Alle julegaver ideerOplevelser til HamOplevelser til HendeTil den som elsker?Til HamTil Hende

FIND DEN HER: Gaven til vin elskeren

Skal vin elskeren forkæles med en lækker gave?

Så har vi fundet de bedste gaver med vin som tema.

Vin kan nydes hele året og disse gaver kan er perfekte som både julegaver, fødselsdagsgaver, gaver til mor´s dag eller far´s dag og som værtindegaver.

Vin er mere end bare en drik – det er en oplevelse, der vækker sanserne og fortryller smagsløgene. For vinelskeren er hvert glas en rejse gennem smagsnoter, årstider og forskellige vinregioner.

I vores artikel udforsker vi en verden af gaveidéer, der vil glæde enhver vinelsker. Vi har sammensat en liste med gaver, der omfavner vinens magi på forskellige måder. Fra elegante vinglas til praktiske vinopbevaringsløsninger, bøger om vinens verden og unikke smagsoplevelser – her finder du inspiration til at overraske og glæde vinelskeren i dit liv.

Note: Artiklen gaven til vin elskeren er sidst opdateret D. 4/11 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Gaven til vin elskeren

Julekalender med vin

vin julekalender, julekalender med vin, vin til julen, vinsmagning julegave, julegaven til ham, julegaven til hende, julegaver til alle, find julegaven her, vin i julegave, vin til julen, bedste julegaver, nemme julegaver, oplevelsesjulegaver, vin oplevelser i julegave, oplevelser i julegave

24 days of wine vinkalenderen – Julekalender med vin

En voksen julekalender, som hver dag byder på et godt glas vin.

Vin julekalenderen er både dekorativ og med en god portion humor. Hver flaske indeholder 10 cl vin – altså nok til et glas. Flaskerne kommer i hver deres lille kasse, hvorpå der står sjove vincitater a la “Wine Not?”.

Kalenderen består af forskellige typer vin, både rødvin, rosévin og flest af alle: hvidvin. Størstedelen af vinene er tyske, hvorfor der er flest hvidvine, som tyskerne jo er eksperter i. Herudover er der også franske, portugisiske, spanske og italienske rødvine.

Køb Vin julekalenderen her!

vin julekalender, julekalender med vin, vin til julen, vinsmagning julegave, julegaven til ham, julegaven til hende, julegaver til alle, find julegaven her, vin i julegave, vin til julen, bedste julegaver, nemme julegaver, oplevelsesjulegaver, vin oplevelser i julegave, oplevelser i julegave

Vin Julekalender med 24 flasker junior vin

Denne vin julekalender er pakket i en enestående kasse, der formår at balancere det sjove og elegante i én og samme emballage. Bag hver af de 24 låger gemmer der sig en skat fra vinens verden.

Hver flaske indeholder 10 cl lækker vin fra anerkendte vinlande som Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien og Portugal. Kalenderen har udvalgt en bred vifte af vine, der giver dig mulighed for at udforske smagsoplevelser fra forskellige regioner og druesorter, så du kan sætte en ekstra smagsfuld kant på din december.

Denne kalender er en drøm for enhver vinelsker, og det siges jo, at et glas vin om dagen skulle være sundt. Med denne julekalender får du muligheden for at forkæle dine smagsløg med spændende vine hver dag i december og sprede juleglæde på den mest fornøjelige måde. Så åbn lågen, skænk et glas, og nyd den dejlige julestemning med et strejf af vine fra hele Europa.

Køb julekalenderen med vin her!

Oplevelsesgaver med vin

vinsmagning-aarhus-koebenhavn-5

Oplevelsesgave: Vinsmagning hos Kjær & Sommerfeldt

truestory.dk kan du bestille et gavekort til Vinsmagning i Århus eller København.

Vinsmagningen foregår i samarbejde med det anerkendte Kjær & Sommerfeldt, som tager deltageren med på en rejse gennem vinens smagfulde, komplekse verden. Under vinsmagningen kommer man rundt i verden og smager de klassiske druer fra verdens bedste områder.

Vinsmagningen garanterer at man bliver kælet for smagsløgene og at deltageren lærer, hvordan man smager, dufter og vurderer vine. Oplevelsen henvender sig til den nysgerrige begynder og den let øvede vinsmager.

Vinsmagningen varer ca. 1,5 til 2  timer og der serveres 6-7 vine, samt brød og vand.

Denne oplevelse er en yderst populær julegave til både ham og hende, der elsker vin, og gerne vil lære mere om smagning og valg af vine på et helt grundlæggende niveau.

Pris: 399 kr – Bestil gavekort til vinsmagning her

Oplevelses gaver til voksne, vin oplevelser, dansk vingård, vingår i danmark, oplevelses gaver til mormor, oplevelsesgaver til farmor, julegaver til vin elskeren, julegaver til hende, julegaver til ham

Besøg en dansk vingård hos MODAVI

En spændende oplevelsesgave der byder på et besøg hos en dansk vingård.

Her på de bløde, sydjyske bakker står 16.000 vinstokke plantet, men før den færdige flaske vin kan åbnes, skal mange arbejdsgange udfyldes – lige fra vinterbeskæring til opbinding, høst og gæring af druerne. Vinbonden han har altid travlt, men alligevel bliver der tid til finurlige fortællinger fra årets gang på vingården, når Modavi inviterer indenfor.

MODAVI startede med at lave dansk vin i 2004, og siden har de udvidet med en ekstra gård og utallige ekstra vinstokke. Sorterne spænder vidt og de dyrker lige fra Cabernet Cortis til Mertzling, der er druer der kan klare sig i det kolde klima mod nord.

Pris: 199 kr – Bestil gavekort til besøg på en dansk vingård her

Nordlund vingård, dansk vingåd, besøg en dansk vingård, vingård i danmark, vin til gave, unikke gaver, vin smagningsoplevelser, oplevelsesgaver,

Dansk vingård hos Nordlund

Nordlund er en økologisk vingård, der midt i naturens bakkede landskab producerer dansk vin, og vinbonden står klar i marken til at vise dig rundt og give dig en pause fra byens støj.

Hvad er inkluderet:

 • 1,5 times oplevelse på en dansk, økologisk vingård
 • Rundvisning i vinmarkerne, produktionen & vinkælderen
 • Vinvonden giver 3 forskellige smagsprøver af vine fra egen vingård
 • Snacks
 • Historier om Nordlund fortalt af vinbonden selv
 • Mulighed for at købe vin med hjem

Pris: 225 kr – Bestil gavekort til besøg på en dansk vingård her

vinsmagning århus, vinsmagning aarhus, århus vinsmagning, oplevelsesgaver i Jylland, oplevelsesgaver i Århus, gaver til vin elskeren, gaver med vin, gode vin gaver

Vinsmagning hos Smagførst

Hos Smagførst betyder det ikke noget, om vinen kommer fra Bourgogne eller Bulgarien, for her er det ikke navne og etiketter, der er afgørende. Det er smagen, der betyder noget.

Derfor møder du både vine fra kendte vindistrikter og små, nye steder til vinsmagningen.

Selvom der ikke er en rød tråd mellem flaskestørrelser, farver, druer og oprindelsessteder er det den gode smag, der er det gennemgående tema for aftenen, og som kan findes i alle de vine, der sættes på bordet.

Hvad er inkluderet:  

 • 1 ½ times vinsmagning.
 • Smag 7-9 forskellige vine.
 • Gode historier om vinene.
 • Samtaler om vin.
 • Fængselsmenu – vand og brød – til at rense smagsløgene.

Pris: 299 kr – Bestil gavekort til vinsmagning her

Pakkekalender, jule forhandler, julegaver, julegaver til alle, julegaver 2022, julekalender 2022, julegaver 2021, køb julegaven her, nemme julegaver, julekalender til børn, Julekalender til voksne

Gaver til vin elskeren

Vinreol, Koziol vinreol, morderne vinreol, gaver til far, julegaver til far, fødselsdagsgaver til far

Vinreol – SET UP fra Koziol

Vinreol fra Koziol i sort. Her har du mulighed for at skabe en vinreol i den størrelse du ønsker.
Et fag består af fire kvarter elementer som er samlet til et modul.

Et modul har plads til 8 flasker. Flere moduler kan købes enkeltvis, så man kan udvide til en endnu større reol.

