10+ gaveideer: Oplevelsesgaver til børn

Oplevelsesgaver til børn er årets store gavehit, til ungerne hvor værelset allerede er fyldt med legetøj og telefonen er den nyeste nye.

Oplevelsesgaver er i de eneste år været populære gave hit til voksne, men nu er der altså også kommer mere fokus på oplevelsesgaver til børn. Oplevelserne til børn kan være alt fra en hyggedag, hvor man lærer at lave mad, til en action fyldt dag i træernes top.

Når man køber oplevelsesgaver til børn er det naturligvis vigtig at tænke på, hvad barnet vil blive glad for at opleve. Er det et barn med ild i rumpen, kan en kører tur i en fed bil eller en klatretur i skoven være en mulighed, er det et mere stille og roligt barn, så er det måske en god ide at give en oplevelse som de kan nyde sammen med andre, som f.eks et bagekursus eller sove med hajer, som er en god og hyggelig fælles oplevelse i kan tænke sammen på senere.

oplevelser, opelveses gaver, oplevelses julegaver, opleveser til ham, oplevelser til hende

Giv Èt gavekort til over 100 oplevelser

Er du usikker på hvilken oplevelsegave dit barn eller barnebarn vil blive glad for, kan du købe et åbent oplevelsesgavekort til dem.

Detglemmerdualdrig.dk køber du oplevelsesgavekort, som efterfølgende kan bruges til over 100 forskellige unikke oplevelser fra deres hjemmeside. Fordelen ved at give et gavekort er blandt andet at du selv bestemmer hvilket beløb det åbne gavekort skal være på.

Bestil et åbent oplevelsesgavekort her!

bagekursus-for-boern-og-voksne-1

Bagekursus for børn og voksne

Populært bagekursus med Karoline Trier, vinder af Masterchef 2016

Gå på opdagelse i forskellige mel- og korntyper, mens du og dit barn også lærer om surdej, brød og kager. Karoline Trier, der er kendt fra Masterchef 2016, vil dele ud af sin viden, og sørge for at kurset bliver hyggeligt og lærerigt, hvor alle kan være med.
Barnet får lov til at gøre det hele fra bunden, så man virkelig har føling med, hvordan man laver opskrifterne og selv kan bruge dem derhjemme efterfølgende. Til sidst smager I sammen på dagens bagværk. En af super oplevelses gaver til børn og børnebørn.

Pris: 898 kr – Gå til shop

hverdagsmad-for-boern-og-voksne-1

Hverdagsmad for børn og voksne

Populært madkursus med Karoline Trier, vinder af Masterchef 2016

Få et barn med i køkkenet – både derhjemme, men også på dette hyggelige madkursus, hvor du og et barn får inspiration til hverdagen og gode redskaber til, hvordan barnet kan deltage i den daglige madlavning.
Karoline Trier, kendt fra Masterchef 2016, underviser jer i, hvordan sunde og nemme retter kan blive en del af jeres hverdag, og lærer jer at lave retter, der kan tilberedes på mindre end en time.
På kurset vil i lave 3 forskellige retter, som I i fælleskab spises til sidst. Denne oplevelse giver både en hyggelig eftermiddag sammen med børnene, men også en oplevelse, hvor barnet rent faktisk kan bruge det i hverdagen bagefter.

Pris: 498 kr – Gå til shop

sov-i-kattegatcenteret-oplevelse

Zzzzov med hajerne i kattegat centeret

Giv barnet en oplevelsesgave hun/han aldrig glemmer igen! Overnat hos hajerne i Kattegatcentret sammen med familien!

Til “Zzzzov med hajerne for familier” i Kattegat centret får familien en fælles og meget lærerig oplevelse: I hører om hajernes liv, dissekerer blæksprutter, der bruges som foder til de store, tropiske hajer, og I håndfodrer andre hajer og dyr i udstillingen. Og så sover I selvfølgelig lige under eller ved siden af de store hajer! Oplevelsen er for hele familien, men er tilrettelagt for børn fra 5-års alderen og opefter.

