Alle julegaver ideerJulekalender

Økologiske julekalendere med kaffe, the, chokolade m.m

Hvis du vil have en kvalitet i julen, så se disse lækre økologiske julekalendere for 2022.

Økologiske julekalendere er et kvalitetsstempel, som sikre dig, at dine råvare ikke er tilsat unødvendige kemikalier.

Igen i år har vi lavet en samlet liste over alle de økologiske julekalendere med the, kaffe og chokolade som er tilgængelige i 2022.

Note: Artiklen med Økologiske julekalendere med kaffe, the & chokolade 2022er sidst opdateret D. 14/11 2022. Listen bliver løbende opdateret i takt med flere økologiske julekalendere bliver frigivet for 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også: Kreative julekalendere til ham eller hende.

Her kan du nemt og hurtigt finde kvalitets økologiske julekalendere, der passer perfekt til dig eller til en du ønsker at overraske, uden at kompromis med dine principper og ønsker. 

Økologi har aldrig været så populært, som det er nu! Derfor har vi lavet en samlet liste over alle de økologiske julekalendere som er tilgængelige i år. Listen består af julekalendere med økologisk kaffe, økologisk te, økologiske snacks, økologisk slik eller økologisk chokolade.

Listen består af julekalendere med økologisk kaffe, økologisk te, økologisk chokolade m.m:

Summerbird julekalender, økologisk chokolade julekalender, julekalender med økologisk chokolade, chokolade julekalender til voksne, summerbird julekalender 2021, Økologiske julekalendere

Summerbirds Julekalender Classic 2022

Summerbird har igen i år lavet en økologisk julekalender med luksus-chokolade. Julekalenderen ano 2022 er designet i en stilren sølv farve med små lyserøde blomster på æsken.

Hver er de 24 låger er markeret med hvide bogstaver og der er 2 stykker chokolade bag hver låge, som du enten kan nyde alene eller dele med en du holder af. Nyd julen med skøn økologisk kvalitets chokolade fra Summerbird, f.eks med smagsvarianten Coffee Lovers, Amber, Pure Amande, Amber Bar og Landgrisen

Køb Summerbird julekalenderen her

Summerbird julekalender, økologisk chokolade julekalender, julekalender med økologisk chokolade, chokolade julekalender til voksne, Summerbird 2021 julekalender,

Summerbird Julekalender Chiffoniere 2022

Vil du gerne dele din julekalender med en du holder af – Eller selv nyde 2 stykker lækker Summerbird chokolade hver dag? Lige meget hvad svaret er så er julekalenderen du søger her!

Summerbirds julekalender er udformet som en stilren kommode med 24 skuffer med to indpakkede stykker chokolade i hver skuffe.

Denne kalender er ligeså skabt i et stilren sølv farvet design med små lyserøde blomster på æsken. Indholdet spænder bredt over Summerbirds klassiske sortiment fyldt med lækre økologiske chokolademirakler som f.eks Praline, Christmas, Liquorice Truffle, Winter Truffle, Dark bar.

Køb Summerbird julekalenderen her

Anker Chokolade Voksen Julekalender, voksen julekalender med chokolade, chokolade julekalender, kvalitets chokolade julekalender, økologisk chokolade julekalender, Økologiske julekalendere, julekalender med økologisk chokolade, julekalender 2021, økologisk adventskalender,

Anker Chokolade – Voksen Julekalender med økologisk chokolade

Denne kalender indeholder 24 stykker fyldt chokolade fra danske Anker Chokolade. Kalenderen er spækket med dessertchokolade fordelt bag lågerne på den dekorative og rustikke julekalender.

Voksen julekalender anno 2022 indeholder 24 stykker dessertchokolade, både hvid-, lys-, og mørk chokolade. Indholdet er certificeret økologisk.

