor deltagerne kan udforske kunsten og teknikken bag keramik.

På kurset vil din gavemodtager og dig have mulighed for at lære forskellige keramiske teknikker, som at dreje leret på en drejeskive, forme og dekorere deres egne keramikgenstande. De vil blive guidet af erfarne keramikere, der deler deres ekspertise og kreativitet.

Efter en dag med kreativ udfoldelse kan dine gavemodtagere slappe af og nyde en overnatning på stedet. Det giver dem mulighed for at fordybe sig i den inspirerende atmosfære og fortsætte jeres keramiske eventyr dagen efter.

Giv dine kæreste et keramikkursus med overnatning på Kattholt som en julegave, og lad dem opleve den glæde og tilfredsstillelse, der kommer ved at skabe noget unikt og håndlavet. Det er en gave, der giver mulighed for læring, kreativ udfoldelse og en mindeværdig oplevelse.

Priser fra: 2500 kr. for 2 personer – Køb oplevelsesgaven til kærestepar her

Romantiske gaver, kærlighedsplakater, plakater med kærlighed, Vissevasse plakat, plakat fra Vissevasse
VISSEVASSE – It´s all about love plakat

Når to hænder mødes og finder hinanden, spreder varmen sig i hele kroppen. Hænderne kan afsløre mange forskellige relationer. To forelskede sjæle, der fletter fingre. Det er en plakat der viser kærlighed mellem to mennesker.

Plakaterne er trykt på svensk miljøvenligt papir 170 gr. MultiArt Matt. Størrelse: 30×40 cm

Pris: 159 kr – Køb plakaten her

Romantiske gaver, kærlighedsplakater, plakater med kærlighed, Vissevasse plakat, plakat fra Vissevasse
VISSEVASSE – I love Mother Earth plakat

Super flot plakat fra ViSSEVASSE som hylder kærligheden til Mother Earth (moder jord) og dermed også kærligheden til vores verden. Størrelse: 30×40 cm – Husk også at købe en smuk ramme til billedet.

Pris: 159 kr – Køb plakaten her

København plakat, Copenhagen poster, romantiske plakater, gaver til kæresten, gaven til kæresten

We love you Copenhagen plakat

Hyldets til en af de bedste tider på døgnet, i vores smukke danske hovedstad. Se nærmere på plakaten og opdag små detaljer.

Materiale: 235 g/m2 photo satin paper. Størrelse: 50 cm x 70 cm.

Pris: 174 kr – Køb plakaten her

romatisk brunch, brunch for 2 personer, romantisk middag for 2, middage for 2, romantiske julegaver, julegaver romantisk, gave romantisk, romantiske gaver, gaver til farmor, morgenmads oplevelse

Romantisk brunch for 2 personer

Brunch er et vidunderligt miks af morgenmad og frokost, der gør det muligt at nyde et lækkert måltid med et stort udvalg af lækre små retter.

Forkæl din kæreste med en romantisk brunch for 2 personer, f.eks i forbindelse med julen eller valentinsdag. Sammen med de mange lækre retter der bliver serveret til en romantisk brunch, bliver der også ofte serveret noget lækkert at drikke, f.eks champagne, frisk appelsin juice eller en kop frisk brygget kvalitets kaffe. I Danmark kan man få brunch over hele landet og udvalget varierer fra sted til sted.

Hvis du gerne vil forkæle din kæreste med en romantisk brunch, så kan du se hele udvalget af oplevelsesgaver med brunch i linket nedenfor.

Pris fra: 169 kr – Køb Brunch oplevelserne her

Gavekurv I love you, kærligheds gavekurv, gavekurv, sød gavekurb, søde gaver til kæresten, romantiske gaver til kæresten,

Gavekurv – Pink kurv med søde lækkerier

Flot pink gavekurv med masser lækkerier, perfekt som en romantisk gave til kæresten

Kurven indeholder: Chokoladetræfler m. havsalt, Grøn te, 50g, Chips m. spicy chorizo, Lemonade m. grapefrugt, Lemonade m. mandarin, Gaveæske fra Summerbird m. marcipan-hjerter, Summerbird dragerede mandler, Bolcher Chokoladekugler.

Pakkes fint ind i gavekurv m. træuld, cellofan, bånd m.m.

Pris: 449 kr – Køb gavekurven her

Erotisk Spil til Par, søde gaver til par, søde gaver til kæresten, erotiske spil

Erotisk Spil til Par

Lille erotisk spil til det nysgerrige par og perfekt til at opdag nye sider af din partner eller elsker.

Reglerne er lette og lige til og dette lille erotiske spil er ideelt til en weekend date eller ferien.

Pris: 99,00 kr – Køb det erotiske spil til par her

 Dig og Mig Erotisk Spil på Dansk, erotiske spil, romantiske gaver

Dig og Mig Erotisk Spil på Dansk

Dig og mig er spillet der vil bringe dig og din partner endnu tættere på hinanden. Det populære parspil “You and Me” er nu udviklet i en dansk version.

Spillet indeholder: 90 kort (inddelt i “hans” og “hendes”), timeglas og en terning der viser, “mig”, “dig” eller “spørgsmålstegn”. Udforsk fantasier, prøv grænser og eksperimenter sammen med hinanden.

