Alle julegaver ideerJulekager og konfektTilbehør til Jul

Farvet Marcipan til Julekonfekten

Kom nemt igennem julens konfekt med farvet marcipan – klar til brug!

Der er ingen grund til at spilde en masse af julens kostbare tid med at farve marcipan, når du nemt og hurtigt kan købe farvet marcipan til julekonfekten – Endda i en masse forskellige farver!

Farvet marcipan kan bruges til at lave smukt julekonfekt, f.eks den klassiske marcipan gris.

Læs også : Trin for Trin guide til nem hjemmelavet marcipangris

Note: Artiklen om farvet marcipan er sidst opdateret D. 21/10 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Farvet Marcipan til Julekonfekten

Farvet Marcipan, julekonfekt marcipan, julekonfekt med farvet marcipan, farvet marcipan julekonfekt

Funcakes Marcipan i brun

Brun marcipan fra Funcakes. Den brune marcipan er perfekt til at lave juletræer og detaljer på julekonfekten med, f.eks hudfarve eller træer. Pakken indeholder 250 gram, hvilket kan bruges til mange kreative detaljer på julekonfekten.

Pris: 31,95 kr – Køb brun marcipan her

marcipan-250-g-gron

Funcakes Marcipan i grøn

Fantastisk grøn marcipan fra Funcakes. Pakken indeholder 250 gram. Den grønne marcipan er perfekt til at lave julekranse og juletræer med samt sjove detaljer på dit julekonfekt.

Pris: 31,95 kr – Køb grøn marcipan her

Rød marcipan, rød jule marcipan, Farvet Marcipan, julekonfekt marcipan, julekonfekt med farvet marcipan, farvet marcipan julekonfekt

Funcakes Marcipan i rød

Rød marcipan fra Funcakes. Pakken indeholder 250 gram. Rød er julen farve og den røde marcipan er perfekt til at lave julenisser og hjerter med.

Marcipanen indeholder færre mandler end “almindelig” marcipan, hvilket giver den en glat og ensartet struktur og dermed ideel til overtræk af kager samt til udstikning og modellering af figurer og mønstre. Brug det f.eks til at overdække en kage eller muffins med og kom i den helt rigtige julestemning.

Pris: 31,95 kr Køb rød marcipan her

marcipan-250-g-lyserod
Funcakes Marcipan i lyserød

Lyserød marcipan fra Funcakes. Med fabriksindfarvet marcipan slipper du selv for besværet med at tilføre farver, hvilket er både tidskrævende og til tider besværligt. Den lyserøde marcipan er perfekt til at lave marcipangrisen som kan vindes efter risalamanden eller små hjerter med. Du kan også bruge den lyserøde til at lave nisser med, hvis dine nisser ikke skal have røde nisse huer, men måske i steder lyserøde. Kun fantasien sætter grænser. Pakken indeholder 250 gram.

Pris: 31,95 kr Gå til shop

Marcipan gul, marcipan i farver, nem julekonfekt, marcipan til julekonfekten, gul marcipan

Funcakes Marcipan i gul

Gul marcipan fra Funcakes, perfekt til julens konfekt. Pakken indeholder 250 gram gul marcipan. Den gule marcipan er perfekt til at lave julekranse og julestjerner med. Du kan også bruge det til at lave en misfarvet marcipangris eller gøre din konfekt ekstra farverigt i år.

Pris: 31,95 kr – Gå til shop

Marcipan blå, marcipan i farver, nem julekonfekt, marcipan til julekonfekten, blå marcipan

Funcakes Marcipan i blå

Blå marcipan fra Funcakes, perfekt til den kreative julekonfekt. Pakken indeholder 250 gram. Blå er ikke en klassisk julefarve, men den er alligevel sjov at lave slik og søde sager med. Den blå marcipan er perfekt til at lave små figurer og underlig farvet nisser med.

Pris: 31,95 kr – Køb blå marcipan her

marcipan-250-g-ikke-farvet
Ufarvet Funcakes Marcipan

Ufarvet marcipan fra Funcakes. Pakken indeholder 250 gram. Dette marcipan er perfekt til at lave farvet marcipan med, ved at blande det med præcis den frugtfarve du ønsker. Du kan også bruge marcipanen som den er til at lave dit juleslik og julekonfekt med. Overdæk f.eks din nugat med det eller bland marcipanen med hakkede nødder og dyp det i chokolade.

