Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/julegavertilalle.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
PAKKELEG: Gaver til pakkeleg – Max 80 Kr. - Julegaver
Alle julegaver ideerPakkelegTilbehør til Jul

PAKKELEG: Gaver til pakkeleg – Max 80 Kr.

Gaver til pakkeleg til max 80 kr.

Vi har lavet en liste over de smarte, sjoveste og dummeste gaver til årets pakkeleg.

Alle gaverne på vores liste over gaver til pakkeleg koster max 80 kr og er perfekte til pakkelgen med venner, familie, kollegaer eller de nye svigerforældre.

Skal gaven være sjov, skør, brugbar eller total ubrugelig – i oversigten finder du masser af bud på gaver til pakkelegen ligemeget hvilken kategori de skal være i.

Læs også >> Jelly Belly slik til hele familien

Note: Artiklen om Gaver til pakkeleg – Max 80 Kr er sidst opdateret D. 3/12 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Gaver til pakkeleg – Max 80 Kr:

pakkeleg, reglerne til pakkeleg, hvordan spiller man pakkeleg, pakkelegs regler, pakkeleg regler, gaver til pakkeleg, gaver pakkeleg, pakkeleg gaver, sjove gaver til pakkeleg, fjollede gaver til pakkeleg, sjove gaver pakkeleg, søde gaver til pakke leg, gaver til tøse pakkeleg, gaver til pige pakkeleg, gode gaver til pakkeleg

Afløbsrenser

Dette er gaven ingen ønsker at få i pakkelegen men som de måske alligevel bliver glad for at have fået. Denne vaskrenser har et drejeligt håndtag og små nylonbørster, der effektivt opfanger hårstrå og andet ubehageligt, der har tilstoppet røret.

Pris: 79 kr – Gå til shop

Æggekoger til mikroovn

Super nem æggekoger til mikrobølgeovnen Boiley Æggekoder til 1 æg gør det nemt at lave gode æg i mikroovnen

1 æg – Pris: 69 kr – Køb den her

Blinkende Partyglas , festglas med lys i, lys i flag,  Blinkende festglas, gaver til max 40 kr, gaver til 40 kr, pakkelegsgaver, gaver til pakkelegen til max 40 kr

Blinkende Partyglas

Med disse glas får med garanti feststemningen helt i top til årets julefrokost! I bunden af glasset sidder LED-pærer, der blinker grønt, rødt og blåt, og som lyser så stærkt, at de også kan bruges i dagslys!

Pris: 79 kr – Køb de blinkende partylys her

kaktus usb oplader, 3 stik usb bil oplader, bil usb oplader med flere stik, kaktus usb, gaver til pakkelegen, gaver til pakkeleg, mandelgaver til voksne, mandelgaver 2022

Kaktus USB-oplader til Bil

Der er aldrig nok UDB porte i bilen, men det kan denne 3-ports USB-oplader fikse. Opladeren kan levere strøm til både en tablet og en mobiltelefon på samme tid, hvis det er nødvendigt. En god og brugbar gave til pakkelegen.

Pris: 79 kr. – Køb Kaktus USB-oplader her

Enhjørning slikautomak, Enhjørning med slik, jelly beans slikautomat, Jelle beans slik, Jelly belly slik

Pooping Unicorn Slikautomat

En skide sjove gave til pakkelegen: Pooping Unicorn, som efterlader sig små bjerge af slik, når du trykker halen ned – måske den sjoveste måde at servere slik på!

Kommer med 20 gram slikbønner, og du kan fylde enhjørningens mave med lækre slikbønner igen og igen!

Pris: 79 kr. – Køb enhjørningen har

e649594608036a077fd6d67077dd37b4

Musemåtte i orientalsk design

Hvorfor have en grim musemåtte, når du kan købe en orientalsk musemåtte med frynser og det hele? Året praktiske og ikke mindst bløde gave til pakkelegen.

Pris: 79 kr – Gå til shop

pakkelegsgaver, Coca cola retro skilt, retro skilte med Coca cola, Retro skilte, gaver til under 50 kr,

Coca Cola retro skilt

Super fedt og retro-agtigt skilt med 7 forskellige flasker fra Coca Cola som de har set ud igennem tiderne. Dette er bestemt en gave man gerne vil vinde i pakkelegen.