Mål: Dybde: 23,3 cm, Højde: 36 cm, Bredde: 35,4 cm

Pris: 339 kr – Køb vinreolen her

vinsmagning, vinsmagning julegave, julegaven til ham, julegaven til hende, julegaver til alle, find julegaven her, vin i julegave, vin til julen, bedste julegaver, julegaver til dem der har alt, vin bøger, vin smagning, lær om vin, hvordan lærer jeg om vin, få viden om vin, forstå din vin bog, nemme julegaver, oplevelsesjulegaver, vin oplevelser i julegave, oplevelser i julegave, bøger om vin

Smag På Vin – forfatter Gunnar Steen Jakobsen

Vineksperten Gunnar Steen Jakobsen lærer dig at smage på vin og viser dig vejen til de bedste vinkøb og vinoplevelser. Gunnar Steen Jakobsen er en af landets førende vineksperter.

Smag på vin er en gavebod af kloge og skarpe bud på spidse vinemner: Hvad betyder terroir, og hvad er forskellen på vine fra den nye og gamle verden? Hvor stor betydning har dekantering, serveringstemperatur og opbevaring? Er vinens årgang, alkoholprocent og “fede gardiner” tegn på kvalitet, eller er det lige meget?

Og hvordan undgår du at blive snydt af fine ord og flotte etiketter.

‘Smag på vin styrker dine sanser. Med enkle teknikker lærer du at smage forskel på vine fra Frankrig og Chile. Bogen er en nem og uhøjtidelig. Du får hjælp af bogens mange overskuelige skemaer, som guider dig til magiske koblinger mellem vin og mad. Du lærer at vælge de rigtige vine, når du er på restaurant, eller når du skal finde vin til maden derhjemme. Gunnar Steen Jakobsen har afholdt utallige vinforedrag, vinsmagninger og kurser i mad og vin.

Bestil Smag på vin her!

julegaver til vinelskeren, vin elskeren gaver, gaven til vin elskeren, vin bøger, vin smagning

Vinen til maden – Forfatter Søren Frank

Om bogen: Vinen til maden er Berlingske Tidendes mad- og vinskribent Søren Franks bud på, hvordan man matcher vin og mad, så begge dele kommer bedst til udtryk og den samlede oplevelse bliver så harmonisk som muligt – det lykkelige ægteskab mellem vin og mad.

Forfatteren gennemgår først vinens smagselementer og de overordnede retningslinjer for, hvad der passer sammen. Dernæst følger i bogens hoveddel en gennemgang af råvarer og retter med gode råd om, hvilke vine som egner sig til. Alle de almindeligt kendte råvarer er der – og en hel del af de mere sjældne og eksotiske. Retterne spænder fra det dagligdags med frikadeller og brun sovs til det mere eksklusive.

Bestil Vinen til maden her!

julegaver til vinelskeren, vin elskeren gaver, gaven til vin elskeren, bøger om vin, gode bøger om vin, gaver til mormor, gaver til bedstefar, julegaver til dem der har alt, vin bøger, vin smagning, lær om vin, hvordan lærer jeg om vin, få viden om vin, forstå din vin bog,

Forstå Din Vin – Forfatter Madeline Puckette

En visuel guide til vinens verden.

Holder du af at nyde et godt glas? Kan du nikke genkendende til udtrykket: Livet er for kort til at drikke dårlig vin? Og kunne du godt tænke dig at vide lidt mere om vin i al almindelighed? Så er denne bog med ekspertråd og enkle tips til den gode vin lige noget for dig.

Bogen er en visuel guide, der på en overskuelig måde formidler den helt basale viden om vin: Hvordan du smager på vinen, og hvad det er for nogle ord, man bruger til at beskrive smagene. Du får også nyttig viden om, hvordan du behandler din vin, når den skal nydes og serveres til mad.

Bliv desuden klogere på at navigere rundt i restaurantens omfattende vinkort og lær, hvordan du læser vinetiketten på flasken.

Læs også om, hvordan du opbevarer dine vine i vinkælderen eller i vinreolen. Vinens verden er mangfoldig. Bogen gennemgår 55 forskellige typer vine inddelt i enkle, let overskuelige grafiske oversigter samt 20 detaljerede vinkort.

Bestil Forstå din vin her!

One thought on “FIND DEN HER: Gaven til vin elskeren

Lukket for kommentarer.