Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/julegavertilalle.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Se her: Pakkekalender til drenge 2-5 år - Julegaver
Alle julegaver ideerJulegaver til drengeJulekalenderTil BørnTilbehør til Jul

Se her: Pakkekalender til drenge 2-5 år

Pakkekalender til drenge?

pakkekalender, pakkekalender til piger, pakkekalender til penge, pakkekalender 2015, nemme pakkekalender, online pakkekalender, pakkekalender til børn, pakkekalender til små børn

Vi har samlet alle de de bedste pakkekalendere til drenge i alderen 2-5 år.

Vi har søgt online og  fundet de bedste sider online, som gør det nemt og enkelt for dig, at give din søn, barnebarn eller lille buddy en pakkekalender, som han vil elske hver dag indtil jul.

Alle pakkekalenderne er klar til jule, så du ikke selv skal ud og købe ekstra for at supplere, alt du skal gøre er at klikke køb på webshoppen og lade julefreden komme til dig.

Læs også >> 50+ Julekalender til børn (Piger & drenge)

Note: Artiklen om Pakkekalender til drenge 2-5 år er sidst opdateret D. 9/11 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Pakkekalender til drenge 2-5 år

pakkekalender til drenge 4 år, nem pakkekalender til drenge 5 år, klargjort pakkekalendere til børn, legetøjs pakkekalender til drenge

Indholdsrige pakkekalendere fra Pakkekalender.dk

Pakkekalenderen.dk kan du nemt finde pakkekalender-sæt klargjort med 24 fine gaver i præcist til dit barn. Pakkekalenderen har endda gjort det så nemt, at alle gaverne er inddelt efter køn og alder.

De har alders grupperne 2-3 år og 4-5 år

Se pakkekalender.dk her

dino julekalender, pakkekalender til 3 år, pakkekalender 4 år, pakkekalender til 6 år drenge, drenge pakkekalender, dinosaurus julekalender 2023, 2023 dino pakkekalender, 2023 dinosaur pakkekalender, julekalender til drenge

Dinosaur Dinorex julekalender 2023

Er dine børn i den alder hvor Dinosaurer er det sejeste i hele verden, så er denne dinosaur pakkekalender perfekt.

Åben en låge hver dag til dinosaurernes verden og giver et forhistorisk eventyr. De små dinosaurfans kan se frem til 24 store overraskelser som 3D-figurer, fortryllende tilbehør og praktiske redskaber med dinosaurmotiver.

Eget for børn fra 3 år og opefter.

Køb Dinosaur Dinorex julekalender her

julekalender 2020, julekalender 2020 til piger, julekalender til piger, 2020 julekalender til piger, bog julekalender, Frost julekalender, Pixi julekalender, Trolls julekalender, Ramasjang julekalender 2017

Pixi julekalender

Giv dine børn er flot PIXI-julekalender. Julekalenderen indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen og til sammen udgøre de et spændende juleeventyr for børn og voksne!

Pris: 189 kr – Se PIXI julekalenderen her

Bøger fra Disney julekalender, julekalender med disney eventyr, bog julekalendere til børn, julekalender til børn,

Disney Julekalender med 24 julehistorier

Tag dit barn med på en eventyrlig julerejse gennem 24 fantasifulde og fantastiske julefortællinger. Med en Disney julekalender kan du forkæle dit barn med hyggelige historier og magiske eventyr med alle de velkendte figurer fra de populære klassikere og nyere Disney-film.

Læs f.eks historien om Skønheden og Udyret, Junglebogen, Peter Pan, Biler og Toy Story.

Køb Disney julekalenderen her

Byggemand Bob julekalender

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere for de mindste drenge med denne flotte Byggemand Bob julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul. Julekalenderen indeholder brugbare gaver som f.eks nøglering, blyantspidser, klistermærker og meget meget mere.

Køb Byggemand Bob julekalenderen her

Playmobil 123, playmobil julekalender, playmobil aqua julekalender, julekalender med playmobil, adventskalender med playmobil, playmobil adventskalender, playmobil aqua 123 julekalender 2022, playmobil 2022 julekalender, julekalender til børn, julekalender til små børn

Playmobil Aqua 1.2.3 Julekalender 2023

Kombiner nedtællingen til jul og juleforberedelserne med ekstra meget sjov leg i badet med året Playmobil Aqua 1.2.3 julekalender med Bathtime Fun fra 2023.

Playmobil julekalenderen har 24 låger, som er fyldt sjovt vandlegetøj, som landingsnet, fangstbakke, forskellige både og masser af dyr, f.eks pingviner, havskildpadder, hajer og fisk. Med sugekopper kan du sætte opsamlingsbakken op på kanten af badet og skabe fantasifuld leg med julekalenderens farverige indhold, som er med til at fremmer finmotorik, kreativitet og kognitiv forståelse af relationer

Køb Playmobil 1.2.3 julekalenderen 2023 her

brio julekalender, julekalender til børn, julekalender til de mindste, julekalender brio, brio julekalenderen 2022, julekalender med togbane, brio julekalender 2022, legetøjsjulekalender, julekalender med legetøj, Brio adventskalender,

BRIO Julekalender

Med denne BRIO Julekalender bliver det nemt for de små at tælle ned til juleaften.

