Alle julegaver ideerJulegaver til drengeLegetøjTil Børn

30+ gaveideer: Gaver til 2 årige drenge

Gaver til 2 årige drenge: Når man er 2 år, så er verden stadig spændende og ny.

Man er ved at forme sin personlighed, men man er også stadig meget afhængig af hjælp fra mor, far og venner.

Når man skal give en gave til 2 årige drenge kan det være en udfordring at give en god gave, som han ikke vokser fra med det samme.

Når et barn er 2 år, så er stimulering en stor del af barnets udvikling, og det kan derfor være en god ide at give en gave som både er sjovt men samtidig også stimulerende for ham.

Læs også >> 40+ gaveideer: Gaver til 2-årige piger

Note: Artiklen om Gaver til 2 årige drenge er sidst opdateret D. 3/2 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Gaveideer til gaver til 2 årige dreng:
legekoeretoej-swingcar_5040xx
Swingcar

SwingCar er legekøretøjet, der hverken drives af ben, pedaler eller batterier. Den køres ved, at barnet drejer styret fra side til side, og herved drives køretøjet fremad. Et rigtigt sjovt og læreridt legeredskab til børn. SwingCar styrker barnets motorik og koordinationsevne, gennem leg. SwingCar bruges i institutioner landet over. SwingCar bruges både af piger og drenge i alderen 1½ og til 6 år.

Da køretøjet kan bruges af børn op til 6 år, vil denne swingCar vække glæde i mange år. Swingcar kan bruges både ude og ind, når bare underlaget er fast. Mange kender allerede SwingCar fra institutionen, som for længst har set, den gode motorik træning, den byder på. SwingCar fremstilles af tidssvarende og sikre materialer, er CE godkendt og fri for Phalater. En af mange gode gaver til 2 årige drenge.

 Pris: 379 kr – Køb Swingcar her

paw patrol bamse, bamse med paw patrol, gaver til 2 årige, julegaver til børn, paw patrol
Paw Patrol Chase Godnat bamse

Denne Chase bamse er lige til at putte sig ind til. Og klikker du på lugtens røde knap, så lyser den og afspiller en sød melodi.

 Pris: 279 kr – Køb Paw patrol bamsen her

Paw Patrol Bamse Zuma, Zuma bamse, Paw Patrol Bamse, gaver til børn og børnebørn, gode gaver til børn
Paw Patrol Bamse Zuma

Super sød og blød 24 cm høj bamse med din yndlings Zuma fra Paw Patrol.

Pris: 149,95 kr – Køb Paw patrol Zuma bamse her!

Paw patrol bamse, bamse med Paw Patrol, Marshall Paw Patrol bamse
Paw Patrol Bamse med Marshall

Kram din yndlings Paw Patrol Marshall hvalp i denne flotte Race Rescue udgave. Bamsen måler 20 cm.

Pris: 149,95 kr – Køb Paw patrol Marshall bamse her!

Paw patrol lampe, Chase lampe, natlampe med Paw Patrol, natlampe til børneværelset, natlamper til børn, børneværelset indretning, gaver til børn og børnebørn
Paw Patrol natlampe

Flot og funktionel Paw Patrol Chase natlampe. Lampen giver en dæmpet natbelysning, med et let tag kan lampen løftes op og bruges som en lommelygte. Anvender 2 x AAA batterier, som medfølger med natlampen.

Pris: 299 kr – Køb Paw Patrol natlampen her

Paw Patrol natlampe, Natlampe Paw Patrol, Natlamper til børn, børnenatlamper
Paw Patrol natlampe med Marshall

Den perfekte Paw Patrol Marshall natlampe, som fungere som både natlampe og lommelygte. Når du sætter lampen ned lyser den som en natlampe. For at aktivere lommelygten, skal du blot tage den op hvorefter den magisk tænder.

Pris: 199,95 kr – Køb Paw Patrol natlampen her

Paw patrol gulvtæppe, Paw patrol tæppe, tæppe med Paw patrol, Paw patrol legetøj
Paw Patrol Gulvtæppe

Deltag i Paw Patrol, når de kører rundt i Adventure Bay på denne farverige originale Mega gulvtæppe. Stå vagt og hold udkig, gå på rednings opgaver med høj indsats, hav det sjovt på stranden eller hav en afslappende dag i spaen.

