Alle julegaver ideerOplevelser til HendeTil HendeTil piger

Macaronkursus hos Frédéric Terrible

Kender du en kvinde, som elsker at bage?

Så forkæl hende med et Macaronkursus hos Frédéric Terrible til jul eller fødselsdagen.

Oplevelsesgaver bliver år for år mere populære som gaver, blandt andet som julegaver og fødselsdagsgave, da disse gaver er noget som kan huskes for livet og ofte også, som dette Macaronkursus, giver gavemodtageren ny viden og evner.

Note: Artiklen om Macaronkursus hos Frédéric Terrible er sidst opdateret D. 11/5 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Macaronkursus, selvtillid, julegaver, julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til teenagere, julegaver til unge, detglemmerdualdrig.dk, julegaver til kageelskere

Om Macaronkursus hos Frédéric Terrible

En utroligt velsmagende oplevelse for alle med en sød tand og kreative hænder.

Et macaronkursus, hvor man undervises af den anerkendte dessertkok, Frédéric Terrible, som er udlært konditor fra Frankrig, med mere end 20 års erfaring.

På macaronkurset laves alt selvfølgelig fra bunden, mens de forskellige råvarer og teknikker gennemgås. Oplevelsen inkluder god, kompetent undervisning,med blandt andet grundteknikker inden for konditorfaget samt brugbare tips og tricks til kage-projekter derhjemme. Oplevelsen finder sted i charmerende, lyse køkkenfaciliteter på Frederiksberg med alt det nødvendige udstyr indenfor professionel konditori – faciliteter indrettet til lige præcis macaron- og kagekurser.

Efter kurset får man ca. 20 lækre macarons med hjem i en gaveæske og derefter sendes alle opskrifterne også på mail.

Denne oplevelse er en helt perfekt gave til den, som elsker kager og søde sager, om gerne vil udvikle sine bageteknikker. Alle deltagere får sine macarons med hjem til glæde for familie og venner.

Kursuset inkluderer:

  • 2,5 – 3 timers macaronkursus
  • Grundig undervisning fra den anerkendte, franske dessertkok Frédéric Terrible
  • Grundteknikker inden for konditorfaget
  • Sprøjteteknikker til at lave fine, glatte og runde macarons
  • Ca. 20 lækre macarons med hjem i en gaveæske
  • En pause med the og kaffe
  • Opskrifter sendes på mail efter kurset

Pris fra: 449 kr – Bestil gavekort her.

På udkig efter flere bagekursus oplevelsesgaver?

gave til farmor, gaver til farmor, julegaver til farmor, gaver til bedstemor, julegaver til bedstemor, find gaven til farmor, gaven til farmor, flødebolle kursus, bagekurser

Flødebolle kursus

Giv en du holder af et flødebolle kursus, så hun/han kan lærer at lave lækre flødeboller.

Social Foodies inviterer indenfor til et hyggeligt flødebolle kursus. Kurset indeholder alt hvad man skal bruge i køkkenet, og når man er færdig, får man selvfølgelig lov til at tage flødebollerne med hjem, så de kan deles med hele familie, eller spise dem alle sammen selv. Kursuset inkludere blandt andet 1 – 1,5 times flødebolle kursus med færdig- og hjemmelavet skum og marcipanbunde.

Priser fra: 324 kr – Køb oplevelsesgaven her

Bagekursus hos Timm Vladimirs køkken, Bagekursus hos Timm Vladimirs, Tim vladimirs kurser, Tim vladimir bagekursus, bagekursus, oplevelsesgaver til hende,

Bagekursus hos Timm Vladimirs køkken

Et spændende bagekursus hvor du lære forskellige bageteknikker. Bagekursuset vare 4 timer og alle opskrifter kommer på mail efter kurset, så du kan holde dine nye evner ved lige til både din personlige glæde såvel som familie og venners fornøjelse.

Du får alt dit bagværk med hjem efter kurset sammen med et flot forklæde, som du kan bruge når du bager i fremtiden. Der er drikkevarer tilgængelig under hele kurset.

Pris: 1095 kr – Køb bagekurset her

Macaronkursus, madlavningskursus, julegaver, julegaver til ham, julegaver til hende, detglemmerdualdrig.dk, julegaver til kageelskere, kagekursus, oplevelsesgaver til voksne, voksen oplevelsesgaver, lær at lave macarons,

Macaronkursus hos CPH Cooking Class

Deltag i et skønt lærerigt Macaronkursus, som med sikkerhed vil gøre livet lidt sødere og mere velsmagende. Kurset vare 3 timer.

På dette kursus lærer du at bage, fylde og dekorere den sprøde, franske delikatesser Macarons. Derudover kommer du til at arbejde med forskellige farver og gode smagskombinationer. Teknikken kan være svær at mestre, men du er i så kyndige hænder, at du med sikkerhed kan genskabe kreationerne derhjemme til din familie og venner.

Når kurset slutter får du også en æske fyldt med dine lækre hjemmelavede macarons med hjem.

Pris fra: 575 kr – Køb Macaronkurset her

Mangler du inspiration til andre julegaver?

Derfor skal du give en oplevelsesgave

Oplevelsesgaver er en fantastisk gave, som kan gives til alle typer mennesker, i alle aldersgrupper. Der findes oplevelser indenfor alle områder blandt andet madlavning, guidet turer, wellness, adrenalin og weekend ophold.

De færreste mangler mere materialisme i hverdagen. Mange køber det de mangler til deres hjem når de mangler det. Oplevelser er derfor en skøn gave, da oplevelser er uforglemmelige, lærerige og sjove for både store og små.

Vi vil alle sammen gerne opleve noget nyt og forbedre os indenfor vores hobby´s og derfor er en oplevelsesgave den perfekte julegave til ham, hende eller dem. Nogle oplevelsesgaver er for 2 personer, hvilket betyder du kan dele oplevelsen med en du holder af og gerne vil have mere tid sammen med.