Alle julegaver ideerJulegaver til pigerJulekalenderTil BørnTilbehør til Jul

Find den her: Pakkekalender til piger 2-5 år

En god pakkekalender til piger?

Vi har samlet alle de de bedste pakkekalendere til piger i alderen 2-5 år.

Det gør nemt for dig selv at find den perfekte pakkekalender til din lille pige her.

Det kræver en masse tid, planlægning og penge når pigerne ikke er hjemme. Men heldigvis er der i år en hjælpende hånd fra os!

Vi har søgt online og  fundet de bedste sider online, som gør det nemt og enkelt for dig, at give din datter, barnebarn eller lille veninde en pakkekalender, som hun vil elske hver dag indtil jul.

Læs også >> Pakkekalender til drenge 2-5 år

Note: Artiklen om Pakkekalender til piger 2-5 år er sidst opdateret D. 19/10 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Pakkekalender til piger 2-5 år – Find den her

pakkekalender, pakkekalender til piger, pakkekalender til penge, pakkekalender 2021, nemme pakkekalender, online pakkekalender, pakkekalender til børn, pakkekalender til små børn, pakkekalender til piger 2021, advetnskalender 2022

Indholdsrige pakkekalendere fra Pakkekalender.dk

Pakkekalenderen.dk kan du nemt finde pakkekalender-sæt klargjort med 24 fine gaver i præcist til dit barn. Pakkekalenderen har endda gjort det så nemt, at alle gaverne er inddelt efter køn og alder.

De har alders grupperne 2-3 år og 4-5 år.

Se pakkekalender til piger her

julekalender 2023, julekalender 2023 til piger, julekalender til piger, julekalender til 3 år, julekalender til 4 år, julekalender til 5 år, Disney julekalender, julekalender med Minnie Mouse, julekalender til børn, Disney Minnie Mouse julekalender, Minnie mouse julekalender

Minnie Mouse Julekalender

Gå julen i møde med Minnie Mouse julekalenderen. Den er inspireret af Disneys Minnie Mouse’s moderne stil og tidløse charme og julekalenderen er lavet som et legesæt, der indeholder en 25 cm høj Minnie-dukke iført et trendy ferieoutfit. Derudover inkluderer den også 24 ekstra tøjstykker og tilbehør i en smukt dekoreret vinterinspireret æske.

Hver af disse elementer er placeret bag et nummereret vindue, hvilket giver mulighed for at tælle ned til jul med en ny, modebevidst overraskelse hver dag. Den posérbare Minnie Mouse-dukke står stolt på sine egne ben med sko på og har bevægelige led i nakken, skuldrene, håndleddene og hofterne, hvilket betyder, at hun kan indtage en selvsikker positur. Hendes hænder kan fjernes, hvilket gør tøjskift nemt for store og små!

Når adventskalenderen er afsluttet, kan du bruge timer på at lege med og kombinere tøj og tilbehør for at skabe dit helt eget, unikke look. Dette Minnie Mouse-gavesæt indeholder tre kjoler, en jakke, en top, to nederdele, fem hovedbeklædninger, tre par solbriller, fire tasker, en rygsæk, fem par sko, en kaffekop og en vandflaske – alt sammen i selskab med Minnie Mouse-dukken. Uegnet for børn under 3 år pga små dele.

Køb Minnie Mouse julekalender

Playmobil 123, playmobil julekalender, playmobil aqua julekalender, julekalender med playmobil, adventskalender med playmobil, playmobil adventskalender, playmobil aqua 123 julekalender 2022, playmobil 2022 julekalender, julekalender til børn, julekalender til små børn

Playmobil Aqua 1.2.3 Julekalender 2023

Kombiner nedtællingen til jul og juleforberedelserne med ekstra meget sjov leg i badet med året Playmobil Aqua 1.2.3 julekalender med Bathtime Fun fra 2023.

Playmobil julekalenderen har 24 låger, som er fyldt sjovt vandlegetøj, som landingsnet, fangstbakke, forskellige både og masser af dyr, f.eks pingviner, havskildpadder, hajer og fisk. Med sugekopper kan du sætte opsamlingsbakken op på kanten af badet og skabe fantasifuld leg med julekalenderens farverige indhold, som er med til at fremmer finmotorik, kreativitet og kognitiv forståelse af relationer.