Pris: 49 kr – Køb Retro skiltet her

 

fjollede strømper, sjove strømper, julegaven til ham, julegaven til manden, julegaven til mænd

Sandal-strømpen

Strømper i sandalerne – ELLER sandal strømper! Strømperne enhver jyde-man ikke kan leve uden hverken sommer eller vinter!

Pris: 79 kr – Gå til shop

grill udstyr til manden, julegaver til ham, julegaver til grillmesteren, grill udstyr

Dødningehoved Grillbriketter

Lad disse dødningehovedformede grillbriketter supplere dit sædvanlige kul på grillen eller i pejsen, når du vil skabe en mystisk stemning, der kildrer dødskønt i kisten!

Sælges i en pakke med 3 og leveres i gaveæske og er en anderledes gave at smide i pakkelegen.

Pris: 69 kr – Bestil Grillbriketterne her

 

deb7bbac3ea618d48256aef5f3842b7dIQ box

Verdens mest irriterende æske! En æske, som kun kan åbnes, når man har afluret hemmeligheden.

Er de andre i årets pakkeleg kloge nok?

Pris: – 69 kr – Køb IQ Box her

verden mindste puslespil, lille puslespil, puslespil med små brikker, miniature puslespil, mandelgaver 2020, pakkeleg, sjove pakkeleg gaver,

Verdens mindste puslespil

Dette puslespil bliver ikke større end et fotografi! Puslespillet består af 234 brikker, der kun er ca. en centimeter store. Pincet medfølger!

Det er den perfekte pakkelegs gave, hvis der er børn, som er over alderen, hvor alt skal i munden og i stedet klar til sjove udfordringer.

Pris: 69 kr. – Bestil verdens mindste puslespil her

 

1895b2836797abae56a59b6ba2c96c08Kærlighedspiller

Piller, der kan åbnes, med en seddel indeni. Skriv din besked og læg pillen til en, du gerne vil have skal finde den! Disse kærlighedspiller kan gøre enhver pakkeleg til en succes eller katastrofe!

Pris: 79 kr – Gå til Shop

gaver til pakkelig, pige gaver til pakkeleg, kvindelige gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, gaver, pakkeleg, alt til pakkelegen, nemme gaver til pakkelegen

Angry Mama Rengøring til mikrobølgeovnen

Her er gaven: Angry Mama er så rasende på snavset, at hun koger! På en nem og miljøvenlig måde renser hun en snavset mikrobølgeovn. Hæld eddike og vand i og sæt hende ind i mikrobølgeovnen i fem minutter. Derefter tørrer du simpelthen alt snavset af!

Pris: 59 kr – Gå til shop

flaske rosenblade, romantiske gaver, frække gaver til pakkelegen, gaver til pakkelegen, røde gaver til pakkelegen, romantisk gaver til kæresten

Falske Rosenblade til sengen eller andet

100 styk syntetiske rosenblade, som man kan sprede ud over sengen, i badekarret, eller hvor man vil, for at skabe den maksimale romantiske stemning.

Pris: 79 kr – Bestil rosenblade her

0f74d18d51dc1510bdeeca6c8d37ed6a

Towel Twister

Næsten alle har hår der skal tørres. Saml det våde hår i et superabsorberende mikrofiberhåndklæde og drej det nonchalant op på hovedet! Den perfekte og mest behagelige måde at tørre sit hår på og en smart gave at smide i pakkelegen.

Pris: 79 kr – Gå til shop

sjove strømper, sjove sokker, anderledes sokker, anderledes strømper, strømper i julegave, julegave strømper

Sneakers strømper med farverige snørrebånd

Var ovenstående strømper ikke festlige nok? Så tjek de her super smarte sneakers strømper med flere farver snørrebånd. Super sjove strømper og “meget ungdommelige og ung med de unge”. Perfekte julegaver til far eller farfar!

