Alle julegaver ideerJulekalender

FIND DEN HER: Julekalender med alkohol i

Julekalender med alkohol i

De gør hurtigt december meget mere overskuelig.

INDRØMMET! December er en hård måned at komme igennem for rigtig mange, særligt forældre til små børn. Man er konstant på overarbejde med julegave indkøb, klokkeslæt på hvornår julekalenderne starter i tv, aftensmad på bordet uden at brænde kalenderlyset for langt ned, julepyntning af hjemmet og haven, og tanken om det hele snart skal ned igen og et nyt år står for døren.

JEP december kan være en lang og hård måned at komme igennem.

MEN heldigvis hjælper “en lille en” ofte på julestressen. Vi har derfor fundet en håndfuld julekalendere TIL VOKSNE, som indeholder alkohol. Der findes julekalendere med alkohol i, som indeholder vin, gin, whisky, Baileys eller noget helt andet – Alt sammen noget som er med til at være december en meget mere overskuelig måned for de voksne.

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 5/10 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Se hele listen her over med alle de julekalender med alkohol i, som vi har fundet:

baileys julekalender, julekalender med baileys, julekalender med alkohol, voksen julekalender, julekalender til voksne, anderledes julekalendere til voksne, alkohol julekalender

Baileys XL Julekalender

Den ultimative chokoladekalender til vokse chokoladeelskere; Baileys-kalenderen model XL! Choklade og likør er jo lidt af en drømmekombination, og nu kan du tælle ned til juleaften med gode trøffelkugler, der smelter i munden!

Tæl ned til juleaften som aldrig før med denne lækre alkohol julekalender til voksne! Bagved lågerne i Baileys-kalenderen gemmer der sig mælkechokoladetrøfler med mildt Baileys-fyld i forskellige smage. Den 24. låge gemmer endda på en hel Baileys chokolade

Perfekt gave til den voksne slikelsker, der fortjener en anderledes julekalender!

Køb Baileys julekalenderen her

Anthon Berg Likørjulekalender, Anthon Berg julekalender, Anthon Berg adventsjulekalender, julekalender med Anthon Berg, Alkohol julekalender, julekalender til voksne, voksen julekalender

Anthon Berg Likørjulekalender

Der bliver ikke mere ikonisk end en Anthon Berg chokolade likør julekalender. En lækker måde at kombinere en chokolade og alkohols kalender ano 2022.

Denne luksuriøse Anthon Berg likørjulekalender indeholder 24 låger, og hver hver låge gemmer der sig delikate chokoladepraliner med et spændende og ekstravagant likørfyld, der gør nedtællingen til jul ekstra velsmagende!

Køb Anthon Berg chokolade likør julekalenderen her

vin julekalender, julekalender med vin, vin til julen, vinsmagning julegave, julegaven til ham, julegaven til hende, julegaver til alle, find julegaven her, vin i julegave, vin til julen, bedste julegaver, nemme julegaver, oplevelsesjulegaver, vin oplevelser i julegave, oplevelser i julegave

Vin Julekalender med 24 flasker junior vin

Denne vin julekalender er pakket i en enestående kasse, der formår at balancere det sjove og elegante i én og samme emballage. Bag hver af de 24 låger gemmer der sig en skat fra vinens verden.

Hver flaske indeholder 10 cl lækker vin fra anerkendte vinlande som Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien og Portugal. Kalenderen har udvalgt en bred vifte af vine, der giver dig mulighed for at udforske smagsoplevelser fra forskellige regioner og druesorter, så du kan sætte en ekstra smagsfuld kant på din december.

Denne kalender er en drøm for enhver vinelsker, og det siges jo, at et glas vin om dagen skulle være sundt. Med denne julekalender får du muligheden for at forkæle dine smagsløg med spændende vine hver dag i december og sprede juleglæde på den mest fornøjelige måde. Så åbn lågen, skænk et glas, og nyd den dejlige julestemning med et strejf af vine fra hele Europa.

Køb julekalenderen med vin her!

vin julekalender, julekalender med vin, vin til julen, vinsmagning julegave, julegaven til ham, julegaven til hende, julegaver til alle, find julegaven her, vin i julegave, vin til julen, bedste julegaver, nemme julegaver, oplevelsesjulegaver, vin oplevelser i julegave, oplevelser i julegave

24 days of wine vinkalenderen – Julekalender med vin

En voksen julekalender, som hver dag byder på et godt glas vin.

Vin julekalenderen er både dekorativ og med en god portion humor. Hver flaske indeholder 10 cl vin – altså nok til et glas. Flaskerne kommer i hver deres lille kasse, hvorpå der står sjove vincitater a la “Wine Not?”.