Køb Playmobil 1.2.3 julekalenderen 2023 her

julekalender 2023, julekalender 2023 til piger, julekalender til piger, julekalender til 3 år, julekalender til 4 år, julekalender til 5 år, Disney julekalender, julekalender med disney eventyr, julekalender til børn, Disney Prinsesse julekalender, Frost julekalender

Disney Princess Julekalender

Gør december ekstra magisk med denne fortryllende Disney Princess Julekalender!

Det er den perfekte måde for fans at tælle ned til ferien med 24 dage fyldt med sjove overraskelser, der er inspireret af deres yndlings Prinsesse Disney-film. Inde bag de 24 låger vil du opdage en skattekiste af Disney-magi, herunder 4 små prinsessedukker i festligt ferietøj.

Disse dukker er den perfekte ledsager til eventyrlige legesysser. Derudover vil du møde 5 velkendte karaktervenner, som dine prinsesser kan dele deres eventyr med. Der er også 16 tilbehør, der giver mulighed for at skabe de mest fantastiske og fantasifulde scener og historier.

For at gøre oplevelsen endnu mere speciel indeholder kalenderen også en vinter scene med ekstra pop-out legestykker fra pakken. Dette giver dig mulighed for at skabe en smuk og tryllebindende vinterverden for dine prinsesser at udforske.

Køb Disney Prinsessernes julekalender her

Frost 2 julekalender 2021, 2021 Frost julekalender, Frozen julekalender, Frost 2 pakkekalender med legetøj, legetøjsjulekalender med Frost 2, Pakkekalender til piger, Legetøjs pakkekalender med Frost 2 2021, julekalender til piger 2021

Frost 2 julekalender 2023

En spændende julekalender i 2023 er denne Frost 2 julekalender fyldt med 24 store overraskelser. I Frost 2 julekalenderen finder du alt fra 3D figure til flot tegne udstyr med de elskede prinsesser samt masser af hårpynt og meget meget mere!

Gå julen i møde men denne smukke Frost pakkekalender og Snedronning Elsa og Prinsesse Anna. Uegnet for børn under 3 år grundet små dele.

Køb Frost 2 julekalender 2023 her!

Læs også: Frost julekalender til piger

julekalender 2023, julekalender 2023 til piger, julekalender til piger, julekalender til 3 år, julekalender til 4 år, julekalender til 5 år, Disney julekalender, julekalender med Bluey, julekalender til børn, Bluey Julekalender

Bluey Julekalender 2023

Bluey Julekalender er den perfekte overraskelse til alle, der er fans af Bluey og hendes elskelige familie! Med denne spændende julekalender kan du se frem til 24 dage fyldt med sjove overraskelser og glædelige øjeblikke. Spændingen vil vokse dag for dag, mens du venter utålmodigt på at åbne hver låge.

Du kan finde Bluey og Bingo iført sødt juletøj, farverige klistermærker til at dekorere, et smukt juletræ, festlige nissehuer og små julepakker, der vil bringe smil og glæde til enhver Bluey-fan.

Så lad Bluey og hendes familie sprede juleglæde og magi i din hjem med denne vidunderlige julekalender.

Køb Bluey Julekalenderen her

play doh julekalender, Play-doh julekalender, julekalender til børn, julekalender med play doh, julekalender med modelleer, playdoh julekalender, play doh pakkekalender, pakkekalender med play doh

Play Doh Julekalender

En Play-Doh julekalender giver mulighed for at slippe fantasien løs og lade kreativiteten få frit spil igennem december.

Julekalenderen indeholder 24 farvestrålende Play-Doh overraskelser, som kan være med til at gøre julen i år meget sjovere! Åbn en ny låge i kalenderen hver dag frem til juleaften og se, hvad dagens overraskelse er! Julekalenderen indeholder blandt PLAY-DOH, støbeform, modelleer, og udstikkere som kan skabe fantasifulde kreationer!