Pris: 84 kr – Køb det erotiske spil til par her

boble waffel jern, bubble waffel jern, jern til boble wafler, sjove køkkenmaskiner, vaffeljern,

Bubble Waffle Jern

Nyd luftige bubble waffles derhjemme. Med boblevaffeljernet bager du luftige og boblende vafler på få minutter. Vaflerne bliver bagt jævnt i det vendbare jern, som du flipper rundt op og ned under bagningen. Perfekt som gave til kæresten, der elsker søde sager.

Pris: 199 kr – Bestil Bubble Waffle jern her!

52 Weeks of Romance Skrabeposter, skrabelods poster, romantiske gaver, gaver til kæresten, skrabelods kalender,

52 Weeks of Romance Skrabeposter

Al ære og respekt for valentinsdag og romantiske årsdage, men vi synes, at kærligheden bør fejres hver uge året rundt! Med vores skrabeposter skraber I en ny romantisk aktivitet frem hver uge og kan overraske hinanden med hyggelige dates uden at behøve at tænke på planlægningen!

Pris: 149 kr. – Køb den romantiske gave her!

marabou chokolade med personlig besked, personlig chokoalde, chokolade til mandelgaven, mandelgave chokolade, mandelgaver, gode mandelgave ideér

Personliggjort Chokoladeæske med Marabou Hjerter

Giv en sød chokolade gave med en lille besked på!

Du vælger selv, hvad der skal stå på den personliggjorte chokoladeæske til den nougatfyldte favorit Marabou Hjerter og det er en med sikkerhed en romantisk gave, som din kæreste vil sætte pris på.

Pris: 149 kr. – Køb chokolade æsken her!

rose hjerte, hjerte af roser, romantiske gaver, gaver til kæresten, søde gaver til kæresten, romantik gaver,

Rose Heart

Der er ingen tvivl om, at roser og hjerter signalerer romantik, vel? Med Rose Heart fjerner du enhver tvivl og viser, at din kærlighed er evig, ligesom dette smukke hjerte med roser, der aldrig visner.

Pris: 179 kr. – Køb Rose Heart her!

Guld rose, golden rose, romantiske gaver, gaver til kæresten, rose af guld,

24K Guld rose

Hvis guld og roser er symboler på kærlighed, må en rose forgyldt med 24 k guld være den ultimative kærlighedserklæring! Guldrosen kommer i en smuk æske og ligger på sort satinstof. Livet skal være en dans på guldroser!

Pris: 399 kr. – Køb 24K Guld rose her!

bagekursus, flødebolle kursus, flødebollekursus, lær at lave flødeboller

Flødebolle kursus

Om det teknisk set tæller som en romantisk gave er vi lidt i tvivl om. Tilgengæld er vi ikke i tvivl om at vi alle gerne vil lære at lave flødeboller.

Der findes flere forskellige flødebolle kurser over hele landet. På et flødebolle kursus med lærer du at lave færdig- og hjemmelavet skum og marcipanbunde, så du kan lave dine egen flødeboller til familie fester, fødselsdag eller julen.

Priser fra: 324 kr – Se oversigten med flødebolle kurser her

dinner in the dark, oplevelses julegave, oplevelsesgave, gaver med oplevelser, julegaven til hende, julegaven til ham

Dinner in the Dark

En utrolig oplevelse, som gavemodtageren garanteret aldrig har prøvet før, når du, eller en heldig gavemodtager, skal nyde en 3-retters madoplevelse i total mørke!

Når vi ikke kan se noget, skærpes de resterende sanser på en helt anden måde – hvordan påvirker det smagssansen, og får du overhovedet noget mad på gaflen?

Betjeningen står det synshandicappede personale for, der er vant til at navigere i sådanne omgivelser. De eneste, der kan se noget, er køkkenpersonalet. Læs mere om oplevelsen her.

Pris: 1.195 kr – Book oplevelsen her

 Peg Brite Lampe, pixel lampe, lampe med tekst, natlampe til børn, I love you natlampe

Peg Brite Lampe

Peg Brite er en sjov lampe. Stifterne har form som små lamper, og er nemme at sætte i hullerne på skærmen, så du f.eks kan skrive: I <3 You.

De er fremstillet af krystallinsk materiale, som gnistrer i lyset, også når Peg Brite er slukket. En brochure med 12 eksempler og instruktioner er vedlagt.

Pris: 249,95 kr – Køb Peg Brite lampen her

Kæresteparret plakat, Kæresteparret dialægt plakat, Kæresteparret dialægt, plakater til kæresten

Kæresteparret plakat

“Kører du hjem, eller skal jeg?” [ Hvem skal have lov at drikke sig i hegnet? ] eller “Skaa’aat..?” [ Gør mig lige en tjeneste, så er du sød ]. Du kan sikkert forestille dig disse ting blive sagt i et ægteskab.

Pris: 49 kr – Gå til shop

Chokoladeelskeren plakat, plakat til Chokoladeelskeren, citat plakater, plakater med sjove citater, citat plakater til gave

Chokoladeelskeren

Man skal være stolt af sig selv og sin søde chokolade tand og hylde det med en citat plakat, som er både sød og sjov.

Plakaten er tiltænkt den stolte og selvironiske chokoladeelsker, der kan genkende sig selv i disse sjove og indforståede citater og situationer.

Pris 49 – Køb chokolade citat plakaten her

Romantiske gaver til kæreste, romantiske gaver, valentines gaver, søde gaver til kæresten, gaver til kæresten, kæreste gaver, julegaver til kæresten, romantiske julegaver til kæresten, julegaver til hende, julegaver til ham