Alle julegaver ideerJulekalender

50+: Julekalender til kæresten (Ham & Hende)

Mangler du stadig at finde den perfekte julekalender til kæresten?

Vi har samlet den ultimative liste med julekalendere til kæresten (både ham og hende)

Så hvad enten du mangler en lækker chokolade julekalender, en fræk julekalender, en makeup julekalender, en julekalender der glæder eller en julekalender der frister, så finder du den på denne liste.

For at gøre det nemt og overskueligt for dig at finde den bedste julekalender til kæresten, har vi inddelt listen i kategorier, så du hurtigt kan finde den julekalender der passer bedst til din lille kærligheds nisse.

Note: Artiklen med 50+: Julekalender til kæresten (Ham & Hende) er sidst opdateret D. 31/8 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Listen opdateres løbende i 2023….

Gå til kategorien:

Julekalender til ham

Julekalender til hende

Julekalender med chokolade og andre godter

Julekalender med Te eller Kaffe

Julekalender med alkohol

Julekalender med sexlegetøj

Julekalender til ham

julekalender til ham med strømper, strømpe julekalender 2022, julekalender til mænd, mande julekalender, julekalender med strømper, sokke julekalender, julekalender med sokker, julekalender med sokker til mænd, voksen julekalender 2022,

Strømpe julekalender til mænd

Får han altid strømper i julegave? Hvorfor ikke tyvstarte og give ham en julekalender med 24 strømper som gør fødderne farveglade i decembermørket! 

Stribede, prikkede, mønstrede og en nisse – der gemmer sig nye sjove strømper hver dag i 24 dage i denne julekalender. Bonus: behøver du heller ikke vaske strømper igen før efter juleaften.

Strømperne er i størrelse 40 til 45 og kan alle sammen vaskes på 40 grader.

Pris: 599 kr – Køb strømpe julekalenderen her

julekalender til hende med strømper, Harry Potter strømper, julekalender til mænd, harry potter julekalender, strømpe julekalender 2022, julekalender til kvinder, mand julekalender, julekalender med strømper, sokke julekalender, julekalender med sokker, julekalender med sokker til mænd, voksen julekalender 2022,

Harry Potter Strømpe julekalender

For Dobby betyder en strømpe frihed og måske netop derfor er denne strømpe julekalender med Harry Potter årets bedste julekalender.

Men hver opmærksom på at intet er helt normalt i Harry potter universet, så derfor er der 12 par strømper i julekalenderen – om du kun vil have strømper på hver anden dag eller om du vil have én strømpe på om dagen er op til dig!

Alle strømperne har mønstre eller motiver fra det magiske HP univers.

Pris: 369 kr – Køb Harry Potter strømpe julekalenderen her

Julekalender med skægolie

Forkæl kæresten med fuldskægget, med en adventskalender fyldt med skægolie!

Kalenderen fra The Bearded Man Company indeholder 24 små flasker med plejende og blødgørende skægolie i anderledes dufte såsom kaffe, appelsin og krydret rom! Det gør skægget super blødt og behageligt både at røre ved og dufte til.

Giv skægget en god december!

Køb skægolie julekalenderen her

Marvel julekalender, Funk pop marvel julekalender, julekalender funk pop, julekalender til drenge 2023, julekalender med superhelte 2022, Julekalender med Marvel 2022,

Funko Pop! Marvel julekalender

I hver låge gemmer der sig små Funko Pop!-vinylfigurer, som f.eks Groot, Thanos, Captain America, spiderman og mange, mange flere – måde antihelte, skurke og superhelte side om side.

I alt er der 24 Funko Pop! vinylfigurer fra Marvels univers, Officielt licenseret produkt, der er så glædelige at man helt glemmer julestressen. Figurerne er i Pocket Pop!-størrelse, cirka 4 cm høje.

Køb Funko Pop Marvel julekalenderen her

værktøj julekalender, julekalender til mænd, julekalender med værktøj, anderledes julekalender til mænd, kreativ julekalender til mænd, julekalender til drenge, voksen julekalender, julekalender til voksne

Julekalender med værktøj ( Wera Værktøjskalender)

Den ultimative mande-julekalender med 24 låger stoppet med værktøj som f.eks bits og skrueværktøj med smarte funktioner.  

Værktøjets T-formede håndtag ligger bekvemt i hånden, og du kan lynhurtigt ændre bitstørrelse til at spænde alle tænkelige skruer. Den lille Stubby-bitsholder er praktisk, når der er lidt plads, og du får også en oplukker og en proptrækker med, som passer til værktøjet. De kommer til nytte, når handymanden tager sig en pause i den forskruede juletravlhed! 

Køb julekalenderen med værktøj her

Chili Klaus Julekalender, Chili Klaus Julekalender med chokolade, Julekalender til voksne, Julekalender 2022, julekalender Chili Klaus, chili chokolade julekalender,

Chili Klaus Julekalender

Glem den ynkelige chokoladekalender – slikkalenderen fra Chili Klaus er kun til den rigtigt modige!

Chiliheden varmer dejligt i decemberkulden, og denne slikkalender til voksne er fyldt med chilikugler, chilikarameller og chilislik hver dag frem til juleaften. Desuden gemmer der sig en speciel overraskelse til nytårsaften!

Køb Chili Klaus julekalenderen her

 
popcorn julekalender, julekalender med popcorn, julekalender til voksne, anderledes slik julekalender, gourment julekalender, gourment popcorn, Joe & Seph's julekalender, julekalender fra Joe & Seph's

Julekalender med Popcorn

En fantastisk gourmet julekalender med prisvindende popcorn i flere lækre smagsvarianter fra Joe & Sephs.

I Julekalenderen fra Joe & Sephs, finder du 24 låger, hvor der bag hver låge findes en lækker lille pose med gourmet popcorn som alle er håndlavet. Du finder forskellige smagsvarianter i lågerne, så du rigtig kan finde din favorit.

Kalenderen er bygget op som et rødt murstenshus, hvor sneen daler og du i hver af de fire vinduer, ser én af de fire processer i produktionen af popcorn. Blandt vinduerne og døren finder du de forskellige låger.

Køb popcorn julekalenderen her

mande julekalender, julekalender med man stuff, julekalender til mænd, julekalender til voksne mænd,

Man Stuff Julekalender

Med en Man Stuff-adventskalender får du en lille overraskelse bag hver låge. Julekalenderen indeholder alt, hvad man kan ønske sig til sin mandlige kropshygiejne; neglebørste, sæber, shampoo, barbercreme, fodfil og tandbørste. Ja der er endda en badebombe til den, der elsker at lave sit eget lille hjemmespa!

Så vær en rigtig mand og tæl dagene ned til jul ved hjælp af en rigtigt maskulin kalender fyldt med “man stuff”. I god tid før juleaften er du helt nypoleret og dufter bedre end en julerose!

Køb Man stuff julekalenderen her

Pakkekalender gadgets og sjov til ham

Giv han en pakkekalender som vil skabe grin igennem december.

Velegnet til det store legebarn, der er til fest og sjov i gaden og altid har et stort smil på læben. Pakkekalender.dk leverer pakkekalenderen i flot indpakning med nummer, uden bånd.

Køb Pakkekalenderen til ham her

Pakkekalender til kæresten (ham)

Overrask ham med en flot, indpakket pakkekalender med 24 gaver til hele december.

Hver dag byder på en ny overraskelse, eksempelvis en fed gadget, en sjov gave eller lidt julegodter til den søde tand.

Pakkekalender.dk leverer pakkekalenderen i flot indpakning med nummer, uden bånd.

Køb Pakkekalenderen til ham her

Mercedes-Benz 300 SL Julekalender, julekaelnder med Mercedes, voksen julekalender, julekalender til kæresten, kæreste julekalender

Mercedes-Benz 300 SL Julekalender

Denne officielle Mercedes-kalender indeholder en model af Mercedes-Benz 300 SL i form af et byggesæt med baseplade. Desuden får du et lydmodul, som giver originallyden fra Mercedes-motoren fra sig og et hæfte fyldt med nørdet baggrundsinfo om den legendariske bilmodel.

Vi kan med sikkerhed garantere, at ”hjul(e)stemningen” er maksimeret i år med denne sjove julekalender til mandelige bilelskere!

