Alle julegaver ideerOplevelserOplevelser til HamOplevelser til HendeTil den som elsker?Til drengeTil HamTil HendeTil pigerTil studerendeTil unge

Bridgewalking over Lillebæltsbroen

Unik oplevelse i Danmark

Vil du gerne se Danmarks Lillebæltsbroen oppefra, eller kender du en som gerne vil?

Her er julegaven til folk som elsker spænding eller til en for fortjener en utrolig oplevelsesgave: Bridgewalking over Lillebæltsbroen.

Læs også >> SE HER: Top 25 mandelgaver 2022!

Note: Artiklen om Bridgewalking over Lillebæltsbroen er sidst opdateret D. 2/10 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Skal julegaven være en oplevelsesgave?

Oplevelser er måden at give en uforglemmelig julegave på. De gode oplevelser vi har haft i vores liv, husker vi. Ingen husker at have fået en grydeske eller et nyt sæt sengetøj i julegave. Bridgewalking over Lillebæltsbroen er en gave, som man sent vil glemme.

Læs også: 15+ gaveideer: Adrenalin oplevelser i gave

Gå oppe på Lillebæltsbroen

En ultra unik oplevelse i Danmark, der ovenikøbet er den første af sin slags i Europa.

Gavemodtageren af denne oplevelse, får en guidet tur hen over Danmarks Lillebæltsbro, og kommer op i 60 meters højde.

Det er kun i Sydney, Australien og på Lillebæltsbroen over Lillebælt som tilbyder denne Bridgewalking over Lillebæltsbroen unikke oplevelse, hvor du mærker højden, suget i maven og den spektakulære udsigt.

Oppe på broen kan du nyde udsigten til både Fyn og Jylland, skibene som sejler under broen, vinden som blæser i håret og solen mod dit ansigt – ja selv de små rystelser fra toget og kørebanerne 20 meter under dig, giver et adrenalinkick, du sent vil glemme.

Turen starter ved Velkomstcenteret, hvor de dygtige guider forbereder jer til turen. Herefter kobles I til et sikkerhedssystem, og så går det ellers opad i 60 meters højde, mens guiden forklarer omkring arkitektur, historien, naturen med mere.

Det er med stor glæde, at Fredericia Kommune og Middelfart Kommune i fællesskab kan sikre dig en enestående oplevelse og unik attraktion i Europa.

Oplevelsen tager samlet ca. 2 timer inklusive sikkerhedsinstruktioner og iklædning af heldragt.

Dette er en oplevelse man aldrig glemmer!

Pris: Fra 255 kr – Bestil Bridgewalking over Lillebæltsbroen her! (I øjeblikket ikke tilgængelig)

Var Brigdewalking ikke den rigtige oplevelse?

chokolademassage-wellness-oplevelse

Chokolademassage

Skøn full-body massage med noget så lækkert som chokolade. Ved denne dejlige behandling for alle sanser bliver man først masseret med varme lavasten. Herefter hældes en velduftende chokoladeblanding ud over kroppen, og man får en dybdevirkende massage, der stimulerer huden og får musklerne til at slappe af. Undervejs i behandlingen får man flere gange hældt ny, varm chokolade over sig, så musklerne ikke bliver kolde, og du kan hele tiden nyde den helt igennem uimodståelige aroma fra chokoladen.

Chokolade har en fantastisk beroligende effekt på huden. Ved massage med chokolade bliver huden både blødgjort, fugtet optimalt og stimuleret til at slappe af. Samtidig afgiver chokolade en række sunde stoffer og indeholder bl.a. store mængder endorfiner, der forbindes med følelsen af lykke. En perfekt og uforglemmelig wellness oplevelsesgave.

Pris 549 kr – Køb chokolademassage gavekortet her!

kaffekursus-aarhus-4

Kaffekursus hos La Cabra i Århus

En barista-oplevelse, som den perfekte gave til kaffeelskeren.

Oplevelsen indebærer gennemgang af dosering, distribuering, tampning, brygning og steaming i løbet af 3 intensive timer. Derudover får man selvfølgelig også mulighed for at smage alle de dejlige espressoer, der brygges på kurset.

Pris: 570 kr – Kaffekursus hos La Cabra

 Lær at vinterbade, introduktion til vinterbadning, sådan vinterbader man, kom i gang med vinterbadning, vinterbadning, vinterbadning oplevelsesgave, Oplevelsesgaver til voksne, oplevelser i naturen, oplevelsesgaver i naturen for voksne, gaven til hende, gaven til konen, gaven til manden, gaven til ham,

Introduktion til vinterbadning

Kender du en der gerne vil i gang med at vinterbade, men ikke helt ved hvordan han eller hun skal gribe det an? Så er denne oplevelsesgave ”introduktion til vinterbadning” den perfekte julegave til dem.

Oplevelsen består af en Introduktion til vinterbadning med VinterBaderen, gennemgang af gode råd til hvordan du selv kommer i gang med vinterbadning, 1-3 dyp i havet ved Ballehage Strand i Aarhus, Snekkersten Strand eller Gl. Ålbo Camping ved Kolding.

Vinterbadning handler både om den mentale forberedelse samt det fysiske, som I bliver introduceret for samt hyggelig afslutning med et glas gode bobler.

Priser fra 399 kr – Køb Vinterbadnings oplevelsen her

anderledes oplevelsesgaver, oplevelsesgave til hende, Kranio massage, oplevelsesgave massage, oplevelsesgave massage

Kranio-Sakral Terapi

Kranio-sakral terapi er en blid men dybdegående behandlingsform, der forbedrer funktionen af det kranio-sakrale system. Behandlingen opleves som en dyb form for afspænding. En næsten søvntilstand hvor man drømmer, flyder men er bevidst om sine omgivelser og slapper helt af.

Der tages udgangspunkt i området fra kraniet til halebenet, men kan bruges på hele kroppen. Sakral pulsen kan mærkes og behandles på hele kroppen for at skabe balance.

Når spændingerne i bindevævsmembranerne ind i hovedet eller bindevævet omkring rygmarvens nerve løsnes, bliver det muligt at få en dyb og varende afspænding af musklerne i nakken og ryggen, som hæfter til hvirvlerne.

Pris 599 kr – Køb Kranio-Sakral terapi gavekortet her!

proev-klatring-blocs-and-walls-3

Klatringer oplevelse (Blocs & Walls)

Kender du en der godt lide højder, fysisk udfordring og spænding? En heldig gavemodtager får her muligheden for at prøve kræfter med klatring hos Blocs & Walls i København.

Oplevelsen varer i 2 timer, hvor den første halve time går med at lære grundteknikkerne i klatring på de små vægge (max. 5 m), hvorefter er det tid til den ægte vare; klatring på de 15 meter høje klatrevægge. Under hele oplevelsen vil uddannede instruktører guide og sørge for at oplevelsen foregår trygt og sikkert.

Pris fra: 250 kr – Køb klatre oplevelsen her

Gem

Gem