Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/julegavertilalle.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
50 gaver til max 100 kr - Julegaver
Alle julegaver ideer

50 gaver til max 100 kr

Skal du finde en gaver til max 100 kr?

Det er svært at finde gaver på budget, men heldigvis er her en hjælpende hånd.

Denne oversigt er til dig, som gerne vil finde en gave til max 100 kr – Her finder du ikke mindre end 50+ gaver til max 100 kr.

I oversigten er der både gaver til kvinder, mænd og børn, så vi er sikker på, du nok skal finde noget, som passer til personen du køber gave til her!

Læs også >> 30+ gave ideer: Gaver til børn og børnebørn

Note: Artiklen med 50 gaver til max 100 kr er sidst opdateret D. 03/01 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Dette indlæg er inddelt i kategorier, alt efter hvilken type gave du vil gave.

50 gaver til max 100 kr

Oplevelses gaver til max 100 kr
Spøgelsesvandring, københavn oplevelser, oplevelser i København,
Spøgelsesvandring i København med Ghosttour

Det vrimler med spøgelser og gode historier fra fortiden i København. I skæret fra staldlygten tages du med rundt i den danske hovedstad. Byvandringen foregår efter mørkets frembrud, hvor du lærer omkring flere steder, der har med spøgelser at gøre.

De medrivende, nye og ældre historier er hentet frem fra gamle arkiver og fra almindelige mennesker, der selv har oplevet det hele tæt på.

Kom tættere på historierne om ånderne i Det Grønlandske Hus, om den lille, døde 8-årige pige og besøg byens ældste kirkegård.

Pris: 100 kr – Køb oplevelsen her

poverty-walk-aarhus-4
Oplevelsesgave: Guidet tur med en hjemløs

Se det Aarhus du kender, men med andre øjne. Kom et par timer med bag facaden, når hjemløse eller misbrugere giver dig et autentisk indblik i deres udgave af Smilets By. Denne byvandring skildrer deres dagligdag, og du hører deres gribende livsberetninger. Med denne oplevelse vil du, eller en heldig gavemodtager, se nogle af de tilbud og mødesteder, der findes for de hjemløse og misbrugere i Aarhus.

Hver guide har sin helt unikke og hårde livshistorie, som kan omhandle et stort alkohol eller stofmisbrug. Andre fortæller om omstændigheder i tilværelsen, der har gjort, at de nu er nødsaget til at bo på gaden.

Dette er en anderledes udendørsoplevelse, der skiller sig ud fra alle andre udendørs oplevelser. Det er en oplevelse, der sætter dagligdagen i perspektiv, og det er en tur, du ikke glemmer.

Pris: 99 kr – Køb oplevelsen her

Kanalrundfart københavn, oplevelser til under 100 kr, oplevelesesgaver til 100 kr, oplevelsesgaver til under 100 kr, oplevelsesgaver i københavn
Kanalrundfart i København

Københavns kanaler tager dig med rundt til de mest kendte seværdigheder. Hør fortællingerne om hovedstadens spir, tårne og kendte bygninger eller tag et billede af Den Lille Havfrue, når båden kommer forbi Langelinie. Det er ikke svært at forstå, hvorfor over en halv million mennesker hvert år vælger at opleve Københavns historie fra vandet.

Pris: 95 kr – Køb oplevelsen her

Cocktails & Comedy på Citizen, oplevelser til 100 kr, oplevelsesgaver til 100 kr, oplevelsesgaver københavn
Cocktails & Comedy på Citizen

Til open mic er der skarpe skud, friske jokes og knivskarp humor, som serveres sammen med en lækker fadøl eller en eksotisk og forfriskende cocktail. Er du klar til nye jokes og øl eller cocktails, du måske ikke har oplevet før?

