Alle julegaver ideerJulegave ideerTilbehør til Jul

Julesanghæfter til juleaften (STOR OVERSIGT)

Juleanden er spist, risalamanden fortæret og ungerne er ved at blive utålmodige, for gaverne kommer tættere på minut for minut.

MEN FØRST skal der naturligvis danses om juletræet og synges nye og gamle juleklassikere fra julesanghæftet.

Hvis I, ligesom mange andre, ikke kan alle julens sange udenad, så er det en god ide af huske at indkøbe julesanghæfter før juleaften, så I har noget at synge højt efter.

Læs også >> Juletræsfod til juletræet

Note: Artiklen om Julesanghæfter til juleaften er sidst opdateret D. 21/11 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Vi har fundet masser af forskellige julesanghæfter til juleaften, som har det til fælles at de alle indeholder de klassiske julesange, som vi alle synger rundt om juletræet.

Find julens julesanghæfter her:

Juleaftens Sange Phillip Faber, Phillip Fabers jule historier Bog, Sanghæfter til juleaften, sange til juleaften, julesange, hæfte med julesange, julesanghæfter, jule sanghæfte, hæfte med julesange, julesang hæfte, julesanghæfter, sange til julen, historien om de danske julesange

Juleaftens Sange – Phillip Faber (24 kalenderhistorier og 8 julesanghæfter)

En særlig aften om året fortjener sin egen musikalske skat, og det er præcis, hvad Phillip Faber udforsker i denne bog. Han går på opdagelse i historien bag nogle af juleaftens mest ikoniske sange og deler deres enestående historier.

Bogen præsenteres i en smukt udført boks, der indeholder otte tilhørende sanghæfter. Phillip Faber tager os med på en rejse for at samle et komplet hæfte med de mest kendte og elskede sange og salmer, der hører til dansen omkring juletræet. Hvad er historien bag sangene? Hvor stammer de fra? Og hvorfor har de næsten ikke ændret sig i adskillige generationer?

Julesangene viser sig at være en skattekiste af fortællinger og ny viden om vores jul. Phillip deler historier om mystiske komponister, fører os til Nyhavn, til juleaften hos Faber-familien i 1848, og endda tilbage til 1600-tallet, hvor tonerne af “Nu er det jul igen” lød fra gård til gård. Hver elsket sang og salme undersøges i forsøget på at afsløre deres hemmeligheder, levere ny indsigt og fuldende denne samling af juleaftens sange. At synge på juleaften giver os mere end blot glæden ved at samles omkring træet og synge sammen; det forbinder os på tværs af generationer, tid og tro. Bogen er struktureret som en julekalender med 24 små kapitler, så læseren kan “åbne en låge” hver dag og opdage en ny fortælling om traditioner, historie og sange.

Når juleaften endelig oprinder, kan de otte identiske sanghæfter bruges, mens hele familien danser omkring juletræet. Sangene og salmerne præsenteres i deres fulde længde, med lejlighedsvise anbefalinger, hvis man ønsker at springe nogle vers over. Boksen med bogen og sanghæfterne kan gemmes væk med julepynten og blive en ny juletradition, der hentes frem og bruges igen år efter år.

Pris: 150 kr – Bestil Phillip Fabers juleaftens sange her!

julens julesanghaefter, Julens sange bog, Julesangbogen, Julesanghæfter, klassiske julesange,

Julesanghæfte – Julens sange

Julens sange indeholder 8 smukke julehæfter i med alle de sange, vi synger, når vi går rundt om juletræet.

Hvert hæfte har sit eget nostalgiske julemotiv på forsiden, så alle i familien kan vælge sit eget sanghæfte. Julehæfterne kommer i en lille, fin mappe, så de let kan gemmes væk og findes igen fra år til år.

I julesanghæftet finder du sangene “Dejlig er den himmel blå”, “Et barn er født i Bethlehem”, “Dejlig er jorden”, “Julen har bragt velsignet bud”, “Glade jul”, “Dejlige jul”, “Juletræet med sin pynt”, “Det kimer nu til julefest”, “Højt fra træets grønne top”, “På loftet sidder nissen”.

Pris: 75 kr – Bestil julesanghæftet her!