Pris: 49 kr – Gå til shop

5ec2e40f8215840369e2e0d5229310f5

Pineapple Peeler

Gør fremtiden nemmere for venner og bekendte, smid en Ananas piller i gavebunken til pakkelegen. Dette er en smart lille fidus, som hjælper ejeren med at skrælle en ananas.

Pris: 79 kr – Gå til shop

skilte til hjemme, emalje skilte, retro skilte, VIP skilt

VIP lounge

Kun adgang for VIPs – Very Important Persons. Metalskiltet har sort baggrund og hvid tekst samt en kongekrone som understreger hvor VIP det er. Derudover er der retro detaljer i brunlige nuancer.

Pris: 49 kr – Gå til shop

Disneys Juleklassikere 25, mandelgave 2017, mandelgave 2018, mandelgaven 2017, mandelgaven 2018, find dne bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven

Disneys Juleklassikere – Fra alle os til alle jer

Traditionen tro udkommer årets Juleklassikere. Læs alle de klassiske og hyggelige historier fra Andeby med dine yndlingsfigurer og oplev, at julen endelig er kommet. En sjov idé til pakkelegen for hele familien

Pris: 69,95 kr – Køb bogen her

gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, find gaver til pakkelegen, gaven til pakkelegen, gaver til pakkeleg max 60 kr, Hovedbundsmassager, massage til hovedbunden

Hovedbundsmassager

De fleste elsker at blive nusset i håret og med denne hovedbundsmassage dims, kan du nusse dig selv. Denne blæksprutte kløpind til hovedbunden består af et håndtag med tolv metalstænger med afrundede ender, der giver en behagelig og skrækkeligt skøn massage til den hårdt belastede hovedbund. Det er let at få gåsehud af den hyggelige kløe og føle sig glad indeni.

Pris: 59 kr – Køb den her

3d44436fe2dde2a7bbc2e77f02040172

Survival Card – Multiværktøj

Den sejeste gave i en pakkeleg må uden tvivl være et Survival Card multiværktøj på størrelse med et kreditkort.

Kortet fungerer både som en dåseåbner og en øloplukker, så man ikke risikerer at sulte eller tørste. Derudover indeholder den praktiske værktøjer som f.eks. skruetrækker, lineal og kniv.

Pris: 59 kr – Survival Card – Multiværktøj

pakkeleg, gaver til pakkeleg, alt til pakkelegen, slik gaver til pakkeleg, sjove gaver til pakkeleg

Jelly Belly gaveæske

Jelly Beans bliver også kaldet Jelly Belly kommer oprindelig fra USA, og er elsket af både børn og voksne over hele verden.

Det er lækker slik man aldrig bliver træt af (med mindre man går en med ostesmag). De smagsfyldte Jelly Belly gaveæsker er god mandelgave for både børn og voksne og en mandelgave som også kan deles med de øvrige deltagere, hvis altså der er plads efter risalamanden

Pris fra: 69 kr – Køb Jelly Belly gaveæsken her

gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, find gaver til pakkelegen, gaven til pakkelegen, gaver til pakkeleg max 60 kr
Moustache Krus

Hold overskægget tørt og smukt! Dette krus har en overskægs beskytter på indersiden, som sørger for, at kaffen kommer ind i munden og ikke i overskægget, når man drikker!

Pris: 59 kr – Gå til shop

 

Mystic 8 Ball

Julen er magisk, at vinde mandelgaven er magisk og mystic 8 ball er magisk! Mandelgaven til børn og voksne kan meget vel være en mystic 8 ball

Pris: 79 kr – Køb mystic 8 ball her

Hængekøje, nem hængekøje, camping hængekøje, pakkelegsgaver, gaver til pakkelegen, max 70 kr,

Outlust® Super hængekøje

Outlust Superhængekøjen er fremstillet i nylon og så lille, at den som vinder den i pakkelegen kan opbevare den i mappen, lommen, håndtasken eller madkassen. Dette er faktisk en gave man gerne vil vinde!

Pris: 69 kr – Gå til shop

fjollede julestrømper, julestrømper til mænd, sjove strømper til mænd, sjove sokker til mænd, sokker i julegaven, julegave sokker

De fjollede julestømper

Et par sjove og behagelige jule sokker (til fødderne, ikke kaminen) perfekte som sjov gave til pakkelegeg. Under strømperne er der en engelsk tekst. PÅ den ene står der; If you can read this – og på den anden står der I´m watching Hällmärk christmas movies.