Pris: 279,95 kr – Køb Paw Patrol gulvtæppe her!

ifrogz hovedtelefoner, sjove hovedtelefoner, drage hovedtelefoner, gaver til 3 årige drenge, gaver til drenge
iFrogz Little Dragon

Skal han være en sød lille orange drage mens de lytter til musik eller ser deres favorit programmer, så er disse søde hovedtelefoner perfekte. iFrogz Dragon hovedtelefoner er perfekte til både at nyde favoritmusik eller lydbøger, og samtidig klæde sig ud. Hovedtelefonerne leverer kvalitetslyd, og har en volumebegrænser på 85 decibel, der er anbefalet til børn, og dermed beskytter mod høreskader og en af mange gode Gaver til 2 årige drenge.

iFrogz Little Rockerz er designet til børn der godt kan lide at have det sjovt.

Pris: 149 kr – Se Ifrogz hovedtelefonerne her

9788711513941
Peter Pedal bøger

Når man er barn, og ikke selv har lært at læse, så er en god bog til oplæsning en af de bedste ting i verden. Peter Pedal bøgerne har været populære i flere generationer.  Peter Pedal er en abe og hans ejer/bedste ven er “manden med den gule hat”. Igennem årene har Peter Pedal været hovedpersonen i en række billedbøger af det tyske kunstnerpar H. A. Rey og Margaret Rey. Bogen

De allerbedste historier med Peter Pedal indeholder 12 klassiske historier: Peter Pedal og fødselsdagsfesten, Peter Pedal besøger en chokoladefabrik, Peter Pedal i legetøjsbutikken, Peter Pedal bager pizza, Peter Pedal hos tandlægen, Peter Pedal besøger en brandstation, Peter Pedals første skoledag, Peter Pedal bager pandekager, Peter Pedal opdager en dinosaur, Peter Pedal besøger en boghandel, Peter Pedal på telttur, Glædelig jul, Peter Pedal!

Pris: 149,95 kr – Køb bogen her

Træklodser, klodser til børn, Træklodser til børn, gaver til 2 årige drenge, gaver til 2 år,
Træklodser m. lyd – Bondegård

Træklodser til de små, dekoreret med bondegårds tema og med lyde i. Stabl dem til et tårn, eller leg med klodserne enkeltvis. I alt følger der med i sættet 11 klodser med lyd.

Pris: 249 kr – Køb træklodser her

legemad, legemad burger, legetøjs burger, legetøj til under 100 kr, gaver til børn under 100 kr.
Legemad i Træ Sandwich

Med Woodlets flotte legesæt kan barnet få sin første introduktion til madens magiske verden. Pakken indeholder 5 indbydende madvarer, 1 skærekniv og 1 bakke – alt i solide og lækre træmaterialer. Realistiske lyde når madvarerne skæres op forstærker yderligere oplevelsen. Legesættet hjælper med at udvikle de mindstes motorik, farvegenkendelse og madidentitet og stimulerer sociale evner.

Pris: 99,95 kr – Køb legetøjsmad her

Find meget mere legetøjsmad i denne artikel

bondega%cc%8ardsdyr-gratis-plakat-818x1157
Print en Gratis Bondegårdsplakat

Leder du efter gratis gaver til 2 årige drenge? En flot plakat med bondegårdens dyr. Plakaten kan printes gratis på Børneværelset.dk, som også tilbyder et stort udvalg af andre Gratis børneplakater. Ram plakaten flot ind og giv den i gave til 2 årige drenge.

Download gratis her

brio30332_1
BRIO Dachsie Trækhund

Det skønneste klassiske trækdyr fra BRIO. Børnene vil elske at gå tur med den fine gravhund Dachsie. Dachsie hunden måler 20 x 9,3 x 8,8 cm. og er i smukt sortlakeret træ. De fine røde hjul og gule ører giver det sidste pift, og den gule knop for enden af halen vil underholde de mindste. Gravhunden fra BRIO blev født i 1953 og har været elsket af børn lige siden.