Kalenderen består af forskellige typer vin, både rødvin, rosévin og flest af alle: hvidvin. Størstedelen af vinene er tyske, hvorfor der er flest hvidvine, som tyskerne jo er eksperter i. Herudover er der også franske, portugisiske, spanske og italienske rødvine.

Køb Vin julekalenderen her!

Rise rom julekalender, Rom julekalender A.H. Riise Spirits, julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2021, julekalender med rom 2021

Luksus Rom Julekalenderen 2022 fra A.H. Riise Spirits

Smag dig igennem de forskellige rom lige her i julekalenderen. Romjulekalender med 24 flasker rom. Hver flaske indeholder 2 cl, som er nok til at drikke rent over is eller med din foretrukne mixer

A.H. Riise fik i sin tid lov til at være apoteker på St. Thomas på De Vestindiske Øer, der dengang var en dansk koloni. Her startede A.H. Riise med at producere både rom og bitter, som blev brugt som en slags medicin mod blandt andet maveonde. At produkterne så også smagte godt, at folk også havde lyst til at indtage dem til festlige lejligheder, satte gang i en større produktion i gang.

I dag står A.H. Riise Spirits for produktionen af mange forskellige rom på De Vestindiske Øer.

Køb Rom julekalenderen fra A.H. Riise Spirits her

rom julekalender dansk, dansk rum julekalender,julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2021, julekalender med rom 2022,

Rom julekalender (Great Dane Rum)

Denne julekalender / adventskalender med Rom bestående af 4 x 5 cl nummererede flasker med lækker rom, som kan nydes på kolde aftener, eller hver søndag i advent.

Det er danskproduceret rom fra Great Dane Rum + lækkert rom glas med Great Dane Rum logo. Rom flaskerne leveres i en flot æske.

Køb Rom Adventskalderen her

julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2021, julekalender med rom 2021, alkohol julekalender

Advents kalender med rom (Michaels favoritter)

Modtag en advents julekalender med 4 x 100 ml smageflasker med premium rom udvalgt af Smageklubben – kendt som “Michaels favoritter”.

Udover smageflaskerne modtager du en folder med beskrivelser, smagsnoter og facts om de udvalgte lækkerier.

De 4 smageflasker indeholder MOUNT GAY XO, 43%, PUNTACANA CLUB TESORO X.O, PUNTACANA CLUB ESPLENDIDO V.S og DIPLOMATICO NO 3 BATCH POT STILL RUM.

Du bestemmer selv, hvilke du vil åbne første advent og hvilken du vil gemme til sidste advent, lige før jul

Køb rom julekalenderen fra smageklubben her

Rom julekalender, julekalender med rom, Julekalender med alkohol i, julekalender til voksne, julekalender med alkohol rom, alkohol julekalender, julekalender med procenter, julekalender med øl, julekalender med juleøl, juleklaender med gin, julekalender med alkohol, whisky julekalender rom 2021, rom julekalender 2021, julekalender til voksne.

Adventskalender med Rom

 En adventskalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium Rom.

Flaskerne leveres i en flot gaveæske. Der medfølger desuden 4 faktaark fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Køb rom julekalenderen fra smageklubben her

Rom julekalender, julekalender med rom, Julekalender med alkohol i, julekalender til voksne, julekalender med alkohol rom, alkohol julekalender, julekalender med procenter, julekalender med øl, julekalender med juleøl, juleklaender med gin, julekalender med alkohol, whisky julekalender rom 2021, rom julekalender 2021, julekalender til voksne.

Smageklubbens Julekalender med blandet spiritus

Den ultimative alkohol julekalender for voksne. Denne julekalender består af 24 x 100 ml flasker med blandet premium spiritus fra Smageklubben.

Julekalenderen består af 24 nummererede flasker med blandet premium spiritus samt 24 ligeledes nummererede konvolutter med beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger. Flaskerne er pakket sikkert i vores flotte gaveæske med plads til 4 x 100 ml flasker i hver æske.

Der garanteres at kalenderen indeholder minimum 4 flasker af hver af følgende spiritustyper: Rom, Whisky, Gin og Cognac – så du kan få smagt lidt af hvert i december

Køb alkohol julekalenderen fra smageklubben her

Mac Y rom julekalender, Rom julekalender Mac Y, julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2021, julekalender med rom 2021, Mac Y julekalender

Rom Julekalenderen fra Mac Y

Årets udgave af romjulekalender fra Mac Y. Mac Y er spiritusspecialist og har Danmarks største sortiment af lækker kvalitetsrom. De har i år valgt at lave rom julekalenderne udelukkede med rom fra Rom Nation. Kalenderen præsenterer Rum Nation brede udvalg af rom og rombaseret spiritus. En stor verden af smagsoplevelser åbner sig for os, der godt kan lide en rom om dagen i den mørke december måned. 

