Alle julegaver ideerOplevelserOplevelser til HamTil drengeTil Ham

Sådan finder du den bedste julegave til ham

Som du nok har opdaget, så findes der mange gaver til ham her på Julegavertilalle.dk. Og det ”værste” af det hele er, at der findes mange flere end det. Derfor kan det naturligvis være rigtig svært at finde en god julegave til ham, der rent faktisk gør ham ekstra glad og begejstret.

Vi har haft hovedet i blød og fundet en ”opskrift” på, hvordan du kan finde og give en af de bedste gaver til ham til dette års juleaften. Alt du skal gøre er at læse nedenstående tips og tricks – og så vil du være i stand til at finde en gave, der slår benene væk under ham.

Gaven skal være personlig

Hvis en gave skal skille sig positivt ud fra mængden, så skal den være personlig. Hvad er en personlig gave? En personlig gave er en gave, der passer på modtagerens personlighed. Det kan for eksempel være en fodbold til ham, der elsker at spille fodbold. Det kan også være et faldskærmsudspring til ham, der elsker følelsen af adrenalin. Det handler om at finde en gave, der på den ene eller anden måde matcher modtagerens personlighed.

Gaven skal skabe glæde og lykke

Det nytter ikke noget at give en personlig gave til ham, hvis ikke den skaber glæde og lykke. Derfor er dette næste punkt i opskriften. Dette punkt er meget vel det sværeste. Her handler det om at holde tungen lige i munden, når du kigger på de mange forskellige gaveideer.

Forsøg så vidt muligt at gætte dig frem til den gave, der skaber mest glæde og lykke. Det kan være en god ide at lave en top 5 over de bedste gaver til ham. Ud af denne top 5 vurderer du gaverne enkeltvis og finder på den måde ud af, hvilken der vil være bedst at give.

Gaven skal være en oplevelsesgave

I langt de fleste tilfælde kan du opfylde ovenstående punkter ved at give en oplevelsesgave til ham. Derfor vil vi selvfølgelig anbefale dig at give denne gavetype. Oplevelsesgaver kan være mange forskellige ting. Fælles for dem alle er dog, at de skaber glæde og lykke – og ikke mindst kan gøres meget personlig

Hvilke oplevelsesgaver til ham er gode at give?

Hvis du er i tvivl om, hvilke oplevelsesgaver, der er gode at give, så gå på opdagelse i vores mange artikler her. Her finder du nogle af de mest populære oplevelsesgaver, der helt sikkert vil falde i god jord hos ham, der godt kan lide at opleve.

Du kan også finde inspiration her:
Ferrari, oplevelse Ferrari, oplevelses julegave, oplevelse gae, julegaven til ham
Kør Ferrari på bane

Giv en julegave man aldrig glemmer. Oplevelsesmodtageren får muligheden for at få den helt store fartdrøm opfyldt. Bag rattet i den fede Ferrari 458 Italia, får du lov til at træde speederen i bund og mærke accelerationen fra den kraftfulde V8-motor – man får fire omgange på banen.

Oplevelsen finder sted i professionelle og sikre omgivelser, hos enten FDM Sjællandsringen eller FDM Jyllandsringen.Under kør-selv oplevelsen, ledsages du af en erfaren instruktør, som løbende giver dig gode råd og instrukser, der sikrer den bedst mulige oplevelse.

Pris: 849 kr – Book oplevelsen her

Bridgewalking-over-lillebælt

Bridgewalking over Lillebæltsbroen

Prøv en unik oplevelse, der er den første af sin slags i Europa, når du, eller gavemodtageren, får en guidet tur hen over Lillebæltsbroen i 60 meters højde. Sydney og Bridgewalking Lillebælt byder begge på denne unikke oplevelse, hvor du mærker højden, suget i maven og den spektakulære udsigt. Nyd her udsigten til både Fyn og Jylland, skibene, vinden, solen mod dit ansigt – ja selv de små rystelser fra toget og kørebanerne 20 meter under dig giver dig en adrenalinoplevelse, du sent vil glemme.

Pris: Fra 289 kr – Book oplevelsen her

ølsmagning, ølsmagning gavekort, gavekort til ølsmagning, gave øl, øl i julegave, sjov julegave, sjove julegaver, oplevelses julegaver, oplevelses gave, gave til manden der har alt, ølsmagning i julegave, julegave til ham, julegave til mænd, nem julegave til mænd, sådan køber du julegaver til din mandGavekort til ølsmagning

Jylland:

Århus – Øl som gave hos Wintercoat

Kolding – Øl som gave hos Trolden

Sjælland:

Køge – Øl som gave hos Braunstein

 

pølsevogn-gave

 Gå Amok i en Pølsevogn – 2 personer i 1 time

Med oplevelsesgaven  ’Gå amok i en pølsevogn’ kan julegave-modtageren tage sin bedste hotdog-partner-in-crime under armen og sammen kan de forsøge sig med at spise alt, hvad de kan på 1 time i den lokale Steff’s Place pølsevogn eller grillbar.

Pris: 299 kr – Bestil oplevelsen her

kattegat centeret haj, kattegat centeret, haj dyk, detglemmerdualdrig.dk, unik julegave, andranalin julegave, julegaven til ham, julegaven til hende, julegaver til alle, julegave, julegave 2015

Haj dyk i kattegat centeret

I Kattegatcentret kan man dykke med hajer – hvad enten man er uøvet eller erfaren dykker. Professionelle dykkerinstruktører står klar til at give gave-modtageren en oplevelser for livet, og man kan være sikker på, at sikkerheden er i top.

Selv erfarne dykkere har sjældent stået over for en 2,5 meter lang havål eller set en haj i øjnene, men nu har man muligheden! I Kattegatcentrets 1,5 millioner liter store Oceanarium kommer  den heldig gavemodtager, helt tæt på. Forsvind i stimer af hornfisk og makreller, opdag slethvarrer, torsk og stør, find rokken på sandbunden. Kun adskilt af glasvæggen ind til nabotanken kan man sende vores fem forskellige hajarter et haj-five!

Pris: 795 kr – Bestil Haj dyk her!
Gem

One thought on “Sådan finder du den bedste julegave til ham

Lukket for kommentarer.