20+ gaveideer: Oplevelsesgaver til børn

Oplevelsesgaver til børn er årets store gavehit.

Oplevelsesgaver er i de seneste år været populære gaver voksne, men nu er der altså også kommer mere fokus på oplevelsesgaver til børn. Oplevelserne til børn kan være alt fra en hyggedag, hvor man lærer at lave mad, til en action fyldt dag i træernes top.

Når man køber oplevelsesgaver til børn er det naturligvis vigtig at tænke på, hvad barnet vil blive glad for at opleve.

Er det et barn med ild i rumpen, kan en køretur i en fed bil eller en klatretur i skoven være en oplagt oplevelsesgave til barnet.

Er barnet et mere stille og roligt barn, så er det måske en god ide at give en oplevelse som de kan nyde sammen med andre. Det kan f.eks være et bagekursus eller at sove med hajer, som er gode og hyggelig fælles oplevelsegave til børn.

Her er 10 hurtige oplevelsesgaver til børn:

 

Se flere oplevelsesgaver til børn i listen ↓

oplevelser, opelveses gaver, oplevelses julegaver, opleveser til ham, oplevelser til hende

Giv Èt gavekort til over 100 oplevelser

Er du usikker på hvilken oplevelsegave dit barn eller barnebarn vil blive glad for, kan du købe et åbent oplevelsesgavekort til dem.

Detglemmerdualdrig.dk køber du oplevelsesgavekort, som efterfølgende kan bruges til over 100 forskellige unikke oplevelser fra deres hjemmeside. Fordelen ved at give et gavekort er blandt andet at du selv bestemmer hvilket beløb det åbne gavekort skal være på.

Bestil et åbent oplevelsesgavekort her!oplevelsesgaver for børn, oplevelser for børn, børne oplevelser, gaver til børn, unikke oplevelser for børn, oplevelsesgaver, anderledes julegaver, personlige julegaver, julegaver til børn
Dyrepasser for en dag i Givskud Zoo

Giv barnet en oplevelsesgave, som bliver et minde for livet. I Givskud Zoo kan dit barn eller barnebarn få den unikke oplevelse at være dyrepasser for en dag. Og hvem ved? Måske bliver det en karrierer drøm for fremtiden. En dag som dyrepasser fra 7.00-15.30 (fredage til 15.00). Efter dagen udleveres et ”Dyrepassercertifikat.” Og som dyrepasser får barnet fri adgang til Givskud Zoo i et år.

Pris: 2000 kr. – Køb oplevelsesgaven til barnet her

oplevelsesgaver for børn, oplevelser for børn, børne oplevelser, gaver til børn, unikke oplevelser for børn, oplevelsesgaver, anderledes julegaver, personlige julegaver, julegaver til børn

Dyrepasser for en dag hos Skærup Zoo

Der er nok at se til for dyrepasseren, når alle dyrene i Skærup Zoo skal have mad og du kan blive dyrepasseren hjælper for en dag I Skærup Zoo lever der mere end 100 forskellige dyrearter, der alle skal have mad. Når dyrene er blevet fodret, og de trækker sig tilbage for at slå mave, er det tid til rengøring i staldene, så dyrene kan sove i en ren seng om aftenen efter at være blevet beundret af gæsterne en hel dag. Denne oplevelsesgave for børn kan købe måde som halvdag (08.00-12.00) eller hel dag (08.00-16.00).

Pris: Fra 600 kr. – Køb oplevelsesgaven til barnet her

oplevelsesgaver for børn, oplevelser for børn, børne oplevelser, gaver til børn, unikke oplevelser for børn, oplevelsesgaver, anderledes julegaver, personlige julegaver, julegaver til børn

Rundvisning med dyrepasser i Skærup Zoo

Dyrepasseren er den, der ved allermest om dyrene i Skærup Zoo, for hver dag sørger dyrepasseren for, at alle dyrene bliver fodret, og at der bliver muget ud i staldene, så dyrene har de bedste betingelser. Dyrepasseren bruger sin insiderviden som afsæt for rundvisningen, og fortæller både om de dyr, der ikke er så kendte, og dem som alle kender. Der bliver gået i dybden med dyrenes leveform, og hvis du har et særligt spørgsmål til dyrepasseren om dit yndlingsdyr, er det nu, du har chancen for at få svar på det. Denne oplevelsesgave til børn er inklusiv fri entre til Skærup Zoo og 45-60 minutters rundvisning med dyrepasser.

