Alle julegaver ideerJulegaver til pigerJulekalenderLegetøjTil Børn

6+ flotte LEGO julekalendere til piger

LEGO julekalender: LEGO er en klassiker til både piger og drenge.

Med en Lego FRIENDS julekalender og LEGO julekalender til piger får de en ny LEGO figur hver dag fra første december og frem til jul.

Skab en fortryllende julemåned for de små piger med LEGO julekalendere fyldt med kreativ leg og magiske øjeblikke. LEGO har skabt en verden af eventyr, fantasi og sjov, der passer perfekt til pigernes ønsker og interesser.

Bag hver låge venter der spændende byggeprojekter, minifigurer og skatte, der vil bringe smil og glæde til julestemningen. De mange LEGO gaver kan glæde længe efter jul, da de alle kan indgå i den daglige LEGO-leg.

Det populære danske legetøjsfirma har siden 2012 designet julekalendere med LEGO til pigerne, og ønsker man ikke at betale for den nyeste og dyreste udgave, så tjek en af de ældre udgaver! Pigerne opdager med garanti ikke om det er julekalenderen fra 2021 eller 2023.

Læs også >> 6+ Julekalendere med Harry potter 2023

Note: Artiklen om 6+ flotte LEGO julekalendere til piger er sidst opdateret D. 28/8 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Vi har gennemsøgt internettet, og fundet alle de LEGO julekalendere til piger, som sælges online.

6 flotte LEGO julekalendere til piger

LEGO friends julekalender, LEGO julekalender til piger, lego friends julekalender 2023, Julekalender til piger, julekalender 2023adventskalender til piger, 2023 lego friends julekalender, julekalender med lego, Legetøjsjulekalender til piger, julekalender med lego til piger, pige julekalender med lego, lego friends, friends lego julekalender, adventskalender med lego, lego friends adventskalender, adventskalender med lego friends, julekalender til piger, dukke julekalender,

LEGO Friends Julekalender 2023

Forkæl LEGO Friends fans i alderen 6 år og op med en gave i denne festlige sæson med LEGO Friends Julekalender 2023.

Denne julekalender fejrer kæledyrene i Heartlake City. Bag hver låge er der et lille dyr, en by dukke eller jule tilbehør, der gør nedtællingen til jul ekstra speciel. Børnene vil elske at opdage de forskellige dyr, skaber den festlige kæledyrspark. Kæledyrene kan lege på legepladsen eller tage en tur med juletoget. Børnene kan få kreativ med at hjælpe Leo og Autumn med at pynte juletræet.

Kalenderen leveres med en legetæppe og forskellige moduler, der kan forbindes til at en legeplads, hvor alle kæledyrene kan lege.

Køb Lego Friends Julekalender 2023

lego friends julekalender, LEGO julekalender til piger, lego friends julekalender 2022, 2022 lego friends julekalender, julekalender med lego, Legetøjsjulekalender til piger, julekalender med lego til piger, pige julekalender med lego, lego friends, friends lego julekalender, adventskalender med lego, lego friends adventskalender, adventskalender med lego friends

LEGO Friends Julekalender 2022

Bliv klar til juleaften sammen med Olivias familie, og leg dig gennem julemåneden med nyt fra LEGO Friends julekalenderen 2022,

Olivia tager sin nevø Santiago og hans ven Ava med for at møde julemanden på et marked. Bag hver låge venter en ny karakter, en lækker madbod eller en sjov aktivitet på at blive opdaget. Leg med minimodellerne, eller brug dem til at indrette dit værelse, så du er klar til den store dag! Julekalenderen indhold kan naturligvis kombineres med det øvrige LEGO Friends.

Fold bagsiden af kalenderen ned for at sætte scenen for skønne Friends eventyr.

Køb LEGO friends julekalenderen 2022 her   

lego friends julekalender, julekalender til piger, lego friends julekalender 2018, 2018 lego friends julekalender, julekalender med lego, julekalender med lego til piger, pige julekalender med lego, lego friends, friends lego julekalender, adventskalender med lego, lego friends adventskalender, adventskalender med lego friends

LEGO Friends Julekalender (nedsat)

Åbn LEGO Friends Julekalenderen 2018 hver dag i december for at bygge ny pynt til dit hus eller juletræ.

Kalenderen har 24 hemmelige rum, som hver indeholder en overraskelse, der kan bygges, bl.a pynt, som repræsenterer hver af de 5 venner fra Heartlake.

LEGO Julekalenderen er til piger over 6 år

Køb LEGO Friends julekalenderen

Lego Harry potter julekalender, julekalender med Harry Potter, Julekalendere med Harry Potter, julegaver med Harry Potter, Julekalender 2023, Julekalender 2023, Lego Harry Potter Lego julekalender 2023, Lego julekalender 2023, julekalender med lego

LEGO Harry Potter Julekalender 2023

Gør optakten til jul ekstra fortryllende for Harry Potter™-fans med 2023 LEGO® Harry Potter Julekalenderen. En magisk julegaveidé til børn fra 7 år og op. Kalenderen gemmer på en lego overraskelser bag hver låge.

