Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/julegavertilalle.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
+30 Gaver til mor (Jul, fødselsdag og Mor´s dag) - Julegaver
Alle julegaver ideerIndretningJulegave ideerOplevelser til HendeTil HendeTøj og smykkerWellness

+30 Gaver til mor (Jul, fødselsdag og Mor´s dag)

På udkig efter de bedste gaver til mor?
Så er du kommet til det helt rigtige sted! Find alle de bedste gaver til mor her.

Hvad enten det er julegaver, fødselsdagsgaver eller gaver til Mor´s dag, så finder du et bredt udvalg af idéer til gaver til mor i denne oversigt.

Vi har søgt bredt, så der er en gave til alle type mødre.

Læs også >> 20+ gaveideer – Gaver til mormor, Farmor og bedstemor

Note: Artiklen +30 Gaver til mor (Jul, fødselsdag og Mor´s dag) er sidst opdateret D. 21/01 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

+30 Gaver til mor (Jul, fødselsdag og Mor´s dag)
week planner, week planer, planlæging af ugen, gaver til mor, gaver til teenage drenge, gaver til mor, gaver til mors dag, gave til mor, mors dags gave,

The Carrot Hunt – Week Planner

En moderne uge kalender tavle til planlægning af ugen, som f.eks fodbold træning lege aftaler. En god gave til mor, som skal holde styr på familien. Der er huskekort, hvor der kan skrives opgaver på, som der skal udføres. Når opgaven er udført vendes kortet, så der står “done” på den anden side. Der er også et skema til madplan.

Pris: 499 kr – Køb Week planner her

citat plakat, plakter med mor citater, Mor plakat, plakater til mor, mor plakater, sjove plakater, sjove citat plakater
Mor citatplakat

Sort/hvid plakat “Mor er den bedste i verden” til den aller bedste mor.
Perfekt til mor´s dag gave, fødselsdagsgave eller julegave. En rigtig sød og fin plakat lavet som en hyldest til mor.

Denne er i sort/hvid. Kan også købes i farver.

Pris: 299 kr – Køb plakaten her

Mor plakat, Mor definations plakat, citat plakat, plakter med mor citater, Mor plakat, plakater til mor, mor plakater, sjove plakater, sjove citat plakater
Mor definition plakat

Definitionsplakat med sød og sjov definition af titlen “mor”

Mor er den bedste i verden! Sådan lyder det i hvert fald i Victor Cornelius’ sang fra 1951. På Citatplakat har de skabt en mor plakat der på en kærlig måde fortæller mor hvor meget vi holder af hende, men med et tvist af forfriskende humor, der tilføre gaven personlighed og kant.

Pris fra: 199 kr – Køb plakaten her

HaY knager, gaver til mor, mors dags gaver, gaver til min mor, de bedste gaver til mor, de bedste gaver til teenagere, designer gaver, Hay knager i farver

HAY knager – Iso Hook i ceriserød sæt med 3 stk.

Iso er et smart sæt med 3 ask knager i forskellige farver. Den ceriserød indeholder farverne rød, mørkegrøn og lysegrøn. Flotte og farverige – perfekt som gave til mor.

Pris: 199 kr – Køb HAY knagerne her

Chim Chim, scent diffuser, Chim Chim scent diffuser, Chim Chim fra Hay, Hay Chim Chim, Hay scent diffuser, mandelgave 2020, gaver til mormor, gaver til farmor
HAY – Chim Chim scent diffuser

Smart og praktisk duftfrisker. Med denne duftfrisker får mor en hyggelig stemning i hjemmet. Den er lavet som et miniature ildsted, for at skabe et ekstra hyggeligt element. Chim Chim er fremstillet i porcelæn, og findes i 3 forskellige farver.

Pris: 199 kr – Køb gaven til mor her

julegaver til morfar, julegaver til farmor, julegaver til mormor, julegaver til farfar, falske lys, elektiske lys
Sompex LED stearin bloklys

Sompex LED bloklys er lavet af rigtig stearin og har en højkvalitets LED flamme.

Lyset er lavet med den sidste nye LED teknologi, der giver et 100% realistisk flimren, så du har svært ved at se forskel på et almindelig lys og disse LED lys. Sammen med dette, har lyset en diskret oplyst krop, som giver en ekstra hyggelig atmosfære.

Lyset har en indbygget 5-times timer, der automatisk tænder lyset på samme tidspunkt hver dag. LED lys er perfekte som gaver til mor.

 Pris: 239 kr – Køb lysende her

Marc Jacobs Daisy Eau so fresh, Marc Jacobs Daisy, Marc Jacobs parfume, Daisy Eau so fresh parfume, parfume til kvinder, parfume til unge piger, unge piger parfume, populære parfumer til kvinder, populære parfumer til piger
Marc Jacobs – Daisy Eau so fresh

Daisy Eau So Fresh er en glade, friske og nye version af den originale Daisy parfume, som er strålende klar, elegant og fuld af charme. Daisy har i mange år været en utrolig populære parfume og gave til mor.

Fortab dig i en hel blomstermark med Daisy Eau So Fresh, som er fuld af liv og perfekt til kvinder i alle aldre.

Pris: 475 kr. – Køb Marc Jacobs Daisy parfumen her

Hay fyrfads stager, stager fra Hay, Hay design, mandelgaver 2020, mandelgave 2020
HAY – Spot Votive Fyrfadsstager

Smukke Spot Votive fyrfadsstager fra HAY i fine grønne farver i glas. Fyrfads stagerne kan både anvendes som opbevaringsglas og til fyrfadslys.

Mix og match dem forskellige steder i hjemmet. Kommer i sæt af 5. En god gave til mor / konen.

Pris: 249 kr – Køb dem her

termokrus, Eva solo krus, Eva solo termokrus, Eva solo to go cup, gaver til kaffeelskeren, gaver til studerende, gaver til studenter, studenter gaver, gaver til kaffe elskeren, studenter gaver
Eva Solo To Go Cup sort

Elsker mor kaffen on-the-go? Den praktiske og stilrene termokop, To Go Cup, er let at have morgenkaffen i mens man køre eller cykler på arbejde. Den har et smart og meget funktionelt låg med klik-funktion, om let kan betjenes med kun én hånd. Derudover er termokoppen 100 % drypfri. 

Koppen er dobbeltvægget og med en vakuum effekt, som gør den perfekt til at holde varme drikke varme og kolde drikke kolde. Koppens smarte bærestrop i silikone, går det nemt at transportere den og giver samtidig et godt farvespil til koppen.  

Pris: 169 kr – Gå til shop

Fold up toilet taske, toilettaske man kan folde ud, toilettaske til studerende, udfoldelig toilettaske, toilettaske til unge, gaver til studerende
Fold up toilettaske

De fleste kvinder har et problem med at holde make uppén samlet, så hvorfor ikke lade mors gave, være en brugbar en af slagsen?

Man løsner bare løbegangene på siderne og åbner hele tasken, så den folder sig ud som en stor dug. Materiale: 100% polyester. Tåler vaskemaskine, 40 °C.

Pris: 89 kr. – Køb fold ud toilettasken her

grøntsags poser, frugt poser, frugt net, grønsagsnet, miljøvenlige poser, genanvendelige poser til grøntsager, miljøvenlige gaver, gaver til kvinder
Miljøvenlige Poser til Frugt og Grønt

Vi bør alle sammen være så miljøvenlige som muligt og det kræver nye tiltag i hverdagen. Hvis mor er den der står for indkøbene, så er dette en god gave til hende.

Drop engangsplastposerne og bær frugt og grønt hjem i netposerne Veggio! Poserne er holdbare og tåler at blive brugt igen og igen. Perfekt til alle, der gerne vil reducere dit plastforbrug. Sælges i 5-pack med poser i tre forskellige størrelser.

Pris: 49 kr – Køb de miljøvenlige poser her

hygge spillet, familie spil, spil man ikke kan vinde, mandelgaver til børn, gaver til børn, mandelgaver 2020, mandelgave 2021
Hyggespillet Quizspil

Hygge spillet Quizspil har 300 sjove og uventede spørgsmål, du kan blive stillet i quizspillet Hyggespillet.

Her er der ingen tabere, men du kan regne med underholdende samtale, hvor du både lærer dig selv og dine modspillere lidt bedre at kende! Spil er perfekte gaver til mødre og hendes børn.

Pris: 149 kr – Køb gaven her

Rødvinssæt, sæt til rødvin, vin karaffel, elegant vin sæt, julegave til farfar, julegave til morfar
Final Touch Conundrum Rødvin sæt

Rødvins decanter sættet fra final touch, er gennemtænkt til perfektion. Alt lige fra decanterens evne til at ilte vinen, imens du skænker, til de mundblæste vin glas’ utrolige design, der gør glassene fantastiske at holde i hånden. 

