Alle julegaver ideerPakkelegTilbehør til Jul

PAKKELEG: Gaver til pakkeleg – Max 40 Kr.

Gaver til pakkeleg som koster max 40 Kr.

Mange vælger at sætte en maksimalt beløb for gaverne til pakkelegen, for på dem måde at sikre, at alle vinder en gave til omkring den samme værdi.

Hvis beløbet til gaverne til pakkelegen er sat til at være max 40 kr, så kan du her finde inspiration til at finde en rigtig fed gave indenfor det prisleje. Og det er uden at stresse rundt i en butik, for at se hvad du kan købe. Her finder du “semi” brugbare gaver (hvis man kan sige det om noget til 40 kr) som om ikke andet til sætte et smil på modtageren løber under pakkelegen.

Læs også >> Anderledes Pakkeleg: Regler for hvert terning slag

Note: Artiklen om gaver til pakkeleg – Max 40 Kr er sidst opdateret D. 24/11 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Gaver til pakkeleg – Max 40 Kr.

OneToHundred Protein-marcipangris, marcipan gris, anderledes marcipan gris, sund marcipangris, gaver til max 40 kr, gaver til max 50 kr

OneToHundred Protein-marcipangris

Normalt forbinder man marcipangrisen med at finde mandlen i Risalamanden, men hvorfor ikke også give en marcipangris i pakkelegen? Denne marcipan grisen er lidt anderledes end den traditionelle marcipangris, det er nemlig en proteinboostet marcipangris, som er dyppet i uimodståelig mørk chokolade!

Pris: 39 kr – Køb marcipangrisen her

USB discolampe, discolampe med USB, gave til 20 kr, pakkelegsgave til 20 kr, Pakkelegsgave til børn,

USB Discolampe

Skru op for feststemningen med CoolStuff’s USB Discolampe! Denne lille, farverige enhed tilsluttes en USB-port og forvandler straks ethvert rum til et festligt dansegulv. Lampen har indbyggede LED-lys, der skaber et pulserende diskolysmønster, perfekt til fester eller sjov stemning derhjemme. Den er kompakt og bærbar, hvilket gør den ideel til brug med computere, powerbanks eller andet med USB-tilslutning.

Pris: 19 kr – Køb USB Discolampe her

 Harry Potter Hogwarts Trivia Quiz,  Harry Potter Quiz, Quiz med Harry Potter, Hogwarts Trivia Quiz

Harry Potter Hogwarts Trivia Quiz

Hvor mange hoveder har Fluffy? Hvad hedder Rawenclaw’s husspøgelse? Blær dig med din hårdt tilegnede viden i denne Harry Potter-quiz med 200 spørgsmål til alle Potterheads!

Pris: 39 kr – Køb Harry Potter quizzen her

 Badedyr And, lille bade and, lille badedyr, Gaver til max 40 kr, gaver til pakkelegen, børnevenlige gaver til pakkelegen, sjove gaver, billige gaver til pakkelegen

Lille Badedyr And

Store som små, den lille badedyrs and kan holde holde alle med selskab i badet. Perfekt lille gave til pakkelegen hvor der er både børn og voksne til stede.

Pris: 24.95 kr – Køb gaven her

Hay foldekasser, plastikkasser fra Hay, Hay kasser, plastik kasser fra Hay

HAY – Colour Kasse

En af 2021´s mest lækre og funktionelle design idéer r. Kassen kan bruges til opbevaring af gamle billeder, strikketøj eller hjemmelavet småkager.

Pris: 39,95 kr – Gå til shop

Gadekridt i farver, farvekridt til gaden, store farvekridt, vej farvekridt, Gaver til max 40 kr, gaver til pakkelegen, børnevenlige gaver til pakkelegen, sjove gaver, billige gaver til pakkelegen

Gadekridt i farver (20 stk)

Hvis der ikke er sne udenfor, hvad så med at farve gaden efter pakkelegen. Du kan f.eks tegne flotte kunstværker på fortovet eller skrive hyggelige beskeder til forbipasserende med dette farverige kridt. De 20 store kridt kommer i en kasse, så de er nemme at pakke ind som gave.