Hvad er inkluderet: 

  • En helaftensoplevelse med cocktails/øl, standup og hygge
  • 1 Valgfri cocktail eller fadøl
  • 1,5 times Open mic standup i løbet af aftenen
  • Baren er åben før showet, i pausen og efter showet

Pris: 90 kr – Køb oplevelsen her

ravsafari, oplevelser i vestjylland, oplevelsesgaver i vestjylland, gaver til under 100 kr, oplevelsesgaver til under 100 kr
Ravsafari med Jyllandsakvariet

Historien fortæller, at da gudinden Frejas tårer ramte havet, forvandlede de sig til rav. Mange år efter kan vi i dag være heldige at finde “gudindetårer”, hvis vi ved, hvor vi skal lede.

Kender du en der trænger til en spændende oplevelse, så køb en ravsafari, og find ud af mere om Nordens guld. Oplevelsen indeholder: 1,5-2 timers guidet ravtur, læring om hvor, hvornår og hvordan du finder rav og hvis du er heldig, finder du måske også små stykker rav.

Pris: 100 kr – Køb oplevelsen her

whiskysmagning, whiskysmagning i thy,  oplevelser til under 100 kr, oplevelesesgaver til 100 kr, oplevelsesgaver til under 100 kr, oplevelsesgaver,
Rundvisning & whiskysmagning hos Thy Whisky

Det hele starter med kornet på gården hos Thy Whisky, som de har dyrket i århundreder. For det er kornet som skaber whiskyen. Her har den flittige vestenvinden, taget fat i de enkelte aks, og kastet dem frem og tilbage i en dans her på kanten af Nationalpark Thy.

Det er både nye og gamle kornsorter, der dyrkes på markerne, og når høsten går ind, er arbejdet med det næste års fade skudt i gang. Her udvikler de sig efter flere år til de gyldne dråber, der har vagt opsigt blandt verdens fremmeste whiskykendere, langt fra slægtsgårdens marker og Thy’s smukke landskab.

Pris: 100 kr – Køb oplevelsen her

Smagning & Rundvisning på Brænderiet Limfjorden, brænderiet limfjorden, oplevelsesgaver i roslev, gaver til under 100 kr
Smagning & Rundvisning på Brænderiet Limfjorden

Tag med Brænderiet Limfjorden en tur bag kulisserne på en lærerig rundvisning med smage, dufte og processer, som er i de mange forskellige produkter, der er produceret i brænderiet.

På oplevelsen hører du om produktionen og historien bag brænderiet. Rundturen slutter i deres hyggelige bar, hvor der vil være smagsprøver på de mange produkter.

Pris: 100 kr – Køb oplevelsen her

Indretnings gaver til max 100 kr
Rivejern Kasimir fra Koziol, rivejern, pindsvine rivejern, gaver til under 100 kr, gaver til kvinder
Rivejern Kasimir fra Koziol

Rivejern formet som et lille pindsvin. Perfekt til parmesanosten. Måler: 9,95 x 15,6 x 6,6 cm

Pris: 84 kr. – Køb rivejernet her

vissevasse notebook, Vissevasse design, flot notebook, 100 kr gaver,
Vissevasse notebook

Sød notesbog fra Vissevasse. Notesbogen kan bruges til at skrive dejlig minder, store tanker eller hvad du får lyst til. Bogen er A5 størrelse med 216 sider i 100 grams Cream wood-free papir.

Bogens omslag er lavet af 350 grams white kraft papir. Notesbogen skifter mellem to farver papir. Den første side i notesbogen har en side til praktisk information som navn, adresse og telefonnummer. Siderne er blanke.

Pris: 79 kr. – Køb Vissevasse notebook her

AYTM skål, Skål fra AYTM, flotte gaver til 100 kr, gave til max 100 kr
AYTM – “Lucea” skål

Super fin serie af skåle fra AYTM. “Lucea Bowls” er en serie af søde skåle i flere forskellige farver og størrelser.

Skålene er belagt med stål på indersiden og farve på ydersiden. Kombinationen mellem det sølv stål og farverne giver skålene et flot og stilfuldt udtryk.

