Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/julegavertilalle.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Rom julekalender 2023 - 5+ forskellige julekalendere! - Julegaver
Alle julegaver ideerJulekalender

Rom julekalender 2023 – 5+ forskellige julekalendere!

En rom julekalender er en julekalender med stil.

Disse julekalendere med rom kan man stolt have stående fremme i december.

En julekalender man kan prale af og ikke mindst en julekalender man med sikkerhed ser frem til at åbne hver dag frem til D. 24 december.

Traditionen med julekalendere med billig mælkechokolade eller små stykker slik er ikke længere populær. I dag kan der købes julekalendere med økologisk kvalitets chokolade, Jelly Beans, Julekalender med skumfiduser, og julekalendere med velsmagende te til at varme sig på i julen.

En af de mere unikke typer af julekalendere, er julekalendere med rom.

Note: Artiklen om julekalendere med rom er sidst opdateret D. 12/10 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Vi har fundet 5+ varianter af Rom julekalendere:

Rom julekalender, julekalender med rom, 2023 rom julekalender, julekalender med rom 2023, alkohol julekalender, voksen julekalender 2023, voksen julekalender, 24 days of rum, 24 days of rum julekalender, julekalender med alkohol, adventskalender med rom, alkohol adventskalender

Rom Julekalender – 24 Days of Rum + 2 glas

1423 – Den originale Rom julekalender fra 2023 er uden tvivl en af årets mest lækre og eksklusive julekalendere.

Den rummer 24 flasker af de fantastiske 1423 romprodukter, som er kendt for deres forrygende smag. Bag hver låge gemmer sig en miniature flaske med 2 cl rom, og disse flasker er nøje udvalgt for at give en perfekt blanding af deres forskellige varianter. Udover de 24 romflasker indeholder kalenderen også to elegante romglas og to “tasting notes,” der guider dig til at opleve rommens dybde og nuancer på bedste vis.

Rom julekalenderen er præsenteret i en smuk mørkeblå æske med sølvfarvet skrift, hvilket gør den både indbydende og elegant at åbne. Uanset om du er ny inden for romverdenen eller en erfaren connaisseur, vil denne julekalender være en oplevelse ud over det sædvanlige.

Enhver flaske i kalenderen har desuden en unik QR-kode, der inviterer dig ind i en 24-dages digital rom-verden, hvor du kan lære mere og fordybe dig i den fortryllende romhistorie.

Køb årets 24 Days of Rom her

Rom julekalender, julekalender med rom, 2023 rom julekalender, julekalender med rom 2023, alkohol julekalender, voksen julekalender 2023, voksen julekalender, julekalender med alkohol, adventskalender med rom, alkohol adventskalender, julekalender til voksne, julekalender med alkohol

Vinhandlerens julekalender med 24 rom

For dem, der har en forkærlighed for rom, har julemåneden nu fået en ekstra dimension med Vinhandlernes speciallavet Rom Julekalender 2023. Dette er ikke blot en almindelig kalender, men en magisk åbning af smagsverdenen inden for rom.

Denne eksklusive julekalender er blevet skabt af passionerede romkendere, der har udvalgt 24 unikke 20 ml. glasflasker med rom. Hver flaske repræsenterer en ny smagsoplevelse og en invitation til at udforske rommens forskellige facetter.

Fra de søde og frugtagtige noter til de kraftige og krydrede aromaer, denne julekalender har dem alle. Det særlige ved denne kalender er ikke kun mangfoldigheden af rom, men også den inkluderede beskrivelse af hver romtype.

På hver flaske findes en forklaring på, hvad der gør netop denne rom unik. Dette tilføjer en ekstra dimension til oplevelsen og gør det muligt at lære mere om rommens historie, produktion og smagsnuancer.

Vinhandlernes Rom Julekalender er ikke kun en gave til dig selv eller en rom-elsker i dit liv. Den er en invitation til at fejre julen på en helt speciel måde. Det er ikke blot en tælling ned til juleaften, det er en daglig fejring af rommens vidunderlige verden.