Køb Rødvin sættet her

Mor plakat, Mor definations plakat, citat plakat, plakter med mor citater, Mor plakat, plakater til mor, mor plakater, sjove plakater, sjove citat plakater
Moren plakat

De fleste mødre kender sikkert udtrykkene og de underliggende betydninger fra forskellige hverdagssituationer, som er gengivet i en humoristisk og selvironisk tone.

Hvad enten du vil hylde din egen indsats som mor, hvis du er barn eller partner til en mor, der gør det fantastisk, eller hvis du kender én, der udfylder den moderlige rolle på eminent vis, så er denne plakat et smukt symbol på din anerkendelse.

Pris: 299 kr – Køb mor plakaten her

Øreringe, guld øreringe, øreringe til mor, flotte øreringe til mødre, mor dags gave, gaver til mors dag, sølv øreringe
Øreringe til mor

Et par øreringe er en af den mest klassiske slags smykker. Et par enkle og diskrete ørestikker på arbejdet, lækre guld øreringe til festen, lange glitrende ørehængere til brylluppet, og en rå earcuff til hverdag.

Lige meget hvilket outfit eller hvilken anledning, så kan et par øreringe altid fungere som den perfekte detalje, som fuldender mors look.

Se smykkemesters store udvalg af øreringe her

natursvampe, naturligsvampe, hvorfor bruge natursvampe, derfor skal du bruge natursvampe, natursvampe bad, bad natursvampe
Cocoon Natursvamp Honeycomb 12 cm

Honeycomb natursvampen stammer fra Middelhavet, hvor den vokser på 10-80 meters dybde. Natursvampen har fået sit navn Honeycomb, som betyder bikube, ikke fordi den har noget med honning at gøre, men på grund af svampens mange store kanaler, der får svampen til at ligne en bikube.

Natursvampen Honeycomb er utrolig lækker og er ideel som vaskesvamp til både ansigt og krop. Perfekt gave til mor. En natursvamp er, som ordet beskriver, en svamp skabt af naturen og altså ikke en kunstigt fremstillet svamp.

Svampen er kendt for sine store kanaler, der gør svampen utrolig blød. De mange store kanaler gør også at svampen kan optage og komme af med en masse vand under brug. Dette gør svampen utrolig anvendelig, når man bruger svampen med sæbe, da den er let at rengøre.

Pris: 129,95 kr – Gå til shop

julegave sushi, julegave oplevelse, julegave madkursus, julegave sushikursus, sushikursus julegave, kursus i sushi julegave, fede julegaver, julegaven til hende, julegaven til ham, gaver til ham, gaver til hende, kursus i sushi for begyndere, sushi bazooka, bazooka sushi, sushi redskaber, startpakke til sushi, startpakke til at lave sushi,
Sushi middag for 2

Sushi er lækkert og mor fortjener en skøn oplevelsesgave.

Vælg mellem flere forskellige sushirestauranter i hele landet, alle udvalgt efter deres høje kvalitet og fokus på at give gæsterne en helt særlig oplevelse. Menuen varierer fra sted til sted, men vil alle steder være af samme gode standard og indeholde for eksempel nigiri, uramaki og futokami. Bemærk at nogle steder kun tilbyder takeaway, mens der andre steder er mulighed for at spise på restauranten.

Pris: 499 kr. – Køb sushi middag for 2 personer her

32d52a86949743c48830747b50f91398
Calvin Klein Reveal

Calvin Kleins nye duft Reveal blev lanceret i september i 2015, og er stadig en populær parfume til kvinder i 2020, for en god parfume bliver kun mere populære med tiden.

Den har en let og vandig duft med søde, orientalske undertoner af salt, cashmere og musk. Størrelse: 100 ml

Pris: 379 kr. – Bestil den her

parfumer til kvinder, parfume itl kvinder 2015, populære parfumer til kvinder, parfumer til kvinder 2015, dufte til kvidner 2015, julegaver til kvinder, julegaven til hende, julegaven til konen, julegaven til kæresten.
MARC JACOBS Daisy Dream

En smuk og velduftende parfume, som teenagepiger uden tvivl vil elske, er den nye duft fra Marc JacobsDaisy DreamDuften er dejlig frugt-agtig.

Brombær og pære gør duften både frisk, let og sød, men uden at den er kvalmende. Parfumen er perfekt til mor, som går op i mode og stil. Størrelse: 50 ml

 Pris: 379 kr – Gå til shop

Ansigtsbahandling julegave, Ansigtsbahandling gave, Ansigtsbahandling julegave 2015, julegave Ansigtsbahandling, julegaver Ansigtsbahandling,
Luksus ansigtsmaske

En ansigtsbehandling i København med al den pleje og omsorg, der skal til at for at få et frisk og sundt udseende ansigt.

Behandlingsforløbet og produktvalget bliver af de kompetente kosmetologer nøje tilpasset netop modtagerens behov, og de kommer igennem alle de vigtige faser af en god ansigtsbehandling. Huden bliver først renset og dampet, så den bliver klar til peeling og dybderensning, dernæst efterfulgt af en lækker maske og til sidst afsluttet med en god ansigtscreme. Behandlingen udføres med produkter fra Pañpuri eller Kalahari Lifestyle.

Mens masken får tid til at virke, forkælet med håndmassage. En effektiv og lækker wellness oplevelsesgave med det bedste resultat. Med sikkerhed en gave til mor, som hun vil elske at få!

Pris: 750 kr –  Bestil ansigtsbehandling hos Ni’mat her!

Gavekurv med Cider, Kaffe og Sødt

Gaven til en mor, der elsker luksus kaffe og det søde. Det hele kommer i flot gavekurv med fyld, pakket ind i cellofan.

Pris: 205 kr – Gå til shop

Kaffesmagning hos BRYG Coffee House, kaffekursus, kaffe smagning, kaffe smagning i Jylland, Kaffe smagning i Vejle, gaver med kaffe, oplevelsesgaver til kvinder, oplevelsesgaver til mænd, oplevelsesgaver i Jylland
Kaffesmagning hos BRYG Coffee House (Vejle)

Elsker mor gode oplevelser og kaffe?

På kaffeskolen lærer mor at tale baristaens sprog, og du bliver taget med på en rejse fra kaffebønnerne plukkes i marken, til de males og omdannes til en dampende varm kop kaffe. Er du klar til at tage din morgenkaffe til nye højder på denne 1,5 times kaffeskole?

Pris: 249 kr – Køb kaffesmagning her

Træ figure, NovoForm, Mor Sparrow, gaver til mor, mors dags gaver, julegaver til mor, gode gave ideer til kvinder, kvinder gave ideer, gaver til kvinder, gaver til konen
NovoForm – Mor Sparrow

Denne søde lille spurv, sidder klar til at bringe glæde ind i hjemmet, hvis du giver den i gave til mor. Spurvene er lavet i massivt træ, og er håndlavet af trædrejere.

Pris: 299 kr – Køb fuglen her

enhjørning hjemmesko, unicorn hjemmesko, unicorn slippers, hjemmesko med enhjørninge, mandelgaver 2020, mandelgaven til jul, mandelgaver til børn og voksne
Unicorn Slippers

Seriøst? Hvem vil ikke være lykke over at få disse søde enhjørning slippers i gave! De er super søde, varme og mor vil elske dem.

Pris: 229 kr – Køb Unicorn slippers her

Trip Trap køkkenrulleholder, Norr Paper Tower Holder i eg, mors dags gave, gaver til mors dag,
Trip Trap køkkenrulleholder

Norr er en ny køkkenrulleholder fra Trip Trap. Køkkenrulleholderen er lavet i eg med en strop af læder.

Pris: 359 kr – Køb køkkenrulleholderen her

Hay sengetæppe, Sengetæppe fra Hay, gaver til mor, mors dags gaver, julegaver til mor, gode gave ideer til kvinder, kvinder gave ideer, gaver til kvinder, gaver til konen
Hay sengetæppe i Grå

Flot og dekorativ sengetæppe fra Hay. Sengetæppet fås i mange flotte farver. Mål på Hay sengetæppe: 235 x 245 cm.

Pris: 1038 kr – Køb Hay sengetæppet her

Japansk lifting, naturlig lifting, japansk velvære, japansk wellness, oplevelser for kunder, oplevelsesgaver til kvinder
Japansk Lifting

Bekæmp ældning, rynker, og poser under øjnene med dette gavekort til en Japansk Lifting. Japansk Lifting er en ansigtsbehandlings teknik, som afhjælper de ydre tegn, som vi alle begynder at se med alderen. Samtidigt reguleres kroppens fysiske funktioner og følelsesmæssige tilstande under processen.

Behandlingen består af en blanding af dybdemassage, zoneterapi, akupressur og lymfedrænage af ansigtet. Efter at muskler, bindevæv og hud er blevet bearbejdet og opvarmet afkøles og næres hele ansigtet med fugtgivende serum, øjencreme og ansigtscreme. Udover den hudløftende effekt fra behandlingen vil det kunne ses, at huden gennemgår en transformation i forhold til farve, glød og vitalitet. Behandlingen er perfekt til personer, der ønsker at forebygge ældning, uden brug af kirurgiske indgreb eller behandling med brug af giftstoffer.

