Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/julegavertilalle.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Oplevelsesgaver: Bagekursus til ham og hende - Julegaver
Alle julegaver ideerJulegave ideerOplevelserOplevelser til HamOplevelser til Hende

Oplevelsesgaver: Bagekursus til ham og hende

Kender du en der gerne vil lære at bage eller blive bedre til at bage?

Oplevelsesgaver er super populære, fordi vi gerne vil lærer noget nyt samtidig med vi har det sjovt.

Madlavningskursuser og særligt bagekursus er noget både kvinder og mænd kan deltage i. I denne oversigt finder du derfor en række spændende bagekursus af forskellige slags, fra perfekt brød til macarons. Perfekt som gave til både ham og hende til fødselsdagen, julegaven eller bryllupsgave.

Bagning kan være en afslappende del af hverdagen og en måde imponere dine gæster. Du kan også bruge den basis viden du får på et bagkursus til at skabe dine egne unikke kreationer.

Læs også >> Oplevelsesgaver: Ginsmagning m.m

Note: Artiklen om Bagekursus til ham og hende er sidst opdateret D. 26/11 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Bagekursus til ham og hende

Bagekursus i århus, Bagekursus med surdej, bage kurser, bagekursus med surdej, bagekursus, oplevelsesgaver til hende, oplevelser til ham, oplevelser i Århus, madlavning kursuser, lær at lave mad, oplevelsesgave til jul

Surdejskursus hos La Cabra Bakery (Århus)

Kom med til en hyggelig og lærerig aften hos La Cabras bageri, hvor du bliver vejledt i at lave dit eget landbrød hævet udelukkende på surdej.

Et spændende bagekursus, hvor du lære forskellige spænende surdejsteknikker. Bagekurset vare 4,5 timer og dit brød får du med hjem i en hævekurv, så du kan bage det derhjemme dagen efter til både din personlige glæde såvel som familie og venners fornøjelse.

Du får hævekurv, surdej, friskbagt brød og smagsprøver med hjem fra kurset. Der er drikkevarer tilgængelig under hele kurset.

Pris: 1200 kr – Køb bagekurset her

bagekursus, flødebolle kursus, flødebollekursus, lær at lave flødeboller

Flødebolle kursus

Om det teknisk set tæller som et bagekursus er vi i tvivl om. Tilgengæld er vi ikke i tvivl om at vi alle gerne vil lære at lave flødeboller og derfor har flødebolle kursuserne sneget sig ind på oversigten.

Der findes flere forskellige flødebolle kurser over hele landet. På et flødebolle kursus med lærer du at lave færdig- og hjemmelavet skum og marcipanbunde, så du kan lave dine egen flødeboller til familie fester, fødselsdag eller julen.

Priser fra: 324 kr – Se oversigten med flødebolle kurser her

Macaronkursus, selvtillid, julegaver, julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til teenagere, julegaver til unge, detglemmerdualdrig.dk, julegaver til kageelskere

Macaronkursus hos Frédéric Terrible

Et macaronkurus er utroligt velsmagende oplevelse for alle med en sød tand.

På kurset undervises du af den anerkendte dessertkok, Frédéric Terrible, som er udlært konditor fra Frankrig, med mere end 20 års erfaring.

På kurset laves alt selvfølgelig fra bunden, mens de forskellige råvarer og teknikker gennemgås. Oplevelsen inkluder god, kompetent undervisning, med brugbare tips og tricks til kage-projekter derhjemme. Oplevelsen finder sted i charmerende, lyse køkkenfaciliteter på Frederiksberg med alt det nødvendige udstyr indenfor professionel konditori – faciliteter indrettet til lige præcis macaron- og kagekurser.

Denne oplevelse er helt perfekt til den, som elsker kager og søde sager, om gerne vil udvikle sine bageteknikker. Kursuset vare 2,5 – 3 timer inklusiv en pause med the og kaffe. Alle deltagere får sine macarons med hjem og alle opskrifter sendes på mail efter kurset.

Macarons er dyre, så du kan hurtigt tjene dette kursus hjem igen.

Pris: 449 kr – Bestil macaron kursuset her.

bagekursus for børn og voksne, bagekursus for børn, madlavningskursus for børn, smallshefs madskole,

Bagekursus for børn og voksne

Populært bagekursus med Karoline Trier, vinder af Masterchef 2016

Gå på opdagelse i forskellige mel- og korntyper, mens du og dit barn også lærer om surdej, brød og kager. Karoline Trier, der er kendt fra Masterchef 2016, vil dele ud af sin viden, og sørge for at kurset bliver hyggeligt og lærerigt, hvor alle kan være med.

Barnet får lov til at gøre det hele fra bunden, så man virkelig har føling med, hvordan man laver opskrifterne og selv kan bruge dem derhjemme efterfølgende. Til sidst smager I sammen på dagens bagværk. En af super oplevelses gaver til børn og børnebørn.

Pris for 1 person: 695 kr – Gå til shop

Læs også >> 25+ gaveideer: Gave til konfirmander

Pizza kursus, kursus med pizza bagning, bagekursus, oplevelsesgaver til ham, oplevelsesgaver i odense, odense oplevelsesgaver, lær at lave pizza

Pizza med pizzakursus.dk

Elsker far eller mor pizza? Hvad så med at gøre dem til hele familiens pizzabud.

Selvom det tager lidt længere tid at lave en pizza fra bunden, end det gør at ringe efter en, så er det også en hyggelig proces. Hos pizzakursus.dk lærer du, hvordan du laver din pizza med sprøde bunde og lækre toppings.

Efter et par timer i køkkenet tør vi godt love, at du bliver hele familiens glade pizzabud fra nu af. Kurset har en varighed på 3 time, som blandt andet inkludere introduktion til bagning og håndtering af pizzadej samt tips & tricks til at bage i egen ovn, stenovn & grill. Hver deltager laver 4-5 pizzaer på kurset. Du får både rester og et hæfte med opskrifter og guidesmed hjem fra kurset.

Pris: 700 kr – Køb Pizzakurset her

Bagekursus i viborg, Bagekursus med surdej, bage kurser, bagekursus med surdej, bagekursus, oplevelsesgaver til hende, oplevelser til ham, oplevelser i viborg, madlavning kursuser, lær at lave mad, oplevelsesgave til jul,

Surdejskursus hos Simpel Surdej Studio

Surdejen har ofte fået skylden for sin tidskrævende karakter og kompleksitet i forhold til den lettere løsning med en pakke gær. Men hvorfor vælger så mange alligevel at kaste sig ud i surdejsbagning?

Dette kursus er en introduktion til surdejsuniverset og undersøger, hvorfor det er blevet så populært blandt hjemmebagere. At mestre kunsten at bage med surdej kræver tålmodighed, men når du først har indarbejdet surdejsrytmen, vil du sandsynligvis ikke vende tilbage til gæren, når du bager dit brød.

Dette er et 4-5 timers surdejskursus, med Kompetent og entusiastisk undervisning samt Al den information du kan tåle om bagning med surdej. Du får Smagsprøver med hjem på alt det brød, der laves og Opskrifter på dagens brød samt plads til egne noter og guldkorn. Du får også En hævekurv og surdej med hjem så teknikkerne kan luftes og udvikles derhjemme.

Pris: 1200 kr – Køb bagekurset her

Find flere oplevelsesgaver til dem du holder af her