Alle julegaver ideerTest af julekalendere

7, 8 & 9: Julekalender fra Nude by Nature

Vi har åbnet de første 6 låger og i denne uge gennemgår vi låge 7, 8 & 9 i julekalenderen 12 Days of Christmas fra Nude by Nature.

Læs også: 4, 5 & 6: Julekalender fra Nude by Nature

Nude by Nature er et australsk mærke, der kun er produceret på rene ingredienser, som oftest findes i den australske natur. Der er ingen parabener, talkum eller silikone i deres produkter.

Nude By Natures 12 Days of Christmas indeholder “kun” 12 låger, modsat andre julekalendere som har 24 låger med gaver. Modsat de andre julekalendere betyder de 12 låger tilgengæld at de gaver, der er i kalenderen er større og kan bruges mere end 1 gang.

Køb Nude by Nature julekalenderen her

Nude by nature julekalender, julekalender Nude by nature, anmeldselse af Nude by nature julekalender, julekalender anmeldelse Nude by nature, make up Nude by nature, økologisk make up, australsk julekalender, make up julekalender, smike julekalender

Julegavertilalle.dk har fået mulighed for at teste julekalenderen Nude By nature fra Coolshop, og uge for uge vel vi gennemgå 3 af lågerne i julekalenderen. Den 14-19 december gennemgår vi låge 7, 8 og 9.

Læs mere om testen og Nude By Nature i bunden af siden.

#7.

Låge nr. 7 er en aflang låge. Bag den gemmer der sig en sød lille make up pensel. Penslener 9 cm lang , og designet er i rosaguld ligesom make up spejlet (låge nr. 1) og og pincetten (låge nr. 4) med Nude by Nature logo langs siden.

Penslen er perfekt til øjnskygge, som den fordeler og lægger rigtig flot.

#8.

Låge nr. 5 er en af de større låger i julekalenderen og en låge der overrasker. Bag lågen gemte sig et lille meget velduftende fyrfadslys i megen beholder.

Lyset er et soy candle, som dufter af coconut og lime. lyset er 3 cm bredt og har en brænde tid på ca. 2 timer.

 

#9.

Låge nr. 9 er en aflang firkant. Bag lågen gemte der sig en Sheer light illuminator.

Sheer Light Illuminator giver lysstyrke til huden. Den alsidige, brugervenlige naturlige formel blandes perfekt med sminken og giver et øjeblikkeligt puf til huden.

Nude by natures Sheer light illuminator vandet i 2012 Australian Beauty Awards Winner

 

Vores anmeldelse af 12 Days of Christmas fra Nude by Nature julekalenderen.

Vi er stor fan af Make up julekalender julekalendere, hvor producenter har gjort lidt ekstra for pigerne og kvinder som modtager julekalenderen. Julekalender fra Nude by Nature har lagt fokus på andet end bare Make up, og det betyder gaverne i julekalenderen kan holde i årevis. Kalenderen er flot pakket ind med et lækkert og moderne design

Det kræver lange negle eller en lille kniv og åbne lågerne i julekalenderen. Hver genstand i julekalenderen er indpakket i plastik. Produkterne er designet i et ens design, i stil med Nude by natures øvrige produkter, og kvaliteten er god på alle produkterne.

Køb Nude by Nature julekalenderen her

Om Testen: Testen af julekalender fra Nude by Nature er julegavertilalle.dk ærlige mening om produktet. Vi er ikke blevet betalt for vores mening om julekalenderen, og vi kan stå indenfor alle vores holdninger.

Læs også: Te julekalendere til voksne