Pris: 120 kr. – Køb oplevelsesgaven til barnet her

 

bagekursus-for-boern-og-voksne-1

Bagekursus for børn og voksne

Populært bagekursus med Karoline Trier, vinder af Masterchef 2016

Gå på opdagelse i forskellige mel- og korntyper, mens du og dit barn også lærer om surdej, brød og kager. Karoline Trier, der er kendt fra Masterchef 2016, vil dele ud af sin viden, og sørge for at kurset bliver hyggeligt og lærerigt, hvor alle kan være med.
Barnet får lov til at gøre det hele fra bunden, så man virkelig har føling med, hvordan man laver opskrifterne og selv kan bruge dem derhjemme efterfølgende. Til sidst smager I sammen på dagens bagværk. En af super oplevelses gaver til børn og børnebørn.

Pris: 898 kr – Gå til shop

hverdagsmad-for-boern-og-voksne-1

Hverdagsmad for børn og voksne

Populært madkursus med Karoline Trier, vinder af Masterchef 2016

Få et barn med i køkkenet – både derhjemme, men også på dette hyggelige madkursus, hvor du og et barn får inspiration til hverdagen og gode redskaber til, hvordan barnet kan deltage i den daglige madlavning.
Karoline Trier, kendt fra Masterchef 2016, underviser jer i, hvordan sunde og nemme retter kan blive en del af jeres hverdag, og lærer jer at lave retter, der kan tilberedes på mindre end en time.
På kurset vil i lave 3 forskellige retter, som I i fælleskab spises til sidst. Denne oplevelse giver både en hyggelig eftermiddag sammen med børnene, men også en oplevelse, hvor barnet rent faktisk kan bruge det i hverdagen bagefter.

Pris: 498 kr – Gå til shop

sov-i-kattegatcenteret-oplevelse

Zzzzov med hajerne i kattegat centeret

Giv barnet en oplevelsesgave hun/han aldrig glemmer igen! Overnat hos hajerne i Kattegatcentret sammen med familien!

Til “Zzzzov med hajerne for familier” i Kattegat centret får familien en fælles og meget lærerig oplevelse: I hører om hajernes liv, dissekerer blæksprutter, der bruges som foder til de store, tropiske hajer, og I håndfodrer andre hajer og dyr i udstillingen. Og så sover I selvfølgelig lige under eller ved siden af de store hajer! Oplevelsen er for hele familien, men er tilrettelagt for børn fra 5-års alderen og opefter.

Pris: 450 kr – Køb oplevelsen her

wallpaper_fly_high

Fly High i Ledreborg Slotspark

Svæv mellem trætoppene i op til 40 meters højde og oplev Ledreborg Slotspark fra fugleperspektiv!

Fly High er Nordeuropas største svævebanepark med 1,7 km svæv. Ved ankomsten får I sikkerhedsbriefing og bliver iført klatresele og hjelm. Herefter skal testbanen gennemføres – og når I har fået GO fra instruktørerne er det tid til at se det hele lidt fra oven.

Hele familien kan være med, da der er 3 forskellige baner: Børnebanen Tuff Tom er for børn fra 5 år, Little John er for børn fra 10 år og Big B er for de modigste (fra 14 år og opefter). Alle baner er udstyret med bremser, så man selv bestemmer hvor hurtigt man svæver. En af årets udendørs oplevelser for hele familien.

Pris: 120 kr – Køb oplevelser til børn her

outdoor oplevelse, oplevelser i naturen, oplevelsesgaver til naturen, klatring i naturen, oplevelse i naturen klatring, oplevelsesgave, klatring i naturen, ourdoor oplevelsesgave

Klatring i Naturen

En af årets mest populære udendørs oplevelsesgaver til børn er klatring i naturen, hvor deltageren får en fed outdoor oplevelse i den smukke danske natur.