Pris: 99 kr – Køb skålen her (på tilbud)

Koziol - salatbestik, salatbestik, designer salatbestik, gaver til under 100 kr
Koziol – salatbestik

Super smart salatbestik – passer perfekt til de flotte salatskåle fra Koziol.

Pris: 74 kr – Køb salatbestikket her

metal sugerør, sugerr af metal, stål sugerør, sugerør af stål,sugerør af bambus, bambu sugerør, bambus sugerør, sugerør af naturligvis produkter, naturlige sugerør, nedbrydelige sugerørmiljøvenlige sugerør, bio nedbrydelige sugerør,
Metalsugerør fra KitchPro

Sugerør i rustfrit stål lader dig nyde dine drikke med stil uden at bidrage til plastik forureningen. Du vasker bare dine metal sugerør, og så kan du bruge dem igen og igen. Flot og miljøvenligt!

Pris: 59 kr – Køb miljøvenlige sugerør her

Angry-mama-mikroovn-rengøring
Angry Mama Rengøring til mikrobølgeovnen

Angry Mama er så rasende på snavset, at hun koger! På en nem og miljøvenlig måde renser hun en snavset mikrobølgeovn. Hæld eddike og vand i og sæt hende ind i mikrobølgeovnen i fem minutter. Derefter tørrer du simpelthen alt snavset af!

Pris: 59 kr – Gå til shop

Mandelgave 2019, 2019 mandelgave, den bedste mandelgave, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, jul 2019
Træskilt – Watch Me!

“I can and I will, watch me!”.
Træskiltet er lavet i lyst finér af råt ubehandlet genbrugstræ med et serigrafisk tryk af aurea. Måler 12 x 16,5 cm.

Pris: 69 kr – Gå til shop

skaermbillede-2016-12-18-kl-17-35-50
 Emajle skilt

“Always look on the bright side of Life” – på dansk kan det oversættes til noget i stil med “Se altid lyst på tingene i livet”.

Det er en god påmindelse om, at man skal se positivt på det hele, når man står i en svær situation. Flot og enkelt skilt i en autentisk retro stil.

Pris: 49 kr – Gå til shop

skaermbillede-2016-12-18-kl-13-50-01
Retro Coca Cola skilt

Et retro skilt har aldrig været mere moderne, og det her er faktisk en gave nogle kunne blive glade for. Skiltet viser en tidslinje af 6 Coca Cola flasker frem til den vi kender i dag. Flot og enkelt skilt i en autentisk retro stil, perfekt som gave til under 100 kr.

Pris: 99 kr – Gå til shop

5ec2e40f8215840369e2e0d5229310f5
Pineapple Peeler

Gør fremtiden nemmere for venner og bekendte, med en Ananas piller. Dette er en smart lille fidus, som hjælper ejeren med at skrælle en ananas.

Pris: 79 kr – Gå til shop

planter i dåse, dåse planter, nemme planter, billige planter, planter i gave, planter til børn, Gave til pakkeleg, mandelgaver, mandelgaver til børn
Planter i dåser

Disse blomster leveres i en pæn aluminiumsdåse, som man på et valgfrit tidspunkt kan åbne, give et skvæt vand, hvorefter man lader naturens under gå sin gang. Søde som både værtindegave, julegave eller fødselsdagsgave.

Pris: 49 kr – Køb planterne i dåse her

grøntsags poser, frugt poser, frugt net, grønsagsnet, miljøvenlige poser, genanvendelige poser til grøntsager, miljøvenlige gaver, gaver til kvinder
Miljøvenlige Poser til Frugt og Grønt

Vi bør alle sammen være så miljøvenlige som muligt og det kræver nye tiltag i hverdagen.

Drop engangsplastposerne og bær frugt og grønt hjem i netposerne Veggio! Poserne er holdbare og tåler at blive brugt igen og igen. Perfekt til alle, der gerne vil reducere dit plastforbrug. Sælges i 5-pack med poser i tre forskellige størrelser.

