Alle julegaver ideerJulegaver til drengeJulegaver til pigerJulekalenderLegetøjTil Børn

SE HER: Play-Doh Julekalender til børn

Play-Doh Julekalender – En julekalender som kan skabe glæde og underholdning igennem hele julen.

Den er ideel til børn der har en god fantasi. Som altid er PLAY-DOH uden farlige giftstoffer, som kan skade børnene.

Play-Doh julekalenderen er den perfekte måde at skabe julemagi og kreativitet i december måned. Denne julekalender er skabt til børn, der elsker at skulpturere og forme fantasifulde figurer med Play-Doh ler.

Julekalenderen indeholder 24 spændende og farvestrålende Play-Doh bøtter i forskellige farver og 24+ former for tilbehør, f.eks en nissehue, rensdyr gevir, stjerne udstikker og meget meget mere, som kan være med til at gøre julen i år meget sjovere!

Note: Artiklen med Play-Doh Julekalender til børn er sidst opdateret D. 19/9 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Play-Doh Julekalender til børn 2023

play doh julekalender, julekalender til børn, julekalender med play doh, julekalender med modelleer, playdoh julekalender, play doh pakkekalender, pakkekalender med play doh, Julekalender 2023, julekalender med play-doh 2023

En Play-Doh julekalender giver mulighed for at slippe fantasien løs og lade kreativiteten få frit spil igennem december.

Bag hver låge gemmer sig en overraskelse, der inspirerer børnene til at skabe sjove juletemaer med Play-Doh. Det kan være alt fra små forme til juletræer, stjerner, julemanden, rensdyr og meget mere. Børnene kan lade deres fantasi løbe frit og skabe deres helt egne juleeventyr i blødt og formbart Play-Doh ler.

Den store julekalender indeholder blandt PLAY-DOH leer i 10 forskellige farver, støbeform til et juleventyr, modeller, og udstikkere som kan skabe fantasifulde kreationer, som f.eks snemænd, juletræer og rensdyr!

Play-Doh julekalenderen er velegnet til børn fra 3 år og opad. Den tilbyder ikke kun timevis af underholdning, men stimulerer også motoriske færdigheder og kreativ tænkning hos børnene. Det er den perfekte julegave til små kunstnere, der elsker at skabe og lege med Play-Doh.

Køb Play-Doh julekalenderen 2023 her

 

Historien bag PLAY DOH

Oprindeligt var PLAY DOH et industriprodukt til at fjerne tapeter med i USA i 1930’erne. Det blev fremstillet af en blanding af salt, mel, vand, bohrsyre og silikoneolie. I 1950 34n3 blev en skolelærer  opmærksom på, at der manglede et modelleringsprodukt, som børn med lethed ville kunne formgive, og derefter blev produktet introduceret til skoleklasser som PLAY-DOH. Siden voksede produktets popularitet og udbredelse til resten af verden, for i 2003 at blive udråbt til “Århundredes Legetøj” af Toy Industry Association i USA. Ud over Play Doh julekalender, findes der et utal af Play doh produkter på det danske marked.

Bag om PLAY DOH

PLAY-DOH er et blødt og nemt formbart materiale til børn. Det smitter ikke af og det er nemt at gøre rent når legen er slut. – Produktet er naturligvis helt uden nogle former for farlige giftstoffer, hvilket gør det sikkert for børnene at lege med.

Derfor skal du købe en Play Doh julekalender

En Play Doh julekalender skaber glæde gennem kreativ leg og fantasifuld leg. Produktet indeholde ingen farlige giftstoffer, og barnet kan lege alene eller sammen med venner eller søskende. Julekalenderen med Play Doh kan kombineres med Play Dohs øvrige sortiment.

Find inspiration til flere julekalender til børn her!

Pakkekalender, jule forhandler, julegaver, julegaver til alle, julegaver 2022, julekalender 2022, julegaver 2021, køb julegaven her, nemme julegaver, julekalender til børn, Julekalender til voksne

GemPå udkig efter julekalenderen 2023 til børnene?