Køb Vinhandlerens julekalender med 24 rom her

Rise rom julekalender, Rom julekalender A.H. Riise Spirits, julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2021, julekalender med rom 2021

Rom Julekalenderen 2023 fra A.H. Riise Spirits

Smag dig igennem de forskellige rom lige her i julekalenderen. Romjulekalender med 24 flasker rom. Hver flaske indeholder 2 cl, som er nok til at drikke rent over is eller med din foretrukne mixer

A.H. Riise fik i sin tid lov til at være apoteker på St. Thomas på De Vestindiske Øer, der dengang var en dansk koloni. Her startede A.H. Riise med at producere både rom og bitter, som blev brugt som en slags medicin mod blandt andet maveonde. At produkterne så også smagte godt, at folk også havde lyst til at indtage dem til festlige lejligheder, satte gang i en større produktion i gang.

I dag står A.H. Riise Spirits for produktionen af mange forskellige rom på De Vestindiske Øer.

Køb Rom julekalenderen fra A.H. Riise Spirits her

Rom julekalender, julekalender med rom, Julekalender med alkohol i, julekalender til voksne, julekalender med alkohol rom, alkohol julekalender, julekalender med procenter, julekalender med øl, julekalender med juleøl, juleklaender med gin, julekalender med alkohol, whisky julekalender rom 2021, rom julekalender 2021, julekalender til voksne.

Smageklubbens Julekalender med blandet spiritus

Den ultimative alkohol julekalender for voksne. Denne julekalender består af 24 x 100 ml flasker med blandet premium spiritus fra Smageklubben.

Julekalenderen består af 24 nummererede flasker med blandet premium spiritus samt 24 ligeledes nummererede konvolutter med beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger. Flaskerne er pakket sikkert i vores flotte gaveæske med plads til 4 x 100 ml flasker i hver æske.

Der garanteres at kalenderen indeholder minimum 4 flasker af hver af følgende spiritustyper: Rom, Whisky, Gin og Cognac – så du kan få smagt lidt af hvert i december

Køb alkohol julekalenderen fra smageklubben her

Mac Y rom julekalender, Rom julekalender Mac Y, julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2021, julekalender med rom 2021, Mac Y julekalender

Rom Julekalenderen  fra Mac Y

Årets udgave af romjulekalender fra Mac Y. Mac Y er spiritusspecialist og har Danmarks største sortiment af lækker kvalitetsrom. De har i år valgt at lave rom julekalenderne udelukkede med rom fra Rom Nation. Kalenderen præsenterer Rum Nation brede udvalg af rom og rombaseret spiritus. En stor verden af smagsoplevelser åbner sig for os, der godt kan lide en rom om dagen i den mørke december måned. 

Der er hele 24 forskellige rom, så du kan få en glædelig overraskelse hver dag i december. Bag hver låge gemmer der sig et glasrør med 2 cl rom i. Der er selvfølgeligt en beskrivelse til hver rom, så du kan tilegne dig ny viden om din favoritdrik.

I onlinekalenderen vil du finde endnu mere information fra Rum Nation omkring brandet og de forskellige produkter. På bunden af kalenderen finder du en alfabetisk indholdsfortegnelse og det link, der fører til en online kalender, hvor lågerne åbnes dagligt, en af gangen. Der kan du læse, se og høre omkring det produkt der er i flasken.

Så glæd dig selv – eller en du har kært, med denne julekalender 2023 spækket med nogle af verdens bedste rom.

Køb Rom julekalenderen fra Mac Y her

rom julekalender dansk, dansk rum julekalender,julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2021, julekalender med rom 2022,

Rom julekalender (Great Dane Rum)

Denne julekalender med Rom bestående af 4 x 5 cl nummererede flasker med lækker rom, som kan nydes på kolde aftener, eller hver søndag i advent.

Det er danskproduceret rom fra Great Dane Rum + lækkert rom glas med Great Dane Rum logo. Destilleret på melasse. Rom flaskerne leveres i en flot æske.