Opdag de 6 nye LEGO Harry Potter minifigurer, der er særligt udgivet i september 2023, inklusive den allerførste Aberforth Dumbledore minifigur. Derudover er der 18 mini-byggerier, der fanger magien i Hogsmeade. Med modeller relateret til The Three Broomsticks™ Inn, The Hog’s Head™ Inn, Zonko’s™ Joke Shop og Honeydukes™ slikbutik vokser legemulighederne, mens juledagene nærmer sig.

Byg, leg, kombinér Minifigurerne og de bygbare modeller i denne festlige kalender kan kombineres med andre LEGO Harry Potter sæt for endnu flere kreative legemuligheder.

Pris: 249 kr – Køb LEGO Harry Potter julekalender 2023 her

Lego Harry potter julekalender, julekalender med Harry Potter, Julekalendere med Harry Potter, julegaver med Harry Potter, Julekalender 2022, Julekalender 2022, Lego Harry Potter julekalender 2022

LEGO Harry Potter Julekalender 2022

Få året bedste nedtælling til juleaften med Harry Potter™ Lego julekalenderen, som gør hver dag til en magisk begivenhed!

Hver dag kan du åbne en ny låge og finde et overraskende Harry Potter-legetøj bag den. De første 3 stykker legetøj danner en scene fra den første film, de næste 3 dage bliver til en scene fra den anden film og så videre. Kalenderen indeholder 7 berømte minifigurer og oven i købet et spil, som børn kan spille, når alle lågerne er blevet åbnet.

Pris: 249,95 kr – Køb Harry Potter LEGO julekalender 2022 her

Lego city julekalender 2023, Lego julekalender, julekalender med Lego, julekalender til børn, legetøjsjulekalender 2023, Lego city 2023, advent kalender med LEGO, lego julekalender drenge, julekalender drenge, anderledes julekalender, legetøjsjulekalender, adventskalender med LEGO City, julekalender til piger, dukke julekalender,

LEGO City Julekalender 2023

En festlig gave før jul – Opdag nye oplevelser med denne legetøjsfyldte julekalender. Gør julefejringer ekstra spændende med LEGO City Julekalenderen 2023. Børn kan tælle ned til jul med festlige karakterer, sæsonbetonede mini-bygninger og spændende tilbehør. Fold den hyggelige vinterlandskabs-legetæppe ud for at skabe scenen for uendelige fantasifulde eventyr.

Denne 2023 LEGO City Julekalender er den perfekte gave til børn i alderen 5 år og op. Hver daglig overraskelseslegetøj leveres med nemme trin-for-trin-bygningsinstruktioner, så selv nye LEGO-byggere kan nyde en sjov bygge- og legoplevelse. LEGO City Julekalenderen er fyldt med sjove bygninger og festlige overraskelser til børn, der elsker kreativ leg.

De daglige overraskelser inkluderer minifigurer som Hr. og Fru Claus, en julesanger, en ishockeyspiller, en isskulptør og en TikTok-fan, samt figurer som en snemand, en rensdyr, en hvalp og en killing.

Køb Lego City julekalender 2023 her

Lego city julekalender 2022, Lego julekalender, julekalender med Lego, julekalender til børn, legetøjsjulekalender 2022, Lego city 2022, advent kalender med LEGO, lego julekalender drenge, julekalender drenge, anderledes julekalender, legetøjsjulekalender

LEGO City Julekalender 2022

Gå ikke glip af LEGO City julekalenderen for 2022. Hver dag er der en ny spændende låge der skal åbnes bag lågerne gemmer der sig seje minimodeller, fantastiske karakterer fra tv-serien LEGO City Adventures og sjovt tilbehør. Måske er julemanden også i Julekalenderen? Man kan aldrig vide!

Fold bagsiden af kalenderen ned for at sætte scenen for festlige eventyr i et snedækket vinterlandskab.

Køb Lego City julekalender 2022 her

lego friends julekalender, julekalender til piger, lego friends julekalender 2023, 2018 lego friends julekalender, julekalender med lego, julekalender med lego til piger, pige julekalender med lego, lego friends, friends lego julekalender, adventskalender med lego, lego friends adventskalender, adventskalender med lego friends
 

Derfor skal hun have en LEGO friends julekalender.

Lego er et univers der i generationer har været elsket og beundret af børn og voksne.

I nyere tid blev konceptet LEGO Friends introduceret, som en LEGO serie til piger. LEGO friends blev hurtigt et elsket produkt, hvor kombinationen af nye og gamle produkter giver mulighed for konstant at udvide universet til legen.

