Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/julegavertilalle.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
GRATIS: Print selv Julemands kravlenisser - Julegaver
Alle julegaver ideerPrint-selv JulepyntTilbehør til Jul

GRATIS: Print selv Julemands kravlenisser

Så årets hyggeliste kravlenisser GRATIS

Vi har designet 3 søde julemandskravlenisser, som du selv kan printe.

På julegavertilalle vil vi gerne sprede den gode julestemning. Det gør vi både med at stort antal gratis juledesigns og inspiration til f.eks årets bedste mandelgave eller gaver til manden, der har alt.

Pyntning til jul handler ofte om at skabe en hyggelig og festlig stemning i hjemmet. Hvis du leder efter en sød og sjov måde at dekorere dit hjem på, så er kravlenisser et oplagt valg.

Her er tre søde kravlenisser, du gratis kan downloade og pynte op med i dit hjem.

Gratis kravlenisser designet som julemænd

Download GRATIS julemands kravlenisser her

Julepynt dit hjem med disse søde gratis julemands kravlenisser i stemningsfyldt design. Kravlenisserne er designet som 3 små søde julemænd med hver sin genstand i hånden. Kravlenisserne skaber god julestemning i stuen, køkkenet eller på børneværelset og du kan printe så mange du vil.

Hos Julegaver til alle ønsker vi at sprede den gode (og gratis) julestemning med et stort udvalg af GRATIS julepynt, som du kan downloade og printe ud til julen. Du kan blandt andet printe vores gratis kravlenisser, gratis bordkort, gratis skabeloner til julepynt, gratis til og fra kort til julen, gratis bogmærker og gratis julekort.

Du kan kvit og frit bruge disse søde kravlenisser til personligt brug, så du kan pynte dit hjem flot op til jul – Glædelig jul!

Hvordan opstod kravlenisserne i dansk historie?

De danske kravlenisser stammer fra starten af 1900-tallet, hvor man tegnede papirsnisser som man klippede ud. Dengang var de dog ikke kendt som kravlenisser.  

I 1947 lavede Frederik Bramming i samarbejde med Kunstforlaget Alliance det som første gang blev kendetegnet med beskrivelsen kravlenisser. De første ark med juleglade kravlenisser som Frederik Bramming lavede blev en kæmpe succes og blev lavet i 80.000 eksemplarer. Året efter blev ideen kopieret af mange andre kunstnere, som også begyndte at lave danske kravlenisser.

Oprindeligt blev kravlenisser lavet som forlagsark, der kunne købes hos f.eks de danske boghandlere. De danske kravlenisser fik deres første storhedstid i 1950’erne og 1960’erne, hvor mange firmaer begyndte at distribuere kravlenisser som gratis reklameark. Siden 1980’erne har kravlenisseark også været distribueret som til- og indlæg til ugeblade.

I 1970’erne dukkede de satiriske politikerkravlenisser, som var et tydeligt bevis på at genren udviklede sig i takt med tiden.

I dag downloader de fleste kravlenisserne på internettet, ligesom du kan gratis downloade vores kravlenisser her på siden.

Kilde: kristeligt-dagblad.dk