Alle julegaver ideerJulekager og konfektTilbehør til Jul

Rød glimmer og krymmel til julekagerne

Find flot glimmer og krymmel til julekagerne i røde farver.

I dette indlæg finder du krymmel og glimmer i alle nuancerne af rød der findes.

Rød krymmel er en uundværlig dekoration, når det kommer til at pynte julekagerne. Den røde farve symboliserer julens varme og glæde og tilføjer en festlig stemning til bagværket.

Den røde krymmel er ideel til at give julekagerne et ekstra touch af jul. Du kan drysse det over kager som peberkager, vaniljekranse, eller småkager for at skabe et festligt udseende.

Det kan også bruges til at skabe forskellige mønstre eller dekorative elementer på kagerne. Du kan lave striber, prikker eller endda små julemotiver ved at placere krymmel omhyggeligt på kagerne.

Udover at tilføje visuel appel til julekagerne, tilføjer rød krymmel også en ekstra knasende tekstur og en sød smag. Det er en glædelig overraskelse, når man tager en bid af kagen og oplever den lille ekstra crunch.

Find masser af inspiration til flotte måder at pynte finde dine julekage, marcipan eller småkager i denne oversigt.

Læs også >> Krymmel med julemotiver

Note: Artiklen om Rød glimmer og krymmel til julekagerne er sidst opdateret D. 23/5 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Rød krymmel og glimmer til julekagerne:

spiseligt-glimmer-mork-rod-5-gram
Spiselig glimmer i mørk rød

Spiseligt glimmer i mørk rød, fra Rainbow Dust. Rød spiseligt glimmer er som et fortryllet strejf af julemagi. Den blanke og skinnende overflade bringer festlighed og glæde til enhver kreation. Når det drysses over kager, cupcakes eller desserter, forvandles de til ægte festmåltider.

Men det bedste ved rød spiseligt glimmer er, at det ikke kun er et visuelt element. Det er også en smagløs og sikker måde at dekorere dine kreationer på. Du kan trygt nyde de skinnende kager og glitrende desserter, og vide at det kun tilføjer en ekstra dosis juleglæde uden at ændre smagen.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

glimmer og krymmel til julekagerne, rød glimmer, krymmel til jul, julekrymmel, rød krymmel,

Små røde sukkerperler

Små røde sukkerperler fra FunCakes. Dette produkt er også kendt under betegnelsen “Non pareilles”. Det er dem man bl.a. kan se på toppen af en hindbærsnitte. Man kan dog dekorere meget andet mere hindbærsnitter med disse spiselige perler, f.eks vil de få enhver julekage til at se fantastisk ud. 80 gram.

Pris: 29,95 kr. – Gå til shop

glimmer og krymmel til julekagerne, rød glimmer, krymmel til jul, julekrymmel, rød krymmel, rød sukker, rød farvet sukker, farvet sukker

Farvet sukker i rød

Farvet sukker i en flot julerød fra FunCakes. Sukkeret kan bruges som pynt til julekager, cookies, marcipan og cupcakes.

Når det drysses over kagerne, skaber det en strålende og julet atmosfære. Hvert drys af det røde sukker er som et strejf af julens magi, der får kagerne til at skinne og bringer smil på alles læber.

Det røde farvet sukker kan bruges på forskellige måder. Du kan drysse det over kagerne som en fin dekoration, eller du kan bruge det til at lave mønstre eller skrive søde julebudskaber. Det er en sjov og kreativ måde at tilføje personlighed og charme til dine julekager.

Indfarvet sukker kaldes også til tider pastelsukker eller Sugar Crystals. Indeholder 80 gram.

 Pris: 29,95 kr. – Gå til shop

Tørret hindbær, kagepynt til jul, julekagepynt, Krymmel med julemotiver, julemotiver på krymmel, tørret frugt

Frysetørret Hindbær

Frysetørret hindbær har en frisk og let syrlig smag, en herlig duft og en flot farve. 

Frysetørret hindbær er friske hindbær, der gennemgår en særlig frysetørreproces. Under denne proces fryses hindbærrene først og derefter udsættes de for et vakuum, hvorved vandindholdet trækkes ud ved sublimation. Dette efterlader hindbærrene tørre og knasende med en intens smag.

Frysetørring bevarer både smagen og næringsstoffernes kvalitet i hindbærrene, samtidig med at de får en længere holdbarhed. De frysetørrede hindbær kan bruges i forskellige madlavningssammenhænge, som topping på julesmåkagerne, kransekagenkonfekt, flødeboller, hjemmelavet marcipan, julekager og desserter.