Hver dag i december er der bag hver låge en overraskelse i form at et stykke BRIO-legetøj, der er kompatibelt med BRIO World-togbanesystemet. Julekalenderen indeholder 24 legetøjsdele herunder skinner, dyr, tilbehør og eksklusivt sæsonbestemt indhold som julemanden og hans kone og et unikt honningkage-juletog – alt sammen fremstillet af plastik i høj kvalitet og FSCcertificeret europæisk bøgetræ.

Fold julekalenderens front ud og se det smukke julelandskab folde sig ud – perfekt til fantasifuld leg. Julekalenderen kan bruges af børn fra 3 år og opefter.

Køb Brio julekalenderen her

brio julekalender, julekalender til børn på 4 år, julekalender til børn på 3 år, julekalender til børn, julekalender til de mindste, julekalender med tog, julekalender med trælegetøj, julekalender brio, brio julekalenderen, julekalender med brio, julekalenderen 2023, julekalender med togbane, brio julekalender 2023, legetøjsjulekalender, julekalender med legetøj

Brio Julekalender 2023

Bag hver af de 24 låger i BRIO julekalenderen gemmer sig en spændende overraskelse i form af et BRIO-legetøj, der er fuldt kompatibelt med BRIO World-togsystemet.

Dine børn vil elske at udforske og bygge med de forskellige dele, der gemmer sig bag hver låge, og hver dag vil bringe nye eventyr og legemuligheder.  Kalenderen indeholder 24 forskellige dele, inklusive skinner, dyr, tilbehør og eksklusivt juleindhold. Du kan forvente at finde alt fra julemanden til et unikt juledamptog, der har plads til en BRIO-figur.

Alle dele er fremstillet af kvalitetsplast og europæisk bøgetræ med FSC-mærket, så du kan være sikker på, at de er både holdbare og børnevenlige. 

BRIO julekalenderens forside kan foldes ned og skabe en hyggelig julescene som der kan leges på. Det er den perfekte måde at bringe ekstra juleglæde og sjov ind i ventetiden frem mod den store dag.  Gør december til en måned fyldt med leg, læring og fantastiske oplevelser med BRIO julekalendere til børn ano 2023.

Køb Brio julekalenderen fra 2023 her

Thomas Tog Julekalender, julekalender med Thomas Tog, julekalender til børn, julekalender til de mindste, kønsneutral julekalender, julekalender til både piger og drenge

Thomas Tog julekalender

Året julekalender for Thomas Tog fans, er denne kalender. Unge togkonduktører kan opdage en spændende Thomas & Friends mini overraskelse hver dag, mens de nedtæller til jul med denne adventskalender. Børn kan fejre feriesæsonen ved at pakke en anden miniature push-along-togmotor ud for hver dag i december frem til juleaften.

En af årets største nyheder indenfor julekalendere til børn

Køb Thomas Tog julekalenderen her

julekalender 2023, julekalender 2023 til piger, julekalender til piger, julekalender til 3 år, julekalender til 4 år, julekalender til 5 år, Disney julekalender, julekalender med Bluey, julekalender til børn, Bluey Julekalender

Bluey Julekalender 2023

Bluey Julekalender er den perfekte overraskelse til alle, der er fans af Bluey og hendes elskelige familie! Med denne spændende julekalender kan du se frem til 24 dage fyldt med sjove overraskelser og glædelige øjeblikke. Spændingen vil vokse dag for dag, mens du venter utålmodigt på at åbne hver låge.

Du kan finde Bluey og Bingo iført sødt juletøj, farverige klistermærker til at dekorere, et smukt juletræ, festlige nissehuer og små julepakker, der vil bringe smil og glæde til enhver Bluey-fan. Julekalenderen er for børn over 3 år.

Køb Bluey Julekalenderen her

Julekalender Brandmand sam, Brandmand Sam udklædning, legetøj med Brandmand sam, Gaver til til 3 årige drenge, pakkekalender til drenge

Brandmand Sam Pakkekalender

En sej Pakkekalender med Brandmand Sam spækket med legetøj såsom nøglering, klistermærker, blyant og lineal. Perfekt pakkekalender til drenge fra 3 år til 6 år.

Køb Brandmand Sam Pakkekalender her

Gurli gris julekalender med historiebøger 2023

Denne omfangsrige julekalender omfatter 24 små, charmerende billedbøger, hver med 24 sider, og hver fortæller en dejlig historie om Gurli Gris og hendes livlige familie og venner.

Denne julekalender består af 24 historiebøger, hver med en eventyrlig og morsom fortælling om Gurli Gris og hendes elskede venner. I hver bog følger du Gurli Gris og hendes kammerater på spændende eventyr, hvor de oplever julemagi og sjove øjeblikke. Disse historier er fyldt med latter, varme og værdifulde budskaber om venskab, kærlighed og gavmildhed, og de er ideelle til at sprede juleglæde blandt både børn og voksne.

Med Gurli Gris Julekalender – 24 Historiebøger kan du åbne en ny bog hver dag i december og følge med i Gurli Gris’ juleeventyr. Bøgerne er smukt illustrerede og vil give dig og dine børn timevis af fornøjelse og hygge i julemåneden.

Køb Gurli Gris julekalender med bøger her


Se her: Køb gaver til pakkekalenderen nu

Skal du have pakkekalenderen klar inden 1 december, så kan det være en god ide at start allerede nu. At lave en pakkekalender er normalt et stressfuldt arbejde, som kræver en masse tid og planlægning når børnene ikke er hjemme, men heldigvis er der i år en hjælpende hånd fra siden …Fortsæt med at læse