Anker Chokolade er kendt for sine nytænkende chokolader, som er mere end “bare” nougat, marcipan og karamel. Her eksperimenteres med spændende råvarer såsom yuzu, balsamico, kornblomst og blodappelsin. Anker Chokolade er skabt af en tidligere Michelin-kok, alt chokoladen er økologisk og bare generelt velsmagende! Så er du eller en du holder af, til innovativ luksus fyldt chokolade, så er du landet på den rette julekalender.

Find sjove og smagfulde dessertchokolader i årets julekalender 2022 fra Anker Chokolade.

Køb den økologisk chokolade julekalender fra Anker Chokolade her

Anker Chokolade Voksen Julekalender, voksen julekalender med chokolade, chokolade julekalender, kvalitets chokolade julekalender, økologisk chokolade julekalender, julekalender med økologisk chokolade, julekalender 2021, økologisk adventskalender

Anker Chokolade – Par Julekalender med økologisk chokolade

Anker Chokolades er en 100% økologisk chokoladekalender til julen 2022 er denne smukke og store julekalender er der hele 520g chokolade fordelt på 48 stykker i sig. Perfekt som dele julekalender til par som elsker kvalitets chokolade.

Der er fantastisk, spændende fyldte chokolader i vente. Anker Chokolade er nemlig specialister i at kombinere sødt, surt, salt og bittert. Bare fordi noget traditionelt er koblet med det salte køkken, betyder ikke at Anker ikke bruger det i sin chokolade. I årets julekalender finder du blandt andet Lakrids med grand cru hvid chokolade, Blodappelsin med balsamico og mørk chokolade, Nougat med yuzu og kornblomst og mælkechokolade

Firmaet bag årets julekalender har desuden fokus på bæredygtighed og økologi, så chokoladen her er med god samvittighed på den front.

Køb den økologisk chokolade julekalender fra Anker Chokolade her

mallows julekalender, julekalender med slik, julekalender til voksne, julekalender til kvinder, voksen julekalender med slik, julekalender med skumfiduser, skumfidus julekalender, Mallows julekalender, julekalender med skumfidus mallows

The Mallows Julekalender 2023

En flot og sjov julekalender, fyldt med de lækreste skumfiduser, som er fulde af smag. Du finder en masse smagsvarianter bag de 25 låger.

Bag hver låge finder du 2 lækre skumfiduser – 8 forskellige smagsvarianter.

Alle skumfiduserne er økologiske og håndlavet med 100% kærlighed. Hver smag er specielt udvalgt og alle ingredienserne er helt i højsædet, så du får den bedst mulige oplevelse, når du tager en bid af disse store luftige skumfiduser.

The Mallows blev started i 2017 af Emma Bülow, lillesøster til lakridskongen Johan Bülow og datter af glaspusteren Pernille Bülow.

Køb skumfidus julekalenderen her

Læs også: 50+: Julekalender til kæresten (Ham & Hende)

Te julekalender, te julekalender 2019, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2019

Julekalender med økologisk te fra The English Tea shop

Adventskalender med 25 æsker økologisk te. Hver tepakke vejer 48 gram og der er 12 forskellige smagsvarianter. Bag hver låge i tekalenderen gemmer der sig pyramideposer med økologisk te i julede smage såsom granatæble, hibiscus og ingefær med tranebær.

I alt får du tolv forskellig tesmage, og her står sort, rød, grøn og hvid te i kø med roobois og urtete, der alle passer rigtig godt på en kold decemberdag!

Brandet English Tea Shop er meget mere end et te-mærke. Det er en livsstil.
Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet.

Køb Økologisk te julekalender her

Tea julekalender, julekalender med te, voksen julekalender, julekalender til voksne, anderledes julekalendere til voksne, te julekalender 2022, julekalender med the 2022, julekalender med økologisk the, kaffe kapsel julekalender, voksen julekalender med te, julekalender økologisk tea, kvalitets julekalender, julekalender med drikkevare, adventskalender med kaffe,

NABO Te Julekalender 2022

Økologisk te julekalender med 24 forskellige slags spændende tevariationer fra svenske NABO. Denne dejlige tekalender til julen 2022, indeholder et væld af spændende og nytænkende teer fra vores svenske naboer “NABO”.

Årets smage er en god blanding af både sort te, hvid te, grøn te, rooibos og urtete.

te julekalender, julekalender med te, sunde julekalender, english Tea shop te julekalender, julekalender med te, julekalender til voksne, English Tea Shop økologisk julekalender, økologisk tea julekalender, julekalender med økologisk tea

English Tea Shop Julekalender med te økologisk

English Tea Shop er blevet den helt store aktør indenfor te julekalendere.

I denne julekalender finder du økologiske te-blandinger i poser – Julekalenderen indeholder 25 stk og du får således også en dejlig velsmagende te til 1. juledag. Teen i denne økologiske julekalender kommer fra Sri Lanka.

Køb Økologisk te julekalender her

Te julekalender, te julekalender 2022, Tea økologisk julekalender, økologisk tea julekalender, julekalender med økologisk tea, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2022, 2022 julekalender med te, English Tea Shop julekalender,

English Tea Shop Triangle Tekalender

Tæl ned til jul med en stor og trekantet te-kalender fra English Tea Shop! De 25 låger indeholder økologiske teer i 13 julede smagsvarianter, som vil give dig mulighed for at maksimere julehyggen i december!

Al te er økologisk, og der er i alt tretten julede smage med nøje udvalgte varianter af sort te, rooibos, grøn te og urtete. ​

Køb Økologisk English Tea Shop julekalender her

Te julekalender, te julekalender 2022, Tea økologisk julekalender, økologisk tea julekalender, julekalender med økologisk tea, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2022, 2022 julekalender med te, English Tea Shop julekalender,

English Tea Shop Juletræs Tekalender

En fantastisk tekalender fra English Tea Shop, som ligner et juletræ når du folder den ud – så bliver en julekalender vist ikke mere ”jul”.

Julekalenderen med økologisk te indeholder 13 forskellige smagsvarianter fordelt på 25 låger, så der også er til en kop te efter juleaften. Dertil skal det naturligvis nævnes at teposerne er komposterbare. I ”juletræet” finder du forskellige smage, såsom sort te, rooibos, grøn te samt urtete.

Køb English Tea Shop julekalenderen her

NUTE Julekalender 2023, NUTE Julekalender, økologisk te julekalender, julekalender med te, julekalender med tea 2023, voksen julekalender, hyggelig julekalender

Nute Te Julekalender 2023 (økologisk te)

Oplev hele 14 forskellige slags økologisk te, herunder NUTEs særlige julete samt varianter af hvid, grøn, sort og urtete.

NUTE er et nytænkende skandinavisk te bran som stræber efter at kombinere smagspaletten fra det skandinaviske landskab med økologiske teer fra Fjernøsten. Resultatet er moderne, let og inspirerende julekalender til decembers hyggelige stunder.

Køb Nute julekalenderen her

Te julekalender, te julekalender 2023, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender, Tea økologisk julekalender, økologisk tea julekalender, julekalender med økologisk tea, pukka julekalender med tea, Pukka julekalender med økologisk te

Økologisk Pukka te Julekalender 2023

Julekalender med 24 økologiske Pukka tebreve.

Denne smukt designet julekalender fra Pukka er fyldt med 24 forskellige økologiske tebreve, der vil fortrylle dine smagsløg og skabe en skøn julestemning. Pukka er kendt for deres høje kvalitet af økologiske teer, der er skabt med omhu og en lidenskab for naturlige ingredienser. Denne adventskalender præsenterer et bredt udvalg af tevarianter, så du hver dag kan opleve nye smagsoplevelser.

Åben op for en ny spændende smag hver dag indtil juleaften. For dig der elsker at gå julen i møde på allerbedste vis, nyd en varm velsmagende kop te hver dag. Måske finder du en ny favoritvariant!

Køb Pukka økologisk julekalender med te her

kaffe julekalender, julekalender med kaffe, voksen julekalender, julekalender til voksne, anderledes julekalendere til voksne, kaffe kapsler julekalender, Estate Coffee adventskalender, Kaffekapsel julekalender

Estate Coffee Kaffekapsel julekalender

De populære kaffekapsler fra Estate Coffee kommer her i en fin julekalender i 2023. Prøv hver dag en kop god kaffe, åbn blot skuffen, og sæt din nespresso-maskine i gang. Du kan smage 12 forskellige varianter i julekalenderen, heriblandt 6 økologiske varianter.

Kaffen i julekalenderen varierer i styrken imellem 5-10. Du vil altså både kunne drikke lungo og espresso. Julekalenderen byder blandt andet på Tres Flores, som er en økologisk espresso med bønner fra Costa Rica, Nicaragua og Etiopien. Der er også en special juleudgave af den dybe kaffe.

Køb økologisk Kaffe julekalenderen her!

Sweetkynd - Den Økologiske Julekalender, den økologiske julekalender, voksen julekalender 2022, 2022 julekalender økologisk

Sweetkynd and Friends – Den Økologiske Julekalender

Den økologiske jule kalender fra Sweetkynd indeholder Sweetkynd (vingummi), The Mallows (skumfiduser), Mellōw (chokolade) og PureBites (dragéer).

Sweetkynd har i årevis produceret de lækre rosévingummier, hvor rosévin er basen for hver vingummi, tilsat forskellige smagsvarianter, herunder både jordbær, passionsfrugt, hyldeblomst med flere. En anderledes lidt syrlig vingummi, som både små og store vil holde af. I den økologiske julekalender, har Sweetkynd inviteret andre danske, økologiske producenter til at være med, så du ikke skal spise den samme type slik hver dag i decembe

Fælles for alle produkterne er at, de er økologiske og lavet med rene ingredienser og kærlighed. Produkterne er nøje udvalgte for at forkæle dine smagsløg i december og forsøde dagene frem til juleaften med god samvittighed.

Julekalenderen indeholder 24 økologiske fristelser fra forskellige økologiske brands.

Køb Sweetkynd økologisk julekalender her

musli julekalender, julekalender med musli, julekalender til kvinder, julekalender til piger, julekalender til kæresten,

MyMuesli Økologisk Grød julekalender

Grød julekalenderen fra MyMuesli lader dig tælle ned til jul med økologisk havregrød i mange anderledes og gode smage.

Her blandes julede varianter, som har fået smag af ristede mandler, kanel og æble, med luksuriøst cremede grødsorter, som smager af chokolade, vaniljeboller og blåbærcheesecake, bare for at nævne nogle af de mange smage. Grøden leveres i smarte portionsbægre. Med grød julekalenderen fra MyMuesli får du en god start på dagen, hver dag frem til jul!

Grødkalenderen fra MyMuesli er en perfekt adventsgave til alle, som fortjener en lidt bedre og hyggeligere start på december!

Køb Grød julekalenderen her

Myslikalender, Mysli julekalender, økologisk julekalender, julekalender til voksne, julekalender med økologisk indhold, anderledes julekalendere til voksne

Mysli Julekalender

Med mysli julekalenderen fra MyMuesli tæller du ned til jul med økologisk mysli i 24 anderledes og gode smage – er der en hyggeligere måde at begynde en mørk decemberdag på?

Her blandes julede varianter, som har fået smag af æble, kanel og vanilje med sprøde myslisorter, som blandt andet smager af chokolade, tropisk mango og jordbær.

Myslikalenderen indeholder 24 forskellige myslismage, som længes efter at byde dig på nye smagsoplevelser hver dag frem til juleaften. Myslien leveres i smarte portionsbægre, som er lige praktiske, uanset om du nyder et stille morgenmadsmåltid derhjemme eller tager morgenmaden med på jobbet.