Pris: 119,95 kr – Se Brio Trækhund her

9788702158144
Bogen om Gummi Tarzan

Gummi Tarzan er historien in Ivan Olsen. Ivan Olsen er ikke ret stor. Han er nærmest lille og tynd – og ikke særlig pæn. Han er heller ikke spor stærk og kan ikke tæve nogen.Til gengæld får han selv en masse tæsk og somme tider buksevand. Ivans far prøver at gøre Ivan til et rigtigt mandfolk. En ægte Tarzan. Men ingenting hjælper.´Øv,´ råber hans far til sidst. ´Du er en værre Gummi-Tarzan!´ Sådan får Ivan sit navn, men der skal et tilfældigt møde med en heks til, før der vendes op og ned på alting for Ivan Olsen. En af mange gode bog gaver til 2 årige drenge.

Pris: 149,95 kr Køb bogen her

Find flere børnebøger her

økologisk modellervoks, modellervoks økologisk
Øko-testet modellervoks i 4 bøtter á 150 g

Øko-test modellervoks som fås i 3 forskellige farve sammensætninger. Sæt 1: rød, gul, grøn og blå Sæt 2: rød, hvid, sort og brun. Den økologiske modellervoks er god til mindre børn p.g.a dens bløde konsistens.

Modellervokserne er adskilt i bøtterne, så behøver alle farverne ikke at blive blandet sammen. Modellervoksen fra Ökonorm og den er lavet uden nogen form for sundhedsskadelige stoffer og er farvet med levensmiddelfarve. Materialer i modellervoksen er alle ugiftige og nemme at vaske af huden.

Pris: 69 kr. – Gå til shop

Brandman Sam Håndklæde, håndklæde med Brandmand Sam, Gaver til børn og børnebørn, håndklæder til børn
Brandmand Sam Håndklæde

Et flot håndklæde med Brandmand Sam Håndklæde. Håndklædet målet 70×140 cm.

Pris: 99,95 kr – Køb Brandmand Sam Håndklædet her

tranq-lilla-1
Twilight Turtle Natlampe

Natlampen forvandler børneværelset til en vidunderlig stjerneklar nattehimmel. Twilight skildpadden kan vise nattehimlen i hele 3 forskellige farver: blå, rød og grøn. Der medfølger en stjerneguide til skildpadden, så forældre kan finde de mange stjernebilleder. Natlampen har desuden en automatisk sove funktion, således at den automatisk slukker efter 45 min.

Pris: 299 kr – Se Twillight Turtle lampen her!

gurli gris, gurli gris puslespil, puslespil med gurli gris, gave til 2 årige, gaver med gurli gris
Gurli Gris Træ Puslespil 2×9

Træn barnet finmotorik med 2 Gurli gris puslespil, samlet i en fin æske. Pulsespil er altid gode Gaver til 2 årige drenge.

Pris: 99 kr – Se Gurli gris puslespillet her

Gurli Gris Skolebus i Træ, Gurli Gris legetøj, Gurli gris bus, gaver med Gurli Gris, Gurli gris gaver
Gurli Gris Skolebus i Træ

Gurli Gris trælegetøj er lavet af kvalitets, holdbart og bæredygtigt træ med iøjnefaldende farver og design. Denne Gurli gris skolebus er den perfekte gave til små Gurli-fans. Designet sigter mod at stimulere et barns fantasi under leg.

Pris: 339 kr – Køb Gurli Gris skolebussen her

541006-studio-circus-verdens-dyr-w490-h490
Studio Circus Verdenskort plakat

Fantastisk plakat fra Studio Circus med hele verden og dyr fra de forskellige lande. Plakaten er trykt på tykt kvalitetspapir og er flot udsmykning til børneværelset. Måler 50 x 70 cm

Pris: 199,95 kr – Gå til shop

økologisk-fingermaling
12 stk øko-testet fingermaling

Fingerfarve er perfekt når ungernes finmotorisk skal udfordres. I sættet med 12 stk økologisk fingermaling er der fingerfarver i rød, gul, grøn,  blå, orange, hvid, sort, brun, rosa, pink, lilla og aqua blå i plastbøtter á 150 g.Fingermalingen er vandbaseret, kan fortyndes og blandes på tværs. Fingermalingen har  en ‘cremet’ kvalitet der gør at de klare farver ikke ‘løber’. Den økologiske fingermaling kan bruges på papir, træ, hårdkogte æg og glas med pensel eller fingrene. Efter brug kan farverne nemt vaskes af. Kommer farven på tøj, skal den bare tørre hvorefter den kan gnubbes af. Fingermaling er en perfekt gave til 2 årige, da det er sjovt og anderledes for dem.