Julekalenderen med Play Doh er for børn fra alderen 3 år og op efter.

Køb Play-Doh Julekalender her

baby born julekalender, julekalender med baby born, julekalender til piger, pige julekalender, børne julekalender 2021, 2021 julekalender til piger,

Baby Born julekalender

24 små låger – 24 overraskelser – 24 gange sjov med BABY born. Julekalenderen indeholder forskellige stykker tøj med julemotiv. Julemandshuen og glimmerbukserne er helt essentielle. BABY born har vinger og dekorative, matchende accessories på, mens hun venter på, at sokken bliver fyldt.

Klistermærkerne kan lægges i hendes taske, så BABY born kan efterlade en julehilsen hvor end hun befinder sig. Selvfølgelig giver julekalenderen også ingredienserne til den festlige højtid.

Pris: 303 kr – Køb Baby Born julekalender her

gurli gris julekalender, julekalender med gurli gris, Julekalender med historiebøger, bøger juleklaender til børn, Gurli Gris bog julekalender til børn, julekalender til piger, julekalender til piger med gurli gris, Gurli gris julekalender 2024, Julekalender med Gurli gris 2023,

Gurli gris julekalender med historiebøger 2023

Denne omfangsrige julekalender omfatter 24 små, charmerende billedbøger, hver med 24 sider, og hver fortæller en dejlig historie om Gurli Gris og hendes livlige familie og venner.

Denne julekalender består af 24 historiebøger, hver med en eventyrlig og morsom fortælling om Gurli Gris og hendes elskede venner. I hver bog følger du Gurli Gris og hendes kammerater på spændende eventyr, hvor de oplever julemagi og sjove øjeblikke. Disse historier er fyldt med latter, varme og værdifulde budskaber om venskab, kærlighed og gavmildhed, og de er ideelle til at sprede juleglæde blandt både børn og voksne.

Med Gurli Gris Julekalender – 24 Historiebøger kan du åbne en ny bog hver dag i december og følge med i Gurli Gris’ juleeventyr. Bøgerne er smukt illustrerede og vil give dig og dine børn timevis af fornøjelse og hygge i julemåneden.

Køb Gurli Gris julekalender med bøger her

julekalender 2023, julekalender 2024 til piger, julekalender til piger, 2023 julekalender til piger, bog julekalender, Frost julekalender, Pixi julekalender,

Pixi julekalender – 24 små pixi bøger

På Bog & ides hjemmeside kan du købe en PIXI-julekalender. Årets julekalender er en PIXI-julekalender, der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen og tæl ned til julen med en spændende historie!

Se PIXI julekalenderen her

Bøger fra Disney julekalender, julekalender med disney eventyr, bog julekalendere til børn, julekalender til børn,

Disney Julekalender med 24 julehistorier

Tag dit barn med på en eventyrlig julerejse gennem 24 fantasifulde og fantastiske julefortællinger. Med en Disney julekalender kan du forkæle dit barn med hyggelige historier og magiske eventyr med alle de velkendte figurer fra de populære klassikere og nyere Disney-film.

Læs f.eks historien om Skønheden og Udyret, Junglebogen, Peter Pan, Biler og Toy Story.

Køb Disney julekalenderen her

julekalender 2023, julekalender 2023 til piger, julekalender til piger, julekalender med dyr, bondegårdsdyr julekalender, julekalender med bondegårdsdyr, dyre julekalender, julekalender til 3 år, julekalender til 4 år, julekalender til 5 år

Schleich Julekalender med bondegårdsdyr

Gå på opdagelse på bondegåden med Schleich julekalender med bondegårdsdyr. Julekalenderen indeholder en række miniaturefigurer og tilbehør fra Schleichs populære bondegårdsserie.

Hver dag i december kan børn åbne en ny låge og opdage en overraskelse, der passer perfekt til at skabe deres egen bondegårdslignende eventyr.Tæl ned til jul med bondegårdsdyrene. Lær dem at kende, eller skab fantasifuld leg med denne julekalender. Uegnet for børn under 3 år grundet små dele.