Køb julekalenderen til ham her

Trabant Sonderedition Julekalender, voksen julekalender, julekalender med biler, bil julekalender, Anderledes julekalendere,

Trabant Sonderedition Julekalender

I Østtyskland var ventetiden på en Trabant op til 15 år, men med denne bilkalender skal du kun vente 24 dage! Kalenderens låger indeholder en Trabant 601 som byggesæt med baseplade, samt et lydmodul, der lader dig lytte til den originale lyd fra bilens motor. Til denne specialudgave af kalenderen får du et dioramabillede til basepladen, hvor det ser ud som om, Trabien sprænger sig gennem Berlinmuren. Der medfølger også et hæfte, der er fyldt med nørdet baggrundsinfo om denne kultbil-model.

Køb Trabant julekalenderen her

Porsche 911 Julekalender, julekalender med Porsche, voksen julekalender, julekalender til kæresten, kæreste julekalender, julekalender med biler, bil julekalender, julekalender med biler, Anderledes julekalendere, julekalendere 2022,

Porsche 911 Julekalender

Øg julestemningen med en Porsche Julekalender! Bid for bid samler du en Porsche 911 i skalaen 1:43, et lydmodul med den originale motorlyd fra en Porsche og en bundplade med miljøbilleder. Julekalenderen er perfekt til bilelskeren

Køb bil julekalenderen her

Se flere julekalendere med biler her

↓↓↓

Julekalender til hende

ecooking julekalender, sminke julekalender 2022, hudpleje julekalender, julekalender med hudpleje, adventskalender til kvinder, luksus julekalender, make up julekalender 2022, julekalender fra ecooking, adventskalender fra ecooking, adventskalender med hudpleje

Ecooking Adventkalender 2023

Forkæl en du holder af med denne smukke Ecooking Adventskalender. Denne luksus adventskalender indeholder 4 skønne pakker fra Ecooking med overraskelser til både kroppen og håret, der gør ventetiden op til jul lidt hyggeligere.

Adventskalenderen består af fire dermatologisk testede produkter, der kan anvendes til alle hudtyper, og som på hver sin måde forkæler huden med effektiv pleje og aktive ingredienser.

Julekalenderen indeholder indeholder i år 2023: rensegel, fugtserum, dagcreme og showergel.

Køb Ecooking Adventskalender her

make up Technic julekalender 2022, sminke julekalender, julekalender med sminke, 2023 julekalender til kvinder, julekalender til kvinder, make-up julekalender, julekalender med make up, julekalender med sminke, make-up julekalender

Make-up julekalender til hende (Technic 2023)

Skal du forkæle dig selv i 2023?

Make-up Julekalenderen indeholder blandt andet rouge, øjenskygge og læbestift, så kvinden kan blive klar til enhver julefrokost eller jule komsammen.

I Make-up julekalenderen fra Technic er der også flotte negledekorationer og praktisk skønhedstilbehør såsom sminkebørste og et lille spejl. Julekalenderen med sminke bliver en perfekt overraskelse til en, der har brug for at tage sig lidt ekstra af sig selv før jul!

Denne sminkekalender giver dig netop den tiltrængte flugt fra julestressen – og som bonus har du derefter alt, hvad du behøver, for at gøre dig festfin til nytårspartyet!

Køb Makeup julekalender her

pudderdåserne julekalender, pudderdåserne adventskalender, adventskalender fra pudderdåserne, jul med pudderdåserne, make up julekalender, hudpleje julekalender, julekalender til kvinder

Pudderdåserne MUST HAVE Adventskalender 2023

En skøn adventskalender med 5 lækre personlige pleje produkter. Blandt de 5 produkter er blandt andet en Alt-I-En creme som fugter og beroliger uden og tilmed er velegnet til alle hudtyper. Der er også en hovedbundsbørste til at give hovedbunden behagelig massage samt fordele produkter i håret eller fjerne produktrester ved hårvask. Samlet i pudderdåsernes adventskalender er der prdukter til håret, huden og endda fødderne

Pris: 499,95 – Køb Pudderdåsernes adventskalender 2023 her

Bathbomb julekalender, bade julekalender, julekalender med Bath bomb, julekalender med badebomber, julekalendere 2022, voksen julekalender 2023, makeup julekalender, sminke julekalender, make-up julekalender, julekalender til kvinder, julekalender med bade tilbehør

Relaxing December Bade julekalender

Denne skønne julekalender med badebomber, sæber og kropsplejeprodukter, der får dig til at slappe af igennem decemebers hårde julestress! Gør dit hjemmet til et mini-spa i december, mens du åbner lågerne på den søde kalender fra Technic.

Kalenderen er perfekt som en overraskelse for en, der fortjener at tage et varmt bad, læne sig tilbage og bare slappe af.

Pris: 169,95 kr – Køb Bade Julekalenderen her

Essie julekalender, Essie neglelak julekalender, neglelak julekalender, julekalender med neglelak Essie, julekalender med make up, make up julekalender, julekalender til kvinder, kvinde julekalender, adventskalender til kvinder,

Essie Julekalender

Gør det til et farverigt eventyr at tælle ned til juleaften med neglelak julekalenderen fra Essie express train. Indeni gemmer der sig 24 kosmetikoverraskelser til smukkere, der vil gøre hver dag smukkere, blandt andet finder du 6 stk neglelak, 12 stk mini neglelak, 1 stk neglelakfjerner samt en unik Essie Gel Couture neglelak plus meget mere.

Køb Essie neglelak julekalender her

Essie julekalender, Essie neglelak julekalender, neglelak julekalender, julekalender med neglelak, julekalender med make up, make up julekalender, julekalender til kvinder, kvinde julekalender, julekalender til kvinder, gave til teenage piger, teenager pige gave, gave til teenage, gave til piger,

Essie – Neglelak Julekalender

Den perfekte gave til neglelak-lovers! Forkæl dig selv, eller en du holder af, men årets neglelak julekalender fra Essie. I julekalenderen får man et skønt negle produkt til ren forkælelse.

Den flotte julekalender indeholder de bedste produkter fra Essie, smukke neglelakker, neglepleje og manicureprodukter.

Essie kalenderen indeholder 9 produkter i full size, hvor nogle endda er limited editions.14 mini produkter og 1 produkt til at pleje negle og neglerødder. En kalender der vil glæde alle kvinder.

Køb Essie neglelak julekalender her

makeup julekalender 2021, neglelak julekalender, julekalender med neglelak, julekalender med make up, make up julekalender, julekalender til kvinder, kvinde julekalender

Neglelak Julekalender

Neglelak julekalenderen fra Technic er en sjov, kubeformet adventskalender til hende, der kan lide at nusse med sine negle, mens hun venter på jul.

Er det glitter, pastel, glitrende metallic-lak eller måske bare et klassisk look, som matcher dit juleoutfit bedst? Som noget ekstra unikt er der også neglelakker med mat look i neglelak julekalenderen.

Der er en ny flot farve eller noget andet, som hører til neglepleje, hver dag – I rette tid før juleaften har du masser af flot lak, du kan vælge og vrage imellem. Hver neglelak indeholder 5 ml.

Køb Neglelak julekalender her

make up julekalender, julekalender med make up, bade julekalender, bath bomb julekalender, juleklaender til kvinder, advents kalender med make up, make up adventskalender

Stay Magical Make-up og Bade julekalender

Tilføj lidt ekstra magi til den kolde og mørke december måned med denne en julekalender fyldt med overraskelser, der pifter hverdagen op indtil juleaften.

Den skønne Stay Magical julekalender indeholder både festlig make-up og afslappende badeprodukter, der hurtigt fordriver mørket i december.

Bag hver låge i Stay Magical gemmer der sig fin make-up, bade bomber, velduftende sæber, lipglosses, farverig neglepynt, der sætter kulør på december måned. Julekalenderen med make-up og bade produkter vil være en perfekt overraskelse for alle, der har lyst til at pifte december måned lidt ekstra op, inden det er tid til at åbne alle julegaverne og danse om træet!

Pris: 179 kr – Køb make up og bade Julekalenderen her

julekalender til hende med strømper, strømpe julekalender 2022, julekalender til kvinder, kvinde julekalender, julekalender med strømper, sokke julekalender, julekalender med sokker, julekalender med sokker til kvinder, voksen julekalender 2022, sjove sokker

Strømpe julekalender Harmoni til kvinder

Gør december nem for dig selv og slip for at vaske strømper op til jul, med en lækker strømpe julekalender med strømper i dæmpede farver, som forkæler dine fødder hver dag frem til juleaften! Strømpekalenderen indeholder 24 par strømper i størrelserne 37-40.

Strømperne er en blanding af sokker i både almindelig længde og en kortere ankelmodel. Perfekt til kvinder, som ønsker at forkæle sig selv med en julekalender, der kan skabe glæde længe efter juleaften.

Pris: 599 kr – Køb strømpe julekalenderne her

Hama midi julekalender, julekalender med perler, kreativ julekalender, Hama midi gigant julekalender, julekalender til hende, sjov julekalender, julekalender 2024, julekalender 2023

Hama perler Julekalender

Hama perler julekalenderen er en æske, som har alt, hvad du har brug for til at lave perler med julemotiver. Denne adventskalender indeholder cirka 5.000 perler, 5 små perforerede paneler: firkantet nr. 220, rund nr. 222, sekskantet nr. 223, stjerne nr. 270 og juletræ nr. 331. 1 Hama-stik, adventskalender med 24 farver påtrykt designs, instruktioner og strygepapir.

Det betyder, at du ikke skal tilkøbe noget for at kunne gå i gang med de skønne motiver (såfremt du har et strygejern).

Køb julekalenderen med Hama perler her

Myslikalender, Mysli julekalender, økologisk julekalender, julekalender til voksne, julekalender med økologisk indhold, anderledes julekalendere til voksne

Mysli Julekalender

Med mysli julekalenderen fra MyMuesli tæller du ned til jul med økologisk mysli i 24 anderledes og gode smage – er der en hyggeligere måde at begynde en mørk decemberdag på?

Her blandes julede varianter, som har fået smag af æble, kanel og vanilje med sprøde myslisorter, som blandt andet smager af chokolade, tropisk mango og jordbær.

Myslikalenderen indeholder 24 forskellige myslismage, som længes efter at byde dig på nye smagsoplevelser hver dag frem til juleaften. Myslien leveres i smarte portionsbægre, som er lige praktiske, uanset om du nyder et stille morgenmadsmåltid derhjemme eller tager morgenmaden med på jobbet.

Myslikalenderen fra MyMuesli er en perfekt overraskelse til alle, som fortjener en lidt bedre og hyggeligere start på december!

Køb Mysli julekalenderen her

vin julekalender, julekalender med vin, vin til julen, vinsmagning julegave, julegaven til ham, julegaven til hende, julegaver til alle, find julegaven her, vin i julegave, vin til julen, bedste julegaver, nemme julegaver, oplevelsesjulegaver, vin oplevelser i julegave, oplevelser i julegave

24 days of wine vinkalenderen – Julekalender med vin

En voksen julekalender, som hver dag byder på et godt glas vin.

Vin julekalenderen er både dekorativ og med en god portion humor. Hver flaske indeholder 10 cl vin – altså nok til et glas. Flaskerne kommer i hver deres lille kasse, hvorpå der står sjove vincitater a la “Wine Not?”.

Kalenderen består af forskellige typer vin, både rødvin, rosévin og flest af alle: hvidvin. Størstedelen af vinene er tyske, hvorfor der er flest hvidvine, som tyskerne jo er eksperter i. Herudover er der også franske, portugisiske, spanske og italienske rødvine.

Køb Vin julekalenderen her!

vingummi julekalender, julekalender med vingummi, voksen julekalender, slik julekalender, julekalender med slik, uleklaender med vingummi, wally og whiz julekalender, wally and whiz julekalender

Vingummi julekalender fra Wally & Whiz

Hver dag indtil juleaften vil kæresten bliver forkælet med lækker vingummi.

Wally & Whiz laver lækker gourmet vingummi i særklasse. Kvaliteten er i top, der anvendes kun de bedste råvarer, og der tilsættes inden tilsætningsstoffer. Der er ikke tilsat gluten, konserveringsmidler eller animalske tilsætninger. De er 100 % vegetariske. Er certificeret vegansk og vegetarisk.

Køb vingummi julekalenderen her

Pakkekalender til hende

Pakkekalender til hende med 24 indpakkede gaver med overraskelser til hele december.

Dette er vores mest populære pakkekalender til kæresten, mest fordi den er så varieret i sit indhold.

Pakkekalenderen til hende indeholder små nyttige gaver, juleting, personlig pleje og lækkerier til den søde tand. Leveres i flot indpakning med nummer, uden bånd.

Køb Pakkekalenderen til hende her

Pakkekalender til hende LUKSUS

Forkæl din kæreste eller kone med en EKSTRA lækker pakkekalender. 24 kalendergaver lidt ud over det sædvanlige med forkælelse og kvalitet i højsædet. Pakkekalenderen indeholder indpakkede gaver med bånd og nummer.

Køb Pakkekalenderen til hende her

↓↓↓

Julekalender med chokolade og andre godter

voknsen julekalender med slik, pakkekalender til den søde tand, slik julekalender til voksne, chokolade julekalender til voksne, voksen adventskalender med slik 2021, julekalender til voksne 2021

Pakkekalender til den søde tand

Julemåneden må godt være ekstra sød. Det bliver den med denne pakkekalender. Hver dag byder på nye lækkerier fra leverandører, der sætter kvaliteten højt. Bliv udfordret på de søde smagssanser i en hel måned.

Bestil pakkekalenderen den søde tand til voksne her

Anker Chokolade Voksen Julekalender, voksen julekalender med chokolade, chokolade julekalender, kvalitets chokolade julekalender, økologisk chokolade julekalender, Økologiske julekalendere, julekalender med økologisk chokolade, julekalender 2021, økologisk adventskalender,

Anker Chokolade – Voksen Julekalender med økologisk chokolade

Denne kalender indeholder 24 stykker fyldt chokolade fra danske Anker Chokolade. Kalenderen er spækket med dessertchokolade fordelt bag lågerne på den dekorative og rustikke julekalender.

Der er mange forskellige typer af chokolade i årets julekalender, men fælles er de unikke sammensætninger, som f.eks Macadamia-nødder, flagesalgt, hindbær og hvid chokolade eller Danske æbler, brunet smør, vanilje og Grand Cru hvid chokolade for ikke at nævne Amarena kirsebær, Prunus Nigra kirsebærvin og São Tomé 66% mørk chokolade

Herudover anvender Anker Chokolade næsten udelukkende økologiske ingredienser.

Find sjove og smagfulde dessertchokolader i årets julekalender 2023 fra Anker Chokolade, med blandt andet krydderurter, frugt og bær og spiritus.

Køb den økologisk chokolade julekalender fra Anker Chokolade her

Jelly Beans Julekalender 2022, Jelly Beans julekalender, jelly belly Jelly beans julekalender, jelly beans julekalender, jelly beans adventskalender, jelly belly pakkekalender, jelly belly julekalender, jelly belly pakkekalender, jelly belly advents kalender, slik julekalender, slik julekalender til voksne

Jelly Beans Jelly Belly julekalender

Jelly Beans julekalenderne har i årevis været en stor succes blandt både store og små julenisser. Den nyeste julekalender er Jelly Beans Bossled som indeholder små pyramideformet pose med slikbønner. Hver pose indeholder Jelly Beans i usorterede smage – får du en, der smager godt eller en der smager af østersøsild?

Bønnerne har 10 forskellige farver og 20 forskellige smage. Kommer du til at sætte tænderne i: Sur mælk eller kokos? Bræk eller fersken? Muggen ost eller karamelliserede popcorn? Bussemand eller pære? Østersøsild eller jordbærsmoothie? Rådne æg eller smørpopcorn? Skunk eller lakrids? Nyklippet græs eller lime? Gamle strømper eller tutti-frutti? Hundemad eller chokoladebudding?.

Køb Jeally Beans Boozled julekalender her

Harry Potter julekalender 2022, Jelly Beans julekalender, julekalender med Harry Potter Jelly beans, Julekalender med Harry Potter Jelly Belly, eventyrs julekalender, julekalender til teenagers, Slik julekalender til voksne, voksen slik julekalender

Jelly Beans Harry Potter Julekalender

Denne julekalender kombinere 2 af de mest populære typer julekalendendre, nemlig en Harrry Potter julekalender og en Jelly Beans julekalender. Denne Harry Potter julekalender fra Jelly Beans byder på 24 låger fyldt med de skønne Jelly Belly slikbønner, som alle smager godt!

