Alle julegaver ideerJulekalender

5+ Julekalender med sexlegetøj til par

Har du lyst til en fræk jul med din partner?

Hvad så med en julekalender med sexlegetøj, også kendt som en erotisk julekalender, som I kan nyde sammen.

Hvem siger en julekalender skal indeholde chokolade stykker? Hvorfor ikke lade julekalender noget der er lidt sjovere!

Giv julen et frisk pust i år med en fræk julekalender med sexlegetøj, som du kan nyde sammen med kæresten, ægtefællen eller din elsker. Gør december til årets varmeste måned.

Note: Artiklen Julekalender med sexlegetøj er sidst opdateret D. 17/8 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen. Artiklen bliver løbende opdateret i takt med flere frække julekalendere for 2023 sættes til salg.

Læs også >> FIND DEN HER: Frække julekalendere til voksne 2023

Vi har fundet de 5+ frækkeste julekalendere til voksne, så du hurtigt og nemt kan få overblik over hvilken af disse erotiske pakkekalendere, der passer bedst til dig og din partner.

julekalender med sexlegetøj, juleklaender itl voksne, voksen julekalender med sex legetøj, eroitsk juleklaender til voksne,erotisk pakkekalender, fræk pakkekalender, pakkekalender til par, pakkekalender med sexlegetøj, sexlegetøj pakkekalender

Sinful Julekalender med sexlegetøj

Gør julen endnu frækkere og sjovere med den erotiske julekalender fra Sinful.

Bag hver af lågerne finder du 24 sexede gaver, så du og din partner har noget at glæde jer til hver eneste dag i december. Alle gaverne er fra Sinfuls egen populære kollektion. 

Indholdet af denne Julekalender med sexlegetøj er med 24 populære kvalitetsprodukter til en værdi af 2.600 kr, men prisen er kun 895 kr. Her finder du blandt andet sexlegetøj, erotiske accessories og blide bondage produkter til hende, ham og par.

Sammen med julekalenderen får du et flot inspirationshæfte med tips og guides til dagens frække overraskelse i 2023.

Pris: 895 kr – Køb Sinfuls frække julekalender her

julekalender med sexlegetøj, juleklaender itl voksne, voksen julekalender med sex legetøj, eroitsk juleklaender til voksne,erotisk pakkekalender, fræk pakkekalender, pakkekalender til par, pakkekalender med sexlegetøj, sexlegetøj pakkekalender

Sinful Deluxe Julekalender

Skal din julekalender med sexlegetøj være DELUXE? Så er dette julekalenderen for dig og din partner.

Julekalenderen indeholder 24 populære kvalitetsprodukter af sexlegetøj, erotiske accessories og blide bondage produkter til hende, ham og par. Produkterne er fra kendte brands som Sinful, We-Vibe, Obaie og Tenga.

Julekalenderen med sexlegetøj har en værdi af 4.400 kr men koster kun 1.395 kr. Sammen med legetøjet får du også et flot inspirationshæfte med tips og guides til dagens frække overraskelse.

Pris: 1395 kr – Køb Sinfuls Deluxe julekalender her

Orion Julekalender med sexlegetøj PREMIUM udgave, Orion PREMIUM julekalender, premium orion julekalender, julekalender med erotisk legetøj, erotisk julekalender, julekalender til par

Orion Julekalender med sexlegetøj – PREMIUM udgave

Den ultimative julekalenderoplevelse venter med Premium Julekalenderen. Lad spændingen og forventningerne bygge sig op, mens du åbner en ny låge hver dag og opdager en overraskelse, der giver ekstra glæde og magi til december måned.

Premium Julekalenderen er ikke bare en almindelig kalender – den er fyldt med eksklusive gaver og luksuriøse overraskelser, der passer til enhver smag. Uanset om du ønsker at forkæle dig selv eller give en ekstraordinær gave til en du holder af, så er denne julekalender en fantastisk måde at sprede juleglæde på.

Kalenderen er fyldt med 24 erotiske overraskelser: Perfekt til at afprøve, nyde og give i gave – uanset om du er nybegynder eller legetøjskender. PREMIUM-indhold med brandede produkter har en værdi på 5739 kr, du betaler kun 1399 kr .