Pris: 49 kr – Køb de miljøvenlige poser her

Hay foldekasser, plastikkasser fra Hay, Hay kasser, plastik kasser fra Hay
HAY – Colour Kasse

En af 2020´s mest lækre og funktionelle design idéer til søde bedstemor, mormor eller farmor. Kassen kan bruges til opbevaring af gamle billeder, strikketøj eller hjemmelavet småkager. Vi har alle ting, så denne type af gaver til max 100 kr er perfekte for mange.

Pris: 39,95 kr – Gå til shop

Cocktailglas_julegave
Cocktailglas i rustfri stål

Flotte stilrene Cocktailglas i rustfri stål som vil få enhver hjemme bartender til at ligne en konge foran vennerne.

Pris: 59 kr – Køb Cocktailglas i rustfri stål her

mini lightbox, æske du kan skrive beskeder på, mandelgaver til børn og voksne, biograf box, mandelgaver 2020

Mini Lightbox med Magnet

Mini lightbox kan bruges til at skrive små beskeder eller kærlighedserklæringer.

Den batteridrevne lystavle inkluderer 120 assorterede bogstaver, tal og tegn, du kan vælge mellem!

Pris: 69 kr. – Køb lightboxen som gave her

trådløs oplader, oplader uden ledning, ledningfri oplader til telefonen, wireless oplader, gaver til teenager, gaver til studerende, gaver til mandelgaven, pakkeleg gave
Trådløs Oplader

Oplad trådløst uden besværet med en ledning! Denne trådløse oplader skaffer ny energi til mobilen helt uden bøvl!

Opladeren oplader via induktion og er kompatibel med alle Qi-certificerede enheder op til 5W. Qi-opladeren har også to USB-porte, så du kan oplade flere apparater samtidig!

Pris: 79 kr – Køb den trådløse oplader her

popcorn maskine, bøf presser, candyfloss maskine, mini donut maskine, donut maskine, julegaven til den der har alt, julegaver til alle, nemme julegaver, julegaven til dem der ikke ønsker dig noget
Bøfpresser

Ja den lyder tosset, men med denne bøfpresser kan man lave bøffer med fyld.

F.eks kan man fylde lækker ost inden i sin bøf, som smelter eller hvad med friske peberfrugter, som få steger sammen med bøffen.

Pris 79 kr – Køb Bøfpresser her

miljøvenlig, aktivt kul, kul til vand,, bæredygtige gaver, bæredygtige julegaver
Sumi Stick af aktivt kul til vandrensning

Engang truede vi uartige børn med de fik kul i stedet for gaver – nu bruger vi det som en aktiv og brugbar gave.

Med disse stænger af aktivt kul, kan du få gourmet-vand i hjemmet – kullet renser postevandet for organiske opløsningsmidler, pesticider og tungmetaller.

Disse stænger er uundværlige i det grønne køkken – vandet smager bare bedre.

Pris: 99,95 kr – Køb gaven her

frække gaver, sjove gaver til pakkelegen, voksen gaver, skrabelod med sexstillinger, gaver til pakkeleg
50 Ways To Lay Scratch Poster

Den sjove skrabeposter 50 Ways to Lay er fin diskret når den bliver åbnet, men under hvert af de 50 felter gemmer der sig frække ting og sager.

Skrab en ny stilling frem hver dag, eller skrab dem allesammen på én gang og kør et maraton i sengehalmen!

Pris: 79 kr – Bestil skrabelod plakaten her

Digital Bagagevægt, bagagevægt til under 100 kr, bagagevægt digital
Digital Bagagevægt

Du får fuld kontrol over bagagens vægt, så du slipper for at betale for overvægt oven i rejsepengene. Vægten er desuden lille nok til at tage med på rejsen.

Pris: 79 kr – Køb bagagevægten her

ice cube af sten, sten isterninger, isterninger af sten
Ice Cube of Sweden

Fedtstensterninger, som holder din drink kold (eller varm) længe, uden at fortynde den! Kan genanvendes ubegrænset og ridser ikke glasset.