Pris: 125 kr – Gå til shop

fit-800x450x100
Liewood morgenkåbe – Grå kanin

Kanin badekåbe fra Liewood er lavet i 100% organisk bomuld, og er derfor rigtig dejlig blød og lækker. Badekåben er perfekt til de mindste efter badetid, inden sengetid eller om morgenen, hvor man går rundt og hygger.  Badekåben har et kanin ansigt og kaninører på hætten, og små lommer foran. De fine dyremorgenkåber er gode gaver til 2 årige drenge.

Pris: 449 kr – Gå til shop

fit-800x450x100-ballon-lampe
Ferm Living lampe – Grå luftballon

Ny fin lampe fra danske Ferm Living formet som er formet som en luftballon. Lampen er perfekt på børneværelset som natlampe eller til at skabe hygge. MÅL:26,5×34,5cm. Lampen er en af mange gaver til 2 årige drenge fra Ferm Living.

Pris: 499 kr – Gå til shop

gaver-til-2-a%cc%8arig
Mini top fra Gonge

Mini top fra Gonge er sjovt udfordrende legetøj som styrker de små børns motorik. Den stimulerer balancen og labyrintsansen. Her kan snurres, vippes og der kan kravles på den. Selv helt spæde børn kan bruge den med pude indsat. Den er derfor en oplagt gave, både til nyfødt, dåb og de første fødselsdage. Mini top har en sikkerhedskant så de små finger ikke kommer i klemme og børnene ikke slår hovedet. Mini toppen er i slagfast griftfri plast så den kan bruges både ude og inde. Omkreds 68 cm. og en højde på 26,5 cm. Gaver til 2 årige drenge bør være sjove, og det er mini top fra Gonge.

Pris: 329 kr – Gå til shop

hippietipi-antracite-fritte
Roommate Hippie Tipi telt – antracit

Fint Roommate Hippie Tipi telt. Giv en 2 årig sin helt egen hule, som han kan gemme sig i, i mange år i fremtiden. HippieTipi teltdug er kraftig Økologisk GOTS certificeret bomuldskanvas. Hippie Tipi er sammenfoldelig, som gør det nemt at opbevare under sengen, bag en dør eller i et skab. En af de fedeste gaver til 2 årige fra Roommate

Pris: 1195 kr – Gå til shop

9788711489475
Kaj & Andrea på H.C. Andersen eventyr

Stort samlebind med af H.C. Andersens mest kendte eventyr genfortalt med Kaj og Andrea, som klæder sig ud og leger med i alle eventyrene. Bogen indeholder historierne: Fyrtøjet, Prinsessen på ærten, Svinedrengen, Hyrdinden og skorstensfejeren, Store Claus og lille Claus, Den grimme ælling, Klods Hans, Hvad fatter gør, Det er ganske vist.

Pris: 149,95 kr – Køb Kaj og Andreas eventyrbogen her

Hr-skæg-abc
Hr. Skægs ABC

I DRs program “Skæg med bogstaver” møder børnene den skøre og sjove Hr. Skæg, som er helt vild med bogstaverne. Bogen indeholder en sang for hvert bogstav i alfabetet, så børnene på en sjov måde lærer alfabetet. Der medfølger også en CD med alle sangene sammen med bogen.

Pris: 199,95 kr – Gå til shop

uld hjemmesko, hjemmesko til 2 årige, gaver til 2 årige drenge, gaver til små drenge, julegaver til børn
Grå uld futter fra Joha

Futter i 100 % uld fra den danske producent Joha. Blød, smart og varme futsko i en behagelig grå farve.

Skoene er i smart design og er i god kraftig kvalitet og tilpasser sig perfekt barnets fødder og giver en behagelig og varm oplevelse.

