Til HendeWellness

Hjemme wellness sæt i julegave

Alle kender problemet med at købe en julegave, til veninden eller konen som har alt.

Vi har fundet det perfekte wellness gavesæt i Bambus – julegaven til kvinden, der har alt.

Læs også >> +30 Gaver til mor (Jul, fødselsdag og Mor´s dag)

Note: Artiklen om Hjemme wellness sæt i julegave er sidst opdateret D. 23/3 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

På Helsebixen.dk kan du se og købe sættet, og få det leveret til døren inden juleaften.

narturligt liv, narturlige produkter, naturligtliv dk, sådan lever du naturligt, til kvinden der har alt, gavesæt, wellness gavesæt, gavesæt til wellness, gavesæt til hjemmespa, julegaven til hende, julegaven til veninden, julegaven til konen, julegaver til piger

Gavesættet i Bambus indeholder:
Neglebørste i smuk Bambus
Peeling
Svamp
Massage børste i smuk Bambus
Vævet Sisal svamp
Naturlig Luffasvamp

Alle delene i sættet tåler brug af vand og sæbe.

Sammen med Bioselect Peeling Oliven Shower Scrub og Anjo Anti-Cellulitis Creme udgør sættet den perfekte pakke til en omgang hjemme wellness alene eller sammen med veninderne.

Sættet er flot pakket ind i en smuk og solid bambus kurv, som gør gavesættet elegant og lækkert at se på. Den perfekte julegave til kvinden, som har alt andet.

Pris: 144 kr – Køb wellness sættet her!

↓↓↓

Julegaver til hende der har alt:

Normann Copenhagen Puffin, Puffin søpapegøje, søpapegøje, træ søpapegøje, mandelgave 2019, mandelgave 2020

Normann Copenhagen – Puffin

Sød Søpapegøje med navnet Puffin fra Norman Copenhagen i sort, hvid og rød. Med to små ben som balancestang for den fyldige krop, sidder fuglen og kigger op med bedårende øjne.

Den håndmalede træfugl skaber stemning og liv og udgør et hyggeligt indslag i hjemmet og den perfekte til den moderne kvinde.

 Pris: 419 kr – Køb puffin her

week planner, week planer, planlæging af ugen, gaver til mor, gaver til teenage drenge, gaver til mor, gaver til mors dag, gave til mor, mors dags gave,

The Carrot Hunt – Week Planner

En moderne uge kalender tavle til planlægning af ugen, som f.eks fodbold træning lege aftaler. En god gave til mor, som skal holde styr på familien. Der er huskekort, hvor der kan skrives opgaver på, som der skal udføres. Når opgaven er udført vendes kortet, så der står “done” på den anden side. Der er også et skema til madplan.

Pris: 449 kr – Køb Week planner her

Bloomingville Plaid, Celly Natur, Bloomingville tæppe, gaver til mor, gaver til mormor, gaver til farmor
Bloomingville Plaid i Celly Natur

Bloomingville har designet denne smukke plaid, som har et flot mønster i hvid og mørkeblå. Plaidet er især et hit i vintermånederne, hvor det er køligt udenfor.

Måler: L160 x B130 cm. Materiale: Genanvendt bomuld 69 % / 26 % Polyester.

Pris: 135 kr – Køb Bloomingville Plaid her

natursvampe, naturligsvampe, hvorfor bruge natursvampe, derfor skal du bruge natursvampe, natursvampe bad, bad natursvampe
Cocoon Natursvamp Honeycomb 12 cm

Honeycomb natursvampen stammer fra Middelhavet, hvor den vokser på 10-80 meters dybde. Natursvampen har fået sit navn Honeycomb, som betyder bikube, ikke fordi den har noget med honning at gøre, men på grund af svampens mange store kanaler, der får svampen til at ligne en bikube.

Svampen er kendt for sine store kanaler, der gør svampen utrolig blød. De mange store kanaler gør også at svampen kan optage og komme af med en masse vand under brug. Dette gør svampen utrolig anvendelig, når man bruger svampen med sæbe, da den er let at rengøre.

Natursvampen Honeycomb er utrolig lækker og er ideel som vaskesvamp til både ansigt og krop. En natursvamp er, som ordet beskriver, en svamp skabt af naturen og altså ikke en kunstigt fremstillet svamp.

Pris: 129,95 kr – Gå til shop

Kilde: Naturlig liv

One thought on “Hjemme wellness sæt i julegave

Lukket for kommentarer.