Køb Rom Adventskalderen her

Rom julekalender, julekalender med rom, 2023 rom julekalender, julekalender med rom 2023, alkohol julekalender, voksen julekalender 2023, voksen julekalender, julekalender med alkohol, adventskalender med rom, alkohol adventskalender, julekalender til voksne, julekalender med alkohol

Rom Julekalenderen er en kalender skabt til at forvandle de 24 dage op til jul til en rejse gennem en verden af spændende rom smagsoplevelser.

Denne Rom Julekalender ikke blot en simpel tælling ned til juleaften. Den er en præsentation af den alsidige verden af rom. I hver af de 24 post gemmer sig 20 ml. glasflasker med unikke romvarianter.

Hver flaske er nøje udvalgt for at sikre, at du oplever forskellige smagsnuancer og aromaer. Fra de lette og frugtige til de dybe og komplekse, denne julekalender har dem alle. Og for at gøre denne oplevelse endnu mere spændende, er der en beskrivelse af hver romtype på flasken.

Det er en fantastisk gave til dig selv eller en rom-entusiast i dit liv. Det er julehygge i sin reneste form, hvor smag, duft og tradition mødes for at skabe uforglemmelige øjeblikke i den festlige decembermåned.  Så lad december være fyldt med romhygge og smagsoplevelser i selskab med denne fantastiske Rom julekalender.

Køb julekalenderen med Rom her

julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2021, julekalender med rom 2021, alkohol julekalender

Advents kalender med rom

Modtag en advents julekalender med 4 x 100 ml smageflasker med premium rom udvalgt af Smageklubben.

Adventskalender med Rom for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium Rom.

Flaskerne leveres i en flot gaveæske. Der medfølger desuden 4 faktaark fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Køb rom julekalenderen fra smageklubben her

Rom julekalender, julekalender med rom, 2023 rom julekalender, julekalender med rom 2023, alkohol julekalender, voksen julekalender 2023, voksen julekalender, julekalender med alkohol, adventskalender med rom, alkohol adventskalender, julekalender til voksne, julekalender med alkohol

Adventskalender med rom

December er måneden, hvor hygge og traditionsrige ritualer fylder vores hjem. En fantastisk måde at forstærke denne hygge er med en Rom Adventskalender, der forvandler hver dag op til jul til en spændende smagsoplevelse. Denne rom adventskalender er særlig, da den er delbar, og bag hver låge gemmer sig en generøs flaske rom med hele 100 ml i hver. 

For rom-elskere er denne kalender en drøm, da den byder på en bred vifte af velsmagende rom. Uanset om du foretrækker en let og elegant rom eller en kraftig og fyldig variant, vil du finde noget for enhver smag. Det er den perfekte måde at udforske forskellige nuancer og smagsoplevelser i romverdenen.  Hver flaske indeholder 100 ml, hvilket giver dig mulighed for at nyde rommen på flere måder. Du kan dele den med venner og familie, eller måske forkæle dig selv med en lille smagsprøve hver dag op til juleaften.

Køb adventkalenderen med rom her


Inspiration: Julekalender til voksne

Anthon Berg Likørjulekalender, Anthon Berg julekalender, Anthon Berg adventsjulekalender, julekalender med Anthon Berg, Alkohol julekalender, julekalender til voksne, voksen julekalender

Anthon Berg Likørjulekalender

Der bliver ikke mere ikonisk end en Anthon Berg chokolade likør julekalender. En lækker måde at kombinere en chokolade og alkohols kalender ano 2023.

Denne luksuriøse Anthon Berg likørjulekalender indeholder 24 låger, og hver hver låge gemmer der sig delikate chokoladepraliner med et spændende og ekstravagant likørfyld, der gør nedtællingen til jul ekstra velsmagende!

Køb Anthon Berg chokolade likør julekalenderen her

kaffe julekalender, julekalender med kaffe, voksen julekalender, julekalender til voksne, anderledes julekalendere til voksne, Kaffe julekalender 2023, julekalender med kaffe 2023, julekalender med økologisk kaffe, kaffe kapsel julekalender, adventskalender til kvinder, julekalender med espresso, voksen julekalender med kaffe, julekalender økologisk kaffe, kvalitets julekalender, julekalender med drikkevare, adventskalender med kaffe,

NABO Kaffe julekalender 2023

Vores flinke svenske naboer har lavet en utrolig elegant og smagfuld julekalender med kaffe til kaffeelskeren!