Pris: 99 kr – Køb sten isterningerne her

yogurt kop, genanvendelig morgenmads kop, kop til yoghurt

Yoghurt kop

En praktisk kop til både yoghurt og mysli gør mellemmåltidet til en enkel pause, når du er på farten!

Pris: 49 kr – Køb yoghurt koppen her

træ legetøj, legetøjs frugt, legetøjs grøntsager, legetøj til under 100 kr, gaver til børn under 100 kr.
Legemad i Træ (Frugt)

Med Woodlets flotte legesæt kan barnet få sin første introduktion til madens magiske verden. Pakken indeholder 6 indbydende frugter, 1 skærekniv og 1 bakke – alt i solide og lækre træmaterialer. Realistiske lyde når frugterne skæres op forstærker yderligere oplevelsen.

Pris: 99,95 kr – Gå til shop

træ legetøj, legetøjs frugt, legetøjs grøntsager, legetøj til under 100 kr, gaver til børn under 100 kr.
Legemad i Træ (Grøntsager)

Pakken indeholder 6 indbydende grøntsager, 1 skærekniv og 1 bakke – alt i solide og lækre træmaterialer. Realistiske lyde når grøntsagerne skæres op forstærker yderligere oplevelsen.

Pris: 99,95 kr – Gå til shop

legemad, legemad burger, legetøjs burger, legetøj til under 100 kr, gaver til børn under 100 kr.
Legetøjsmad Hamburger med stegepande

Hamburgere er mange børns yndlingsret og nu kan de lave deres egen, i deres eget legekøkken. Sammen med burgeren er der en stegepande i rustfrit stål, salat, ost, ketchup og hamburger brød. Satte er lavet af stof som kan vaskes i hånden. Passer udmærket til leg i minikøkkenet.

Pris: 99,95 kr – Køb legetøjsmad med hamburger her

Brandman Sam Håndklæde, håndklæde med Brandmand Sam, Gaver til børn og børnebørn, håndklæder til børn
Brandmand Sam Håndklæde

Et flot håndklæde med Brandmand Sam Håndklæde. Håndklædet måler 70×140 cm.

Pris: 99,95 kr – Køb Brandmand Sam Håndklædet her

Gurli gris håndklæde, håndklæde med Gurli gris, Gurli gris gave, gave med Gurli Gris
Gurli Gris Håndklæde

Et super sødt Gurli Gris Håndklæde. Måler 70×140 cm. Perfekt gave til under 100 kr.

Pris: 99,95 kr – Gå til shop

Tøj og skønhed – Gaver til max 100 kr
fjollede strømper, sjove strømper, julegaven til ham, julegaven til manden, julegaven til mænd
Sandal-strømpen

Strømper i sandalerne – ELLER sandal strømper! Strømperne enhver jyde-man ikke kan leve uden hverken sommer eller vinter! Perfekt fjollet gave til under 100 kr.

Pris: 69,95 kr – Gå til shop

Fold up toilet taske, toilettaske man kan folde ud, toilettaske til studerende, udfoldelig toilettaske, toilettaske til unge, gaver til studerende
Fold up toilettaske

De fleste kvinder har et problem med at holde make uppén samlet, så hvorfor ikke lade gaven, være en brugbar en af slagsen?

Man løsner bare løbegangene på siderne og åbner hele tasken, så den folder sig ud som en stor dug. Materiale: 100% polyester. Tåler vaskemaskine, 40 °C.

Pris: 89 kr. – Køb fold ud toilettasken her

Masque Me Up Hair Steam Mask, hår maske, hårkur, miqura hårkur, gave til pakkelegen
Masque Me Up Hair Steam Mask

Denne Hår maske er god til tørt og skadet hår og efterlader håret med et glansfuldt og sundt look.

En praktisk one-step-kur, der giver dig en premium salonbehandling derhjemme.