Pris 1399 kr – Køb Orions Premium julekalender med sexlegetøj her

Orion Julekalender 2022, frække julekalender til par, frække julekalender til voskne, julekalender med erotisk legetøj, julekalender med sexlegetøj, adventskalender med sexlegetøj, julekalender til par, Pakkekalender med sexlegetøj, erotisk pakkekalender, Julekalender fra Orion

Orion Erotisk Julekalender med sexlegetøj 2023

Julekalenderen er designet med 24 elegante retro æsker i forskellige størrelser, som giver et sødt udseende på denne voksen julekalender. Hver dag frem til jul får man en dejlig gave til par, der trænger til en pause fra den travle juletid.

Få gang i december med Orions frække julekalender med sexlegetøj fra 2023.

I julekalenderen finder du også masser af selvforkælelse til singler og et bredt udvalg af produkter der giver nybegyndere et godt indblik i legetøjsverdenen. Kalenderen byder også på en lang række spændende højdepunkter for avancerede brugere. En guide er også inkluderet og giver dig masser af tips og tricks.

Det absolutte klimaks den 24. december – så glad dig til juleaften!

pris 1149 kr – Køb Orions julekalender med sexlegetøj her

julekalender med sexlegetøj, julekalender til voksne, voksen julekalender med sex legetøj, erotisk julekalender til voksen, erotisk pakkekalender, fræk pakkekalender, pakkekalender til par, pakkekalender med sexlegetøj, sexlegetøj pakkekalender, pakkekalender med sexlegetøj, fræk pakkekalender, pakkekalender til voskne, voksen pakkekalender, julekalender med sexlegetøj, sexlegetøj julekalender, fræk julekalender med sexlegetøj, pakkekalender til par, pakkekalender til ægtepar, julekalender til par, julekalender til ægtepar

Mshop Fræk julekalender 2023 (Adventskalender)

Gør alle adventssøndage lidt ekstra krydret sammen med Mshop Advent julekalender. Den frække julekalenderen består af fire låger, en for hver adventssøndag, og sammenlagt finder du syv kvalitetsprodukter og et inspirationshæfte, der er særligt udvalgte til at forgylde de mørke adventsnætter.

Kalenderen er lavet så den er lige så god for miljøet, som den er for dig og din partner. Læs også det medfølgende hæfte for ekstra inspiration, udfordringer, tips og interessante fakta.

Denne julekalenderen med sexlegetøj indeholder produkter for både par, singler og til alle køn. Produkterne er specifikt udvalgte, så I kan udforske forskellige og nye typer stimulans og nydelse hver adventssøndag.

Psst… Alle produkter kan bruges sammen med en partner. Når I bruger sexlegetøj sammen, kan I udforske hinandens seksualitet og lyst, hvilket ofte resulterer i et sjovere, mere nydelsesfuldt og mere tilfredsstillende sexliv.

Køb Mshop julekalender med sexlegetøj her

julekalender med sexlegetøj, juleklaender itl voksne, voksen julekalender med sex legetøj, eroitsk juleklaender til voksne,erotisk pakkekalender, fræk pakkekalender, pakkekalender til par, pakkekalender med sexlegetøj, sexlegetøj pakkekalender

Orien julekalender med sexlegetøj

Orien har gjort sexlegetøj stilfuldt og lækkert. Deres julekalender tilbyder præcis dette samt et ekstra pust til sexlivet i juledagene.

Julekalenderen til voksne indeholder sensuelle og sexede produkter til både hende og ham. Bag de 24 låger gemmer der sig massageprodukter, sexet legetøj og fantasistimulerende tilbehør til en værdi af ca. 3200 kr!

Forvandl december til årets hedeste måned. Dette er ganske enkelt en perfekt gave til en, du vil give eller dele en sensuel december med!

Den erotiske Julekalender fra Orion passer både til par og singler, samt både kvinder og mænd uanset orientering.

Pris 999 kr – Køb sexlegetøjs julekalenderen her

Romantisk Julekalender til Par

Maksimer julehyggen med en romantisk adventskalender til par!

Hver luge giver jer forslag til tre forskellige aktiviteter – enten sjove ting at gøre sammen, en romantisk gestus eller hed og sexet inspiration at gribe til når I kryber ned under dynen.

I skiftes til at åbne lugerne, og lugeåbneren vælger, hvad der skal være dagens aktivitet blandt de sexede, hyggelige og sjove forslag. Det kan være alt fra at planlægge en hyggelig udflugt eller lave en romantisk middag, til at gøre julerent nøgne sammen eller endnu hedere aktiviteter, som garanteret giver ny inspiration i soveværelset!