Myslikalenderen fra MyMuesli er en perfekt overraskelse til alle, som fortjener en lidt bedre og hyggeligere start på december!

Køb Mysli julekalenderen her

ecooking julekalender, sminke julekalender 2022, hudpleje julekalender, julekalender med hudpleje, adventskalender til kvinder, luksus julekalender, make up julekalender 2022, julekalender fra ecooking, adventskalender fra ecooking, adventskalender med hudpleje

Ecooking Adventkalender 2022

Forkæl en du holder af med denne smukke Ecooking Adventskalender. Denne luksus adventskalender indeholder 4 skønne pakker fra Ecooking med overraskelser til både kroppen og håret, der gør ventetiden op til jul lidt hyggeligere.

Adventskalenderen består af fire veganske og dermatologisk testede produkter, der kan anvendes til alle hudtyper, og som på hver sin måde forkæler huden med effektiv pleje og aktive ingredienser.

Julekalenderen indeholder: Fugt Serum, Dagcreme, økologisk bodycreme og økologisk hårkur

Køb Ecooking Adventskalender her

økologisk julekalender, julekalender økologisk, økologisk te julekalender, økologisk kaffe julekalender, økologisk chokolade julekalender, julekalender med økologisk chokolade, julekalender med økologisk te, julekalender med økologisk kaffe, juleklaender til voksne, voksen julekalender 2017

Derfor skal du købe en økologisk julekalender

Ved at købe økologiske fødevarer er du med til at fremme bedre dyrevelfærd og en mere miljørigtig produktion, samtidig med at du reducerer dit indtag af pesticidrester gennem kosten.

Økologiske fødevarer er som udgangspunkt produceret uden brug af sprøjtemidler, og kun ganske få tilsætningsstoffer er tilladt i økologiske fødevarer.

I økologiske fødevarer må der hverken bruges genmodificerede ingredienser eller kød, mælk og æg fra dyr, som har fået genmodificeret foder.

Det er ikke bevist, at økologiske fødevarer er ’sundere’ end tilsvarende konventionelle produkter.

Se flere julekalendere til voksne her

økologisk julekalender, julekalender med økologisk, julekalender med økologisk chokolade, julekalender med økologisk te, te julekalender, økologisk te julekalender, økologisk julekalender 2021, 2021 øko julekalender, 2021 julekalender, Økologiske julekalendere, økologisk kaffe julekalender, julekalender med kaffe, julekalender med økologisk chokolade, julekalender med kvalitets chokolade, kvalitets chokolade julekalender
økologisk julekalender, julekalender med økologisk, julekalender med økologisk chokolade, julekalender med økologisk te, te julekalender, økologisk te julekalender, økologisk julekalender 2020, 2020 øko julekalender, 2020 julekalender,
økologisk julekalender, julekalender økologisk, økologisk te julekalender, økologisk kaffe julekalender, økologisk chokolade julekalender, julekalender med økologisk chokolade, julekalender med økologisk te, julekalender med økologisk kaffe, juleklaender til voksne, voksen julekalender 2019
økologisk julekalender, Chokolade Julekalender m. ganache & praline, økologisk julekalender med slik, økologisk slik julekalender, økologoisk chokolade julekalender, julekalender til voksne, adventskalender med økologisk chokolade, økologisk chokolade julekalender, slik adventskalender, kvalitets julekalender, julekalender med kvalitetes chokolade, julekalender 2021, økologisk chokolade julekalender 2021, julekalender økologisk, økologisk te julekalender, økologisk kaffe julekalender, økologisk chokolade julekalender, julekalender med økologisk chokolade, julekalender med økologisk te, julekalender med økologisk kaffe, juleklaender til voksne, voksen julekalender 2021,
økologisk julekalender, julekalender økologisk, økologisk te julekalender, økologisk kaffe julekalender, økologisk chokolade julekalender, julekalender med økologisk chokolade, julekalender med økologisk te, julekalender med økologisk kaffe, juleklaender til voksne, voksen julekalender 2017