Alle julegaver ideerTil Ham

30+ gaveideer – Gaver til Farfar

Gave til Farfar:

Farfar er den sejeste person i hele verden.

Og derfor fortjener han at få de allerbedste gaver til jul og fødselsdagen.

En Farfar er fars super seje far, men selvom han fortjener de bedste julegaver, så er det ikke ens betydning med at det er nemt at finde en god gave til farfar, når der skal shoppes jule eller fødselsdagsgaver.

Når man skal købe gave til sin farfar, farmor, mormor, morfar og øvrige bedsteforældre bør man tænke på hvad han/hun vil blive glade for at få i gave, og hvad de normalt sætter pris på i deres hverdag.

Julegaver til farfar bør indeholde noget han holder af i sin hverdag eller noget han kan lide at lave i sin fritid.

F.eks hvis han elsker at grille, så giv han noget fedt grilludstyr. Holder ham at opleve noget nyt, så find en unik oplevelsesgave til ham og nyder han at læse, så find en god og spændende bog til din farfar, som han kan nyde over flere dage.

Note: Artiklen med gave til farfar er sidst opdateret D. 7/12 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Her er vores bud på gode gaver til farfar:

bog-farfar

Farfar – fortæl nu

“Farfar – fortæl nu” er den helt perfekte bog til farfaren, der gerne vil spille en rolle i sit barnebarns liv – også når han ikke længere er der. Bogen giver nemlig en unik mulighed for at fortælle sine erindringer til børnebørnene, så de aldrig går tabt.

Som farfar får du lov til at fortælle om da du var barn, om da du mødte farmor, flyttede hjemmefra og meget mere. Der er mulighed for at sætte billeder ind, og desuden er bogen fyldt med historiske begivenheder, så du har noget at skrive ud fra.  Når “Farfar – fortæl nu” er udfyldt kan den på fin vis overrækkes til barnebarnet og udgøre en udødelig gave. Bogen er udviklet af Elma Van Vliet og en del af en større serie.

Pris: 199 kr – Bestil bogen her!

farfar-mindebog

Farfar – minder og gemmer

FARFAR – minder og gemmer er en unik scrapbog til enhver farfar, der ønsker at give minder, erfaringer, tanker og holdninger videre til sit barnebarn. Bogen er delt ind i 7 kapitler med plads til masser af ord og billeder fra et langt, levet liv. Undervejs hjælpes man på vej af en lang række spørgsmål. Disse guider en til at udfylde bogen, så den bliver et komplet værk af oplevelser, overvejelser, betydningsfulde mennesker og meninger. Udfyld bogen med omhu og giv en gave der varer for evigt. 

Pris: 229,95 kr – Bestil bogen her!

_9788771592344

Bog: Ting, min søn skal vide om verden

Fredrik Backman står i den samme situation, som mange mænd har stået i før ham.

Han er blevet far. Men hvordan forbereder man sin søn på livet? Backman gør et ihærdigt forsøg med “Ting, min søn skal vide om verden”.  I denne skønne bog kan man læse alt om hverdagen, de store begivenheder i livet og måske også om et par af de nedture, der nok skal dukke op. Forfatteren konfronterer forældre med deres styrker og svagheder, og skriver om kvinder, bilnøgler, mandighed, fodbold og hvad der ellers hører sig til. 

Men allermest ihærdigt handler “Ting, min søn skal vide om verden” om, hvordan han hver eneste fag forsøger at være en god far.

Pris: 199,95 kr – Gå til shop

Den store håndbog for halvgamle mænd, bog Den store håndbog for halvgamle mænd, bog til farfar

Den store håndbog for halvgamle mænd

Der kommer et tidspunkt i de fleste mænds liv, hvor de må se i øjnene at de er blevet halvgamle. Det er ikke altid lige let, men måske kan “Den STORE håndbog for halvgamle mænd” gøre det hele lidt nemmere!

“Den STORE håndbog for halvgamle mænd” af Gorm Vølver og Bjarne Schilling er en håndbog, der kommer alle mænd til gode på et eller andet tidspunkt. Den konfronterer dem med sine særheder, og giver dem et brokkeregister over alle de ting, man kan gå og brokke sig over! Bogen her er morsom og sjov bog, der giver gode råd til alle de halvgamle mænd derude, der er ved at være halvgamle.

Pris: 194,95 kr – Gå til shop

bog-om-slaegtsforskning

Slægtsforskerens ABC

Slægtsforskerens ABC er et let håndterligt opslagsværk for alle, som er interesseret i slægtsforskning. Bogen indeholder forklaringer på de udtryk, som man støder på, når man læser kirkebøger, lægdsruller, retsudskrifter, skifter og andre arkivalier m.m. Den indeholder også vejledning om, hvor man kan finde de forskellige oplysninger, hvilke regler der gælder om adgangen til disse oplysninger, hvordan man kommer i gang med slægtsforskning på arkiverne og på internet, samt hvordan man afslutter sin slægtsforskning med udarbejdelse og udgivelse af en slægtsbog.

Pris: 249,95 kr – Gå til shop

Dansk øl 1850 1950, bog om dansk øl, øl bog, bøger om øl, gaver til øl elskeren, øl gave

GemDansk øl – 1850-1950

Den rigt illustrerede bog fortæller om dansk humleavl, glemte maltsorter og udviklingen fra bonde- til industrisamfund fra 1850 til 1950 set i et ølhistorisk perspektiv. Simon Wrisberg gennemgår i denne bog en række originale og unikke danske ølsorter, der ikke tidligere er blevet beskrevet.

I bogen fortælles detaljeret, hvordan du selv kan brygge: Skibsøl, Bitterøl, Hvidtøl, gammeldags Pilsner, Dobbeltøl og Gammeltøl. Hvordan du skal gære og lagre øllet samt, hvordan du bedst serverer bryg fra tønde.

Pris: 249,95 kr – Køb Dansk øl bogen her

Øl i julegave, øl holder, gave øl, øl i julegave, sjov julegave, sjove julegaver, oplevelses julegaver, oplevelses gave, gave til manden der har alt, flaskeholder i julegave, julegave til ham, julegave til mænd, nem julegave til mænd, sådan køber du julegaver til din mand

Flaskeholder i Træ

Overrask øl-elskeren med en ølkasse i træ, perfekt til at give som gave til farfar. På siden er der en praktisk kapselåbner. Flaskeholderen har plads til 6 flasker (33 cl), Hvert rum måler 8,5 x 7,5 cm. Materiale: kejsertræ (flaskeholder), zinklegering (kapselåbner)

Pris: 329 kr – Gå til shop

9855-1216-wahl-body-trimmer-pro1

WAHL Bodytrimmer Pro Alt-i-en

WAHL Body Trimmer Pro er en alt-i-en bodytrimmer. Her får du nemlig både en hårtrimmer, skægtrimmer, kropstrimmer samt næse/ørehårs trimmer.Perfekt til at hjælpe farfar med at få sine hår under kontrol. Trimmeren kan bruges til håret, kroppen, skægget samt næse, ører og øjenbryn. Trimmeren kan nemt lades op efter brug, og den kan trimme i helt op til 60 min. på en opladning.

Pris: 299 kr – Gå til shop

søde gaver til pakkeleg, gaver til pakkeleg, pakkeleg, pakkelegs gaver, frække gaver til pakkeleg, sjove gaver til pakkeleg, isstjerne, gaver til bedstefar

Lav selv Isstjerne

Nu kan farfar selv lave flotte lamper af is til at stille i haven eller på altanen!

Fyld den medfølgende form med vand og læg den i fryseren. Når vandet er frosset til is har man sine egne hjemmelavet isstjerne lysestager, som giver masser af hygge.

Pris: 129 kr – Køb Lav selv Isstjerne her

jelly belly juleslik, jelly beans juleslik, jelly belly, jelly beans, jelly belly julekalender, jelly beans julekalender, jelly belly adventskalender, jelly beans julekalender

 Jelly Belly Ultra Gaveæske

Jelly Belly Ultra Gaveæske er fyldt til randen med slikbønner med 20 af de mest populære smage pakket ind i en luksuøs gaveæske – Perfekt som gave til farfar, der har en sød tand.

Æsken indeholder følgende smagsvarianter: A&W® Root Beer, Blueberry, Bubble Gum, Buttered Popcorn, Coconut, Cotton Candy, Dr Pepper®, Green Apple, Juicy Pear, Sunkist® Lemon, Licorice, Peach, Piña Colada, Pomegranate, Sizzling Cinnamon, Strawberry Cheesecake, Sunkist® Tangerine, Toasted Marshmallow, Very Cherry og Watermelon

Pris: 174 kr. – Gå til shop

Zenkuru Nakkemassage, gaver til mormor, julegaver til farmor, nakkemassage til hjemme, nakkemassage maskine

Zenkuru Nakkemassage

Dette her massageapparat føles nøjagtig som en rigtig massage og masserer farfars nakkemuskler dybt og nænsomt, samtidigt med at det også afgiver varme. Kan ikke alene bruges til ryg og nakke men også til resten af kroppen!

Denne type maskiner er perfekte som gaver til farfar!

Pris: 569 kr – Gå til shop

rosendahl-oelglas-61-cl-2-stk

Rosendahl Ølglas 61 cl – 2 stk.

En god øl skal have plads til at skumme, og farfar kan nyde både ølskum og øl i Premium ølglasset fra Rosendahl. Premium serien fra Rosendahl er hverdagsluksus i et lækkert design, som fremhæver glassets indhold, og en kvalitet, som tåler en tur i opvaskemaskinen. Materiale: blyfrit glas. Tåler opvaskemaskine op til 55° C. Du får 1 æske med 2 ølglas på 61 cl. Design: Tom Nybroe.

Pris: 219,95 kr – Gå til shop

fjollede strømper, sjove strømper, julegaven til ham, julegaven til manden, julegaven til mænd

Sandal-strømpen

Strømper i sandalerne – ELLER sandal strømper! Strømperne enhver kikset farfar  ikke kan leve uden hverken sommer eller vinter!

