Test af julekalendere

8-13 December: Julekalender med skæg olie

Efter vores mening er året julekalender til mænd  julekalenderen med skægolie fra Coolstuff.

I julekalenderen får “wanna be julemænd” og “moderne lumberjacks” mulighed for at teste 24 forskellige duftende olier til skægget. Hver dag åbnes en ny låge i julekalenderen og en nye olie med duft kan tilføjes i skægget. Den perfekte julekalender, hvis man er en mand med skæg.

Julekalenderen med skægolie er lavet med 100 % naturlige ingredienser og hver olie er 2 ml stor. Det er det engelske firma The Bearded Man Company som har designet julekalenderen som har et mandigt design i rød og sort. Julekalenderen måler 20 x 15,7 cm i lukket tilstand og 20 x 32 cm i åben tilstand.

Julegavertilalle.dk har fået mulighed for at teste julekalenderen med skæg olie fra Coolshop, og uge for uge vel vi gennemgå hvad dufte der gemmer sig bag lågerne, samt fortælle hvilke er vores favoritter.

Læs også: 1-7 December: Julekalender med skæg olie

#8. December

Det er fredag aften, og skægget skal være velduftende. Bag låge nr. 8 gemmer duften Neroli i sig. Duften er perfekt til en tur i byen, eller en hyggelig aften med kæresten.

Neroli er en blød duft, bedst sammenlignelig med en sød ren sæbe.

 

#9. December

Den 9. december har skægget været igennem 8 forskellige dufte. Derfor skaber låge nr. 9 glæde, da det er unscented olie. Det er en duftfri olie, som stadig holder skægget blødt og lækkert.

 

#10. December

Skægget har fået en duft pause og er nu klar til en ny duft. Låge nr. 10 indholder duften Vetiver, som er navnet på en plante. Vetiver kan bedst beskrives som en blanding af Chanel parfume og søde blomster. En duft der helt sikker vil tiltrække damerne og derfor får den vores favorit skilt.

 

 

#11. December

Mandag morgen og låge nr. 11 skal åbnes. I denne låge ligger en lille flaske med duften Oakmoss. Vi vil beskrive duften, som duften af en lækker orientalsk sæbe fra Iran eller Tyrkiet. Duften er blød og maskulin.

 

#12. December

Selvom man er en voksen mand, og vi er halvt igennem december, så er glæden ved denne julekalender stadig i top. Bag nr. 12 er Irish moss, og med denne olie i fuldskægget, er du helt klar til at indtage den lokale “irish” pub med vennerne.

 

#13. December

I dag skiftede vi side på julekalenderen, og vi er over halvvejs på vejen til jul. Låge nr. 13 gemmer på duften Oak Barrel. Selvom en Barrel er engelsk for en tønde, så lufter denne olie lagt fra a træ. I stedet lufter den mere af slik som f.eks Turkisk deligt, eller skumfiduser mixet med vingummibamser.

Vi er vilde med duften, så dette er ugens 2. favorit.

 

Ugens favoritter:

Ugens favoritter er Vetiver (10 december) og Oak barrel (13 december).

julekalender med skægolie, julekalender med olie, skæg olie julekalender, julekalender coolstuff, juleklaender til mænd, sjove julekalendere til mænd, den bedste juleklaender til mænd, mande julekalender

Vores anmeldelse af The Bearded Man Company julekalenderen.

Vi er stor fan af anderledes julekalendere, hvor producenter har tænkt ud af boksen for at skabe nok anderledes, som kan skabe glæde til de voksne i december. Julekalender med skægolie er uden tvivl julekalenderne der vil skabe glæde hos fuldskægget mænd. Kalenderen er flot pakket ind og størrelsen er lille og praktisk.

Det kræver små fingre eller en lille kniv og åbne lågerne i julekalenderen, og det er upraktisk. Hver låge åbner tilgengæld pænt, hvilket gør julekalenderen ikke ligner “børne klippe-klistre” efter du har åbnet lågerne.

Hver olie er i en lille glasflaske med navne skilt på. Har man ikke det store “julemandsskæg”, så kan olierne bruges flere gange, hvilket også kan skabe glæde efter jul.

Køb julekalender med skægolie her!

 

Om Testen: Testen af julekalender med skægolie er julegavertilalle.dk ærlige mening om produktet. Vi er ikke blevet betalt for vores mening om julekalenderen, og vi kan stå indenfor alle vores holdninger.

Læs også: 3+ Frække julekalendere til voksne 2017