Hver låge indeholder en lille pose Jelly Belly-bønner i lækre smagsvarianter, hvilket gør nedtællingen til jul meget nemmere og mere velsmagende end normalt. Harry Potter Jelly Beans fås i 10 forskellige lækre smagsvarianter, herunder grønt æble, skumfidus og julens kanel

Køb Jelly Beans Harry Potter Julekalender her

chokolade julekalender til børn, chokolade julekalender til voksne, luksus chokolade julekalender, chokolade julekalender med kvalitets chokolade,

Sv. Michelsen – Luksus julekalender hus med fyldt chokolade

Stor luksus chokolade julekalender fra Sv. Michelsen Chokolade.

Helt ny julekalender med luksus chokolade fra Sv. Michelsen! Denne luksus julekalender er udformet som et hus i rødt. Alt Sv. Michelsen Chokolade handles under det internationale Fairtrade program, er glutenfri og alkoholfri.

Kalenderhuset er pakket i bæredygtig emballage og indeholder 270g fyldte dessertchokolader af den fineste kvalitet.

Køb Sv. Michelsen Luksus chokolade julekalenderne her

Pakkekalender Bornholm

Bornholm er mere end sol og sommer. Det er også en masse lækkerier fra små og store firmaer, der sætter smag og kvalitet over alt. Nu kan du få en lille bid af Bornholm i hele december, hvor hver dag byder på en specialitet fra øen. Se indholdet af julekalenderen her.

Køb Bornholmer julekalenderen her

Summerbird julekalender, økologisk chokolade julekalender, julekalender med økologisk chokolade, chokolade julekalender til voksne, summerbird julekalender 2021, Økologiske julekalendere

Summerbirds Julekalender Classic 2023

Summerbird har igen i år lavet en økologisk julekalender med luksus-chokolade. Julekalenderen ano 2023 er designet i en stilren sølv farve med små lyserøde blomster på æsken.

Hver er de 24 låger er markeret med hvide bogstaver og der er 2 stykker chokolade bag hver låge, som du enten kan nyde alene eller dele med en du holder af. Nyd julen med skøn økologisk kvalitets chokolade fra Summerbird, f.eks med smagsvarianten Coffee Lovers, Amber, Pure Amande, Amber Bar og Landgrisen

Køb Summerbird julekalenderen her

mallows julekalender, julekalender med slik, julekalender til voksne, julekalender til kvinder, voksen julekalender med slik, julekalender med skumfiduser, skumfidus julekalender, Mallows julekalender, julekalender med skumfidus mallows

The Mallows Julekalender 2023

En flot og sjov julekalender, fyldt med de lækreste skumfiduser, som er fulde af smag. Du finder en masse smagsvarianter bag de 25 låger.

Bag hver låge finder du 2 lækre skumfiduser – 8 forskellige smagsvarianter.

Alle skumfiduserne er økologiske og håndlavet med 100% kærlighed. Hver smag er specielt udvalgt og alle ingredienserne er helt i højsædet, så du får den bedst mulige oplevelse, når du tager en bid af disse store luftige skumfiduser.

Køb skumfidus julekalenderen her

Chili Klaus Julekalender, Chili Klaus Julekalender med chokolade, Julekalender til voksne, Julekalender 2022, julekalender Chili Klaus, chili chokolade julekalender,

Chili Klaus Julekalender

Leder du efter en julekalender der kan sparke R*v? Så prøv denne julekalender fra Chili Klaus! Slikkalenderen fra Chili Klaus er kun til den rigtigt modige!

Chiliheden varmer dejligt i decemberkulden, og denne slikkalender til voksne er fyldt med chilikugler, chilikarameller og chilislik hver dag frem til juleaften. Desuden gemmer der sig en speciel overraskelse til nytårsaften!

Køb Chili Klaus julekalenderen her

popcorn julekalender, julekalender med popcorn, julekalender til voksne, anderledes slik julekalender, gourment julekalender, gourment popcorn, Joe & Seph's julekalender, julekalender fra Joe & Seph's

Julekalender med Popcorn

En fantastisk gourmet julekalender med prisvindende popcorn i flere lækre smagsvarianter fra Joe & Sephs.

I Julekalenderen fra Joe & Sephs, finder du 24 låger, hvor der bag hver låge findes en lækker lille pose med gourmet popcorn som alle er håndlavet. Du finder forskellige smagsvarianter i lågerne, så du rigtig kan finde din favorit.

Kalenderen er bygget op som et rødt murstenshus, hvor sneen daler og du i hver af de fire vinduer, ser én af de fire processer i produktionen af popcorn. Blandt vinduerne og døren finder du de forskellige låger.

Køb popcorn julekalenderen her

 
vingummi julekalender, julekalender med vingummi, voksen julekalender, slik julekalender, julekalender med slik, uleklaender med vingummi, wally og whiz julekalender, wally and whiz julekalender

Vingummi julekalender fra Wally & Whiz

Hver dag indtil juleaften vil kæresten bliver forkælet med lækker vingummi.

Wally & Whiz laver lækker gourmet vingummi i særklasse. Kvaliteten er i top, der anvendes kun de bedste råvarer, og der tilsættes inden tilsætningsstoffer. Der er ikke tilsat gluten, konserveringsmidler eller animalske tilsætninger. De er 100 % vegetariske. Er certificeret vegansk og vegetarisk.

Køb vingummi julekalenderen her

Karamelleriet julekalender, karamel julekalender, julekalender med karamel, julekalender til voksne, voksen julekalender 2020, voksen julekalender 2020, julekalender med slik i, julekalender med karamel til voksne

Karamelleriets julekalender 2023

Karamelleriet har lavet én utroligt smukke julekalender i 2023, fyldt med deres skønne gourmet karameller. Hver låge inderholder 2 karameller, så du kan dele med din bedre halvdel – eller have en ekstra god julehverdag. Karamelleriets julekalender giver en magisk jule rundtur i Karamelleriets verden af håndlavede karameller.

Alle karamellerne er håndlavede, og af høj kvalitet. Der er både forskellige smage, heriblandt de nye julesmage: Hr. Frost & Frk. Tø. Derudover laver Karamelleriet karamellerne i forskellige konsistenser og smagsvarianter – lige fra klassiske flødekarameller og syrlige frugtkarameller til bløde karameller med chokolade og hårde klippestykker.

Julekalenderen er i år cool i mere end en forstand: udseendet er cool/sejt, med sin tidløse sølv og glimmer farve, som vil passe i ethvert hjem. Derudover en kølig nuance, som vil minde om de kolde vintermåneder hvor vi samles og hygger. Igen i år 2023 en ufatteligt smuk julekalender fra Karamelleriet.

Køb Karamelleriets julekalender her

↓↓↓

Julekalender med Te eller Kaffe

te julekalender, te adventskalender, julekalender med tea, julekalender med te, julekalender med the, julekalender til kvinder, the julekalender, tea adventskalender, tea julekalender, julekalender til voksne, voksen julekalender, teacup, te jul, jule te, NABO te julekalender

NABO – Te Julekalender 2023

Glæd dig til julen med denne økologiske te-julekalender, der byder på 24 unikke og spændende tevarianter. Denne skønne julekalender præsenterer et rigt udvalg af innovative teer fra vores naboland Sverige, skabt af mærket “NABO”.

Årets udvalg byder på en smagfuld blanding af sort, hvid og grøn te samt rooibos og urtete. I julekalenderen kan du blandt andet udforske de fire festlige julevarianter.

Pris: 250 kr – Køb Nabo Te julekalenderen 2023 her

24 days of te julekalender, julekalender med tea, julekalender med te, julekalender med the, the julekalender, tea adventskalender, julekalender til voksne, voksen julekalender, teacup, te jul, jule te, hyggelig julekalender, 24 days of tea kalender

Teministeriet – Dele julekalender med luksus te

Julekalenderen har et flot og minimalistisk design der nemt kan bidrage til julestemningen derhjemme. Julekalenderen har 24 låger, med løst te, nok til to kopper i hver. Så enten kan du selv nyde 2 kopper te om dagen eller nyde en kop te med en du holder af.

Jule kalenderen er lavet af økologiske og bionedbrydelige materialer, som kan genbruges og genanvendes.

Teministeriet er gået i tænkeboksen og har i år udviklen en ny julekalender med fokus på 5 R’er; Rethink, Reduce, Reuse, Recycle, Recover.

