Alle julegaver ideer

GRATIS: Julekort med farverige snefnug

Hos Julegaver til alle ønsker vi at sprede den gode (og gratis) julestemning med et stort udvalg af GRATIS julepynt, som du kan downloade og printe ud til julen. Du kan blandt andet printe vores gratis kravlenisser, gratis bordkort, gratis skabeloner til julepynt, gratis til og fra kort til julen, gratis bogmærker og gratis julekort. Alle design er gratis til privat brug (alt andet brug kræver tilladelse)

Gratis julekort med farverige snefnug

[sociallocker id=”3222″] [/sociallocker]

Download GRATIS Julekortet her

Savner du også de gode gamle dage, hvor der blev skrevet julekort i hånden, og ønsker du at skrive julekort i år, så kan du gratis downloade vores julekort her. Du kan også bruge kortet som til og fra kort, hvis du har lidt mere på hjerte. Designet har et moderne look, og er perfekt til gaver der er pakket ind i enkeltfarvet papir som godt gammeldags julekort, der sendes med posten. Vi har også designet til og fra kort i samme design – download dem her

Du kan kvit og frit bruge dette julekort med farverige snefnug til personligt brug, f.eks til veninden eller mor, eller måske som julekort til bedsteforældrene – Glædelig jul!

 

Derfor laver vi GRATIS designs:

Vi hos julegavertilalle.dk elsker julen og alt hvad der har med julen at gøre. Vi ved AT julen er en stresset og en meget økonomisk dyr periode for rigtig mange danskere. Af de grunde ønsker vi derfor at sprede god jule karma med en lille hjælpende hånd til julen. Vi designer GRATIS julepynt, som du kan pynte dit hjem, dit julebord eller dine julegaver med.

Vi ønsker ikke at tjene penge på vores designs, da vi allerede tjener pengene på vores reklamer på hjemmesiden. Vi ønsker blot at du som gæst på vores hjemmeside får endnu mere “med hjem” til jul, og at du som tak vil hjælpe os med at sprede den gode julestemning igennem julen.

PÅ FORHÅND TAK FORDI DU SPREDER DEN GODE JULE STEMNING SAMMEN MED OS I ÅR!