Alle julegaver ideerTil HamTil HendeTil studerendeTil unge

Giv velgørenhed i julegave

Skal du udveksle julegaver med en, der VIRKELIG har alt?

Eller vil du gerne give en julegave som giver mening for andre en bare modtageren?

Hvorfor så ikke give velgørenhed i julegave?

At give velgørenhed som julegave er en smuk gestus, der kan gøre en betydningsfuld forskel i verden. I stedet for traditionelle materielle gaver kan du vælge at støtte en god sag og give en gave, der virkelig gør en forskel i andres liv.

Når du vælger velgørenhed som julegave, kan du skabe en dybere mening og bidrage til at hjælpe dem, der har brug for det mest. Der er utallige organisationer og velgørende formål, der arbejder for at forbedre menneskers liv, beskytte naturen eller hjælpe nødlidende dyr. Du kan finde en sag, der ligger gavemodtageren særligt på sinde eller vælge en bredere velgørenhedsorganisation, der arbejder på tværs af flere områder.

Der er flere måder, hvorpå du kan give velgørenhed som julegave. Du kan donere et beløb i modtagerens navn til en velgørende organisation. Dette kan gøres enten direkte til organisationen eller ved at købe gavekort eller donationer online. På den måde kan modtageren vælge, hvilket formål de ønsker at støtte og føle glæden ved at gøre en forskel.

Med velgørenheds gavekortet er du og julegave-modtageren med til at skabe håb for andre, og gør en stor forskel for nogle, som andre kan få for meget støtte i deres arbejde. Velgørenhed er også velegnet som firmajulegaver.

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 7/6 2023. ALLE links i denne artikel er reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også >> Gaver i sidste øjeblik – Til ham og hende

velgørenhed til røde kors, velgørenhed julegave, gavekort med velgørenhed, velgørenheds gavekort, giv velgørenhed i julegave

Gavekort til velgørenhed – Giv med hjertet & støt Røde Kors

Støt Røde Kors med en gave fra hjertet. Verden oplever større og hyppige katastrofer, som kræver akut hjælp for at redde menneskeliv – og den hjælp kan du og julegave modtageren give.

Her giver man et bidrag til Røde Kors, som yder en indsats rigtig mange steder for at støtte sårbare og udsatte mennesker i Danmark og i resten af verden. Bidraget vil gå til at hjælpe mennesker ramt af krige og katastrofer, ydelse af nødhjælp og medicin til områder ramt af naturkatastrofer eller epidemier.

Nu har I chancen for at give en gave med hjertet. Jeres bidrag hjælper verdens fattigste og mennesker ramt af krige og katastrofer. Du gør en livsvigtig forskel.

Støt Røde Kors her

giv en ged, støt folkekirkensnødhjælp, giv en køkkengave, giv en skolebænk, giv en høne, velgørenhed i julegave, julegave velgørenhed
Julegave til velgørenhed – Giv en ged med folkekirkens nødhjælp

Vil du give en ged i julegave? Eller køkkengave? Hvad med et træ eller 1000 fisk?

På folkekirkens hjemmeside finde der et stort udvalg af forskellige velgørenhedspakker, som du kan købe som julegave, og glæde langt mere end én person.

Du kan blandt andet give:

 • Giv en ged
 • Giv en køkkenhave
 • Giv 10 høns og en hane
 • Giv en skolebænk
 • Giv en cykel
 • Giv en solcellelampe
 • Start en virksomhed
 • Giv en stor overlevelsespakke
 • Giv en lille overlevelsespakke
 • Giv en fodbold
 • Giv en katastrofepakke
 • Giv et træ (f.eks et oliventræ)
 • Giv 1000 fisk

Køb velgørenhedsgaverne her.

Der er mange  mulighed for at støtte en velgørende organisation. Der er mange organisationer at vælge imellem f.eks:

Læs også >> 10 idéer til gratis gaver til veninden

5 thoughts on “Giv velgørenhed i julegave

Lukket for kommentarer.