Køb 24 days of tea julekalenderen her

Kusmi Julekalender 2023, Kusmi Julekalender, te julekalender, julekalender med te, julekalender med tea 2023, voksen julekalender, hyggelig julekalender

Kusmi Tea Julekalender

Bliv fortryllet af en af de mest fortryllende julekalendere! Med sin farvestrålende eventyrdekoration er den klar til at dele de smukkeste historier gennem sine 24 låger. Oplev utrolige eventyr med karakterer fra nogle af de mest elskede eventyr.

Dag for dag, kapitel efter kapitel, vil du støde på tea fantastiske overraskelser. Poser med saftige, blomstrede og krydrede grønne, sorte og hvide teer. Koffeinfrie, økologiske urteteer, der garanterer øjeblikke af ren afslapning. Dejlige løse dåser med ikoniske juleblandinger. Alt dette ledsaget af tilbehør og en lille delikatesse at nyde.

Køb Kusmi julekalenderen her

kaffe julekalender, julekalender med kaffe, voksen julekalender, julekalender til voksne, anderledes julekalendere til voksne, Kaffe julekalender 2022, julekalender med kaffe 2022

Growers Cup – Kaffe Julekalender 2023

Med denne kalender får du 24 forskellige kopper lækker kaffe til hver dag i juleperioden.

Grower’s Cup Kaffejulekalender indeholder 25 poser med håndristet kaffe. Poserne indeholder hver 30 gram malet kaffe, hvilket er nok til en halv liter velsmagende og opkvikkende kaffe.

Gennem december bliver du introduceret til fem forskellige kaffevarianter af smagfulde bønner, som har fået en masse opmærksomhed og kærlighed.

På grund af den ultra smarte emballage kan du brygge kaffen direkte i posen. Kaffen er håndristede i små portioner, ingen blandingskaffer, kun kaffe fra selvstændige kaffeplantager. I alt er der kaffe fra 12 forskellige kaffe farme.

Køb Kaffe julekalenderen her

Kahls kaffe julekalender, julekalender med Kahls kaffe, voksen julekalender, julekalender til voksne, anderledes julekalendere til voksne, Kaffe julekalender 2022, julekalender med kaffe 2022, kaffe kapsel, voksen julekalender med kaffe, julekalender økologisk kaffe, kvalitets julekalender, julekalender med drikkevare, adventskalender med kaffe,

Kahls kaffejulekalender

Kahls kaffe kalender fra 2023 byder på spændende kaffesorter og tager dig med på en spændende rejse rundt om i verden, men du sidder og nyder din morgenkaffe i rammer.

Kaffekalenderen 24 forskellige kaffesorter fra alle verdenshjørner. Hver dag kan du åbne din kaffe julekalender og vælger posen med dagens nummer på. Poserne indeholder hver 30 gram malet kaffe, hvilket er nok til en halv liter velsmagende og opkvikkende kaffe – nok til at dele med din kæreste eller ægtefælle.

Det medfølgende hæfte er fyldt med nyttig information om den dejlige bønne. Mød kaffedyrkere fra hele verden, lær hvordan kaffen dyrkes og ristes, kaffens historie og læs de klare bryggeinstruktioner, så du kan nyde din kop kaffe på den bedst mulige måde.

Køb Kahls kaffe julekalender her

kaffe julekalender, julekalender med kaffe, voksen julekalender, julekalender til voksne, anderledes julekalendere til voksne, Kaffe julekalender 2023, julekalender med kaffe 2023, julekalender med økologisk kaffe, kaffe kapsel julekalender, adventskalender til kvinder, julekalender med espresso, voksen julekalender med kaffe, julekalender økologisk kaffe, kvalitets julekalender, julekalender med drikkevare, adventskalender med kaffe,

NABO Kaffe julekalender 2023

Vores flinke svenske naboer har lavet en utrolig elegant og smagfuld julekalender med kaffe til kaffeelskeren!

Denne kaffekalender indeholder dagligt 21 gram filterformalet kaffe, så du kan brygge en god kande kaffe, hvad end du har en kaffemaskine med filter eller du laver pour over. Kalenderen indeholder lidt for enhver smag, uanset om du er til mørk- eller lysristet, med høj syrlighed eller aromatisk kaffe.

Kaffe julekalenderen indeholder desuden også 4 af NABOs populære smagskaffer, så invitere kæresten eller veninderne over til en lækker kop kaffe i december

Køb NABO Kaffe julekalenderen her

Carstensens te julekalender, te julekalender, te adventskalender, julekalender med tea, julekalender med te, julekalender med the, the julekalender, tea adventskalender, tea julekalender, julekalender til voksne, voksen julekalender,

Carstensens Te Julekalender for 2 personer

En perfekt og smagsfuld te julekalender til 2 personer. Bag hver af de 24 låger er der to tebreve, perfekt til at nyde en kop til med en du holder af.

Hver dag byder på en nye smage, f.eks sorte, grønne, hvide, rooibos, urte teer og krydrede teer, frugtige teer, friske teer, sødlige teer, kendte teer, økologiske teer og meget meget mere.

Te julekalenderen har et flot design, som sammenkobler den gamle tebutik – Carstensens Tehandel med en skøn og moderne julekalender, som de har skabt.

Designet er er en flot rød julekalender der kan åbnes op. På den ene siden af den åbnede kalender, finder du en lille historie om teen og et fint billede fra Carstensens Tehandel. På den anden side finder du 24 små låger, med gule tal på, hvor du bag hver låge finder din te.

Køb Carstensens Te julekalender her

te julekalender, julekalender med te, sunde julekalender, english Tea shop te julekalender, julekalender med te, julekalender til voksne, Tea økologisk julekalender, økologisk tea julekalender, julekalender med økologisk tea

Whittard Eksklusiv Te julekalender

I skønne julekalender gemmer der sig udsøgte teer, som vil gøre din december meget mere hyggelig. Bag lågerne gemmer der sig flere poser te hver dag, så du kan invitere hele familien til en skøn testund som nedtælling til juleaften!

Smag de 18 mest elskede teer fra traditionsrige Whittard. Bag de 24 låger gemmer der sig en blanding af sort, grøn og hvid te i nye spændende smagskombinationer og blandinger. Nyd julet Christmas Tea, frisk Lemon & Ginger, eller frisk op i vintermørket med Refresh.

Hver låge indeholder hele fire teposer, bortset fra den første låge, som starter blødt med to poser, men som også byder på en overraskelse. I alt er der 94 te poser i julekalenderen.

Køb Te julekalenderen 2023 her

↓↓↓

Økologisk Kaffe og Te julekalender:

te julekalender, julekalender med te, julekalender med the, Tea julekalender, sunde julekalender, english home tea julekalender, julekalender med te, julekalender til voksne, voksen julekalender 2021, julekalender 2021 til voksne, Økologiske julekalendere

Julekalender med økologisk te fra The English Tea shop

Adventskalender med 25 æsker økologisk te. Hver tepakke vejer 50 gram og i denne tea julekalender får du 25 forskellige smage, som gør Julestress og decemberkulde meget mere overkommelig i december måned. Der findes flere forskellige økologiske te-julekalendere fra English Tea, dette er varianten som er kendt som ”Your Wellness”.

Økologisk te julekalender fra English Tea Shop indeholder varianter med urter og bær.

Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet.

Køb Økologisk te julekalender her

NUTE Julekalender 2023, NUTE Julekalender, økologisk te julekalender, julekalender med te, julekalender med tea 2023, voksen julekalender, hyggelig julekalender

Nute Te Julekalender 2023 (økologisk te)

Oplev hele 14 forskellige slags økologisk te, herunder NUTEs særlige julete samt varianter af hvid, grøn, sort og urtete.

NUTE er et nytænkende skandinavisk te bran som stræber efter at kombinere smagspaletten fra det skandinaviske landskab med økologiske teer fra Fjernøsten. Resultatet er moderne, let og inspirerende julekalender til decembers hyggelige stunder.

Køb Nute julekalenderen her

Te julekalender, te julekalender 2022, Tea økologisk julekalender, økologisk tea julekalender, julekalender med økologisk tea, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2022, 2022 julekalender med te, English Tea Shop julekalender,

English Tea Shop Juletræs Tekalender

En fantastisk tekalender fra English Tea Shop, som ligner et juletræ når du folder den ud – så bliver en julekalender vist ikke mere ”jul”.

Julekalenderen med økologisk te indeholder 13 forskellige smagsvarianter fordelt på 25 låger, så der også er til en kop te efter juleaften. Dertil skal det naturligvis nævnes at teposerne er komposterbare. I ”juletræet” finder du forskellige smage, såsom sort te, rooibos, grøn te samt urtete.

Køb English Tea Shop julekalenderen her

te julekalender, julekalender med te, sunde julekalender, english Tea shop te julekalender, julekalender med te, julekalender til voksne, English Tea Shop økologisk julekalender, økologisk tea julekalender, julekalender med økologisk tea

English Tea Shop Julekalender med te økologisk

English Tea Shop er blevet den helt store aktør indenfor te julekalendere.

I denne julekalender finder du økologiske te-blandinger i poser – Julekalenderen indeholder 25 stk og du får således også en dejlig velsmagende te til 1. juledag. Teen i denne økologiske julekalender kommer fra Sri Lanka.

Køb Økologisk te julekalender her

Te julekalender, te julekalender 2023, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, Økologisk julekalender Chest, voksen julekalender, Tea økologisk julekalender, økologisk tea julekalender, julekalender med økologisk tea, English tea julekalender med tea, English tea shop julekalender med økologisk te

English Tea Shop Økologisk julekalender (Chest)

Den økologiske julekalender er en vidunderlig måde at sprede juleglæde på. Denne smukt designede julekalender fra English Tea Shop er ikke kun en kilde til spænding og overraskelser, men den præsenterer også en række økologiske og velsmagende godbidder, der gør december måned endnu mere festlig.

Bag hver låge gemmer der sig en lille skat i form af 25 te pyramider af den bedste, økologiske te med forskellige julesmage.

Giv den som gave eller forkæl dig selv med denne skønne økologiske julekalender. Glæd dig til at åbne en ny låge hver dag og lade dig inspirere af de dejlige smagsoplevelser, der venter dig.

Køb Den Økologisk English Tea Shop julekalender her

Te julekalender, te julekalender 2022, Tea økologisk julekalender, økologisk tea julekalender, julekalender med økologisk tea, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2022, 2022 julekalender med te, English Tea Shop julekalender,

English Tea Shop Triangle Tekalender

Tæl ned til jul med en stor og trekantet te-kalender fra English Tea Shop! De 25 låger indeholder økologiske teer i 13 julede smagsvarianter, som vil give dig mulighed for at maksimere julehyggen i december!

Al te er økologisk, og der er i alt tretten julede smage med nøje udvalgte varianter af sort te, rooibos, grøn te og urtete. ​

Køb Økologisk English Tea Shop julekalender her

Te julekalender, te julekalender 2023, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender, Tea økologisk julekalender, økologisk tea julekalender, julekalender med økologisk tea, pukka julekalender med tea, Pukka julekalender med økologisk te

Økologisk Pukka te Julekalender 2023

Julekalender med 24 økologiske Pukka tebreve.

Denne smukt designet julekalender fra Pukka er fyldt med 24 forskellige økologiske tebreve, der vil fortrylle dine smagsløg og skabe en skøn julestemning. Pukka er kendt for deres høje kvalitet af økologiske teer, der er skabt med omhu og en lidenskab for naturlige ingredienser. Denne adventskalender præsenterer et bredt udvalg af tevarianter, så du hver dag kan opleve nye smagsoplevelser.

Åben op for en ny spændende smag hver dag indtil juleaften. For dig der elsker at gå julen i møde på allerbedste vis, nyd en varm velsmagende kop te hver dag. Måske finder du en ny favoritvariant!

Køb Pukka økologisk julekalender med te her

te julekalender, julekalender med te, sunde julekalender, Sonnentor te julekalender, julekalender med te, julekalender til voksne, advents te julekalender fra Sonnentor,

Advent te fra Sonnentor

Sonnentor økologisk adventskalender er den perfekte måde at skabe hygge og glæde i decembermåneden. Denne adventskalender er fyldt med 24 forskellige økologiske tebreve, der vil forkæle dine smagsløg og skabe en skøn julestemning.

Sonnentor te jilekalender er kendt for deres høje kvalitet af økologiske teer. De udvælger nøje de bedste ingredienser og sammensætter dem til unikke og velsmagende teblandinger.

Denne adventskalender præsenterer et bredt udvalg af tevarianter, så du hver dag kan opleve nye smagsoplevelser. Adventskalenderen er designet til at give dig en dejlig overraskelse hver dag i december.

Bag hver låge gemmer der sig en individuelt pakket tepose med en lækker tevariant. Det er en skøn måde at udforske forskellige smagsretninger og finde dine favoritter.

Køb Sonnentor te julekalenderen her

Læs også: 10+ Julekalendere med te

Julekalendere med Alkohol

Rise rom julekalender, Rom julekalender A.H. Riise Spirits, julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2021, julekalender med rom 2021

Rom Julekalenderen 2023 fra A.H. Riise Spirits

Smag dig igennem de forskellige rom lige her i julekalenderen. Romjulekalender med 24 flasker rom. Hver flaske indeholder 2 cl, som er nok til at drikke rent over is eller med din foretrukne mixer

A.H. Riise fik i sin tid lov til at være apoteker på St. Thomas på De Vestindiske Øer, der dengang var en dansk koloni. Her startede A.H. Riise med at producere både rom og bitter, som blev brugt som en slags medicin mod blandt andet maveonde. At produkterne så også smagte godt, at folk også havde lyst til at indtage dem til festlige lejligheder, satte gang i en større produktion i gang.

I dag står A.H. Riise Spirits for produktionen af mange forskellige rom på De Vestindiske Øer.

Køb Rom julekalenderen fra A.H. Riise Spirits her

baileys julekalender, julekalender med baileys, julekalender med alkohol, voksen julekalender, julekalender til voksne, anderledes julekalendere til voksne, alkohol julekalender

Baileys XL Julekalender 2023

Baileys-kalenderen model XL! Choklade og likør er jo lidt af en drømmekombination, og nu kan du tælle ned til juleaften med gode trøffelkugler, der smelter i munden!

Tæl ned til juleaften som aldrig før med denne lækre alkohol julekalender til voksne! Bagved lågerne i Baileys-kalenderen gemmer der sig mælkechokoladetrøfler med mildt Baileys-fyld i forskellige smage. Perfekt gave til den voksne slikelsker, der fortjener en anderledes julekalender!

Køb Baileys julekalenderen her

Anthon Berg Likørjulekalender, Anthon Berg julekalender, Anthon Berg adventsjulekalender, julekalender med Anthon Berg, Alkohol julekalender, julekalender til voksne, voksen julekalender

Anthon Berg Likørjulekalender

Der bliver ikke mere ikonisk end en Anthon Berg chokolade likør julekalender. En lækker måde at kombinere en chokolade og alkohols kalender ano 2023.

Denne luksuriøse Anthon Berg likørjulekalender indeholder 24 låger, og hver hver låge gemmer der sig delikate chokoladepraliner med et spændende og ekstravagant likørfyld, der gør nedtællingen til jul ekstra velsmagende!

Køb Anthon Berg chokolade likør julekalenderen her

Mac Y rom julekalender, Rom julekalender Mac Y, julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2021, julekalender med rom 2021, Mac Y julekalender

Rom Julekalenderen  fra Mac Y

Årets udgave af romjulekalender fra Mac Y. Mac Y er spiritusspecialist og har Danmarks største sortiment af lækker kvalitetsrom. De har i år valgt at lave rom julekalenderne udelukkede med rom fra Rom Nation. Kalenderen præsenterer Rum Nation brede udvalg af rom og rombaseret spiritus. En stor verden af smagsoplevelser åbner sig for os, der godt kan lide en rom om dagen i den mørke december måned. 

Der er hele 24 forskellige rom, så du kan få en glædelig overraskelse hver dag i december. Bag hver låge gemmer der sig et glasrør med 2 cl rom i. Der er selvfølgeligt en beskrivelse til hver rom, så du kan tilegne dig ny viden om din favoritdrik.

I onlinekalenderen vil du finde endnu mere information fra Rum Nation omkring brandet og de forskellige produkter. På bunden af kalenderen finder du en alfabetisk indholdsfortegnelse og det link, der fører til en online kalender, hvor lågerne åbnes dagligt, en af gangen. Der kan du læse, se og høre omkring det produkt der er i flasken.