Uld er perfekt til at holde børnene varme i den kolde tid og denne uld er miljøvenlig og høj på kvalitet, sundhed, samt er med Eco Label.

Pris: 129,95 kr – Gå til shop

zoo-dyr-gratis-boerneplakat
Print en Gratis Zoo plakat

En flot plakat med Zoologiskhave dyr. Plakaten kan printes gratis på Børneværelset.dk, som også tilbyder et stort udvalg af andre Gratis børneplakater. Ram plakaten flot ind og giv den i gave til 2 årige drenge.

Download gratis her

resizepic
Lego Klods til opbevaring Mørkegrøn

Praktisk kasse formet som en LEGO-klods. Brug den til at opbevare alle LEGO-klodser og yndlingslegetøjet i. Produktmål: 18 x 25 x 12.5 cm. Perfekt gave til 3 årige drenge, der elsker lego.

Pris: 99,95 kr – Gå til shop

30123_magiskeklodser-p
Brio Magnetiske Klodser

De magiske klodser indeholder 6 klodser og 2 kugler til at stable og sætte sammen med hjælp af de indbyggede magneter. Højde 40 mm. Sjov leg og en af mange gode gaver til børn der er ved at udvikle deres finmotorik.

Pris: 159 kr – Se Brio Magnetiske klodser her

skaermbillede-2016-12-03-kl-13-35-12
Swimfin Svømmebælte

Swimfin er svømmebælte med hajfinne, som bæres på ryggen eller på maven. Swinfin spændes fast med velcro-bånd, som kan tilpasses alt efter barnets alder. Det påvirker ikke barnets bevægelsesfrihed mens de svømmer og leger i vandet men giver mere støtte, jo lavere tyngdepunktet ligger. Swinfin skal ikke pustes op eller tilpasses på andre måder før brug. Kan også bruges til rygsvømning hvis den sidder på maven. Mål: 27 x 25 x 7 cm. Vægt: 230 gram Swimfin kommer i farverne: grøn, lyserød, lilla, rød, blå, orange, sort og grå.

Pris: 259 kr – Køb SwimFin her

dumbo-specialudgave-disney_31508
Disneys Dumbo

Da den lille elefant Dumbo kommer til cirkus for første gang, bliver han drillet på grund af sine store ører. Hans ven, musen Timothy, gør sit bedste for at hjælpe ham, men de store ører skaber hele tiden nye problemer. Men så pludselig en dag opdager de, at Dumbo har et skjult talent: han kan nemlig flyve! Disney filmen Dumbo har vundet en Oscar.

Pris: 99,95 kr – Køb Dumbo her

peter-pan-disney_2829
Disneys Peter Pan

Eventyret begynder den nat hvor Peter Pan flyver ind ad vinduet hos familien Darling for at lede efter sin skygge. Her møder han de tre Darling søskende, som han og Klokkeblomst tager med til Ønskeøen; en fantasiverden med masser af spænding, magi, indianere og havfruer. Men også Peter Pans fjende nummer et, Kaptajn Klo, er der sammen med sine sørøvere. Peter Pan er historien om den flyvende dreng, der ikke vil være stor, og som viser os at barndommens drømme kan leve evigt.

Pris: 99,95 kr – Køb Peter Pan her

Se flere Disney film her.

Dyre puslespil, puslespil til 2 årig, puslespil til 2 år, puslespil med former
Dyrepuslespil med former

Atten træpuslespil som illustrerer dyr eller insekter og én af seks former: Kvadrat, cirkel, trekant,rombe, sekskant og rektangel. Klare fotografier med silketryk. God til finmotorik og iagttagelse.

Hvert puslespil består af 2-3 brikker. Afrundede kanter. I alt 42 brikker i trææske med skydelåg. 21 x 27 x 3 cm.

Pris: 89 kr – Køb Dyrepuslespillet her

Pj mask lampe, Pj mask natlampe, natlampe med PJ mask, Pyjamas heltene natlampe, Pyjamas heltene lampe
PJ Mask Natlampe

Denne bærbare natlampe og fakkel er perfekt til overnatninger, campingture og læsning i sengen og har kølig glød i det mørke lys. Du skal blot let vippe lygten og lyset vises magisk og når du sætter faklen ned forvandles lyset til en behagelig natlampe som slukker efter 2 minutter.