Pris: 39.95 kr – Køb gaven her

hjerte stegepande, hjertepande, hjerteformet pandekager, hjerteformet æg, gaver til pakkelegen, gaver til max 40 kr, gaver til max 50 kr,

Hjertepande

Med denne hjertepande kan man lave de kærligste spejlæg eller pandekager. En sjov og brugbar gave i pakkelegen.

Med en diameter på cirka 12 cm får du perfekt formede hjerteformede lækkerier, efter du har vundet gaven.

Pris: 39 kr – Køb gaven til under 40 kr her

Loaded Dice, terning i shotglas, gaver til 40 kr, pakkeleg for voksne, gaver til pakkelegen, shot glas, shotsglas

Shotglas med terning (Loaded Dice)

Enkelt, genialt og sjov. Det er helt enkelt et shotglas med en terning i bunden. Fyld glasset, slå det ned i bordet og følg terningens instruktioner!

Pris: 39 kr – Køb gaven til max 40 kr her

Eatsects Spiselige Græshopper, spiselige insekter, sjove gaver til pakkelegen, pakkelegsgaver, gaver til max 40 kr, gaver til max 50 kr

Eatsects Spiselige Græshopper

En meget skør og ultra anderledes gave i pakkelegen er disse spiselige græshopper. De ristede græshopper er smagt til med havsalt, og er en proteinrig snack. Perfekt gave til pakkelegen, hvor gaven max må koste 40 kr.

Pris: 39 kr – Køb gaven til under 40 kr her

pakkeleg til 40 kr, sjove balloner, pakkelegsgaver til 40 kr, gaver til 40 kr, Balloner med uhøflige citater, balloner med onde citater, balloner med citater, sorte balloner

Ubehagelige Balloner

Man når lige at blive glad for sin gave, indtil det går op for en, at det er 10 stk sorte balloner med super uhøflige balloner. Heldigvis koster de ikke mere end 40 kr, så det går nok.

Pris: 39 kr – Køb gaven til max 40 kr her

Khom Loy Svævende Lygte, flyvende papirs lamper, papirs lamper, lamper af papir der kan flyve,

Khom Loy Svævende Lygte

Khom Loy er store varmluftsballoner af rispapir med et brændbart voksstykke i bunden. Tænd og se din Kom Loy stige op mod himlen som en flyvende lanterne. En sød gave til pakkelegen som koster 40 kr.

Pris: 39 kr – Køb Khom Loy Svævende Lygte her

Dartspil, juledartspil, dart spil med snemand, magnetisk dartspil, sjove gaver til pakkelegen, gaver til pakkelegen, gaver til max 40 kr, gaver til max 50 kr, gaver til max 30 kr,

Magnetisk darts spil med snemand

Giv en sjove pakkelegsgave med dette skønne dartspil, der leveres med tre magnetiske pile. Med dimensioner på 18 x 10 cm kan du nyde sjove og udfordrende dartspil uden bekymringer om skarpe pile eller beskadigede vægge. Det magnetiske design gør det både sikkert og let at spille, perfekt til børn og voksne.

Pris: 29,95 kr – Køb gaven til pakkelegen her

Børste til Hårbundsmassage, pakkeleg regler, gaver til pakkelegen, hvad er en god gave til pakkelegen

Børste til Hårbundsmassage

Den her gave er faktisk ikke så tosser som den ser ud. Det er en børste til hårbundsmassage, perfekt til brug i badet, for både mænd og kvinder med alle hårtyper. Dette er en gave man faktisk gerne vil vinde i pakkelegen.

Pris: 39 kr – Køb den her

62397f5aadabde4faf1ad807efc4613e
Forspilsterninger

Slå med terningen og se “hvad der skal ske”. Hver terning har set ord, kombiner ordene og følg instruktioner.

Pris: 29 kr – Bestil forspilsterninger her

pakkeleg til 40 kr, pakkelegsgaver til 40 kr, gaver til 40 kr, sjove pakkeleg til 40 kr, gode gaver for 40 kr, 40 kr gaver, gaver til pakkelegen, gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, find gaver til pakkelegen, gaven til pakkelegen, gaver til pakkeleg max 40 kr
gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, find gaver til pakkelegen, gaven til pakkelegen, gaver til pakkeleg max 40 kr