Pris: 31,95 kr – Gå til shop

Farvet Marcipan, julekonfekt marcipan, sort marcipan, marcipan i sort, sort farvet marcipan, julekonfekt med farvet marcipan, farvet marcipan julekonfekt

Sort marcipan

Sort marcipan a 250 g. Dette sorte marcipan er perfekt til at lave detaljer på dine julekreationer. Med fabriksindfarvet marcipan slipper du selv for besværet med at tilføre farver til din marcipan og kan i stedet starte direkte med denne sorte marcipan.

Pris: 31,95 kr – Køb sort marcipan her

↓↓↓

Du kan også købe:

plunger-udstikkersaet-snefnug-s-m-l-3-stk

Plunger udstikkersæt snefnug til fondant eller småkager

Kageudstikkersæt med snefnuggene er lavet  i plast. Sættet består af 3 stk udstikkere.: Small (3 cm), medium (5 cm) og large (6,5 cm). Udstikkerne er af plunger-typen (dvs. med et stempel til at trykke de udstukne snefnug ud). Det er utrolig let at bruge og du er næsten garanteret et flot resultat! Fremstillet af fødevaregodkendt plast, der naturligvis kan tåle maskinopvask. Flot kagetilbehør med snefnug.

Pris: 69,95 kr. – Gå til shop

engle udstikker, Småkage udstikker med julemotiver, udstikker med julemotiver, julesmåkager, småkager til udstikkere med julemotiver, julemotiv småkager, Småkage udstikker med julemotiver, udstikker med julemotiver, julesmåkager, småkager til udstikkere med julemotiver, julemotiv småkager
Engel udstikker

En fin udstikker med engel af rustfrit stål på 7 cm i højden og 5,5 cm i bredden.

Englene er en traditionel udstikker til julekager og kan selvfølgelig pyntes med både glasur, krymmel eller pyntegele, præcis som du ønsker det efter alle kunstens regler.

Pris: 14,95 kr. – Udstikker med engel her

Sukkerdekoration Jule figurer, jule sukkerdekorationer, sukker pynt til kager, julekager med julemanden, julemanden kagetilbehør, kagetilbehør med julemanden

Sukkerdekoration med Jule figurer

Dette sæt indeholder 4 klassiske julefigurer: Julemand, pingvin, snemand og Rudolf. Dine cupcakes eller kager er ikke komplet uden disse figurer fra Funcakes, som giver det perfekte finish på dine julekager. Pakken indeholder 8 stk / 2 ad hver.

Pris: 29,95 kr. – Køb dem her

Kagetilbehør med juletræer, juletræer kage, kage juletræer, Småkage udstikker med julemotiver, udstikker med julemotiver, julesmåkager, småkager til udstikker med julemotiver, julemotiv småkager, Småkage udstikker med julemotiver, udstikker med julemotiver, julesmåkager, småkager til udstikker med julemotiver, julemotiv småkager

Udstikker juletræ comfort-grip

Super god udstikker med comfort-grip, så det ikke gør så ondt i håndfladerne, når du skal udstikke dine mange fine juletræs-cookies.

Du kan selvfølgelig også udstikke fondant eller marcipan. Pga. størrelsen er den også perfekt til at udstikke sandwichs til ungernes madpakke eller andre lækre appetizers. Måler 10,1 cm

Pris: 24,95 kr. – Gå til shop

spiselig-glimmer-gron-5-gram

Spiselig grøn glimmer

Spiseligt glimmer grøn fra Rainbow Dust. Det spiselige glimmer giver et fantastisk finish på juletræskager og et smukt look til kager, is, desserter, konfekt og andre julebagværk. Dette glimmer er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

Farvet Marcipan, julekonfekt marcipan, julekonfekt med farvet marcipan, farvet marcipan julekonfekt

2 thoughts on “Farvet Marcipan til Julekonfekten

Lukket for kommentarer.