Pris: 69 kr – Gå til shop

økologisk skintonic, skintonic økoligsk, økologisk hudpleje,
Urtekram Nordisk Birk økologisk skintonic

Urtekram har ladet sig inspirere af de nordiske birkeskove og kornblomstens blide duft til at skabe denne lækre økologiske skintonic. Urterne er hentet i deres eget økologiske Urteri. Opstrammende skintonic med vegetabilsk alkohol, fugtgivende birkesukker og aloe vera, der efterlader huden frisk og gennemfugtet. Påføres med en vatrondel.

Urtekrams passion er enkle, ærlige plejeprodukter. Økologisk certificerede, veganske og uden unødvendig kemi som parabener og anden syntetisk konservering. Naturen og dens kraftfulde urter er basen i alle Urtekrams plejeprodukter.

Pris: 63 kr – Gå til shop

Bøger til max 100 kr
mandelgave til børn, mandelgave 2019, bøger til børn, sjove mandelgaver, mandelgaver til hele familien
Bogen Om Verden

Hvordan er Jorden egentlig opstået? Har her virkelig været helt mørkt engang? Og hvornår kom menneskene til?

Det er det, Johan Olsen prøver at give os svar på i Bogen om verden. Han forklarer os om The Big Bang, der begyndte det hele. Om solen og stjernerne og altings byggesten, atomerne – der er en slags legoklodser, som alle ting er bygget af.

Bogen er god og interessant læsning for både børn og voksne

Pris: 100 kr – Køb bogen her

Kim Larsen - Mine Unge År - Selvbiografi, kim larsen selvbiografi, selvbiografi kim larsen, mandelgave 2018, mandelgave 2019, mandelgaver 2018, bøger til mandelgave,
Kim Larsen – Mine Unge År – Selvbiografi

Kim Larsen egne erindringer: I det sidste halve år før sin død arbejdede Kim Larsen på en erindringsbog i samarbejde med forfatteren Jens Andersen.

De to nåede at gennemføre en række lange interviews, hvor Kim Larsen fortalte om sin slægt, sine rødder, sin barndom og sin ungdom – hele tiden frem til starten af 1970’erne og det store gennembrud med Gasolin.

De mange timers samtale mellem Kim Larsen og Jens Andersen danner basis for en bog, som nu udkommer med familiens fulde opbakning. Denne skønne bog er den perfekte gave til farmor, mormor eller bedstemor, som har sunget med på Kim Larsen i sine unge dage.

Pris: 50 kr – Køb Kim Larsens Selvbiografi her

mine-100-ting
Mine 100 ting

Om bogen: En meget morsom og rørende ´feel-good´ roman – blandt de bedste i chicklit-genren. Hvis du kun måtte beholde 100 genstande blandt alt det skrammel, du har samlet gennem livet, hvad ville det så være for ting? Hvad ville de repræsentere – hvilke minder, sejre, øjeblikke, mennesker?

Gina er i starten af 30´erne, hun bor i det skønneste hus og har sit eget firma som byggeprojektleder. Julen nærmer sig, da hun opdager, at hendes mand Stuart har en affære. Stuart var der for hende, da hun havde allermest brug for det, så hvad nu?

Pris: 70 kr – Køb bogen her

om-at-være-kone-saudi-arabien
Om at være kone i Saudi-Arabien

Om bogen: Som en af vor tids største olieproducenter spiller Saudi-Arabien en væsentlig rolle i den moderne verden, men det er samtidig et samfund, der i høj grad isolerer sig fra omverdenen. Landet anses for at være den arabiske verdens konservative højborg og regeres af en stor og magtfuld kongefamilie, mens samfundsordenen håndhæves strengt af det religiøse politi.

Meghan D. Jakobsen fik brug for hele følelsesregistret i mødet med denne meget fremmedartede verden og dens lige så fremmedartede befolkning, da hun i forbindelse med sin mands arbejde boede to år i den saudiske hovedstad, Riyadh.