Denne kaffekalender indeholder dagligt 21 gram filterformalet kaffe, så du kan brygge en god kande kaffe, hvad end du har en kaffemaskine med filter eller du laver pour over. Kalenderen indeholder lidt for enhver smag, uanset om du er til mørk- eller lysristet, med høj syrlighed eller aromatisk kaffe.

Kaffe julekalenderen indeholder desuden også 4 af NABOs populære smagskaffer, så invitere kæresten eller veninderne over til en lækker kop kaffe i december

Køb NABO Kaffe julekalenderen her

julekalender med sexlegetøj, julekalender til voksne, sinful julekalender 2022, voksen julekalender med sex legetøj, erotisk julekalender til voksen, erotisk pakkekalender, fræk pakkekalender, pakkekalender til par, pakkekalender med sexlegetøj, sexlegetøj pakkekalender, Sinful julekalender, julekalender fra Sinful, adventskalender med sexlegetøj,

Sinful Deluxe Julekalender 2023

Denne højt roste julekalender er blevet kendt fra landsdækkende TV, radio, magasiner og er en favorit blandt Instagram-personligheder. Bag de 24 låger finder du nøje udvalgte bestsellere, der vil åbne op for nye og spændende måder at udforske hinanden på.

Produktsortimentet inkluderer summende og vibrerende sexlegetøj, forførende accessories til leg i soveværelset samt eksklusivt bondageudstyr – alt sammen til en samlet værdi af hele 4.400 kr.

Denne premium julekalender er ideel til jer, der ønsker at fylde december med overraskelser, leg og intimitet. I den medfølgende guide får I tips og tricks til at bruge produkterne bedst muligt.

For den optimale oplevelse med jeres Sinful Premium Julekalender, sørg for at have vandbaseret glidecreme, massageolie og sexlegetøjsrens ved hånden.

Sinful Deluxe Julekalender er en limited edition og findes kun i et begrænset antal, så skynd jer at få fingrene i jeres og få en jul, I aldrig glemmer!

Køb Sinfuls Deluxe julekalender her

Se flere frække julekalendere med sexlegetøj her

Rom julekalender, julekalender med rom 2017, rom julekalender 2018, julekalender til voksne, Julekalender med alkohol i, julekalender til voksne, julekalender med alkohol, alkohol julekalender, julekalender med procenter, julekalender med øl, julekalender med juleøl, juleklaender med gin, julekalender med whisky, whisky julekalender

Rom julekalender – Udgået varianter

24 days of rum, rom julekalender 24 days of rum, 24 days of rum julekalender,julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2019, julekalender med rom 2019,

DEN ORIGINALE ROM JULEKALENDER – 24 DAYS OF RUM

Velsmagende kvalitets rum til hver dag i 24 dage. I denne julekalender får du mulighed for at smage en ny rom hver dag i december! 24 Days of Rum 2020 indeholder 24 forskellige rom, i 20 ml flasker fra 24 forskellige lande verden over.

Julekalenderen med rom er en julekalender med kvalitets rom fra mange forskellige steder i verden. Kvaliteten er i top, og miniflaskerne er nøje udvalgt, så hver dag frem til jul bliver en unik smagsoplevelse.

Julekalenderen er inkl. 2 stk. Romglas, så du kan nyde din julekalender med stil. Denne lækre kalender er den perfekt gave til enhver romelsker og romentusiast, eller til dig selv.

Køb den originale rom Julekalenderen her

Skotlander rom julekalender, julekalender med skotlander rom, julekalender med rom, rom julekalender, julekalender med alkohol,

Adventskalender med Skotlander rom

Lækker adventskalender med danskproduceret rom fra Skotlander.

Denne adventskalender indeholder 4 x 20 ml flasker med dansk premium rom fra Skotlander. Flaskerne leveres i en flot, håndlavet trækasse.

Køb Skotlander Rom julekalenderen her

Gem