Ud over at behandle ansigtets muskler og væv skulle Japansk Lifting efter sigende stimulere hele kroppen og forbedre dit generelle velvære.

Pris: 599 kr –  Bestil Japansk lifting her!

om-at-være-kone-saudi-arabien
Om at være kone i Saudi-Arabien

Om bogen: Som en af vor tids største olieproducenter spiller Saudi-Arabien en væsentlig rolle i den moderne verden, men det er samtidig et samfund, der i høj grad isolerer sig fra omverdenen. Landet anses for at være den arabiskeverdens konservative højborg og regeres af en stor og magtfuld kongefamilie, mens samfundsordenen håndhæves strengt af det religiøse politi.

Meghan D. Jakobsen fik brug for hele følelsesregistret i mødet med denne meget fremmedartede verden og dens lige så fremmedartede befolkning, da hun i forbindelse med sin mands arbejde boede to år i den saudiske hovedstad, Riyadh.

Pris: 59,95 kr – Køb bogen her

metal sugerør, sugerr af metal, stål sugerør, sugerør af stål,sugerør af bambus, bambu sugerør, bambus sugerør, sugerør af naturligvis produkter, naturlige sugerør, nedbrydelige sugerørmiljøvenlige sugerør, bio nedbrydelige sugerør,
Metalsugerør fra KitchPro

Sugerør i rustfrit stål lader mor nyde sine drikke med stil uden at bedrage til plastik forureningen. Du vasker bare dine metal sugerør, og så kan du bruge dem igen og igen. Flot og miljøvenligt!

Pris: 59 kr – Køb miljøvenlige sugerør her

økologisk skintonic, skintonic økoligsk, økologisk hudpleje,
Urtekram Nordisk Birk økologisk skintonic

Urtekram har ladet sig inspirere af de nordiske birkeskove og kornblomstens blide duft til at skabe denne lækre økologiske skintonic. Urterne er hentet i deres eget økologiske Urteri. Opstrammende skintonic med vegetabilsk alkohol, fugtgivende birkesukker og aloe vera, der efterlader huden frisk og gennemfugtet. Påføres med en vatrondel.

Urtekrams passion er enkle, ærlige plejeprodukter. Økologisk certificerede, veganske og uden unødvendig kemi som parabener og anden syntetisk konservering. Naturen og dens kraftfulde urter er basen i alle Urtekrams plejeprodukter.

Pris: 66,50 kr – Gå til shop

Instant Taste Marinade Pistol, Marinade Pistol, marinade til kød, marinade værktøj, gaver til morfar, julegaver til farfar, gave til bedstefar
Marinade Pistol inkl. 7 marinader & rensebørste

Instant Taste har lavet rigtig smart marinade pistoli samarbejde med den folkekære, Claus Holm. Marinade pistolen gør at man altid får marineret kødet godt, som gør det saftigt og smagsfuldt, og som ovenikøbet gør at det ikke brænder på.

Ved dette sæt får du en marinade pistol inklusiv 7 marinader samt en rensebørste med i købet. Perfekt kombi gave til mor..

Pris: 365 kr – Køb Marinade Pistol sættet

morgenmadssæt, gaver til mor, gave til mor, julegave til mor, mor´s dags gave, gaver til kvinder,
Blomus morgenmadssæt

Basic-set breakfast fra Blomus er et smart sæt med alt hvad man behøver til morgenmaden. Sættet indeholder en sukkerskål, en mælkekande, to marmeladeglas og en bakke til at samle det hele på.

Pris: 389 kr – Køb morgenmadsættet her

Malekursus i Aarhus, malekursus oplevelsesgave, oplevelsesgave malerkursus, oplevelser i Aarhus, oplevelser i Århus,
Malekursus i Aarhus

Er du gået i stå, eller skal du have et kreativt spark bagi? Tag værkerne under armen, hop ind i Fru Madsens atelier og lad dig inspirere med nye farver, metoder og feedback på dit værk.

Undervejs vil Eva give tips og tricks og hjælpe dig med at komme videre i maleprocessen, så I sammen kan skabe udgangspunktet for dit værk.