Klatring i Naturen er for alle og kræver ingen erfaring. Man skal blot medbringe gåpåmod og gøre sig klar til en sjov og anderledes dag, hvor instruktører er med hele vejen til at hjælpe.

Pris: 595 kr – Book adrenalin oplevelsen her

bodyflight_wallpaper_1_2

Bodyflight i vindtunnel

Har dit barn nogensinde drømt om at flyve? De fleste kender fornemmelsen af at kunne svæve i en drøm, for så at vågne og ærgre sig over, at det bare var noget de drømte. Nu kan barnets drøm blive til virkelighed. Prøv ægte bodyflight i Danmarks første og eneste vindtunnel!

Pris: 445 kr – Køb oplevelsesgaven her

proevedyk-i-pool-dykfyn-8

Prøvedyk i pool

Giv dit barn en unik dykkeroplevelse i Dyk Fyns egen pool, kan barnet i trygge rammer få en introduktion i, hvad dykning er – også inden de eventuelt tager deres ægte dykkercertifikat. En perfekt oplevelsesgave til børn.

Pris: 194 kr – Køb oplevelsesgaven her

oplevelsesgaver for børn, oplevelser for børn, børne oplevelser, gaver til børn, unikke oplevelser for børn, oplevelsesgaver, anderledes julegaver, personlige julegaver, julegaver til børn, bondegårdstur for børn, bondegårdstur,

Bondegårdstur for børnefamilier

Smidstrup Farmen er det perfekte sted for børnefamilien at være sammen. Her kan forældre slappe af og nyde Nordsjællands smukke natur, mens ungerne underholdes af de mange dyr og livet på bondegården. Her kan man indånde den friske landlige luft og være sammen med familien. Her er heste, æsler, ponyer, grise, får, kaniner, marsvin, høns, gæs, ænder, hunde og katte – og alle dyrene er tamme, så børnene (og også de voksne) virkelig kan være i tæt kontakt med dyrene.

Besøget på gården varer en dags tid. Besøget omfatter rundvisning på gården, kørsel i traktor og ponyridning for børnene. Madpakker kan naturligvis medbringes.De voksne kan nyde det afslappende og idylliske landliv, mens børnene boltrer sig i gårdens dejlige have og fodrer grise, kører i traktor, rider på ponyer og oplever livet på en rigtig bondegård med dyr.

Det er også muligt at tage på en lille bondegårdsferie henover weekenden fra fredag til søndag. Her kommer I til at bo i et dejligt moderniseret anneks med eget køkken og bad og god plads til en familie på 2 voksne og 2 børn. Glæd jer til en dejlig dag i den skønne nordsjællandske natur. Her venter både børn og forældre en pragtfuld oplevelse!

Pris: 300 kr – Køb oplevelsesgaven her

funballz_laer_at_gaa_paa_vandet_1050x650

Funballz – Gå på vandet

Funballz (også kaldet waterballz) er gennemsigtige bolde af slidstærk plastik, der gør det muligt at lade mennesker gå rundt inde i boldene – både på land og i vand. Ved denne oplevelse bliver barnet og ledsageren lukket inde i hver jeres lufttætte bold, der herefter lukkes forsvarligt med en vandtæt lynlås og pustes op med almindelig luft, inden I bliver sat ud i vandet. Denne oplevelse er for to personer, og foregår i runde bolde, der er to meter i diameter, hvilket giver jer god plads til diverse krumspring og udfoldelser i bolden.

Pris: 399 kr – Køb oplevelsesgaven her

helicopter_wallpaper

Helikoptertur for børn

At flyve helikopter er en helt fantastisk oplevelse for børn. Lyden af propellen blandet med den betagende panoramaudsigt giver en uforglemmelig oplevelse.

Bliv løftet op og se det hele ovenfra på en smuk 10-12 minutters helikoptertur over Danmark. Giv dit barn mulighed for det smukke landskab med marker, veje og byer under sig og mød himlen helt tæt på – I sandhed en opløftende oplevelse!