Pris: 59,95 kr – Køb bogen her

gaver til 100 kr, julegaver til 100 kr, gaver til pgier for 100 kr, de bedste gaver for 100 kr,spil for 100 kr, spil for under 100 kr.
Ludo Spillet

Ludo er et klassisk brætspil som er kendt af de fleste og kan spilles og nydes af hele familien. Dette spil indeholder en spilleplade med 4 mands Ludo på den ene side og 6 mands Ludo på den anden side.  Spillet kan spilles af mellem 2-6 deltagere fra 6 år og opefter. En gave som alle i familien kan få glæde af.

Pris: 100 kr – Køb ludo spillet her

jelly belly juleslik, jelly beans juleslik, jelly belly, jelly beans, jelly belly julekalender, jelly beans julekalender, jelly belly adventskalender, jelly beans julekalender
Bean Boozled Jumbo Spinner Jelly Belly

Skal fredagsslikket kombineres med et spil? Jelly Beans-spillet kombinerer tre ting, som vi virkelig elsker: At spille spil, spise slik og se på, mens andre spiser noget virkeligt ulækkert!

Reglerne er barnligt enkle: Drej pilen for at finde ud af, hvilken farve du skal spise. Find en slikbønne i en tilsvarende farve, og spis den. “Problemet” er bare, at Bean Boozled-æsken indeholder Jelly Beans i 8 forskellige farver men 16 forskellige smage. Samme udseende, men altså to MEGET forskellige smage. Og du ved ikke, hvilken smag du får. Spiller det nogen rolle? Ja, tjek lige indholdslisten og døm selv.

I Bean Boozled bliver hvert tyg en oplevelse og en sjov måde at være sammen som familie!

Pris: 99 kr – Gå til shop

Kryds og tværs, brætspil, Kryds og Tværs bratspil, brætspil til voksne, voksen brætspil, Brætspil til familier, Gaver til studerende
  Kryds og Tværs brætspil

Kryds og tværs er et sjovt spil, som går ud på, at man med terningerne skal danne så mange ord som muligt på kryds og tværs. De forskellige terninger har anført forskellige point, og man skal danne ord, inden tiden løber ud.

Ubrugte terningers værdi sammentælles og trækkes fra pointsummen. Vinderen er den, der har flest point ved spillets slutning. Perfekt gave til alle, som nyder sjove stunder med familie og venner.

Pris: 99 kr – Køb Kryds og Tværs spillet her

verden mindste puslespil, lille puslespil, puslespil med små brikker, miniature puslespil, mandelgaver 2020, pakkeleg, sjove pakkeleg gaver,
Verdens mindste puslespil

Dette puslespil bliver ikke større end et fotografi! Puslespillet består af 234 brikker, der kun er ca. en centimeter store. Pincet medfølger!

Det er den perfekte gave, til både store og små for under 100 kr.

Pris: 69 kr. – Bestil verdens mindste puslespil her

 Overheadz,  Overheadz spil, brætspil til familier, sjove spil til familier, Overheadz brætspil
Overheadz

Det fjollede spil hvor alle andre end dig ved, hvilket kort du har på hovedet! Stil ja- og nej-spørgsmål, for at prøve at gætte, hvilket kort du har på hovedet.

F.eks. er jeg et dyr? For hvert kort du gætter rigtigt, putter du en brik i banken. Den, der først kommer af med alle sine brikker, vinder. Spilletid: ca. 15-20 min. For 2-6 spillere.

Pris: 99.95 kr – Køb spillet her

Aladin puslespil, puslespil til børn, gaver til børn under 100 kr, puslespil med Disney prinsesse
Disney Prinsesse puslespil 100 brikker

Et flot puslespil med Disney prinsessen Jasmin, hendes tiger og den magiske lampe. Puslespillet har 100 brikker og er en god gave til under 100 kr for børn over 6 år.

Pris: 99.95 kr – Køb puslespillet her