 Pris: 39,95 kr. – Gå til shop

Krymmel med julemotiver, juletræs krymmel, julemotiver på krymmel, julekrymmel, krymmel til jul, krymmel til julekagerne, jule inspireret krymmel, julekrymmel til konfekten, konfekt med julekrymmel, krymmel med peberkagemænd, krymmel med juletræer, julekrymmel, julekage krymmel, krymmel til kager, juletræs krymmel, snefnug krymmel, krymmel juletræ, krymmel snefnug, krymmel julekonfekt, julekonfekt

Krymmel Holly Mix med kristtjørnblade og røde bær/kugler

Yndig julekrymmel bestående af krymmel der forestiller grønne kristtjørnblade og røde bær, perfekt til at lave julekager med masser af stemning. Krymlet kan naturligvis også bruges på julesmåkagerne, is og til marcipanen. Indeholder 55 gram.  

Pris: 29,95 kr. – Køb julekrymmel her

Krymmel med julemotiver, julemotiver på krymmel, julekrymmel, krymmel til jul, krymmel til julekagerne, julekrymmel til konfekten, konfekt med julekrymmel, krymmel med peberkagemænd, krymmel med juletræer, julekrymmel, krymmel til julekager, juleage krymmel, krymmel til kager, juletræs krymmel, snefnug krymmel, krymmel juletræ, krymmel snefnug, krymmel julekonfekt, julekonfekt

Julekrymmel med snefnug

Krymmel Christmas er den perfekte topping til dit hjemmelavede julebag denne jul! Denne krymmel indeholder hvid, rød og grøn krymmel. Den hvide er formet som snefnug, mens de røde og grønne farver er kugler.

Skab kager, der ikke kun smager fantastisk, men også ser ud som små julekunstværker. For med hvert drys af dette julekrymmel bringer man en smule ekstra glæde og julestemning til vores søde julelækkerier.

Pris: 29,95 kr. – Køb julekrymmel her

Candy Cane krymmel, glimmer og krymmel til julekagerne, hvid og lyserød glimmer, juletema krymmel, krymmel til jul, julekrymmel, Krymmel med julemotiver, julemotiver på krymmel, julekrymmel, krymmel til jul, krymmel til julekagerne, julekrymmel til konfekten, konfekt med julekrymmel, Kagetilbehør med jule tema

Candy cane krymmel

Krymmel Candy Cane er en populær julekrymmel, der tilføjer en festlig og sød detalje til dine julebagværk. Dette krymmel er formet som små sukkerstænger og har en dejlig rød og hvid farve, der minder om traditionelle slikstokke.

Candy Cane krymmel er ideel til at dekorere julekager, cupcakes, brownies og andre søde godbidder. Du kan drysse det over glasur, smørcreme eller chokolade for at skabe et festligt udseende og tilføje en ekstra smag og knasende tekstur.

Det kommer i en praktisk 50 grams pakke, der er nem at håndtere og opbevare. Den er velegnet til både børn og voksne, der ønsker at tilføje lidt ekstra julestemning til deres hjemmebag.

Små, søde slikstokke i røde og hvide farver, så du kan få de fineste julekager, til dig selv og din familie. Med dette Candy Cane krymmel kan du pynte sit julebag og marcipan på en unik og anderledes måde. Indeholder 50 gram.

Pris: 29,95 kr. – Køb candy cane krymmel her

Krymmel med julemotiver, julemotiver på krymmel, julekrymmel, krymmel til jul, krymmel til julekagerne, julekrymmel til konfekten, konfekt med julekrymmel, krymmel med peberkagemænd, julekrymmel til konfekten, konfekt med julekrymmel, Kagetilbehør med jule tema

Krymmel i Bordeaux

Denne bordeauxrøde krymmel fra FunCakes Sprinkle Medley er perfekte til at dekorere dine hjemmelavede lækkerier såsom cupcakes, marcipan, eller julesmåkager. Indeholder 60 gram.

Pris: 29,95 kr. – Køb Bordeaux krymmel her

Rensdyr krymmel, glimmer og krymmel til julekagerne, juletema krymmel, krymmel med rensdyr, krymmel til jul, julekrymmel, Krymmel med julemotiver, julemotiver på krymmel, julekrymmel, krymmel til jul, krymmel til julekagerne, julekrymmel til konfekten, konfekt med julekrymmel, Kagetilbehør med jule tema

Rensdyr krymmel med røde kugler

Så er der bare pynt klar til julekagerne! Denne krymmel består af røde “bær” og brune rensdyr, helt i julens stemning.

Krymmel Reindeer Mix er en festlig og sjov krymmelblanding, der tilføjer en ekstra dimension af julestemning til dine bagværk. Denne krymmel er inspireret af rensdyr og kommer i en blanding af farver og former, der bringer glæde til enhver julekage eller dessert.

Krymmel Reindeer Mix leveres i en praktisk 55 grams pakke, der er nem at opbevare og anvende. Du kan bruge det til at skabe sjove og festlige kager til julefrokoster og juleaften.