Julekalender med slim, slim julekalender, julekalender 2023, julekalender til børn, legetøjsjulekalender, magic slim julekalender til børn, sjove julekalender til børn,

Magic Slime Julekalender 2023

Skal dine børn have en julekalender der vil skabe masser af grin og sjove igennem december, så skal de have en Magic slime julekalender. Slime bobler, smelter og er slasket. Børn er fascineret af denne formbare, tyktflydende masse. Hver dag åbnes døren til en ny låge med Magic Slime julekalender.

Magic Slime kan se frem til 24 store overraskelser, herunder små pakker med slimede masser i en lang række farver og specialeffekter. Derudover kan det eksklusive indhold bruges til selv at fremstille MAGIC SLIME eller til at designe etiketter. Slime julekalenderen er for børn over 3 år af sikkerhedsmæssige årsager.

Køb Magic slim julekalenderen til børn her

Lego city julekalender 2023, Lego julekalender, julekalender med Lego, julekalender til børn, legetøjsjulekalender 2023, Lego city 2023, advent kalender med LEGO, lego julekalender drenge, julekalender drenge, anderledes julekalender, legetøjsjulekalender, adventskalender med LEGO City, julekalender til piger, dukke julekalender,

LEGO City Julekalender 2023

En festlig gave før jul – Opdag nye oplevelser med denne legetøjsfyldte julekalender. Gør julefejringer ekstra spændende med LEGO City Julekalenderen 2023. Børn kan tælle ned til jul med festlige karakterer, sæsonbetonede mini-bygninger og spændende tilbehør. Fold den hyggelige vinterlandskabs-legetæppe ud for at skabe scenen for uendelige fantasifulde eventyr.

Denne 2023 LEGO City Julekalender er den perfekte gave til børn i alderen 5 år og op. Hver daglig overraskelseslegetøj leveres med nemme trin-for-trin-bygningsinstruktioner, så selv nye LEGO-byggere kan nyde en sjov bygge- og legoplevelse. LEGO City Julekalenderen er fyldt med sjove bygninger og festlige overraskelser til børn, der elsker kreativ leg.

De daglige overraskelser inkluderer minifigurer som Hr. og Fru Claus, en julesanger, en ishockeyspiller, en isskulptør og en TikTok-fan, samt figurer som en snemand, en rensdyr, en hvalp og en killing.

Køb Lego City julekalender 2023 her

Hot Wheels julekalender, biler julekalender, julekalender med biler, Anderledes julekalendere, julekalendere 2022, julekalender til drenge, børneværelset, legetøjs julekalendere, drenge julekalender, Julekalender med Hot Wheels, Hot Wheels adventskalender, legetøjs adventskalender, julekalender 2022, Hot Wheels julekalender 2022

Hot Wheels julekalender

En overfed julekalender fra Hot Wheels® med passer af spændende gaver bag hver dag de 24 låget! En overflod af overraskelser med juletema for fans af legetøjsbiler fra Hot Wheels. Sættet indeholder otte Hot Wheels®-biler i størrelsesforhold 1:64 og 16 stk. tilbehør, der inspirerer til vintereventyr.

Selv æsken er en del af legen med sin fastgjorte legemåtte, der kan bruges med det nye legetøj. Køretøjer og tilbehør fungerer muligvis ikke sammen med alle Hot Wheels®-sæt. Eget for børn over 3 år

Køb årets Hot Wheels julekalender her

Rasmus Klump julekalender, julekalendre Rasmus Klump, julekalender Rasmus klump, Rasmus Klump julekalender til børn, anderledes julekalendere til børn, rasmus klump,

Rasmus Klump bog julekalender 2023

Rasmus Klump redder julen – en julekalender med 24 kapitler om Rasmus Klump og vennerne, som skal redde julen inden det bliver for sent.

På Nordpolen er den helt gal! Nisserne på julegave værkstedet mangler kanel, og er derfor blevet syge! Heldigvis er Rasmus Klump og vennerne på vej for at hjælpe nisserne og Julemanden. De må sejle med deres skib Mary mod Sydhavsøerne for at finde kanel, men undervejs opstår både snestorme og problemer med motoren. Mon de når at redde julen?

Kim Langer har skrevet det charmerende juleeventyr om Rasmus Klumps redning af julen i 24 små kapitler, der er oplagt at bruge som en hyggelig julekalender. “Rasmus Klump redder julen” er illustreret af Jan Solheim.

Pris: 149,95 kr – Køb Rasmus Klump julekalenderen her