Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/julegavertilalle.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Julegaven til kvinder - Tempelmassage - Julegaver
Alle julegaver ideerOplevelserOplevelser til HendeTil HendeWellness

Julegaven til kvinder – Tempelmassage

Fortjener konen, kæresten, søsteren, veninden eller en anden  forkælelse i julegave?

Så bør du give hende en tempelmassage fra Ni’mat i København.

tempelmassage-nimat-3Tempelmassage hos Ni’mat

Med denne wellness oplevelse skal du ikke nøjes med en kedelig standard massage. Du får en fantastisk helhedsoplevelse, hvor din krop bliver behandlet som det dyrebareste tempel.

Wellnessoplevelsen inkluderer:

  • ½ times fodkur (inkl. fodbad, fodpeeling, fodmaske og fodmassage).
  • 1 times helkropsmassage.
  • Valg af den aromaolie, du vil have brugt under massagen.
  • 1 glas bobler og frisk frugt.
  • Adgang til spaområdet før/efter spabehandlingen.

Nimat er en naturoase midt i byen, der tager dig med på 1001 massageeventyr. Kombinationen af en lækker fodbehandling og fodmassage efterfulgt af en lang, gennemsyrende massage over hele resten af kroppen får den afslappede stemning og nydelsen til at overraske dig positivt, både mentalt og fysisk. Under behandlingen bliver du forkælet med et glas bobler og til slut lidt frisk frugt som prikken over i’et. Hvis du, eller en du holder af, trænger til optimal afslapning, er denne oplevelse lige noget for jer!

Om Ni’mat Spa:

Ni’mat Massage og Spa er Københavns største og ældste spa. Personalet er professionelt og står klar til at give dig den bedste behandling, hvor der tages forbehold for dine ønsker. Ni’mat har modtaget flere priser for byens bedste spa.

Pris: 999 kr – Bestil oplevelsen her

↓↓↓

luksus_spa_og_wellness1920x1200

Luksus spaophold for 2

Et spaophold er en af de dejligste måder at opnå fuld afslapning og balance for krop og sjæl. Giv en du holder af et luksus spaophold og lad roen falde på jer med et skønt luksus spaophold for to personer på det pragtfulde spahotel Comwell Borupgaard.

Når I ankommer, vil I få anvist et dejligt dobbeltværelse, hvor badetøfler og badekåber ligger parat, så I kan koble af fra start. Under opholdet har I fri adgang til både AquaSpa og fitnessrum, og til de forskellige spa-aktiviteter, der foregår på det enkelte hotel.

Spaterapeuter står klar til at vejlede jer under hele opholdet. En skøn Wellness oplevelsesgave for jer.

Pris: 2.199 kr – Køb et spaophold for 2

bio_peeling1920_x_1200_17

Bio-peeling

Nyd en helt unik behandling, der har utrolig effekt på din hud. Abrahydri hudslibning med bioløft er en ny sensationel metode indenfor biologisk ansigtsløft, der giver helt enestående resultater.

Ved almindelig hudslibning benyttes oftest diamanter eller krystaller til at slibe huden ned, men Abrahydri hudslibning giver en dokumenteret forbedring af hudstrukturen og rynkedybden på ca. 25%. Ved almindelige slibning er den dokumenterede effekt omkring 11-12%.Behandlingen er tilpasset den enkeltes hudtype og eventuelle hudproblem.

Dejlig, forskønnende gave til mor, søster, kæreste eller til dig, der har lyst til at opleve et unikt ansigtsløft med synlige resultater.

Pris: 679 kr – Køb en Bio-peeling

Ansigtsbahandling julegave, Ansigtsbahandling gave, Ansigtsbahandling julegave 2015, julegave Ansigtsbahandling, julegaver Ansigtsbahandling,

Luksus ansigtsmaske

En ansigtsbehandling i København med al den pleje og omsorg, der skal til at for at få et frisk og sundt udseende ansigt. Behandlingen er kåret til “Byens Bedste Wellness” (AOK / Alt om københavn).

Behandlingsforløbet og produktvalget bliver af de kompetente kosmetologer nøje tilpasset netop modtagerens behov, og de kommer igennem alle de vigtige faser af en god ansigtsbehandling. Huden bliver først renset og dampet, så den bliver klar til peeling og dybderensning, dernæst efterfulgt af en lækker maske og til sidst afsluttet med en god ansigtscreme.

Behandlingen udføres med produkter fra Pañpuri eller Kalahari Lifestyle. Mens masken får tid til at virke, forkælet med håndmassage. En effektiv og lækker wellness oplevelsesgave med det bedste resultat.

Pris: 695 kr –  Bestil ansigtsbehandling hos Ni’mat her!

Gem

Gem