Der er hele 24 forskellige rom, så du kan få en glædelig overraskelse hver dag i december. Bag hver låge gemmer der sig et glasrør med 2 cl rom i. Der er selvfølgeligt en beskrivelse til hver rom, så du kan tilegne dig ny viden om din favoritdrik.

I onlinekalenderen vil du finde endnu mere information fra Rum Nation omkring brandet og de forskellige produkter. På bunden af kalenderen finder du en alfabetisk indholdsfortegnelse og det link, der fører til en online kalender, hvor lågerne åbnes dagligt, en af gangen. Der kan du læse, se og høre omkring det produkt der er i flasken.

Så glæd dig selv – eller en du har kært, med denne julekalender 2021 spækket med nogle af verdens bedste rom.

Køb Rom julekalenderen fra Mac Y her

gin and tonic julekalender, gin tonic julekalender, gin julekalender,  alkohol julekalender, julekalender med alkohol, alkohol julekalender, voksen julekalender, julekalender til voksne, julekalender til kvinder, adventskalender med gin og tonic, adventskalender til voksne

Fever-Tree Gin & Tonic Julekalender

Er du en stor fan af lækre Gin og tonic, så er dette den perfekte julekalender til dig!

Bag hver af de 24 låger, finder du enten en gin eller en god tonic fra Fever-tree.

Den forsøder december med hele 12 nøje parrede gin & tonics. Den ene dag får du altså en 5 cl original miniature flaske gin, og den næste dag 20 cl FeverTree tonic på dåse. Mixer du de to, opstår en himmelsk synergi og virkelig velskænket G&T.

I alt får du til 12 gode og smagsfulde gin & tonic. En velsmagende måde at komme igennem december og juleaften i stil!

Køb Gin og Tonic julekalenderen fra Fever-Tree her!

Julekalender med gin, gin julekalender, gin and tonic julekalender, gin tonic julekalender, alkohol julekalender, julekalender til voksne, That Boutique-Y, alkohol julekalender, voksen julekalender, julekalender til voksne

Gin julekalender fra TBGC med 24 slags gin

Imponerende gin julekalender med 24 unikke gin i 3 cl flasker – hele 24 forskellige smagsvarianter er i julekalenderen.

That Boutique-Y Gin Company har teamet op med et par store navne herunder Hernö og Kyrö – og laver selv helt særlige gin med et twist. De er ikke blege for at lave anderledes gin. Julekalenderen indeholder blandt andet Moonshot Gin, Smoked Rosemary Gin, Chocolate Cherry Gin, ged Perry’s Tot Gin – New York Distilling Company og Dead King Gin.

Køb Gin julekalenderen fra TBGC her

Julekalender med gin, gin julekalender, gin and tonic julekalender, gin tonic julekalender, alkohol julekalender, julekalender til voksne, That Boutique-Y, alkohol julekalender, voksen julekalender, julekalender til voksne

Advents julekalender med danske gin og tonic

Imponerende advents julekalender med danske, økologiske gin og tonic fra Nordic Spirits. En flot miljøcertificeret trækasse med 4 x 5 cl gin og tilhørende 20 cl tonic. Indeholder blandt andet tonics fra Oh Deer, og fælles for dem er høj kvalitet og økologi. I gin julekalenderen fra 2022 får du også OriginCPH gin.

Fantastisk gave til dem der elsker gin og tonic, og som gerne vil prøve noget nyt i gennemtænkte smagssammensætninger.

Køb Gin og tonic julekalenderen her

Julekalender med gin, gin julekalender, gin and tonic julekalender, gin tonic julekalender, alcohol julekalender, julekalender med alkohol, alkohol julekalender, voksen julekalender, julekalender til voksne

Mac-Y – Gin Julekalenderen

Mac Y’s gin julekalender. Mac Y importerer selv gin til Danmark, og har et kæmpe sortiment af eksklusive gin.

Imellem disse gin er 24 nøje udvalgt, til at være repræsenteret i dette års julekalender. Bag lågerne er rør med 2 cl gin i hver. For at få info om dagens gin, kan du besøge Mac Y’s specielle hjemmeside til formålet. Der er også en Qr kode på bagsiden af julekalenderen, så du nemt og hurtigt kan finde informationerne om produktet bag dagens låge. 

Find ud af om din gin er bedst ren – med en tonic – eller noget helt tredje. En oplagt gaveidé til de som elsker gin. 