Valget står oftest mellem noget enkelt og sjovt, noget meget romantisk og noget rigtig sexet, og det er let at finde aktiviteter, som passer lige til dig og din partner.

Så tag en pause både fra hverdagstristessen og julestresset og gør jer klar til en decembermåned fuld af sex, romantik og glæde med adventskalenderen til par!

Pris: 99 kr – Køb den romantiske julekalender her

↓↓↓

Inspiration: Julekalender til voksne

make up julekalender, julekalender med make up, beauty julekalender, julekalender beauty, sminke julekalender, julekalender sminke, julekalender til piger, julekalender med huspleje produkter, julekalender med skønhedsprodukter

Make-up julekalender til hende

Fortjener kvinden i dit liv en julekalender som gør hende glad hver dag?

Make-up Julekalenderen indeholder blandt andet rouge, øjenskygge og læbestift, så kvinden kan blive klar til enhver julefrokost eller jule komsammen.

I Make-up julekalenderen er der også flotte negledekorationer og praktisk skønhedstilbehør såsom sminkebørste og et lille spejl. Julekalenderen med sminke bliver en perfekt overraskelse til en, der har brug for at tage sig lidt ekstra af sig selv før jul!

Køb Make-up julekalender her

gin and tonic julekalender, gin tonic julekalender, gin julekalender,  alkohol julekalender, julekalender med alkohol, alkohol julekalender, voksen julekalender, julekalender til voksne, julekalender til kvinder, adventskalender med gin og tonic, adventskalender til voksne

Fever-Tree Gin & Tonic Julekalender

Er du en stor fan af lækre Gin og tonic, så er dette den perfekte julekalender til dig!

Bag hver af de 24 låger, finder du enten en gin eller en god tonic fra Fever-tree.

Den forsøder december med hele 12 nøje parrede gin & tonics. Den ene dag får du altså en 5 cl original miniature flaske gin, og den næste dag 20 cl FeverTree tonic på dåse. Mixer du de to, opstår en himmelsk synergi og virkelig velskænket G&T.

I alt får du til 12 gode og smagsfulde gin & tonic. En velsmagende måde at komme igennem december og juleaften i stil!

Køb Gin og Tonic julekalenderen fra Fever-Tree her!

vingummi julekalender, julekalender med vingummi, voksen julekalender, slik julekalender, julekalender med slik, uleklaender med vingummi, wally og whiz julekalender, wally and whiz julekalender

Julekalender Wally & Whiz vingummi 2023 med smagsprøver

Her er 2023´s smukkeste og lækreste slik julekalendere fra Wally og Whiz, fyldt med dansk gourmet vingummi og lakrids.

Slik julekalenderen er kompromisløs i sit smukke design og i det lækre indhold, og så kan den nydes af både børn og voksne. 
Kalenderen består af små skuffer, som afslører de 24 små dekorative låger, hvori der gemmer sig 12 forskellige slags Flowpacks fra Wally & Whiz’ helt nye vintersortiment. 

Køb Wally og Whiz 2023 julekalenderen her

strømpe julekalender, julekalender til mænd, mande julekalender, julekalender med strømper, sokke julekalender, julekalender med sokker

Strømpe julekalender til mænd

Får han altid strømper i julegave? Hvorfor ikke tyvstarte og give ham en julekalender med 24 strømper som gør fødderne farveglade i decembermørket! 

Stribede, prikkede eller mønstrede – der gemmer sig nye sjove strømper hver dag i 24 dage i denne julekalender.

Køb strømpe julekalenderen her

Niederegger Vinterklassiker Marcipanjulekalender, marcipan julekalender, kvalitets julekalender, kvalitets slik julekalender, julekalender til voksne, julekalender med marcipan

Niederegger Vinterklassiker Marcipanjulekalender

Få søde sager er lige så forbundet med julen som marcipan, og denne luksuriøse marcipanjulekalender fra Niederegger er den ultimative måde at tælle ned til juleaften på!

Julekalenderen indeholder chokolade overtrukken marcipan i seks forskellige smage, herunder appelsin, mørk chokolade og espresso.

Køb Marcipan julekalenderen her


erotisk pakkekalender, fræk pakkekalender, pakkekalender til par, pakkekalender med sexlegetøj, sexlegetøj pakkekalender