Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/julegavertilalle.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
DOWNLOAD: Gratis julehjerte skabelon med tynde linjer - Julegaver
Alle julegaver ideerPrint-selv Julepynt

DOWNLOAD: Gratis julehjerte skabelon med tynde linjer

Julehjerter er en fast del af den danske juletradition

Og den tradition er blevet videregivet i generationer.

En god skabelon til at lave et smukt julehjerte er altafgørende for at få en god start på dit julehjerte. Derefter er det tålmodighed og fingerfinesse, som kræves for at afslutte et smukt julehjerte.

Derfor kan du downloade gratis skabeloner på julehjerter

Julegavertilalle.dk ønsker at sprede den gode julestemning med et stort udvalg af flotte gratis downloads, som du kan downloade og printe ud.

Du kan blandt andet printe vores gratis julehjerte skabeloner, gratis kravlenisser, gratis bordkort, gratis skabeloner til julepynt, gratis til og fra kort til julen. Se alle vores gratis download her.

Julen er en dyr tid, så vi giver en hjælpende hånd med at gøre julepynten lidt billigere, for alle skal have mulighed for at julepynte et hjem, lige meget hvad budget de lever på.

Gratis traditionelt julehjerte skabelon med tynde linjer

julehjerte skabelon, gratis julehjerte skabelon, skabeloner med julehjerter, print selv julehjerter, print selv skabeloner til julehjerter, download julehjerter, fownload skabelon til julehjerter, julehjerte, form til julehjerte, print selv julehjerte, julehjerte skabelon, gratis skabelon julehjerte, julehjerte, skabelon til julehjerte, julehjerte skabelon

Klik her for at downloade vores gratis traditionel skabelon med tynde linjer til julehjerte

Et julehjerte som mormor ville have lavet det.

Dette julehjerte er et af de traditionelle danske julehjerter, men modsat det helt klassiske julehjerte, så krævet dette hjerte lidt fingerfinesse på grund af de små linjer som er i midten af det.

Lav julehjertet i klassiske silkepapir, for det perfekte finish eller i karton hvis det skal laves med børnene eller børnebørnene, så det ikke så nemt går i stykker.

Du kan kvit og frit bruge denne julehjerte skabelon til personligt – Glædelig jul!

Historien om julehjertet – en dansk tradition i over 100 år

Det er næsten et H.C. Andersen eventyr når man dykker ned i historien om julehjertet – eller retter sagt, det er et juleeventyr om H.C. Andersen, som i 1860érne flettede det første danske julehjerte i grønt og gult papir uden en hank. Det julehjerte H.C. Andersen flettede er verdens ældste julehjerte og det blev givet til H.C. Ørsteds datter Mathilde i 1860’erne.

Det ældste billede af et julehjerte på et juletræ fra en julefest omkring år 1901 på herregården Søllestedgaard på Lolland.

Med tiden er det rød og hvid som er blevet julehjertes farver men kreativt set kan man lave et julehjerte i hvilken som helst farve man ønsker.

På alle danske juletræer hænger der næsten med garanti et eller flere julehjerte. Alt fra det simple og nogle gange skæve julehjerte, det til ultra fine med små detaljer som til sammen danner et smukt julemotiv. De fleste julehjerter er flettet i glanspapir, men man kan flette julehjerter i alle former for papir og tekstiler.

Traditionen med julehjerter har siden spredt sig til Norge, Sverige, Tyskland og USA. Norge prøver ofte at tage patent på julehjertet, fordi der i Norge er et julehjerte på deres nationalmuseum i Oslo fra 1873. Men hvordan man kunne lavet julehjerte, havde nordmændene kunnet læse opskriften på i det danske magasin Nordisk Husflidstidende, som udkom i Danmark to år tidligere og dermed slås det fast, at julehjertet er dansk og altid har været det.

Læs også >> 20+ Julekalendere til piger (stort udvalg)

Gem

Gem

Gem