Alle julegaver ideerPrint-selv Julepynt

GRATIS: Til og fra kort med blå snefnug

Hos Julegaver til alle ønsker vi at sprede den gode (og gratis) julestemning med et stort udvalg af GRATIS julepynt, som du kan downloade og printe ud til julen. Du kan blandt andet printe vores gratis kravlenisser, gratis bordkort, gratis skabeloner til julepynt, gratis til og fra kort til julen, gratis bogmærker og gratis julekort. Alle design er gratis til privat brug (alt andet brug kræver tilladelse)

Gratis til og fra kort med blå snefnug

gratis til og fra kort, gratis julekort, download til og fra kort, download julegavekort, kort itl julegaver, gratis kort til julegaver, gratis julepynt, print selv julepynt, julepynt print selv, selv print julepynt

[sociallocker id=”3222″] [/sociallocker]

Download GRATIS vores til og fra kort her

Mangler julekalenderen, adventskalenderen eller julegaven lidt farve, så pynt dem med disse farverige snefnug i blå nuancer. Hver ark består af 6 forskellige designs, så hver julegave får et flot udseende under træet. Designet har et moderne look, og er perfekt til gaver der er pakket ind i enkeltfarvet papir eller genbrugspapir.

Du kan kvit og frit bruge disse til og fra kort med blå snefnug til personligt brug, f.eks til gaven til mor eller far, eller måske til adventsgaverne til ungerne – Glædelig jul!

 

Derfor laver vi GRATIS designs:

Vi hos julegavertilalle.dk elsker julen og alt hvad der har med julen at gøre. Vi ved AT julen er en stresset og en meget økonomisk dyr periode for rigtig mange danskere. Af de grunde ønsker vi derfor at sprede god jule karma med en lille hjælpende hånd til julen. Vi designer GRATIS julepynt, som du kan pynte dit hjem, dit julebord eller dine julegaver med.

Vi ønsker ikke at tjene penge på vores designs, da vi allerede tjener pengene på vores reklamer på hjemmesiden. Vi ønsker blot at du som gæst på vores hjemmeside får endnu mere “med hjem” til jul, og at du som tak vil hjælpe os med at sprede den gode julestemning igennem julen.

PÅ FORHÅND TAK FORDI DU SPREDER DEN GODE JULE STEMNING SAMMEN MED OS I ÅR!
<script>

Gem