Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/julegavertilalle.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Giv en økologisk meditationspude - Julegaver
Alle julegaver ideerIndretningTil HendeTil pigerTil studerendeWellness

Giv en økologisk meditationspude

Kender du også en person som er stor tilhænger af meditation?

– så er en økologisk meditationspude en oplagt julegave ide.

Meditationspuder er en vigtig del af at skabe en behagelig og stabil siddestilling under meditation, og Asana økologisk meditationspude er ingen undtagelse. Uanset om du er ny til meditation eller en erfaren meditant, vil denne meditationspude være den perfekte ledsager på din rejse mod indre ro og balance.

På den denintelligentekrop.dk kan du købe en meditationspude i miljøvenlig og økologiske materialer.

økologisk-meditationspude

Zafu/ Meditationspude m boghvedeskaller

Asana runde Deluxe Zafu meditationspude er lavet med 100% økologisk boghvedeskaller i GOTS certificeret økologisk bomuld.

En Deluxe Zafu (der betyder siddepude) er oprindeligt forbundet med Zen meditation.

Asana GOTS certificerede Zafu meditationspuder er nemme at flytte rundt med, og giver optimal støtte til kroppen i forskellige siddende og liggende stillinger. Puden ændrer ikke form og er yderst komfortabel. Puden vejer 2,5 kg.

Puden er fyldt med økologiske bogvedeskaller. De er lette, ikke specielt kompakte, reduceres ikke til støv, sunde, lugtfri, hypoallergene og holder sig luftige og friske.

Zafu pudens betræk kan aftages og betrækket kan vaskes ved 40°. Puden har inderbetræk, så der er styr på indholdet, når betrækket skal vaskes. Størrelse: Diameter 35 cm – Højde 15 cm.

Pris: 299 kr – Se meditationspuden her!

↓↓↓

Hvorfor ikke også give en wellness oplevelse i julegave

anderledes oplevelsesgaver, oplevelsesgave til hende, Kranio massage, oplevelsesgave massage, oplevelsesgave massage

Kranio-Sakral Terapi

Kranio-sakral terapi er en blid men dybdegående behandlingsform, der forbedrer funktionen af det kranio-sakrale system. Behandlingen opleves som en dyb form for afspænding. En næsten søvntilstand hvor man drømmer, flyder men er bevidst om sine omgivelser og slapper helt af.

Der tages udgangspunkt i området fra kraniet til halebenet, men kan bruges på hele kroppen. Sakral pulsen kan mærkes og behandles på hele kroppen for at skabe balance.

Når spændingerne i bindevævsmembranerne ind i hovedet eller bindevævet omkring rygmarvens nerve løsnes, bliver det muligt at få en dyb og varende afspænding af musklerne i nakken og ryggen, som hæfter til hvirvlerne.

Pris 599 kr – Køb Kranio-Sakral terapi gavekortet her!

Japansk lifting, naturlig lifting, japansk velvære, japansk wellness, oplevelser for kunder, oplevelsesgaver til kvinder

Japansk Lifting

Japansk Lifting er en fantastisk julegaveidé til dem, der ønsker at opnå et ungdommeligt og strålende udseende uden kirurgi eller invasive behandlinger. Denne unikke skønhedsbehandling kombinerer gamle japanske teknikker med moderne videnskab for at løfte og forbedre hudens udseende.

Bekæmp ældning, rynker, og poser under øjnene med dette gavekort til en Japansk Lifting. Japansk Lifting er en ansigtsbehandlings teknik, som afhjælper de ydre tegn, som vi alle begynder at se med alderen. Samtidigt reguleres kroppens fysiske funktioner og følelsesmæssige tilstande under processen.

Behandlingen fokuserer på ansigtets muskler og bindevæv, hvor terapeuten anvender blide tryk, strøg og massageteknikker for at stimulere blodcirkulationen og øge kollagenproduktionen. Resultatet er en forbedret hudspænding, reducerede fine linjer og rynker samt en mere ungdommelig glød.

Behandlingen består af en blanding af dybdemassage, zoneterapi, akupressur og lymfedrænage af ansigtet. Efter at muskler, bindevæv og hud er blevet bearbejdet og opvarmet afkøles og næres hele ansigtet med fugtgivende serum, øjencreme og ansigtscreme. Udover den hudløftende effekt fra behandlingen vil det kunne ses, at huden gennemgår en transformation i forhold til farve, glød og vitalitet. Behandlingen er perfekt til personer, der ønsker at forebygge ældning, uden brug af kirurgiske indgreb eller behandling med brug af giftstoffer.

Ud over at behandle ansigtets muskler og væv skulle Japansk Lifting efter sigende stimulere hele kroppen og forbedre dit generelle velvære.

Pris: 599 kr –  Bestil Japansk lifting her!

oplevelses julegaver, julegaver oplevelser, oplevelser til hende, julegaver til konen, julegaven til kæresten, julegaver til kvinder, julegaven til hende, oplevelsesgave spa, oplevelsesgave wellness, templemassage, templemassage oplevelsesgave, templegave oplevelse, spa oplevelse

En afslappende Tempelmassage

Forvandl julegaven til en sand oase af afslapning og foryngelse med en tempelmassage. Tempelmassagen er en luksuriøs behandling, der kombinerer traditionelle teknikker med moderne velvære for at skabe en unik og fortryllende oplevelse.

Kombinationen af en lækker fodbehandling og fodmassage efterfulgt af en lang, gennemsyrende massage over hele resten af kroppen får den afslappede stemning og nydelsen til at overraske positivt, både mentalt og fysisk.

Under fodbehandlingen bliver søsteren, veninden eller en anden heldig gavemodtager forkælet med et glas bobler og til slut lidt frisk frugt som prikken over i’et. Hvis du kender en der trænger til optimal afslapning, er denne wellness oplevelsesgave lige noget for dem!

Med en tempelmassage fra Nimat Spa kan du forvente at blive transporteret til en verden af total ro og velvære. De luksuriøse omgivelser, beroligende dufte og beroligende musik skaber en atmosfære, der er perfekt til at slippe af med hverdagens stress og bekymringer.

Pris: 950 kr – Book Wellness oplevelser her

Læs også >> GRATIS: Print selv Julemands kravlenisser

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem