Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/julegavertilalle.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
4, 5 & 6: Julekalender fra Nude by Nature - Julegaver
Alle julegaver ideerTest af julekalendere

4, 5 & 6: Julekalender fra Nude by Nature

I denne uge gennemgår vi låge 4, 5 & 6 i julekalenderen 12 Days of Christmas fra Nude by Nature.

Læs også: 1, 2 & 3: Julekalender fra Nude by Nature

Nude by Nature er et australsk mærke, der kun er produceret på rene ingredienser, som oftest findes i den australske natur. Der er ingen parabener, talkum eller silikone i deres produkter.

Nude By Natures 12 Days of Christmas indeholder “kun” 12 låger, modsat andre julekalendere som har 24 låger med gaver. Modsat de andre julekalendere betyder de 12 låger tilgengæld at de gaver, der er i kalenderen er større og kan bruges mere end 1 gang.

Køb Nude by Nature julekalenderen her

Julegavertilalle.dk har fået mulighed for at teste julekalenderen Nude By nature fra Coolshop, og uge for uge vel vi gennemgå 3 af lågerne i julekalenderen. Den 8-13 december gennemgår vi låge 4, 5 og 6.

Læs mere om testen og Nude By Nature i bunden af siden.

#4.

Låge nr. 4 er en aflang låge. Bag den gemmer der sig en pincet. Pincetten er 7,5 cm lang, i rosaguld ligesom make up spejlet (låge nr. 1) og med Nude by Nature logo langs siden.

Pincetten er spids i enden, hvilket gør den perfekt til at tage de små stædige øjenbryns hår eller splinter i fingrene, hvilket hurtigt kan forekomme når juletræet skal fældes og pyntes.

 

#5.

Låge nr. 5 er en af de større låger i julekalenderen og forventnings glæde er stor omkring denne låge. Bag lågen gemte sig en Perfecting Primer (Base Teint parfait). Primeren er på 15 ml, og i et design der passer til pincetten (låge 4) og make up spejlet (låge 1)

Hvad er en primer: En makeup primer til ansigtet er designet til at gøre din ansigtshud flot, ensartet og udligne eventuel ujævn hud og de forskellige nuancer, huden har.

 

 

#6.

Låge nr. 6 er sammenlignet med de andre låger meget firkantet. Bag lågen gemte der sig sig et kasse med neglefilene sat side om side, så de har et flot palme blade mønster. De kan rives af enkeltvis og f.eks opbevares i pungen eller tasken. Der er 12 neglefile i æsken, som hver måler 5 cm i længden.

 

Vores anmeldelse af 12 Days of Christmas fra Nude by Nature julekalenderen.

Vi er stor fan af Make up julekalender julekalendere, hvor producenter har gjort lidt ekstra for pigerne og kvinder som modtager julekalenderen. Julekalender fra Nude by Nature har lagt fokus på andet end bare Make up, og det betyder gaverne i julekalenderen kan holde i årevis. Kalenderen er flot pakket ind med et lækkert og moderne design

Det kræver lange negle eller en lille kniv og åbne lågerne i julekalenderen. Hver genstand i julekalenderen er indpakket i plastik. Produkterne er designet i et ens design, i stil med Nude by natures øvrige produkter, og kvaliteten er god på alle produkterne.

Køb Nude by Nature julekalenderen her

Om Testen: Testen af julekalender fra Nude by Nature er julegavertilalle.dk ærlige mening om produktet. Vi er ikke blevet betalt for vores mening om julekalenderen, og vi kan stå indenfor alle vores holdninger.

Læs også: Te julekalendere til voksne