Alle julegaver ideerPrint-selv Julepynt

GRATIS: Til og fra kort med hvid blomst

Giv dine gaver et flot finish med gratis og stilrene til og fra kort.

Disse til og fra kort kan bruges på alt fra julegaven til fødselsdagsgaven og sågar gaven til konfirmanden, hvis man ønsker det.

Vi vil gerne sprede den gode julestemning og derfor kan du kvit og frit downloade disse julekort til personligt brug.

Gratis til og fra kort med hvid blomst
gratis til og fra kort, gratis jule til og fra kort, print selv til og fra kort, til og fra kort gratis, gratis julepynt, print selv julepynt, kort til gaver print, gratis kort til gaver

Download GRATIS vores til og fra kort med hvid blomst her

Om vores til og fra kort

Mangler din julekalender, adventsgaver eller dine julegaven en flot finish, så kan du gratis downloade vores til og fra kort her. På print-selv arket er der 6 forskellige designs, så hver julegave bliver unik under træet.

De 6 til og fra kort har det til fælles at de er designet med en smuk blå baggrund og har forskellige typer af mælkebøtte blomster som motiver.

Designet har et moderne look, og er perfekt til gaver der er pakket ind i enkeltfarvet papir eller genbrugspapir. Vi har også designet et bogmærke i samme design – download det her.

Du kan kvit og frit bruge disse til og fra kort med hvid blomst til personligt brug, f.eks til gaven til mor, far eller måske kæresten

Læs også: Til hende: 30+ Gaver til under 100 kr

Derfor laver vi GRATIS juledesigns:

Vi hos julegavertilalle.dk elsker julen og alt hvad der har med julen at gøre. Vi ved AT julen er en stresset og en meget økonomisk dyr periode for rigtig mange danskere. Derfor ønsker vi at sprede den gode jule karma med en lille hjælpende hånd til julen. Vi designer GRATIS julepynt, som du kan pynte dit hjem, dit julebord eller dine julegaver med.

Vi ønsker ikke at tjene penge på vores designs, da vi allerede tjener pengene på vores reklamer på hjemmesiden. Vi ønsker blot, at du som gæst på vores hjemmeside får endnu mere “med hjem” til jul, og at du som tak vil hjælpe os med at sprede den gode julestemning igennem julen.

Hos Julegaver til alle ønsker vi at sprede den gode (og gratis) julestemning med et stort udvalg af GRATIS julepynt, som du kan downloade og printe ud til julen. Du kan blandt andet printe vores gratis kravlenisser, gratis bordkort, gratis skabeloner til julepynt, gratis til og fra kort til julen, gratis bogmærker og gratis julekort. Alle design er gratis til privat brug (alt andet brug kræver tilladelse)

PÅ FORHÅND TAK FORDI DU SPREDER DEN GODE JULE STEMNING SAMMEN MED OS I ÅR!

Læs også: Økologiske morgenkåber til børn (1-2 år)