Pris: 29,95 kr. – Køb rensdyr krymmel her

Sukkerdekoration Jule figurer, jule sukkerdekorationer, sukker pynt til kager, julekager med julemanden, julemanden kagetilbehør, kagetilbehør med julemanden

Sukkerdekoration med julemænd

8 fine små julemænd som sukkerdekorationer. De er bare rigtig fine at pynte dine kager med.

Nogle af julemændene har åbne øjne, andre lukkede. Brug dem på almindelige kager eller cupcakes.

Pris: 29,95 kr. – Gå til shop


Inspiration til julens bageprojekter – Du kan også købe:

Rød marcipan, rød jule marcipan, Farvet Marcipan, julekonfekt marcipan, julekonfekt med farvet marcipan, farvet marcipan julekonfekt

Funcakes Marcipan i rød

Rød marcipan fra Funcakes. Pakken indeholder 250 gram. Den røde marcipan er perfekt til at lave julenisser og hjerter med.

Marcipanen indeholder færre mandler end “almindelig” marcipan, hvilket giver den en glat og ensartet struktur og dermed ideel til overtræk af kager samt til udstikning og modellering af figurer og mønstre.

Pris: 31,95 kr Køb rød marcipan her

sukkerperler-metallisk-gron-metallic-green

Sukkerperler metallisk grøn (Metallic Green)

FunCakes sukkerperler i skinnende grøn. Med disse spiselige sukkerkugler har du nærmest uanede muligheder for at pynte dine julekager på den mest fantastiske måde. De kan fx bruges til at lave juletræer og andre figurer, eller til at lave en kæde eller en kant omkring kagen – kun fantasien sætter grænser! Størrelse: 4 mm. Indeholder 80 gram.

Pris: 39,95 kr. – Gå til shop

glimmer og krymmel til julekagerne, hvid glimmer, krymmel til jul, julekrymmel, sølv og hvid krymmel, Krymmel med julemotiver, julemotiver på krymmel, julekrymmel, krymmel til jul, krymmel til julekagerne, julekrymmel til konfekten, konfekt med julekrymmel, Kagetilbehør med snefnug, snefnug kage, kage med snefnug, kagetilbehør med sne, sne kager, snefnug kager

Hvid julekrymmel med sølv kugler

En smuk krymmelmix med forskellige krymmel i hvidt, grå og sølv for et smukt resultat. I blandingen finder du kugler, snefnug, stjerner og forskellige cirkler. Mixet indeholder 50 gram.

Pris: 24,95 kr – Køb hvid julekrymmel med sølv kugler her

Kagetilbehør med juletræer, juletræer kage, kage juletræer, Småkage udstikker med julemotiver, udstikker med julemotiver, julesmåkager, småkager til udstikker med julemotiver, julemotiv småkager, Småkage udstikker med julemotiver, udstikker med julemotiver, julesmåkager, småkager til udstikker med julemotiver, julemotiv småkager

Udstikker juletræ comfort-grip

Super god udstikker med comfort-grip, så det ikke gør så ondt i håndfladerne, når du skal udstikke dine mange fine juletræs-cookies.

Du kan selvfølgelig også udstikke fondant eller marcipan. Pga. størrelsen er den også perfekt til at udstikke sandwichs til ungernes madpakke eller andre lækre appetizers. Måler 10,1 cm

Pris: 24,95 kr. – Gå til shop

julebager, guide til at bage selv i julen, julesmåkager krymmel, krymmel til julesmåkagerne, julestmning med julebag, stjerne småkager, hjemmelavet småkager

Får julestemningen ind med julebagningen

Julen er fyldt med magi og glæde, og intet spreder mere julestemning end at lave sine egne julekager og konfekt. Duften af kanel og vanilje fylder køkkenet, mens vi former dejen med omhu og pynter med kærlighed.

Vi samler os omkring køkkenbordet, deler historier og griner, mens vi ruller dejen ud. Hjerter, stjerner og snefnug bliver til små mesterværker, der glitrer og lokker os til at tage en bid.

Smagen af hjemmelavet konfekt fylder vores mund med sødme og varme. Chokolade, nødder og karamelsauce smelter sammen i en symfoni af julelykke. Vi pakker dem ind i små gaveæsker og deler dem med dem, vi holder af.

I hjertet af julen handler det ikke kun om at give gaver, men også om at skabe minder sammen. Når vi laver vores egne julekager og konfekt, spreder vi kærlighed og omsorg til dem, der smager på vores kreationer.

Så lad os omfavne denne skønne tradition og lade vores hænder forme de mest lækre julegodter. Lad os lade vores fantasi løbe løbsk og skabe små mundfulde af glæde. For i hvert eneste bid kan vi smage julens magi og føle samhørigheden, der binder os sammen i denne særlige tid.

Så tag fat i kagerullen, lad chokoladen smelte og lad duften af jul fylde dit hjem. Lad os sammen skabe julekager og konfekt, der fylder vores hjerter med varme og glæde. Og lad os dele vores skaberværker med hinanden, og gøre denne jul til noget helt særligt.