Til drengeTil Ham

Gaver til ham, der har ALT

Skal du også udveksle julegaver med ham, der har ALT.

Frygt ej, her er en hjælpende hånd til dig, så du kan finde en god julegave til ham alligevel!

Selvom han har alt, burde det stadig være muligt at finde en julegave eller to, som han endnu ikke har!

At finde den perfekte gave til manden, der allerede synes at have alt, kan være en udfordrende opgave. Men frygt ej! Vi har sammensat en kurateret liste over unikke og tankevækkende julegaver, der vil imponere selv den mest krævende herre.

Uanset om det er teknologiske gadgets, eksklusive oplevelser eller personlige fornemmelser, har vi ideerne til at overraske og glæde ham.

Note: Artiklen om julegaver til ham, der har alt, er sidst opdateret D. 18/12 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også: 15+ gaveideer: Adrenalin oplevelser i gave

Vi har fundet et par eksempler på gode julegaver til ham her – og har han dem allerede, beklager vi meget!

4d34bb17fc7acf04da02cd2a80ba6c36
Mingle Grilltang

Grilltangen med indbygget lommelygte og termometer

tangen er der et indbygget termometer, som stikkes ind i kødet, når du tager fat i kødet med tangen. Temperaturen vises på displayet på håndtaget – og sammenlignes med måltemperaturen, som du har indstillet ved enten at vælge én ud af de syv forudindstillede kødtyper eller ved selv at indtaste den.

Pris: 339 kr – Bestil Grilltangen her

Gaveæske til mænd, gaveæske, mandlige gaveæske, gaveæske til kollegaen, gode gaver til kollegaen, Chili Claus krydderier, krydderier med chili, Chili Klaus Grillmaster BBQ-æske, Chili Klaus BBQ-æske, chili sauce til grillen, Chili Klaus Hot n’ Sweet Gaveæske,

Chili Klaus Hot n’ Sweet Gaveæske

Lad modtageren af denne gaveæske få intense smagsoplevelser med Chili Klaus Hot ‘n’ Sweet Gaveæske.

Denne smagfulde gaveæske er kurateret af den legendariske chili-entusiast Chili Klaus og præsenterer en spændende kombination af stærke og søde godbidder.

Udforsk varianter af chilisauce og chili-chokolade, der vil udfordre dine smagsløg og tilføje en spændende dimension til dine kulinariske eventyr. Perfekt som gave til dem, der elsker at krydre deres liv eller ønsker at udforske grænserne af smag. Giv en gave, der bringer både varme og sødme til spiseoplevelsen!

Pris: 799 kr – Bestil Chili Claus gaveæsken her

oplevelser til ham, oplevelser til hende, spændingfyldte oplevelser, oplevelser med adrenalin, adrenalin oplevelser, adrenalin oplevelsesgaver, oplevelsesgaver med spænding, adrenalin oplevelser, gaver med adrenalin, oplevelsesgaver med spænding, adrenalin gaver

Bodyflight i vindtunnel

Har du nogensinde drømt om at flyve? De fleste kender fornemmelsen af at kunne svæve i en drøm, for så at vågne og ærgre sig over, at det bare var noget de drømte. Nu kan din drøm blive til virkelighed. Prøv ægte bodyflight i Danmarks første og eneste vindtunnel!

Hos Copenhagen Air Experience i Taastrup kan du nu som noget helt sensationelt få lov at prøve det

Pris: 445 kr – Køb oplevelsesgaven her

popcorn maskine, bøf presser, candyfloss maskine, mini donut maskine, donut maskine, julegaven til den der har alt, julegaver til alle, nemme julegaver, julegaven til dem der ikke ønsker dig noget

Candyfloss maskine

Gaver til ham, der har alt? En candyfloss maskine vil uden tvivl være et hit hos en sukker-gris. Særligt når de finder ud af, hvor nemt det er at lave. Tilføj en skefuld sukker, og kort tid efter er der candyfloss!

Pris: 329 kr – Bestil den her

gaver til farfar, gaver ti morfar, gaver til bedstefar, julegaver til farfar, julegaver til bedstefar, farfar gaver, bedstefar gaver,

Bog: Ting, min søn skal vide om verden

Fredrik Backman står i den samme situation, som mange mænd har stået i før ham.

Han er blevet far. Men hvordan forbereder man sin søn på livet? Backman gør et ihærdigt forsøg med “Ting, min søn skal vide om verden”.  I denne skønne bog kan man læse alt om hverdagen, de store begivenheder i livet og måske også om et par af de nedture, der nok skal dukke op. Forfatteren konfronterer forældre med deres styrker og svagheder, og skriver om kvinder, bilnøgler, mandighed, fodbold og hvad der ellers hører sig til. 

Men allermest ihærdigt handler “Ting, min søn skal vide om verden” om, hvordan han hver eneste fag forsøger at være en god far.

Pris: 199 kr – Gå til shop

personlige strømper, sjove strømper til julegaven, strømper med print, strømper med ansigts print på, print dit ansigt på strømper, sjove sokker, sokke julegave, sokker med ansigt, Superhelte sokker

Personlige Strømper med Billede – Multiface

Designet på disse sokker bliver lavet ud fra et billede du vælger og derefter kunstfærdigt opdelt i segmenter med huller og skiftende farver. Resultatet? Et unikt og skægt mønster, der pryder hele sokken. Denne gave er perfekt til den person, der aldrig vil glemme dit ansigt, bogstaveligt talt!

Står du over for den udfordring at finde en gave til en person, der allerede har næsten alt? Vi har alle hørt de klassiske svar som “Jeg ønsker blot pæne børn” eller “Alt, hvad jeg ønsker, er tid med min familie”. Selvom ønskelisten måske er kortfattet eller ikke-eksisterende, vil du stadig ikke ankomme tomhændet til juleaften.

Denne gaveidé fungerer til alle lejligheder, især når du ønsker at give en praktisk gave til en sokkebruger. Disse sokker er ikke blot et almindeligt par – de er sjove, unikke og sikrer et smil på læben hos modtageren. Gaven er ikke kun omgærdet af humor, men den er også nyttig og personlig, og den viser, at du virkelig tænker på modtagerens komfort og stil.

Pris: 179 kr – Køb personlige multiface billede strømper her

8e94c9b0e16aca5d9f0cf5d26d9779ea

Sneakers strømper

Hvis man ikke gider have sko på, så er det heldigt man kan få strømper der ligner sko (sneakers). Dem kan man da snyde alle med? Sneakers strømper er sjove strømper til julegaven og med sikkerhed en god gave til strømpe elskeren.

Køb sneakers strømper her

Gaveæske til kvinder, Gaveæske til mænd, gaveæske, mandlige gaveæske, gaveæske til kollegaen, gode gaver til kollegaen, Gaveæske Frankrig, Frankrig Gaveæske, fransk julekurv, firmagave kurv, gavekurv værtindegave, julegave kurv, mandelgave ideer, de bedste mandelgaver, gaver til mormor, Gavekurv I love you, kærligheds gavekurv, gavekurv, sød gavekurv, søde gaver til kæresten, romantiske gaver til kæresten, gavekurv til gave,

Gaveæske med Frankrig

Tag på en kulinarisk rejse til det smukke Frankrig med denne eksklusive gaveæske. Denne charmerende æske indeholder et nøje udvalgt udvalg af autentiske franske delikatesser, der vil forkæle dine smagsløg og vække minder om den franske livsstil. 

Fra velsmagende oste til lækre Bloc de foie gras de canard og delikat marmelade, bringer denne gaveæske det bedste fra Frankrig lige til dig. Uanset hvilke gaver han har derhjemme i forvejen, så har han med sikkerhed ikke den gaveæske og denne gaveæske en perfekt måde at opleve Frankrigs kulinariske skatte.

Pris: 449 kr – Køb gaveæske med Frankrig her

Gem