Højt fra træets grønne top julesang, sangbog med julesange, Julesangbogen Julesanghæfter, julesamler, sangbog med julesamler

Julesangbogen Julesanghæfter

Der findes utrolige mange julesange og det er umuligt at huske dem alle sammen. Heldigvis findes “Julesangbogen” og denne sangbog sikrer, at du har alle de gode sange lige ved hånden. Den indeholder i alt 169 sange og salmer.

“Julesangbogen” er samlet af Inge Marstal og hun har fundet alle klassikerne og de nye favoritter frem. Her er sange fra julekalendere, danske bands og alle de gamle sange, som vi alle sammen elsker og kender så godt.

Pris: 140 kr – Køb julesangbogen her!

Højt fra træets grønne top - og andre julesange, julesanghæfte Højt fra træets grønne top, danske julesange, julesangbog, sangbog med julesange,

Højt fra træets grønne top – og andre julesange

Hver eneste jul skal der danses om juletræet og synges julesange, og både børn og voksne skal kunne være med!

“Højt fra træets grønne top – og andre julesange” er en skøn lille papbog, som er til alle børn mellem 1 og 5 år! Dina Gellert står bag “Højt fra træets grønne top – og andre julesange” som indeholder 5 af de mest kendte julesange; f.eks. “Søren Banjomus”, “Højt fra Træets grønne top” og “Kender I den om Rodulf?”

Den er en ud af flere bøger i serien. Lavet i pap og formet som et smukt juletræ.

Pris: 79,95 kr – Køb julesangbogen her!

julesanghæfte til børn, julesange til børn, børnejulesange, sangbøger til børn,

Nu er det jul igen – og andre julesange for børn

Denne søde julesang bog kan bruges både som julesang hæfte rundt om juletræet og til at synge julens mange sange med dine børn og børnebørn. Bogen er i solid papkvalitet og kan også bruges som gave til børn.

Syng med på disse kendte og herlige julesange, som er sødt illustreret af Lea Letén. I julesangbogen finder du mange af de mest kendte danske julesange, som Rudolf med den røde tud, Søren Banjomus, Højt fra træets grønne top, Nu er det jul igen, Der bor en lille nissemand.

Pris: 129,95 kr – Køb julesangbogen her!

Sanghæfter til juleaften, sange til julehaften, julesange, hæfte med julesange, julesanghæfter, jule sanghæfte, hæfte med julesange, julesang hæfte, julesanghæfter, sange til julen

De bedste julesange for børn og barnlige sjæle

Alle de bedste julesange, som er blevet sunget i generationer til julen! Her er 16 kendte juleklassikere med stemningsfulde illustrationer af kunstneren Bente Bech.

Syng blandt andet med på: “På loftet sidder nissen”, “Højt fra træets grønne top”, “Glade jul”, “Bjældeklang”, “Nu’ det jul igen” og mange mange andre.

Pris: 384,50 kr – Køb de bedste julesange bogen her!

Julens Sange og Salmer, julens sange hæfte, julesangbog, julesanghæfter, bog med julesange, julesang hæfte

Julens Sange og Salmer

I fire smukt illustreret julesanghæfter får du 21 af Danmarks elskede julesalmer og julesange. Lad stemmerne klinge, og syng med på juleklassikere som; Et barn er født i Betlehem, Højt fra træets grønne top, Sikken voldsom trængsel og alarm, Glade jul, dejlige jul og Højt fra træets grønne top

Pris: 70 kr – Køb Julens Sange og Samler her

julesange, julesanghæfter, jule sang bøger, bøger med julesange, julesang til jule aften,

Vores dejligste julesange

Julesang hæftet indeholder ti af de bedste og mest anvendelige julesange, som hører til dansk jul. Få samtidig forklaringerne på sange og salmer samt om julens gamle skikke.

Hæftet indeholder også noder med lette becifringer til alle sangene. Læs også H.C. Andersens juleeventyr »Grantræet« fra 1844 i den oprindelige udgave.

Pris: 39,95 kr – Køb julesanghæftet her

Familien julesangbog, julesangbog for familien, julesangshæfte, klassiske julesange i bog, bog med danske julesange,

Familiens julesangbog

60 danske julesange, salmer og sanglege i et julesanghæfte.

Familiens julesangbog er en anderledes sangbog, der foruden 60 af de bedste danske julesange også indeholder juleevangeliet, “Peters Jul” og H.C. Andersens “Grantræet” som kan læses højt for familien. 