Pris: 699 kr – Køb oplevelsesgaven her

 

floedebollekursus-social-foodies-5

Flødebolle kursus for børn

Lær at lave lækre flødeboller, når Social Foodies inviterer indenfor til et hyggeligt flødebolle kursus for børn. Kurset indeholder alt hvad man skal bruge i køkkenet, og når man er færdig, får man selvfølgelig lov til at tage flødebollerne med hjem, så de kan deles med hele familie, eller spise dem alle sammen selv. Stemningen til kurset er hyggelig, der egner sig godt til børn helt ned fra 9-års alderen.

Pris: 299 kr – Køb oplevelsesgaven til børn her

tur-i-ferrari-4

En passagertur i en Ferrari 360 Spider

Kender du et barn som vil elske at være passager i en super lækker Ferrari 360 Spider? Her er oplevelsesgaven til børn, som får for at sidde som passager i en dansk indregistreret Ferrari 360 Spider, der har en topfart på 315 km/t og som klarer 0-100 km/t på 4 sekunder.

Turen foregår på landeveje og motorvej omkring Aarhus eller København, med en erfaren chauffør af sportsbiler. En meget populær oplevelsesgave til børn!

Pris: 849 kr – Køb oplevelsesgaven her

gokart-dropin-4

Gokart – Oplevelsesgave til børn

Få en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse på Europas største indendørs gokart bane, med en længde på 1000m. Racehall (Aarhus) har bl.a. huset VM i Gokart 2013.

Pris: 120 kr – Køb oplevelsesgaven her

windsurfing-westwind-7

Windsurfing – Cold Hawaii

Windsurfing er en fed udendørs oplevelse. Kender du et barn som er glad for action, vand og uforglemmelige oplevelser, så skal barnet uden tvivl en tur til Klitmøller, også kendt som Cold Hawaii, hvor bølger og vejr næsten altid er skræddersyet til en fed dag på vandet.

Dette er den perfekte oplevelse til barnet, som gerne vil stifte bekendtskab med sporten, men selvfølgelig også oplagt, som en udfordrende oplevelsesgave til ham eller hende, det trænger til et uforglemmeligt minde.

Pris: 375 kr – Køb Windsurfing her

2259003

Biograf tur Gavekort

Et gavekort til en biograftur er altid en gave som skaber glæde. Biograftur gavekortet kan bruges af alle, og inkluderer 2 biobilletter, 2 x 2,5 l popcorn og 2 valgfrie drikkevarer

Pris: 289 kr – Køb gavekort her

rundvisning-i-faengslet-2

Oplevelsesgave til børn – En tur i fængslet

At komme i fængsel er ikke noget der lyder særligt hyggeligt for de fleste børn, men hvis “rammerne” er rigtige, så kan en tur i fængslet godt være en sjov oplevelsesgave til børn. Oplevelsesgaven byder på en spændende rundtur i Fængselsmuseet, når det gamle Horsens Statsfængsel inviterer jer ind bag murene i de historiske bygninger.

Få et unikt indblik i fængselslivet gennem 153 år set fra både den indsattes og den ansattes synsvinkel. På turen rundt i museet ser du bl.a. celler, sygeafdeling, isolationsafdelingen, rockergangen, skolestuen og den gamle fængselskirke. Desuden vil der undervejs blive lagt vægt på nogle af de allermest kendte fangers historier og flugtforsøg.

Pris: 149 kr – Køb oplevelsen her


Fandt du ikke den rigtige oplevelsesgave til børn?

Måske indeholdte vores liste ikke noget du synes passede som oplevelsesgave til dit barn. For at finde den perfekte gave bør du derfor gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener er barnet vil være mest glad for at få i julegave.

  • Gavekort: Et gavekort er altid en gave som skaber glæde for både ham og hende. Sendentanke.dk tilbyder en lang række gavekort, som er perfekte som gave. Se Sendentanke.dks gavekort her.
  • En fjollet ting: Hvis gaven til barnet skal være fjollet og sjov, så vrimler nettet med sjove gaver til børn. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff.
  • Legetøj: Legetøj er altid en oplagt gave til børn. Vi anbefaler webshoppende TheFairytaleCompany og Eurotoys.

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: