Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/julegavertilalle.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
10+ gaveideer: Adrenalin oplevelser i gave - Julegaver
Alle julegaver ideerOplevelserOplevelser til HamOplevelser til HendeTil drengeTil pigerTil studerendeTil unge

10+ gaveideer: Adrenalin oplevelser i gave

Adrenalin oplevelser til ham og hende:

En fed oplevelsesgave er en af de bedste gaver man kan give.

Adrenalin oplevelser er en oplevelse man husker længe efter dagen er slut, og noget gavemodtageren ofte ser frem til med spænding.

Når man gerne vil finde en god adrenalin oplevelser til ham og hende, så er det vigtigt at man kender gavemodtageren godt, og ved hvilke type adrenalin oplevelse der vil skabe en unik oplevelse for modtageren.

Note: Artiklen Adrenalin oplevelser i gave er sidst opdateret D. 26/11 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også: 20+ gaveideer: Oplevelsesgaver til børn

Julegaver til Alle kommer her med 10+ gave ideer til gaver Adrenalin oplevelser til ham og hende:

faldskærmsudspring-julegave, Adrenalin oplevelser, faldskærms udspring, oplevelsesgaver,

Faldskærmsudspring – Solospring

Giv en adrenalin oplevelse gavemodtageren ALDRIG glemmer.

Under springet er man forbundet til flyet med en line (staticline), der sørger for automatisk åbning af faldskærmen, når man forlader flyet. Ved hvert spring er der en erfaren instruktør med en i flyet.

Det første frie fald er fra 1200 meters højde, med frit fald på 5 sekunder. Der er herefter mulighed for at tilkøbe flere spring. Efterhånden som man bliver dygtigere, øges udspringshøjden, og dermed længden af det frie fald. Når man er godkendt til 4.000 m., kan man opnå et frit fald på 70 sek.

Efter dette kursus, ved man hvorfor fuglene synger, og deltageren bliver et fuldgyldigt medlem af faldskærmsklubben. Derefter kan man frit benytte faldskærmsklubbens faciliteter og udstyr.

Oplevelsen er en traditionel staticline-uddannelse, der gennemføres af meget erfarne instruktører plus en hjælperstab.

Priser fra: 1950 kr – Jylland, vamdrup (Faldskærmsklubben DFC)

Ferrari, oplevelse Ferrari, oplevelses julegave, oplevelse gave, julegaven til ham

Kør Ferrari på bane

Giv ham (eller hende) muligheden for at få den helt store fartdrøm opfyldt. Bag rattet i en fed Ferrari 458 SPIDER, får du lov til at træde speederen i bund og mærke accelerationen fra den kraftfulde motor – du får fire omgange på banen (15 minutter inklusiv ind- og udstigning)

P1apex er Skandinaviens største leverandør af oplevelser i superbiler. Uanset om du er en erfaren bilist eller ej, er det P1apex’s hensigt, at gæsterne får en god oplevelse. Derfor sørger instruktørerne altid for at sætte gæsterne grundigt ind i, hvordan bilen skal betjenes. Alle biler er dansk indregistrerede.

Priser fra: 2.995 kr – Book Ferrari oplevelsen her

udendørs oplevelser, Windsurfing, Cold Hawaii, windsurfing i Danmark, oplevelsesgaver, unikke oplevelsesgaver, kursus i windsurfing, lær noget nyt, adrenalin oplevelser Danmark

Windsurfing – Cold Hawaii

Windsurfing er en fed udendørs oplevelse. Kender du en som er glad for action, vand og uforglemmelige oplevelser, så skal personen uden tvivl en tur til Klitmøller, også kendt som Cold Hawaii, hvor bølger og vejr næsten altid er skræddersyet til en fed dag på vandet.

Dette er den perfekte oplevelse til dem, som gerne vil stifte bekendtskab med sporten, men selvfølgelig også oplagt, som en udfordrende oplevelsesgave til ham eller hende, det trænger til et uforglemmeligt minde med masser af adrenamlin.

Pris fra: 695 kr – Køb Windsurfing her

Havkajak og fossiljagt ved Møns Klint, fossiljagt i kajak, fossiljagt i havkajak, oplevelser ved møns klint, oplevelsesgaver på sjælland, natur oplevelsesgaver på sjælland, oplevelsesgave, Oplevelsesgaver til voksne, oplevelser i naturen, oplevelsesgaver i naturen for voksne, gaven til hende, gaven til konen, gaven til manden, gaven til ham,

Havkajak og fossiljagt ved Møns Klint

Kom med på en anderledes og spændende naturoplevelse ved Møns Klint. På den 6 timer lange kajaktur får du mulighed for at gå på jagt efter fortidens fossiler mens den dygtige guide giver dig en kajakinstruktion og fantastiske fortællinger om Møns Klint.

Møns Klint er en af Danmarks mest utrolige naturområder, som byder på en tidsrejse 70 millioner år tilbage i tiden. Oplevelsen er perfekt som oplevelsesgave til naturelskere og julegave til en der trænger til at prøve noget nyt i Danmark.

Pris fra: 695 kr. – Køb Havkajak og Fossiljagt i Møns Klint her

proev-klatring-blocs-and-walls-3

Klatrings oplevelse

Kender du en der godt lide højder, fysisk udfordring og spænding? En heldig gavemodtager får her muligheden for at prøve kræfter med klatring hos Blocs & Walls i København.

Oplevelsen varer i 2 timer, hvor den første halve time går med at lære grundteknikkerne i klatring på de små vægge (max 5 m), hvorefter er det tid til den ægte vare; klatring på de 15 meter høje klatrevægge. Under hele oplevelsen vil uddannede instruktører guide og sørge for at oplevelsen foregår trygt og sikkert.

Pris fra: 250 kr – Køb klatre oplevelsen her

urban-high-roping-7, Adrenalin oplevelser, oplevelsesgaver, spædende gaver til voksne,

Urban High Roping

Urban High Roping er en unik adrenalin oplevelse i højderne, som bare skal prøves af alle adrenalin-junkies.

I samarbejde med Urban Ranger Camp, kan truestory.dk tilbyde en heldig gavemodtager, en oplevelse på verdens højeste High Roping bane – 10 minutter fra centrum af København!

Urban Ranger Camp beskriver oplevelsen således:
Urban High Roping er bygget af franske specialister helt oppe under ovenlysvinduerne i 50 meters højde i den store S2 hal. Det gør den til verdens højeste indendørs High Roping Bane! Urban High Roping byder på 28 forskellige fysisk og mentalt udfordrende reb aktiviteter i fire baner. Med Urban High Roping har vi importeret den vovede leg i skovens trækroner til storbyens rå industrielle rum.

Pris: 399 kr – Køb en fed adrenalin oplevelse her

rundflyvning over danmark, Starling Air rundflyving, adrenalin oplevelser, oplevelsesgaver, oplevelsesgaver adrenalin

Rundflyvning over Danmark

Få luft under vingerne med en rundflyvning over Danmark – bestem selv ruten.

Kender du en der altid haft lyst til at flyve en tur over det smukke Danmark, så har du nu muligheden for at designe en flyvetur henover skønne Danmark. Gavemodtageren vælger selv, hvor lang tid, du ønsker flyvningen skal vare, mens man nyder udsigten i godt selskab – og måske med kameraet i hånden.

Oplevelsen foregår i et klassisk Cessna fly, der virkelig giver de heldige den fulde oplevelse. Børn og voksne i aldre kan komme med på denne fede adrenalin oplevelse.

Som en del af denne oplevelse er det muligt at få en optagelse af flyvningen med hjem til evigt minde, der filmes af to kameraer, som er monteret i cockpittet.

Pris: 1725 kr – Køb oplevelsen her

oplevelser til ham, oplevelser til hende, spændingfyldte oplevelser, oplevelser med adrenalin, adrenalin oplevelser, adrenalin oplevelsesgaver, oplevelsesgaver med spænding, adrenalin oplevelser, gaver med adrenalin, oplevelsesgaver med spænding, adrenalin gaver

Bodyflight i vindtunnel

Har du nogensinde drømt om at flyve? De fleste kender fornemmelsen af at kunne svæve i en drøm, for så at vågne og ærgre sig over, at det bare var noget de drømte. Nu kan din drøm blive til virkelighed. Prøv ægte bodyflight i Danmarks første vindtunnel!

Mærke et adrenalinkick, der normalt kun findes i 4000 meters højde? Uden at springe ud med faldskærm kan du prøve det frie fald og flyve rundt i luften for at udforske dit nye territorium: luftrummet.

Hos Copenhagen Air Experience i Taastrup kan du nu som noget helt sensationelt få lov at prøve det. Copenhagen Air Experience har opnået fuldt certifikat hos International Bodyflight Association og vindtunnellen bliver jævnligt inspiceret og godkendt af Københavns Brandvæsen, TÜV og Force Technology.

Pris: 445 kr – Køb oplevelsesgaven her

Undervandsjagt på Sjælland, udendørs oplevelser, oplevelser udendørs, undervandsjagt, julegaver til ham, julegaver 2021

Undervandsjagt på Sjælland

Skift fiskestangen og de kolde, blæsende havnemoler ud med harpun, våddragt og snorkel for at fange fisken på dens hjemmebane: i havet! Det er en fed og populær måde at jage på, og mens du koncentrerer dig om, hvilken fisk, der vil gøre sig bedst på middagsbordet.

Efter den teoretiske del af kurset på land, skal du ned på fiskenes hjemmebane, hvor du bruger din viden i praksis, så du fremover har værktøjerne til at jage på egen hånd. 

Denne udendørs oplevelse består af 3 timers oplevelse og meget meget mere.

Pris: 795 kr. – Køb oplevelsen undervandsjagt her

kitesurfing, skøre oplevelsesgaver, adrenalin oplevelsesgaver, kitesurfing kursus, kusus med kitesurfing, andereldes oplevelsesgaver

Introduktion til kitesurfing

Vil du have det ultimative adrenalins kick med kitesurfing? – den vilde sport, hvor du bliver trukket på et board efter en stor drage. Du kan med kitesurfing sejle op til 100 km/t, hoppe over 10 meter op i luften og bagefter lande helt blødt på vandet med boardet.

Kitesurfing er en ekstremsport, og det er derfor meget vigtigt at have været på introkursus inden man begiver sig ud på egen hånd – både for din egen og andres sikkerhed.

Underviserne er passionerede kitesurfere: professionelle, dygtige og meget erfarne. De vil introducere dig til en verden af kitesurfing og den glæde, som følger med sporten. Der kræves ingen forudgående erfaring for at deltage.

Kurset foregår på hold og det starter med styring af trainer kites. Derefter går turen ud i vandet, hvor du kan mærke naturens kræfter ved at blive trukket hen over vandet i fuld fart. Det bliver en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Pris: 699 kr – Bestil oplevelsen her

anderledes julegaver, adrenalin gave, gaver med adrenalin, action oplevelser, oplevelser med action, oplevelsesgaver med action, oplevelser i nordjylland, giv en action oplevelse, SUP kursus, kursus i stand up paddle

Cold Hawaii Surf

Som noget helt unikt kan gavemodtageren nu lære at mestre et klassisk Stand Up Paddleboard, uden at skulle rejse til udlandet.

I havet ved Klitmøller kan du få oplevelsen af cold Hawaii. På surf-skolen i Klitmøller kan gavemodtageren nu få lov til at prøve kræfter med SUP på Nordsøens skønne vand, lige meget køn og alder.

Oplevelsen består af 2 timer kursus i SUP-surfing med grundlæggende instruktion og alt udstyr inkluderet for 1 person.

Pris fra: 449 kr – Køb oplevelsen her

proev-skydning-gunsport-2

Udendørs oplevelsesgave: Prøv Pistolskydning

Få en oplevelse, du ikke vil glemme, hvor du skyder med pistol og revolver under professionel instruktion.

Hele vejen i gennem forløbet bliver du instrueret af en af landets bedste skytter og instruktører, der tager dig igennem præcisionsskydning og dynamisk hurtigskydning mod reaktive faldmål.

Hele oplevelsen kan afvikles som en spændende konkurrence for de deltagere, der ønsker at være med.

Pris: 990 kr. – Køb udendørs oplevelse her

big-swing-oplevelsesgave

Big Swing

Tør du tage skridtet ud fra 40 meters højde for at svinge 34 meter med 8 meters frit fald gennem en kæmpe hal i et stort nedlagt skibsværft? Så er Big Swing lige noget for dig eller en anden der fortjener en af de mange fede adrenalin oplevelser!

I B&Ws gamle skibsværft i København kan man opleve sit livs vildeste gyngetur, der med garanti vil sætte både fysik og psyke på prøve. Big Swing er et alternativ til et bungy jump – bare i mere vandret, vild fart. En professionel instruktør spænder dig fast i seler med elastik-liner og instruerer dig i sikkerheden, og i hvad du skal gøre før, under og efter gyngeturen. Herefter står du alene med tåspidserne ude over kanten og kan se bunden af den store skibshal i 40 meters højde, inden du springer.

Når du sætter af, vil du først opleve et frit fald på 8 meter, hvorefter du vil begynde at gynge opad igen. Hele strækningen for dit Big Swing er 34 meter, og du kan hele tiden undervejs se gulvet i den kæmpe skibshal langt under dig. Når dit sving er overstået, skal du kravle de 17 meter op ad en rebstige tilbage. Den perfekte gave til teenagere der trænger til en udfordring.