Sokkerne er unisex og fås i størrelse 37-45 (onesize).

Pris: 79 kr – Køb de fjollede sokker her

Fugle fodrebræt, fodrebræt til vindue, fugle fodrebræt til viduet, pakkelegsgaver, gaver til pakkelegen max 70 kr,

Fugle fodrebræt til vinduet

Alle har et vindue i deres hjem og på det vindue kan dette søde fuglefodrebræt sidde fast på. Nyd udsigten til de små fugle som sidder på den anden side af ruden og spiser.

Pris: 79 kr – Køb fuglefodrebræt her

Money Maze Pengelabyrint mandelgave, Money Maze Pengelabyrint, penge labyrint, mandelgaver til voksne, pakkelegsgaver, pakkelegs gaver til under 80 kr, gaver til pakkeleg, søde gaver til pakkeleg, gaver til pakkeleg, pakkeleg, pakkelegs gaver, frække gaver til pakkeleg, sjove gaver til pakkeleg

Money Maze Pengelabyrint

En underholdende måde at gemme penge på med Money Maze-gåden! Denne smarte pengekasse er mere end blot en opbevaringsboks – den udfordrer modtageren til at løse gåden for at få adgang til det skjulte rum indeni.

Om du pakker gaven ind med penge i eller tom, det er op til dig selv, men der er ingen tvivl om at denne gave er perfekt som gave til pakkelegen.

Pris: 79 kr – Køb Money Maze Pengelabyrint her

Guinness Trøfler i Dåse, Guinness mandelgave, chokolade trøffel, mandelgaver til voksne, pakkelegsgaver, pakkelegs gaver til under 50 kr, gaver til pakkeleg

Guinness Trøfler i Dåse

Oplev en himmelsk kombination af chokolade og den ikoniske Guinness-øl med disse lækre trøfler.

Denne velsmagende delikatesse leveres i en stilfuld dåse, der ikke kun bevarer trøflernes friskhed, men også gør dem til en perfekt gave i pakkelegen.

Hver trøffel er omhyggeligt lavet for at fange den fyldige smag af Guinness, og chokoladen omkring tilføjer en lækker sødme.

Pris: 69 kr – Køb Guinness Trøfler i Dåse her

Vinglasholder til Badeværelset mandelgave, Vinglasholder til Badeværelset, Vinglasholder til badet, pakkelegsgaver til voksne, pakkelegsgaver, pakkelegs gaver til under 80 kr, gaver til pakkeleg, søde gaver til pakkeleg, gaver til pakkeleg, pakkeleg, pakkelegs gaver, frække gaver til pakkeleg, sjove gaver til pakkeleg,, hvidvinsglas, flotte hvidvins glas, julesok til voksne, vinbeholder til jul, vinbeholder, julesok vinholder

Vinglasholder til Badeværelset

Vinderen af denne pakkelegsgave kan gøre deres badeværelse mere luksuriøst med denne smarte vinglasholder til badet!

Glasholderen er designet til at fastgøre sikkert til fliser eller glasoverflader uden brug af værktøj eller boring.  Vinglasholderen har en stabil konstruktion, der kan holde op til to glas, hvilket gør det ideelt til romantiske badeaftener eller bare for at skabe en spa-lignende atmosfære derhjemme. Og så koster den under 50 kr til pakkelegen.

Pris: 49 kr – Gå til shop

søde gaver til pakkeleg, gaver til pakkeleg, pakkeleg, pakkelegs gaver, frække gaver til pakkeleg, sjove gaver til pakkeleg

HER HAR DU DEM: Reglerne for Pakkeleg!
Vi skændes om det hvert år – Hver er reglerne for pakkeleg?! I år skal i ikke skændes! – For reglerne for pakkeleg er lige her! Det skal i bruge: – Aftalt antal gaver fra hver deltager. – Et raflebæger og terninger pr. 5 personer. Det vil sige er i 10 personer skal…