Så glæd dig selv – eller en du har kært, med denne julekalender 2023 spækket med nogle af verdens bedste rom.

Køb Rom julekalenderen fra Mac Y her

julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2021, julekalender med rom 2021, alkohol julekalender

Advents kalender med rom

Modtag en advents julekalender med 4 x 100 ml smageflasker med premium rom udvalgt af Smageklubben – kendt som “Michaels favoritter”.

Udover smageflaskerne modtager du en folder med beskrivelser, smagsnoter og facts om de udvalgte lækkerier.

De 4 smageflasker indeholder MOUNT GAY XO, 43%, PUNTACANA CLUB TESORO X.O, PUNTACANA CLUB ESPLENDIDO V.S og DIPLOMATICO NO 3 BATCH POT STILL RUM.

Du bestemmer selv, hvilke du vil åbne første advent og hvilken du vil gemme til sidste advent, lige før jul

Køb rom julekalenderen fra smageklubben her

Rom julekalender, julekalender med rom, Julekalender med alkohol i, julekalender til voksne, julekalender med alkohol rom, alkohol julekalender, julekalender med procenter, julekalender med øl, julekalender med juleøl, juleklaender med gin, julekalender med alkohol, whisky julekalender rom 2021, rom julekalender 2021, julekalender til voksne.

Adventskalender med Rom

 En adventskalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium Rom.

Flaskerne leveres i en flot gaveæske. Der medfølger desuden 4 faktaark fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Køb rom julekalenderen fra smageklubben her

gin and tonic julekalender, gin tonic julekalender, gin julekalender,  alkohol julekalender, julekalender med alkohol, alkohol julekalender, voksen julekalender, julekalender til voksne, julekalender til kvinder, adventskalender med gin og tonic, adventskalender til voksne

Fever-Tree Gin & Tonic Julekalender

Er du en stor fan af lækre Gin og tonic, så er dette den perfekte julekalender til dig!

Bag hver af de 24 låger, finder du enten en gin eller en god tonic fra Fever-tree.

Den forsøder december med hele 12 nøje parrede gin & tonics. Den ene dag får du altså en 5 cl original miniature flaske gin, og den næste dag 20 cl FeverTree tonic på dåse. Mixer du de to, opstår en himmelsk synergi og virkelig velskænket G&T.

I alt får du til 12 gode og smagsfulde gin & tonic. En velsmagende måde at komme igennem december og juleaften i stil!

Køb Gin og Tonic julekalenderen fra Fever-Tree her!

Julekalender med gin, gin julekalender, gin and tonic julekalender, gin tonic julekalender, alcohol julekalender, julekalender med alkohol, alkohol julekalender, voksen julekalender, julekalender til voksne

Mac-Y – Gin Julekalenderen

Mac Y’s gin julekalender. Mac Y importerer selv gin til Danmark, og har et kæmpe sortiment af eksklusive gin.

Imellem disse gin er 24 nøje udvalgt, til at være repræsenteret i dette års julekalender. Bag lågerne er rør med 2 cl gin i hver. For at få info om dagens gin, kan du besøge Mac Y’s specielle hjemmeside til formålet. Der er også en Qr kode på bagsiden af julekalenderen, så du nemt og hurtigt kan finde informationerne om produktet bag dagens låge. 

Find ud af om din gin er bedst ren – med en tonic – eller noget helt tredje. En oplagt gaveidé til de som elsker gin. 

Køb Gin julekalenderen fra Mac Y her

rom julekalender dansk, dansk rum julekalender,julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2021, julekalender med rom 2022,

Rom julekalender (Great Dane Rum)

Denne julekalender / adventskalender med Rom bestående af 4 x 5 cl nummererede flasker med lækker rom, som kan nydes på kolde aftener, eller hver søndag i advent.

Det er danskproduceret rom fra Great Dane Rum + lækkert rom glas med Great Dane Rum logo. Rom flaskerne leveres i en flot æske.

Køb Rom Adventskalderen her

vin julekalender, julekalender med vin, vin til julen, vinsmagning julegave, julegaven til ham, julegaven til hende, julegaver til alle, find julegaven her, vin i julegave, vin til julen, bedste julegaver, nemme julegaver, oplevelsesjulegaver, vin oplevelser i julegave, oplevelser i julegave

Vin Julekalender med 24 flasker junior vin

Denne vin julekalender er pakket i en enestående kasse, der formår at balancere det sjove og elegante i én og samme emballage. Bag hver af de 24 låger gemmer der sig en skat fra vinens verden.

Hver flaske indeholder 10 cl lækker vin fra anerkendte vinlande som Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien og Portugal. Kalenderen har udvalgt en bred vifte af vine, der giver dig mulighed for at udforske smagsoplevelser fra forskellige regioner og druesorter, så du kan sætte en ekstra smagsfuld kant på din december.

Denne kalender er en drøm for enhver vinelsker, og det siges jo, at et glas vin om dagen skulle være sundt. Med denne julekalender får du muligheden for at forkæle dine smagsløg med spændende vine hver dag i december og sprede juleglæde på den mest fornøjelige måde. Så åbn lågen, skænk et glas, og nyd den dejlige julestemning med et strejf af vine fra hele Europa.

Køb julekalenderen med vin her!

vin julekalender, julekalender med vin, vin til julen, vinsmagning julegave, julegaven til ham, julegaven til hende, julegaver til alle, find julegaven her, vin i julegave, vin til julen, bedste julegaver, nemme julegaver, oplevelsesjulegaver, vin oplevelser i julegave, oplevelser i julegave

24 days of wine vinkalenderen – Julekalender med vin

En voksen julekalender, som hver dag byder på et godt glas vin.

Vin julekalenderen er både dekorativ og med en god portion humor. Hver flaske indeholder 10 cl vin – altså nok til et glas. Flaskerne kommer i hver deres lille kasse, hvorpå der står sjove vincitater a la “Wine Not?”.

Kalenderen består af forskellige typer vin, både rødvin, rosévin og flest af alle: hvidvin. Størstedelen af vinene er tyske, hvorfor der er flest hvidvine, som tyskerne jo er eksperter i. Herudover er der også franske, portugisiske, spanske og italienske rødvine.

Køb Vin julekalenderen her!

Julekalendere med frækt indhold

(seksuel orientering ikke vigtigt, bare I elsker hinanden eller jeres tid sammen i sengen)

Orion Julekalender 2022, frække julekalender til par, frække julekalender til voskne, julekalender med erotisk legetøj, julekalender med sexlegetøj, adventskalender med sexlegetøj, julekalender til par, Pakkekalender med sexlegetøj, erotisk pakkekalender, Julekalender fra Orion

Orion Erotisk Julekalender med sexlegetøj 2023

Hvad er specielt ved julekalenderen, der med sikkerhed vil gøre december varm og dejlig? Få gang i december med Orions frække julekalender med sexlegetøj fra 2023.

Julekalenderen er designet med 24 elegante retro æsker i forskellige størrelser, som giver et sødt udseende på denne voksen julekalender. Hver dag frem til jul får man en dejlig gave til par, der trænger til en pause fra den travle juletid.

I julekalenderen finder du også masser af selvforkælelse til singler og et bredt udvalg af produkter der giver nybegyndere et godt indblik i legetøjsverdenen. Kalenderen byder også på en lang række spændende højdepunkter for avancerede brugere. En guide er også inkluderet og giver dig masser af tips og tricks.

Det absolutte klimaks den 24. december – så glad dig til juleaften!

Køb Orions julekalender med sexlegetøj her

julekalender med sexlegetøj, juleklaender itl voksne, voksen julekalender med sex legetøj, erotisk juleklaender til voksne, erotisk pakkekalender, fræk pakkekalender, pakkekalender til par, pakkekalender med sexlegetøj, sexlegetøj pakkekalender

Orien julekalender med sexlegetøj

Orien har gjort sexlegetøj lækkert og stilfuldt med deres moderne butikker over alt i Danmark og nu gør de også december super hot.

Den frække julekalender fra Orien tilbyder samme stilrenhed og hygge samt et ekstra pust til sexlivet i juledagene.

Forvandl december til årets hedeste måned. Dette er ganske enkelt en perfekt gave til en, du vil give eller dele en sensuel december med! Julekalenderen til voksne indeholder sensuelle og sexede produkter til både hende og ham.