Pris fra: 749 kr – Køb Big Swing oplevelsen her

Introduktion til mountainbike, lærer at kører mountainbike, anderledes julegaver, adrenalin gave, gaver med adrenalin, action oplevelser, oplevelser med action, oplevelsesgaver med action, få en Adrenalin oplevelse, oplevelsesgave Adrenalin, oplevelsesgave med Adrenalin, oplevelser til ham, oplevelser til hende, spændingsfyldte oplevelser, oplevelser med adrenalin, Mountinbike tur, mountainbike tur,

Intro til mountainbike for 2 personer

Tag din partner med på et eventyr og udforsk naturen på to hjul med “Mountainbike for 2” fra MTBGuide Silkeborg. Denne oplevelse åbner dørene til spændende stier og udfordrende terræn, perfekt til både erfarne mountainbikere og nybegyndere.

Del oplevelsen og skab minderige øjeblikke sammen. Oplev suset fra naturens egne veje, mens I træder i pedalerne og udforsker nye steder. Det er ikke kun motion, det er en rejse gennem landskaber og stier, der giver en unik forbindelse til omgivelserne. Kickstart jeres mountainbike-eventyr og lad naturen være jeres legeplads.

Pris fra: 999 kr – Køb Mountain bike oplevelsen her

Sunset Hydrobiking Tour, Hyrdobike aarhus, Hydrobike København, Romantiske oplevelser århus, romantiske oplevelser København, vand oplevelser århus, vandoplevelser København

Sunset Hydrobiking Tour

Glid gennem vandet og nyd en magisk solnedgang på en “Sunset Hydrobiking Tour”. Denne oplevelse kombinerer motion og natur på en unik måde. Tag styringen på din hydrobike og oplev roen på vandet, mens solen sænker sig over horisonten og farver himlen i varme nuancer. Uanset om det er som romantisk date eller afslappende soloeventyr, giver denne oplevelse dig mulighed for at fordybe dig i naturens skønhed og finde indre ro. En spektakulær solnedgang og det rolige vand skaber rammerne for en mindeværdig oplevelse på hydrobike.

Pris fra: 899 kr – Køb Hydrobike oplevelsen her

Adrenalin oplevelser, oplevelser Adrenalin, Adrenalin oplevelsesgaver, Adrenalin oplevelse, gave Adrenalin oplevelser, giv en Adrenalin oplevelse, få en Adrenalin oplevelse, oplevelsesgave Adrenalin, oplevelsesgave med Adrenalin, oplevelser til ham, oplevelser til hende, spændingfyldte oplevelser, oplevelser med adrenalin, adrenalin oplevelser, adrenalin oplevelsesgaver, oplevelsesgaver med spænding, adrenalin oplevelser, gaver med adrenalin, oplevelsesgaver med spænding, adrenalin gaver,

Derfor skal du give en oplevelsesgave

De færreste mangler mere materialisme i hverdagen. Mange køber det de mangler til deres hjem når de mangler det. Oplevelser er derfor en skøn gave, da oplevelser er uforglemmelige, lærerige og sjove for både store og små.

Oplevelsesgaver er en fantastisk gave, som kan gives til alle typer mennesker, i alle aldersgrupper. Der findes oplevelser indenfor alle områder blandt andet madlavning, guidet turer, wellness, adrenalin og weekend ophold.

Oplevelsesgavekort er gaver, der bliver husket – det er vi slet ikke i tvivl om. Kan du selv huske, hvad du fik i fødselsdagsgave eller julegave sidste år? Nej vel? Men ved at give en oplevelse i gave kan du være sikker på, at gaven vil blive husket.

Pak gaven unikt ind!

Når man får en oplevelse i gave, kan det godt været en lidt kedelig gave at åbne, selvom indholdet er fantastisk. Derfor bør du overveje at være noget unik for at pakke en adrenalin oplevelsesgave flot og anderledes ind, så gavemodtageren får sig en stor overraskelse, og allerede derfra kan begynde at glæde sig til at komme ud og nyde wellness.

En god måde at give en wellness oplevelsesgave er ved at sætte det sammen med en lille gave, som giver associationer til den kommende oplevelsesgave. Skal gavemodtageren f.eks ud og køre i en ferrari, så sæt en legetøjs ferrari på gaven.

4 thoughts on “10+ gaveideer: Adrenalin oplevelser i gave

Lukket for kommentarer.