Med en LEGO friends julekalender bliver det muligt at tilføje jule elementer i legen, som f.eks juletræ, gaver, kæledyr, snescooters, og LEGO friends piger i juletrøjer.

Alt fra LEGO friends verdenen passer ind i det øvrige LEGO system og kan derfor udvides uendeligt.

Se også Lego julekalendere til drenge her.

Pakkekalender, jule forhandler, julegaver, julegaver til alle, julegaver 2022, julekalender 2022, julegaver 2021, køb julegaven her, nemme julegaver, julekalender til børn, Julekalender til voksne

Julekalendere til piger

Playmobil Julekalender, Julekalender Heste 2023, Playmobil Heste 2023, Playmobil julekalender 2023, Playmobil adventskalender, advent kalender for børn, Julekalender Heste Kanetur ved juletid, julekalender til børn, julekalender til drenge, julekalender til piger 2023

Playmobil Julekalender Heste: Kanetur ved juletid

Denne Playmobil julekalender med hestetema inviterer børnene til at opleve den magiske stemning ved en kanetur ved juletid. Bag hver låge gemmer der sig en ny del af den idylliske vinterverden, hvor heste og ryttere udforsker den sneklædte natur og nyder den friske luft.

Julekalenderen “Heste Kanetur ved Juletid” giver en skøn mulighed for at kombinere leg og fantasi med julestemning.

“Playmobil Heste Kanetur ved Juletid” julekalenderen er det ideelle valg, hvis du ønsker at give dit barn en unik og fornøjelig juleoplevelse. Det er en gave, der skaber minder og spreder juleglæde i hele december måned.

Køb Heste julekalender her

Frost 2 julekalender 2021, 2021 Frost julekalender, Frozen julekalender, Frost 2 pakkekalender med legetøj, legetøjsjulekalender med Frost 2, Pakkekalender til piger, Legetøjs pakkekalender med Frost 2 2021, julekalender til piger 2021

Frost 2 julekalender 2023

En spændende julekalender i 2023 er denne Frost 2 julekalender fyldt med 24 store overraskelser. I Frost 2 julekalenderen finder du alt fra 3D figure til flot skoleudstyr med de elskede prinsesser samt meget meget mere!

Gå julen i møde men denne smukke Frost pakkekalender og Snedronning Elsa og Prinsesse Anna.

Køb Frost 2 julekalender 2023 her!

Barbie julekalender, julekalender med barbie, Julekalender til piger 2021, bedste julekalendere til piger 2021,

Barbie julekalender 2023 – Barbie dag til nat kalender

Tæl ned til julen med Barbie og hendes 24 dages overraskelsesgaver.

Børn åbner Barbie-dukken på første dag i december, og afslører derefter en ny overraskelse dagligt i de næste 23 dage helt frem til juleaften!

Bag hver låge gemmer der sig en beklædningsgenstand eller accessories som giver nye muligheder for at blande og matche de mange gaver fra Barbie julekalenderen.

Køb julekalenderen med Barbie her

julekalender til piger, dukke julekalender, LOL julekalender, Julekalender LOL, Julekalender til piger, LOL Surprise Julekalender 2023, julekalender 2023, LOL Surprise Julekalender 2023, adventskalender til piger

LOL Surprise Julekalender 2023

Den eftertragtede LOL Surprise Julekalender fra 2023 er landet, og den er klar til at sprede glæde og overraskelser i juletiden.

Bag hver låge på denne julekalender gemmer sig en verden af spænding og sjov. Børnene kan se frem til at opdage en lang række små overraskelser, inklusive de karakteristiske dukker, tilbehør og sjove figurer, der kendetegner LOL Surprise universet. Denne julekalender er den perfekte måde at tælle ned til julen på og tilføje en ekstra dosis glæde til hver eneste dag.

LOL Surprise Julekalenderen fra 2023 er ideel til små fans af LOL Surprise, der vil elske at udforske de forskellige overraskelser og skabe uforglemmelige minder. Giv dem en julemåned fyldt med spænding, når de åbner lågerne og opdager de skjulte skatte bagved.

Køb LOL surprise julekalenderen 2023 her

LOL julekalender, Julekalender LOL, Julekalender til piger, LOL Surprise Julekalender 2022, julekalender 2022, LOL Surprise Julekalender 2022, julekalender til piger

LOL Surprise Julekalender 22

LOL Surprise Julekalenderen indeholder en skattekiste af forskellige overraskelser, inklusive farverige accessories med LOL pigerne, tilbehør og små gaver, der vil få børnene til at juble af glæde hver dag op til jul. Med denne julekalender er der ingen tvivl om, at julehumøret vil være på sit højdepunkt, mens børnene udforsker de skjulte skatte bag hver låge.