Pris: 149,95 kr – Køb PJ mask natlampen her

Mickey Mouse Legetelt,  Mickey Mouse telt, legetelt Mickey mouse, Gaver til 2 år, gaver til 2 årige
Mickey Mouse Legetelt

De små vil elske dette farverige legetelt med deres yndlingspersoner på. Ideel til eventyr inde og ude, er dette Mickey Mouse legetelt telt let at sætte op og nemt at gemme væk. Så hvad enten de har det sjovt i huset eller spiller i haven, er eventyr med Mickey garanteret.

Pris: 300 kr – Køb Mickey Mouse legetelt her

Gulvtæppe med Mickey mouse, Mickey Mouse gulvtæppe, Gulvtæppe med Mickey Mouse, Gulvtæppe med tal, Tal gulvtæppe
Mickey Mouse Hinkebane gulvtæppe

Dette hinke gulvtæppe med tal er med sit Mickey Mouse design ikke kun en fin udsmykning til dit børneværelse, men også en vidunderlig legeplads! Børnene og deres venner kan hinke i selskab med Mickey Mouse.

Tæppet er lavet af syntetisk materiale. Det er 160 cm langt og 80 cm bredt og har en skridsikker underside i latex, der gør det ideelt til et børneværelse. Gulvtæpper er perfekte som gaver til 2 årige samt praktiske for forældrene.

Pris: 249 kr – Køb Mickey Mouse gulvtæppe her

Mickey mouse løbehjul, løbehjul med Mickey mouse, gaver til 2 årige drenge, gaver til 2 årige, gaver til drenge, løbehjul med 3 hjul
Mickey Mouse løbehjul

Flot løbehjul med 3 hjul og flotte Mickey Mouse motiver over alt. Max 20 kg.

Pris: 299,95 kr – Køb Mickey Mouse løbehjulet her

Skumlegegulv, skum gulv, gulv af skum, tumle gulv,
Legegulv i tykt skum med tal

Stød-, lyd- og varme/kulde isolerende. Legegulvet måler samlet 90×90 cm og består af 9 brikker på 30x30x1,5 cm. Perfekt til at lege på og til at lære dine børn tallene fra 1-9.

Pris: 146 kr – Køb det her

gaver til 2 årige, julegaver til 2 årig. julegaver til 2 årig drenge, julegaver til 2 årig dreng, gaver til børn, gaver til børnebørn, julegaver til børn, julegaver til børnebørn, Gaver til 2 årige drenge
Fandt du ikke de rigtige gaver til 2-årig drenge?

Når børn er omkring 2 års alderen begynder de at lege med andre børn, dele og lade sig inspirerer af hvad andre jævnaldrende gør, som en del af deres udvikling. Det er også i denne alder fantasien og finmotorikken udvikles, så husk at tage fantasi og finmotorikken med i dine overvejelser, når du køber gave til 2 årige.

Måske indeholdte vores liste ikke noget du synes passede som gaver til 2 årig drenge. For at finde den perfekte gave bør du gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener er en god gave for en 2 årig at få, og ligeså meget måske hvad hans forældre synes han skal have. Du kan lede efter gaver til 2 årige her:

  • Legetøj: Skal barnet forkæles i legetøj der kan kører, larme, spille musik eller som bare ser er super sejt, så kig på Eurotoys og Legebutikken.dk.
  • Miljøvenlig og økologisk legetøj: Har du også en holding til at legetøj til børn bør være uden skadelig stoffer, økologisk eller miljøvenligt? Så kig efter gaven på Sundleg og Parcellet.
  • Sengetøj, dyner, puder og morgenkåber: Er den helt rigtige gave til 2 årige en ny dyne, en lækker pyde, noget flot sengetøj eller måske en hyggelig morgenkåbe, så anbefaler vi du kigger på Sovedyret.
  • Tøj og sko: Skal han have nyt tøj eller nogle fede sko så kig på Manostiles og Kids World.

Læs også >> 40+ gaveideer: Gaver til nyfødte og babyer