Køb Gin julekalenderen fra Mac Y her

Julekalender med gin, gin julekalender, gin and tonic julekalender, gin tonic julekalender, alkohol julekalender, julekalender til voksne, That Boutique-Y, alkohol julekalender, voksen julekalender, julekalender til voksne

Gin Julekalender fra Whitley Neill

Eksklusiv gin julekalender fra engelske Whitley Neill

Whitley Neill har lavet denne store luksus julekalender med 24 forskellige gin à 5 cl. stykket. Gin julekalenderen indeholder 24 gin fra en række elskede og kendte mærker. Sammen med kalenderen kommer en cocktailhåndbog med instruktioner til, hvordan man laver mindst én cocktail til hver gin variant. 

Denne ginkalender er en fantastiks mulighed for at prøve forskellige smagsvarianter, før du køber en større flaske af din nye ynglings gin.

Køb Gin Julekalender fra Whitley Neill her

whisky julekalender, julekalender til voksne, voksen julekalender med alkohol voksen julekalender med whisky, whisky julekalender, whisky julekalender til ham, julekalender til ham, adventskalender med whisky, whisky adventskalender, adventskalender med whisky

Whisky Julekalenderen 2021 fra Mac Y med 24 slags whisky

Whisky julekalenderen 2021 fra Mac Y. Som importør af whisky har Mac Y mange at vælge imellem – heriblandt er de bedste udvalgt til dette års julekalender. Find info om hver 2 cl whisky bag lågen, ved at følge med i den online julekalender. Der er selvfølgelig en beskrivelse til hver whisky, så du kan tilegne dig ny viden om din favoritdrik og finde inspiration til, hvordan netop dagens whisky bør drikkes.  

Årets udgave af whisky julekalender fra Mac Y. Mac Y er spiritusspecialist, og har et af Danmarks største sortiment af Whisky.

Køb Whisky julekalenderen her

Inspiration: Julekalender til voksne

kaffe julekalender, julekalender med kaffe, voksen julekalender, julekalender til voksne, anderledes julekalendere til voksne, kaffe kapsler julekalender, Estate Coffee adventskalender, Kaffekapsel julekalender

Estate Coffee Kaffekapsel julekalender

En god kop kaffe og en lille en hører ofte sammen, så hvorfor ikke kombinere din julekalender med alkohol sammen med en kaffe julekalender. De populære kaffekapsler fra Estate Coffee kommer denne kaffe julekalender i 2022. Prøv hver dag en kop god kaffe, åbn blot skuffen, og sæt din nespresso-maskine i gang. Du kan smage 12 forskellige varianter i julekalenderen, heriblandt 6 økologiske varianter.

Kaffen i julekalenderen varierer i styrken imellem 5-10. Du vil altså både kunne drikke lungo og espresso. Julekalenderen byder blandt andet på Tres Flores, som er en økologisk espresso med bønner fra Costa Rica, Nicaragua og Etiopien. Der er også en special juleudgave af den dybe kaffe.

Køb økologisk Kaffe julekalenderen her!

erotisk julekalender, julekalender til par, fræk julekalender med sexlegetøj, julekalender med sexlegetøj, juleklaender med sex legetøj, erotisk julekalender til singler

Amorelie Erotisk Julekalender

Gå julen i møde med en erotisk pakkekalender, som får hver dag til at føles som juleaften! Årets frækkeste julekalender KUN for voksne er Amorelie Erotisk Julekalender.

Stilfuld design og frække gaver hver dag frem til jule gør denne erotiske julekalender til årets varmeste hit!

Amorelie Erotisk Julekalender indeholder sensuelle og sexede produkter til en værdi af ca. 3000 kr! Prisen er tilgengæld kun 999 kr. Den erotiske julekalender passer til både kvinder og mænd uanset orientering. 

Køb erotisk julekalender her

Læs også: 50+: Julekalender til kæresten (Ham & Hende)

lakrids julekalender, julekalender med lakrids, julekalender med slik, juleklaender med lakrids slik, julekalender til voksne, Ramlösa Julekalender, Ramlösa lakrids Julekalender, julekalender med Ramlösa Lakrids

Ramlösa Lakrids Julekalender

Julen kommer tidligt til lakridselskeren! Med julekalenderen fra Lakridsfabrikken i Ramlösa tæller du ned til jul med premiumlakrids. Bag hver låge gemmer der sig en ny smag!

Julekarameller, flødekarameller og ischokolade – mangler der ikke noget? For en lakridselsker føles juleslikket mildt sagt kedeligt. Du vil jo gerne mærke denne supersalte salmiaksmag eller nyde et magisk sødt og blødt stykke lakrids. 

Køb Lakrids julekalenderen her

Gem

Gem

Gem

Gem