Derudover indeholder bogen også en håndfuld juleopskrifter og skabeloner til flot julepynt, som du kan lave med børnene. Familiens julesangbog indeholder essensen af jul og er en hyggelig måde at samles hele familien om sange, historier, mad og pynt.

Bogens mange sange er både for de store og de små, og fra forskellige tider. Syng med på gamle kendinge som: “På loftet sidder nissen”, “Kimer, I klokker”, “Min far han er bager”, “Vinterbyøster”, “Sancta Lucia”, “Sikken voldsom trængsel og alarm” og “Dejlige jul”.

Pris: 119,95 kr – Køb Familiens julesangbog her!

Sanghæfter til juleaften, sange til julehæfte, julesange, hæfte med julesange, julesanghæfter, klassiske julesange i bog, bog med danske julesange,

Alle mine bedste julesange

Syng med på alle dine yndlingsjulesange, mens du går på opdagelse, i de søde og sjove illustrationer!

Du kan både synge sangene selv, eller nyde dem på den medfølgende CD, hvor kan du høre alle julesangene – først med sang og derefter i syng-med-version.

Julesanghæftet indeholder følgende sange: På loftet sidder nissen, Dejlig er den himmel blå, Sikken voldsom trængsel og alarm, Et barn er født i Bethlehem, Søren Banjomus, Højt fra træets grønne top, Glade jul, Bjældeklang, Juletræet med sin pynt, Kender I den om Rudolf?, Dejlig er jorden og Nu’ det jul igen.

Pris: 199,95 kr – Bestil julesanghæfter her!

moderne julesange i bog, bog med danske julesange, Danmark synger julen ind, DR julesange, danske julesange, DR julesangs konkurrence

Danmark synger julen ind

Når Danmark synger julen ind i 2015 er det med både friskhed og nostalgi i tonesproget, og med tekster om alt fra hjemmebag, kravlenisser og skilsmissejul til den lysende stjerne på himlen, og det lille barn i krybben.

Indhold i julesanghæftet blandt andet “Bliver blot min jul med dig Julesang og julevaner”, “Den sprøde lyd af hjemmebag”, “En stjerne lyser klart på himlen står en stjerne i sit skær”, “Nu er det endelig december”, “Jul, jul Der var engang engang”.

Pris: 75 kr – Køb julesanghæftet her!

Sanghæfter til juleaften, sange til julehaften, julesange, hæfte med julesange, julesanghæfter, klassiske julesange i bog, bog med danske julesange,

Julesanghæfter – JULESTUND æske med 12 hæfter

Det danske Design studio FRIDAJOHS, udgav et julesanghæfte med 24 klassiske julesalmer og sange.

Du får også juleevangeliet med i hæftet, så hele familien kan samles om tradition, oplæsning og gode stunder.

Hæftet indeholder bl.a. “Dejlig er Jorden”, “Højt fra træets grønne top” og den nye julesalme “Hvad er det der gør Jul til noget særligt” af Svend Erik Petersen og Peter Sander Andersen, som vandt DR P2’s julesangs konkurrence i 2015.

Pris: 169 kr.  – Bestil julesanghæftet her!

Sanghæfter til juleaften, sange til julehaften, julesange, hæfte med julesange, julesanghæfter, Vissevasse julesanghæfte, julehæfte fra vissevasse

Vissevasse Julesanghæfter – Julens sange

Vissevasse har designet et smukt sanghæfte med julens 10 bedste sang. Når I danser om juletræet, er et sanghæfte en god hjælpende hånd, så alle er enige om hvor længe julen varer, og hvem der var født i Bethlehem.

Vissevasses sanghæftet kommer i en smuk cigaræske i træ og er brændemærket “Julens sange”. Æsken inderholder 15 hæfter med de 10 mest populære julesange. Hæfterne er fyldt med julestemning gennem Vissevasses smukke motiver i vinter- og juleudgaver.

Perfekt som mandel- eller adventsgave. Særligt, hvis mandelen spises før I danser om juletræet. Hæftet er i størrelsen A6 mens cigaræsken måler: 18 x 13 x 5 cm.

Køb VisseVasse julesanghæfter her (udgået).

Når du har købt dine Julesanghæfter, så husk også at bestille juletræet, leveret lige til døren her.

Sanghæfter til juleaften, sange til julehaften, julesange, hæfte med julesange, julesanghæfter, jule sanghæfte, hæfte med julesange, julesang hæfte, julesanghæfter, sange til julen