Køb LOL surprise julekalenderen 22 her

baby born julekalender, julekalender med baby born, julekalender til piger, pige julekalender, børne julekalender 2021, 2021 julekalender til piger,

Baby Born julekalender

24 små låger – 24 overraskelser – 24 gange sjov med BABY born. Julekalenderen indeholder forskellige stykker tøj med julemotiv. Julemandshuen og glimmerbukserne er helt essentielle. BABY born har vinger og dekorative, matchende accessories på, mens hun venter på, at sokken bliver fyldt.

Klistermærkerne kan lægges i hendes taske, så BABY born kan efterlade en julehilsen hvor end hun befinder sig. Selvfølgelig giver julekalenderen også ingredienserne til den festlige højtid.

Køb Baby Born julekalender her

Adventures of Ayuma Julekalender 2022, Julekalendere med playmobil, julekalender 2022 playmobil, Adventures of Ayuma Julekalender, legetøjs julekalender, julekalender med legetøj

Adventures of Ayuma Julekalender

Vintertid er magisk og kommer i Ayuma! Feerne går på akademiet at lærer at tage sig af sjæledyrene og deres babyer.

Med kærlige karakterer og magiske dyr tager Adventures of Ayuma adventskalender fra PLAYMOBIL dig med på en magisk fejul. Legetøjs julekalenderen to Ayuma fe figurer, tre sjæledyr fawn, doe og skunk, en baby dinosaur, en pelikan, baby vaskebjørne, en dam med sneplatform og vandfald, slæder, krystaller og mange flere magiske ekstramateriale. Lygten lyser efter i mørket. Dåens gevirer kan dekoreres med krystaller.

Køb Ayuma julekalender her


Udgået Lego julekalendere til piger

lego friends julekalender, julekalender til piger, lego friends julekalender 2021, 2021 lego friends julekalender, julekalender med lego, julekalender med lego til piger, pige julekalender med lego, lego friends, friends lego julekalender, adventskalender med lego, lego friends adventskalender, adventskalender med lego friends

Julekalender med LEGO Friends 2021

Julekalenderen fra sidste år med LEGO Friends er endnu mere magi og invitere til utallige timers opfindsom leg både før og efter julaften.

I dagene fra 1-24 december får hun et detaljeret byggelegetøj fra det populære Heartlake og LEGO Friends vennerne. Alle gaver i adventskalenderen passer sammen med det øvrige Friends sortiment og legen kan udbygges uendeligt.

Julekalenderen indeholder Friends karakterne Olivia, Stephanie, Mia, Andrea og Emma som søde mikro dukker. I året kalender skal der laves festlig bagværk med kagerullen og en ovn med en låge der kan åbnes, så bagværket kan blive bagt. Der skal også hygges foran pejsen mens i hænger sokker op til gaver.

LEGO Julekalenderen er til piger over 6 år

Køb LEGO Friends julekalender 2021 her   

Lego Harry potter julekalender, julekalender med Harry Potter, Julekalendere med Harry Potter, julegaver med Harry Potter, Julekalender 2021, Julekalender 2022

Harry Potter LEGO julekalender

Harry Potter gør julen magisk med denne flotte Lego Harry Potter julekalender.

Bag de 24 låger gemmer der sig blandt andet 6 populære minifigurer fra serien: Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger, Draco Malfoy, Dudley Dursley og Griphook. Derudover får du sjov LEGO tilbehør, som er direkte forbundet med Harry Potter filmene, blandt andet breve fra Hogwards og et flot juletræ. Skab spændende eventyr som indkøb at skolesager til Harry potter eller den første jul på Hogwards

Kun fantasien sætter grænser for hendes leg med LEGO Harry Potter julekalenderen.

Pris: 269,95 kr – Køb Harry Potter LEGO julekalender her

Lego city julekalender 2021, Lego julekalender, julekalender med Lego, juleklalender til børn, legetøjsjulekalender 2021, Lego city 2021

LEGO City Julekalender

Året LEGO City julekalender er fyldt med 24 LEGO-overraskelser såsom seje minimodeller, fantastiske figurer fra tv-serien LEGO City Adventures og sjovt tilbehør, som kan kombineres med barnets nuværende LEGO samling eller være de første brikker til en ny samling.

Julekalenderen har en indbygget snedækkede legemåtte med by motiv, som kan fungere som scenen for fantasifulde LEGO-eventyr.

Slip fantasien løs med LEGO City julekalenderen. LEGO City julekalenderen er en perfekt gave til børn fra 5 år og opefter.

Køb Lego City julekalender 2021 her

Denne artikel er fundet på inspirationssiden Børneværelset.dk

G

One thought on “6+ flotte LEGO julekalendere til piger

Lukket for kommentarer.