Køb julekalenderen med bondegårdsdyr her

brio julekalender, julekalender til børn, julekalender til de mindste, julekalender brio, brio julekalenderen 2022, julekalender med togbane, brio julekalender 2022, legetøjsjulekalender, julekalender med legetøj, Brio adventskalender,

BRIO Julekalender

Med denne BRIO Julekalender bliver det nemt for de små at tælle ned til juleaften.

Hver dag i december er der bag hver låge en overraskelse i form at et stykke BRIO-legetøj, der er kompatibelt med BRIO World-togbanesystemet. Julekalenderen indeholder 24 legetøjsdele herunder skinner, dyr, tilbehør og eksklusivt sæsonbestemt indhold som julemanden og hans kone og et unikt honningkage-juletog – alt sammen fremstillet af plastik i høj kvalitet og FSCcertificeret europæisk bøgetræ.

Fold julekalenderens front ud og se det smukke julelandskab folde sig ud – perfekt til fantasifuld leg. Julekalenderen kan bruges af børn fra 3 år og opefter.

Køb Brio julekalenderen her

julekalender til piger, dukke julekalender, LOL julekalender, Julekalender LOL, Julekalender til piger, LOL Surprise Julekalender 2023, julekalender 2023, LOL Surprise Julekalender 2023, adventskalender til piger

LOL Surprise Julekalender 2023

Den eftertragtede LOL Surprise Julekalender fra 2023 er landet, og den er klar til at sprede glæde og overraskelser i juletiden.

Bag hver låge på denne julekalender gemmer sig en verden af spænding og sjov. Børnene kan se frem til at opdage en lang række små overraskelser, inklusive de karakteristiske dukker, tilbehør og sjove figurer, der kendetegner LOL Surprise universet. Denne julekalender er den perfekte måde at tælle ned til julen på og tilføje en ekstra dosis glæde til hver eneste dag.

LOL Surprise Julekalenderen fra 2023 er ideel til små fans af LOL Surprise, der vil elske at udforske de forskellige overraskelser og skabe uforglemmelige minder. Giv dem en julemåned fyldt med spænding, når de åbner lågerne og opdager de skjulte skatte bagved.

Køb LOL surprise julekalenderen 2023 her

Paw Patrol julekalender 2022, julekalender 2022 til piger, julekalender til drenge, 2022 julekalender til piger, julekalender til Paw patrol, Børne julekalender, Paw patrol børn julekalender, legetøjs julekalender, Paw patrol julekalender 2022, adventskalender Paw Patrol

Paw Patrol Julekalender

Paw Patrol julekalender med 24 hvalpe-fantastiske overraskelser! Bag hver låge venter en spændende overraskelse, fra 1 december og frem til juleaften! Indholdet i Paw Patrol julekalenderen kan bruges til at genskabe seje scener fra serien og udfolde kreative helte-eventyr. Uegnet for børn under 3 år grundet små dele.

Køb Paw Patrol julekalender her

gurli gris julekalender, julekalender med gurli gris, julekalender til piger, julekalender til piger med gurli gris, Gurli gris julekalender 2022, Julekalender med Gurli gris 2022, Legetøjsjulekalender til børn

Gurli Gris julekalender 2023

Vores alle sammen skønne lille gris og hendes familie har deres egen julekalender. Gurli Gris julekalender som indeholder forskellige accessories.

Hver dag optil jul kan du åbne en låge, og finde fine ting fra Gurli Gris univers. Det bliver meget nemmere at vente til juleaften, når der er små gaver hver dag. Kalenderen indeholder 24 overraskelser til både børneværelset og penalhuset. Perfekt til alle Gurli gris fans! Uegnet for børn under 3 år grundet små dele.

Køb Gurli Gris julekalender her


Se her: Køb gaver til pakkekalenderen nu
Skal du have pakkekalenderen klar inden 1 december, så kan det være en god ide at start allerede nu. At lave en pakkekalender er normalt et stressfuldt arbejde, som kræver en masse tid og planlægning når børnene ikke er hjemme, men heldigvis er der i år en hjælpende hånd fra siden…Læs mere her


One thought on “Find den her: Pakkekalender til piger 2-5 år

Lukket for kommentarer.