Pris: 79,95 kr – Gå til shop

Ferrari, oplevelse Ferrari, oplevelses julegave, oplevelse gave, julegaven til ham

Kør Ferrari på bane

Giv farfar en julegave han aldrig glemmer. Oplevelsesmodtageren får muligheden for at få den helt store fartdrøm opfyldt. Bag rattet i den fede Ferrari 458 Italia, får du lov til at træde speederen i bund og mærke accelerationen fra den kraftfulde V8-motor – man får fire omgange på banen.

Oplevelsen finder sted i professionelle og sikre omgivelser, hos enten FDM Sjællandsringen eller FDM Jyllandsringen.Under kør-selv oplevelsen, ledsages du af en erfaren instruktør, som løbende giver dig gode råd og instrukser, der sikrer den bedst mulige adrenalin oplevelse.

Pris: 2.995 kr – Book oplevelsen her

Chili claus krydderier, krydderier med chili, Chili Klaus Grillmaster BBQ-æske, Chili Klaus BBQ-æske, chili sauce til grillen,

Chili Klaus Grillmaster BBQ-æske

Her er der praktisk taget alt, hvad du har brug for, for at tilberede en velsmagende chilihyldest ved grillen, og hvis det knurrer i maven, mens du afventer den rette glød, er det passende at smage de sprøde chilichips! P

I denne flotte BBQ-læske finder chilielskeren med sikkerhed nye favoritter! Hvad med sødstærk chiliketchup, en habanero-sovs, der fungerer både som glaze og som lækkert tilbehør eller et røget chilipulver til at krydre bøffen med?

rodukterne i Grillmaster-æsken er stærke, dog ikke røg-ud-af-ørerne-stærke, men har fokus på en behagelig varme, der passer til alle tænkelige grillretter.

Pris: 749 kr – Bestil den her

salt tallerken, himalaya salt, julegaver til farfar, julegaver til morfar

Saltsten fra Himalaya

Saltstenen har rejst hele vejen fra foden af Mount Everest for at give gæsterne en ganske særlig oplevelse. Nu kan man grille, stege, grave og servere med dette unikke redskab, som salter maden for en. Eftersom saltstenen holder længe på varmen, kan du lægge den opvarmet i et specialindrettet metalstativ og stege maden ved bordet! Middagsgæsterne går bagover af begejstring! En perfekt gave til farfar, som elsker at lave mad.

Pris: 319 kr – Bestil saltstenen her

gaver til farfar, gaver til morfar, griltang med termometer, julegaver til alle,

 Mingle Grilltang med termometer

Grilltangen med indbygget lommelygte og termometer. Tangen er der et indbygget termometer, som stikkes ind i kødet, når du tager fat i kødet med tangen. Temperaturen vises på displayet på håndtaget – og sammenlignes med måltemperaturen, som du har indstillet ved enten at vælge én ud af de syv forudindstillede kødtyper eller ved selv at indtaste den.

Pris: 339 kr – Bestil Grilltangen her

ba6f158c6ceda75f7bd2522cd9dfb363

Genopladelig Luftpumpe med Trykmåler

Kan farfar godt lide at være handy, så giv ham en genopladelig Luftpumpe med trykmåler. Bildæk, cykeldæk, fodbolde, luftmadrasser; alt som skal holde et specifikt lufttryk passer til pumpen. Nem at have med i en stilfuld fløjlspose og kan oplades både hjemme og i bilen.

Pris: 729 kr – Bestil den her!

Danmarkskort, danmarkskort plakat, mandelgave ideer, mandelgaver til alle, gaver til studerende, mandelgaver til børn, plakat med danmarkskort

Danmarkskort plakat i blå

Smuk Danmarkskort på denne plakat i blå nuancer som er den perfekte gave til farfar. Plakaten findes i to størrelser – 30×40 CM og 50×70 CM. Nem og elegant gave.

Pris: 249 kr. – Bestil Danmarkskortet her

balance disk, balance bræt, værktøjer til genoptræning af balance, julegaver til morfar, julegaver til farmor, julegaver til mormor, julegaver til farfar,
Balance Disc

Balance disc til en god pris af høj kvalitet som kan bruges til både træning og som siddepude.

Disc´en er fyldt med luft, som skaber den “levende” effekt.

Den kan bruges til hele kroppen – stående, siddende, liggende, hoppende osv. Den er et nyt alternativ til det traditionelle vippebrædt, hvor farfar også kan træne ankler og knæ.

Pris: 249 kr – Køb den her


Fandt du ikke den rigtige gave til farfar?

Måske indeholdte vores liste ikke noget du kunne bruge?

For at finde den perfekte gave bør du gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener farfar vil sætte mest pris på at få i julegave.

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets mandelgave være en oplevelse så tjek Truestory.dk og Go dream
  • En fjollet ting: Hvis gaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff.
  • Indretning: Farfar sætter også pris på at få noget flot til hjemmet. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning eller besøg imercos hjemmeside.