Pris: 695 kr – Køb malerkurset i Århus her

fodrebræt, fordrebræt til vindue, vinduefodrebræt, gave til mødre, Mor´s dags gave, gaver itl hende, gaver til konen
Foderbræt – Til vinduet

Foderbrættet fra Born In Sweden, designet af Pascal Charmolu er så fint og en top sælger på mange webshops.

Det skal monteres på et rengjort vindue. Foderbrættet er i klar plast, så man kan sidde inde i sit eget hjem og følge med i når fuglene spiser. Perfekt som gave til mor, der elsker fugle.

Foderbrættet er UV-bestandigt og holder til både lave og varme temperaturer.

Pris: 179 kr – Køb gaven til mor her

Au Maison skærebræt, Slate stone cuttingboard, Sten skærebræt, Mors dag, gaver til hende, gaver til konen, gaver til kvinder, julegaver til mor
Au Maison skærebræt – Slate stone cuttingboard

Lækkert skærebræk fra Au Maison. Dette skærebræt der er lavet af skifer og hårdt træ passer ind i ethvert køkken. Mål: 30 x 45 cm. Materiale: Skifer og hårdt træ

Pris: 349 kr – Køb gaven til mor her

citat plakat, plakter til køkkenet, plakater til mor, mor plakater, sjove plakater, sjove citat plakater
Citatcollage – Kitchen

Plakat til hjemmet med engelske citater til køkkenet. “Kitchen” er en plakat til køkkenet med skøre og sjove citater om madlavning og køkkenting.

Køkken plakaten her er lavet i et grafisk design i sort og hvid.

Pris: 299 kr – Køb plakaten her

Upström - TO100, trådløs oplader Pink, Gaver til mødre, mor gaver,
Upström – TO100

Denne trådløse oplader, er en hurtig oplader – og så er den lavet i det flotteste design. Den er lavet af vegansk læder, så den er mere slidstærk og holdbar, end hvad man ellers ser.

Opladeren understøtter 10W fast charge, og er kompatibel med diverse smartphone såsom iPhone, Samsung, Huawei m.fl.

Med fokus på at producere produkter som er plastikfrie og valg af gode materialer, lever Upström på til deres mission om at være værdiskabende og samtidig vise omtanke for planeten.

Pris: 399 kr – Køb den trådløse oplader her

Cookie dåse med lås på, bøtte med lås på, fede gaver til teenagere, teenage drenge gaver,
Kitchen Safe

Som et pengeskab med timerfunktion, der er perfekt til kager, fjernbetjeninger og andet, der distraherer dig. Lås de forstyrrende elementer inde, og slap af – ingen andre kan få fat i dem, mens de ligger i Kitchen Safe.

Pris: 349 kr – Gå til shop

wellness-oplevelse-massage
Dybdegående fysiurgisk massage af muskler og led

En pragtfuld massage til at skabe øget velvære og livskvalitet. Fysiurgisk massage er en dybdegående massage af muskler og led. Massagen hjælper kroppen med at slippe af med affaldsstofferne, øge blodgennemstrømningen og dæmpe stress og belastninger i hverdagen.

Det er også en god behandling af sportsskader og andre belastninger af kroppen. Behandlingen foregår ved en uddannet massør, der arbejder ud fra viden om anatomi, fysiologi og sygdomslære. Denne skønne dybdegående massage har en varighed af min.45 minutter.

Pris 399 kr – Køb massage gavekortet her!

Fandt du ikke de rigtige gaver til mor?

Måske indeholdte vores liste ikke noget du kunne bruge. For at finde de perfekte gaver til mor, bør du gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener er mor vil sætte mest pris på at få i gave til jul, fødselsdagen eller mor´s dag.

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets mandelgave være en oplevelse så tjek Duglemmerdetaldrig.dk og Go dream
  • En fjollet ting: Hvis gaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff.
  • Indretning: Mor sætter måske pris på at få noget flot til hjemmet. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning eller besøg imercos hjemmeside.
Find den helt rigtige gave til mor

Gode gaver til mor kan inddeles i forskellige kategorier. De kategorier er f.eks:

  • Hjemmelavet gaver til mor
  • Personlige gaver til mor. Altså en gave som ikke er hjemmelavet men med et personligt twist som f.eks en indgravering.
  • Oplevelsesgaver til kvinder. F.eks wellness, et madlavningskursus eller en madoplevelse.
  • Indretning. Gaver som består af indretning, f.eks et tøjstativ eller en pynte genstand.
  • Smykker og tøj. Altså noget som hun kan bære på kroppen.
  • Praktiske gaver. Noget hun mangler i hjemme f.eks et skærebræt eller vinglas.