Kalenderen indeholder 24 sensuelle overraskelser, som garanteret trækker julestrømperne ned på modtageren! Lågerne er fyldt med erotik og indeholder massageprodukter, sexet legetøj og fantasistimulerende tilbehør, som vækker lyst og passion.

Den erotiske Julekalender fra Orion passer både til par og singler, samt både kvinder og mænd uanset orientering.

Køb sexlegetøjs julekalenderen her

julekalender med sexlegetøj, julekalender til voksne, sinful julekalender 2022, voksen julekalender med sex legetøj, erotisk julekalender til voksen, erotisk pakkekalender, fræk pakkekalender, pakkekalender til par, pakkekalender med sexlegetøj, sexlegetøj pakkekalender, Sinful julekalender, julekalender fra Sinful, adventskalender med sexlegetøj,

Sinful Deluxe Julekalender 2023

Sinful Deluxe Julekalenderen er tidligere blevet kåret som “Bedst i Test” og kendt fra landsdækkende TV i hele Norden og sidste år var den udsolgt på rekordtid – så vent ikke for længe i 2023. Dette er Nordens absolut mest solgte premium frække julekalender for voksne.

Julekalenderen indeholder et helt nyt sortiment med limited edition 2023 produkter. Der er 24 populære high end produkter til par fra Sinful, Julekalenderen er en blanding af sexlegetøj, erotiske accessories og blide bondage produkter til hende, ham og par.

Sexlegetøj julekalenderen har en værdi af 4.400 kr og er tiltænkt til par, der vil fylde december med overraskelser, leg og sex. Sammen med legetøjet får du også et flot inspirationshæfte med tips og guides til dagens frække overraskelse.

Sinful Deluxe Julekalender er en limited edition og findes kun i et begrænset antal, så skynd jer at få fingrene i jeres og få en jul, I aldrig glemmer!

Køb Sinfuls Deluxe julekalender her

julekalender med sexlegetøj, julekalender til voksne, sinful julekalender 2022, voksen julekalender med sex legetøj, erotisk julekalender til voksen, erotisk pakkekalender, fræk pakkekalender, pakkekalender til par, pakkekalender med sexlegetøj, sexlegetøj pakkekalender

Sinful Julekalender med sexlegetøj

Skal det ikke være Deluxe men bare super frækt, så er denne erotiske julekalender fra Sinful noget for jer!

I julekalenderen med sexlegetøj finder 24 frække gaver, så du og din partner har noget at glæde jer til hver eneste dag i december. Dette er årets frækkeste julekalender til at forkæle hinanden med. Alle gaverne er fra Sinfuls egen populære kollektion. 

Indholdet af denne Julekalender med sexlegetøj er med 24 populære kvalitetsprodukter, som er fra et helt nyt sortiment, limited edition 2023. Denne frække julekalender har en værdi af 2.600 kr. Her finder du blandt andet sexlegetøj, vibrerende vibratorer, glidecreme og summende legetøj og erotiske accessories og blide bondage produkter til hende, ham og par.

Sammen med julekalenderen er der et inspirationshæfte guides og tips til dagens hygge under dynen. Husk julekalender hurtigt bliver udsolgt, så køb den mens den stadig er på lager!

Køb Sinfuls frække julekalender her

julekalender med sexlegetøj, julekalender til voksne, voksen julekalender med sex legetøj, erotisk julekalender til voksen, erotisk pakkekalender, fræk pakkekalender, pakkekalender til par, pakkekalender med sexlegetøj, sexlegetøj pakkekalender, pakkekalender med sexlegetøj, fræk pakkekalender, pakkekalender til voskne, voksen pakkekalender, julekalender med sexlegetøj, sexlegetøj julekalender, fræk julekalender med sexlegetøj, pakkekalender til par, pakkekalender til ægtepar, julekalender til par, julekalender til ægtepar

Mshop Fræk julekalender 2023 (Adventskalender)

Gør alle adventssøndage lidt ekstra krydderet sammen med Mshop Advent julekalender. Den frække julekalenderen består af fire låger, en for hver adventssøndag, og sammenlagt finder du syv kvalitetsprodukter og et inspirationshæfte, der er særligt udvalgte til at forgylde de mørke adventsnætter.

Kalenderen er lavet så den er lige så god for miljøet, som den er for dig og din partner. Læs også det medfølgende hæfte for ekstra inspiration, udfordringer, tips og interessante fakta.

Denne julekalenderen med sexlegetøj indeholder produkter for både par, singler og til alle køn. Produkterne er specifikt udvalgte, så I kan udforske forskellige og nye typer stimulans og nydelse hver adventssøndag.

Psst… Alle produkter kan bruges sammen med en partner. Når I bruger sexlegetøj sammen, kan I udforske hinandens seksualitet og lyst, hvilket ofte resulterer i et sjovere, mere nydelsesfuldt og mere tilfredsstillende sexliv.

Køb Mshop julekalender med sexlegetøj her

julekalender med sexlegetøj, julekalender til voksne, voksen julekalender med sex legetøj, erotisk julekalender til voksen, erotisk pakkekalender, fræk pakkekalender, pakkekalender til par, pakkekalender med sexlegetøj, sexlegetøj pakkekalender, pakkekalender med sexlegetøj, fræk pakkekalender, pakkekalender til voskne, voksen pakkekalender, julekalender med sexlegetøj, sexlegetøj julekalender, fræk julekalender med sexlegetøj, pakkekalender til par, pakkekalender til ægtepar, julekalender til par, julekalender til ægtepar

Naughty and Nice Julekalender 2023

Denne stilfulde julekalender vil gøre din eller jeres december måned ekstra sexet. Overrask din partner eller forkæl dig selv med denne julekalender med 24 forførende gaver, som har en samlet værdi på over 3600 Kr!

Julekalenderen er spækket med indbydende sexlegetøj og inspirerende tilbehør til hende, ham og til par. Denne pakkekalender er perfekt til par, som har lyst til at tilføje noget nyt til jeres sexliv og eksperimentere med hinanden på nye måder i en måned, som i forvejen indbyder til hyggelige intime stunder under den varme dyne.

Forkæl hinanden med en fræk julekalender som inspirerer til sensuelle massagestunder, nydelse med vidunderlige vibrationer, BDSM bondageleg, og spil sjove forførende spil sammen.

Køb Mshop julekalenderen Naughty and Nice her

Romantisk Julekalender til Par

Maksimer julehyggen med en romantisk adventskalender til par!

Hver luge giver jer forslag til tre forskellige aktiviteter – enten sjove ting at gøre sammen, en romantisk gestus eller hed og sexet inspiration at gribe til når I kryber ned under dynen.

I skiftes til at åbne lugerne, og lugeåbneren vælger, hvad der skal være dagens aktivitet blandt de sexede, hyggelige og sjove forslag. Det kan være alt fra at planlægge en hyggelig udflugt eller lave en romantisk middag, til at gøre julerent nøgne sammen eller endnu hedere aktiviteter, som garanteret giver ny inspiration i soveværelset!

Valget står oftest mellem noget enkelt og sjovt, noget meget romantisk og noget rigtig sexet, og det er let at finde aktiviteter, som passer lige til dig og din partner.

Så tag en pause både fra hverdagstristessen og julestresset og gør jer klar til en decembermåned fuld af sex, romantik og glæde med adventskalenderen til par!

Køb den romantiske julekalender her

Julekalender til kæresten, julekalender til ham, julekalender til hende, julekalender til konen, adventskalender med the, kaffe julekalender, julekalender til kæresten, pakkekalender til kæresten, julekalender til konen, julekalender til manden, pakkekalender til manden, pakkekalender til konen, pakkekalender til ham, pakkekalender til hende, pakkekalender til voksne, julekalender til voksne, matas julekalender, værktøjs julekalender, skønhedsjulekalender, skønsheds julekalender til hende, make up julekalender, julekalender med makeup
julekalender til kæresten, pakkekalender til kæresten, julekalender til konen, julekalender til manden, pakkekalender til manden, pakkekalender til konen, pakkekalender til ham, pakkekalender til hende, pakkekalender til voksne, julekalender til voksne, matas julekalender, værktøjs julekalender, skønhedsjulekalender, skønsheds julekalender til hende, make up julekalender, julekalender med makeup