Til HendeTil pigerTil studerendeTil ungeTøj og smykkerWellness

Julegaven til piger – Kvalitets hårbørste

Når du har et smukt hår, så fortjener du også et kvalitets hårbørste.

En vildsvinehår hårbørste forbedre både håret og hårbundens kvalitet.

En hårbørste er ikke bare en hårbørste. Med en hårbørste af vildsvinehår vil man opleve et sundere og blankere hår indenfor kort tid.

Forklaringen ligger i at vildsvinehår børsten massere hårbunden, der dermed øges blodtilstrømningen til hårsækkene. Hårsækken frigiver dermed sebun, som er de naturlige olier fra hårsækkene.

Vildsvinehårene suger hårets naturlige sebun olier til sig, og fordeler denne olie i længder og spidser på håret. Håret egen sebun er med til at styrke håret, og gøre det naturligt mere glansfuld.

Den øget blodtilstrømning til hårsækkene, kan også hjælpe med at modvirke hårtab hos både kvinder og mænd.

En hårbørste lavet af vildsvinehår, kan benyttes af alle typer hår, og fås både med 100% vildsvinehår eller i sammenblanding med nylon-pigge.

Vildsvinehår børste, vildsvine hårbørste, hårbørste af vildsvine hår, hår fra vildsvin, bedre hår kvalitet, sundere hårsækkeNogle af de bedste mærker indenfor hårbørster af vildsvinehår er HH SIMONSEN og Wigo Europe.

HH SIMONSEN har skabt hårbørsten Boar Brush.

Børsten er fremstillet af hår fra japanske vildsvin. Der benyttes udelukkende hår fra vildsvinets første klipning, hvilket betyder, at hårkvaliteten er den bedste kvalitet.

Børsten er fremstillet af 40-45% vildsvinehår samt ioniske nylon-pigge.

Bestil HH SIMONSEN® Boar Brush her

Wigo Europe har designet 2 børster i serien Wigo Europe Volume And Shine Ceramic Radial Vildsvinehår børste, vildsvine hårbørste, hårbørste af vildsvine hår, hår fra vildsvin, bedre hår kvalitet, sundere hårsækkeBørste. Den ene børste er designet med vildsvinehår på 60mm og den anden børste er designet med vildsvinehår på 75 mm. Begge børster er rundbørster med 100% ægte vildsvinehår, der stimulerer hovedbunden og hjælper fremkomsten af hårets naturlige olier, så dit hår bliver mere glans og sund.

Børsten har et keramisk, rundformet børstehoved, hvilket er med til at fordele varmen jævnt ved føntørring. Børsten er ergonomisk designet hvilket giver et godt greb og maksimal styling kontrol af håret.

Bestil Wigo Europe 60mm 100% vildsvinehår børste her

↓↓↓

Du kan også købe:

narturligt liv, narturlige produkter, naturligtliv dk, sådan lever du naturligt, til kvinden der har alt, gavesæt, wellness gavesæt, gavesæt til wellness, gavesæt til hjemmespa, julegaven til hende, julegaven til veninden, julegaven til konen, julegaver til piger

Gavesæt i Bambus

En smuk og solid bambus kurv, med forskellige lækre ting til hjemme wellness. En sød lille gavekurv til kvinder eller mænd, der fortjener at få en gave til at forkæle sig selv.

Pris: 114 kr – Gå til shop

økologisk hårkur, miljøvenlig hårkure, bedre hårkvalitet, julegaver til gravide, julegaver til kommendemødre, gaver til gravide, gaver til kommende modre, gaver til nybagte mødre, økologisk hårpleje,

True Organic All You Need Is Me

True Organic All You Need Is Me er en intensiv creme, til en ekstraordinær pleje.

Cremen består af 100% naturlige ingredienser, 95% økologiske ingredienser, lavet den parabener, fare, sulfater og mineralske olie og er ikke testet på dyr. Denne creme kan blandt andet bruges til hårkur, lipgloss og mod tør hud.

Pris: 199 kr – Gå til shop

kropsolie, Nuxe hårkur, hårkure, plejende olier itl håret

Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil Spray

Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil Spray, er en skøn tør olie med uendelige anvendelses muligheder.

Olien kan både anvendes i ansigtet, på kroppen samt i håret, hvor den efterlader området velplejet, beskyttet og glasfuldt.

Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil Spray er udviklet med et indhold af den innovative olie Tsubaki, der fungerer som et beskyttende lag mod forurening.

Pris: 147 kr – Gå til shop

Masque Me Up Hair Steam Mask, hår maske, hårkur, miqura hårkur,

Masque Me Up Hair Steam Mask

Berigende næringsstoffer som arganolie, silkeaminosyrer, komplekst protein og essentielle urteolier trænger dybt ind i hårets lag via maskens varmende dampeffekt. Masken er god til tørt og skadet hår og efterlader håret med et glansfuldt og sundt look.

En praktisk one-step-kur, der giver dig en premium salonbehandling derhjemme.

Pris: 69 kr – Gå til shop

large_ecooking_haandcreme_75ml

Ecooking økologisk Håndcreme

Ecooking økologisk Håndcreme er en beskyttende, fugtgivende og plejende håndcreme med salvia, morgenfrue og jojoba. Ecooking håndcremen er tilsat de bedste økologisk dyrkede olier og planteekstrakter, som er fremstillet uden tilsætning af parfume.

Denne plejende, helende og fugtgivende håndcreme beskytter og plejer hænderne samtidig med, at den fugter og reparerer.
Håndcremen kan bruges af hele familien og til alle hudtyper.

Pris: 122,95 kr. – Gå til shop

Gem

Gem

Gem