Julegaver til drengeTil Børn

Smart økologisk sengetøj til Drenge

Skal drengeværelset være top morderne, så skal sengetøjet det også.

Når du køber økologisk sengetøj, gør du dig selv, børnene og miljøet en tjeneste.

På Sovedyret.dk finder du et stort og lækkert udvalg af moderne sengetøj og tilbehør til børn og unge.

Vi har fundet 4 sæt, som passer perfekt som julegave til den smarte dreng og hans værelse.

Alle sengesæt linker til JUNIOR sæt, men sættene kan også fås i Baby og Voksen

økologisk sengetøj til drenge, økologisk sengetøj til børn, Sengetøj til 3 årige, sengetøj til børnm Done by Deer sengetøj, junior sengetøj
Konges sløjd JUNIOR strands havet sengetøj – Silver birch

Konges sløjd junior sengetøj i ensfarvet silver birch til både drenge og piger. Lukkes med lynlås. Lavet i 100% økologisk bomuld. MÅL:100x140cm. Fås i flere farver og størrelser.

 Pris: 449 kr – Køb sengetøjer her

fit-800x450x100
Økologisk sengetøj fra Müsli – Navy strib

Klassisk og blødt økologisk junior sengetøj (GOTS certificeret) fra danske Müsli i navy med striber. Leveres i matchende stofpose.

Bestil Økologisk sengetøj her

bjoerne-baby-sengetoej-fra-freds-worold-fit-800x450x100
Freds World økologisk sengetøj – Bjørne

Sejt sengetøj fra Freds World i skøn økologisk bomuldskvalitet (GOTS certificeret). Sættet er vendbar med mange små bjørne på den ene side, og en stor bjørn på den anden side, men ører.Sættet er i brune, navy blå og grå nuancer.

Køb sengetøjet fra Freds World her

baby-sengetoej-raeve-print-fit-800x450x100
Freds World sengetøj – Ræve

Smart sengetøj med ræve fra Freds World. Sengesættet er i 100% økologisk GOTS certificeret bomuldskvalitet. Sættet er med små ræve på den ene side, og kan vendes, så der er en stor ræv på den anden side,med søde ræve ører stikkende op foroven. Sættet er i orange, blå, sort og hvid farvenuancer. Leveres med trykknapper lukning og i matchende stofpose.

Køb det økologiske sengetøj her

fit-800x450x100
Ferm Living JUNIOR økologisk sengetøj – Half moon

Minimalitisk sort/hvidt junior sengetøj fra Ferm living med half moon print i forskellige størrelser. Sættet er 100% økologisk bomuld med lynlås lukning i dynebetrækket. MÅL:100x140cm Leveres i matchende totebag.

Bestil Ferm living økologisk sengetøj her!

fabelab-junior-sengetoej-night-sky-fit-800x450x100
FABELAB JUNIOR økologisk sengetøj – Night sky

Night sky junior sengetøj fra Fabelab. Mørkegrå med stjernehimmel. Kan passe både til piger og drenge. Sættet er i 100% økologisk bomuld.GOTS certificeret. Lækker kvalitet som er super blød at ligge i. Foran på dynebetrækket er der en lille lomme. Denne lomme kan bruges til bamsen i løbet af dagen, eller til ens nattøj, når man skal på overnatning. Sættet kan nemlig pakkes sammen, så det er nemt at tage med sig.

Køb det økologiske sengetøj her

fabelab-voksen-sengetoej-white-ship-fit-800x450x100
White ship fra Fabelab

Super lækker blødt sengetøj fra FABELAB. Sættet er hvid med fine grå skibe, og med grå bindebånd. Sættet er lavet af 100% økologisk bomuld – GOTS certificeret. Mål: Dynebetrækket 140 x 200 cm. Pudebetrækket 60 x 63 cm. Vask ved max 40 grader, kan stryges.

Bestil White Ship økologisk sengetøj her!

grey-ship-junior-sengetoej-fra-fabelab-fit-800x450x100
FABELAB JUNIOR sengetøj – Grey ship

Nu er det blevet nemt at pakke sengetøj, nattøj og bamsen sammen når dit barn skal sove ude. Med dette sengetøj fra FABELAB som kan pakkes om til en taske med en lille lomme har du det hele i et. Sættet er i 100% økologisk GOTS certificeret bomuld og designet med små skibe på.

 Bestil Grey Ship økologisk sengetøj her!

fit-800x450x100
Ferm Living økologisk JUNIOR sengetøj – Grey Cross

Junior sengetøj fra Ferm Living i grå/beige med creme krydser. Perfekt sengesæt til begge køn. Lukkes med lynlås. 100% økologisk bomuld.

Bestil Grey Cross økologisk sengetøj her!

fit-800x450x100
Økologisk JUNIOR sengetøj fra Müsli – Navy dots

Økologisk junior sengetøj fra Müsli i creme med små navy dots all over print. Sengesættet kommer i en matchende stofpose. Lukkes med trykknapper i dynebetrækket.

Bestil Økologisk sengetøj her