Pris: 450 kr – Køb oplevelsen her

ski-gavekort-boern

Indoor Ski Gavekort – Oplevelsesgaver til børn

Elsker dit barn eller barnebarn at stå på ski, så giv en gavekort til en fantastisk oplevelsesgave til Indoor Ski i Rødovre. Dette er også en oplagt gave, hvis barnet snart skal på sin første skiferie, og endnu ikke har prøvet at stå på ski. Det er også muligt at stå på snowboard med denne oplevelsesgave.

Pris: 200 kr – Køb oplevelsesgaven her

wallpaper_fly_high

Fly High i Ledreborg Slotspark

Svæv mellem trætoppene i op til 40 meters højde og oplev Ledreborg Slotspark fra fugleperspektiv!

Fly High er Nordeuropas største svævebanepark med 1,7 km svæv. Ved ankomsten får I sikkerhedsbriefing og bliver iført klatresele og hjelm. Herefter skal testbanen gennemføres – og når I har fået GO fra instruktørerne er det tid til at se det hele lidt fra oven.

Hele familien kan være med, da der er 3 forskellige baner: Børnebanen Tuff Tom er for børn fra 5 år, Little John er for børn fra 10 år og Big B er for de modigste (fra 14 år og opefter). Alle baner er udstyret med bremser, så man selv bestemmer hvor hurtigt man svæver. En af årets udendørs oplevelser for hele familien.

Pris: 110 kr – Køb oplevelsen her

oplevelse-klatring-naturen

Klatring i Naturen

En af årets mest populære udendørs oplevelsesgaver til børn er klatring i naturen, hvor deltageren får en fed outdoor oplevelse i den smukke danske natur.

Klatring i Naturen er for alle og kræver ingen erfaring. Man skal blot medbringe gåpåmod og gøre sig klar til en sjov og anderledes dag, hvor instruktører er med hele vejen til at hjælpe.

Pris: 595 kr – Book adrenalin oplevelsen her

bodyflight_wallpaper_1_2

Bodyflight i vindtunnel

Har dit barn nogensinde drømt om at flyve? De fleste kender fornemmelsen af at kunne svæve i en drøm, for så at vågne og ærgre sig over, at det bare var noget de drømte. Nu kan barnets drøm blive til virkelighed. Prøv ægte bodyflight i Danmarks første og eneste vindtunnel!

Pris: 445 kr – Køb oplevelsesgaven her

proevedyk-i-pool-dykfyn-8

Prøvedyk i pool

Giv dit barn en unik dykkeroplevelse i Dyk Fyns egen pool, kan barnet i trygge rammer få en introduktion i, hvad dykning er – også inden de eventuelt tager deres ægte dykkercertifikat. En perfekt oplevelsesgave til børn.

Pris: 194 kr – Køb oplevelsesgaven her

funballz_laer_at_gaa_paa_vandet_1050x650

Funballz – Gå på vandet

Funballz (også kaldet waterballz) er gennemsigtige bolde af slidstærk plastik, der gør det muligt at lade mennesker gå rundt inde i boldene – både på land og i vand. Ved denne oplevelse bliver barnet og ledsageren lukket inde i hver jeres lufttætte bold, der herefter lukkes forsvarligt med en vandtæt lynlås og pustes op med almindelig luft, inden I bliver sat ud i vandet. Denne oplevelse er for to personer, og foregår i runde bolde, der er to meter i diameter, hvilket giver jer god plads til diverse krumspring og udfoldelser i bolden.

Pris: 399 kr – Køb oplevelsesgaven her

2216184

JUST EAT Gavekort

Et gavekort er altid en god gaveide til børn, så de selv kan bestemme, hvornår de vil have fastfood. JUST EAT gavekortet kan bruges af alle fra ung til gammel, og til et valgfrit spisested på Just Eats hjemmeside.

Pris: 200 kr – Køb gavekort her

helicopter_wallpaper

Helikoptertur for børn

At flyve helikopter er en helt fantastisk oplevelse for børn. Lyden af propellen blandet med den betagende panoramaudsigt giver en uforglemmelig oplevelse.

Bliv løftet op og se det hele ovenfra på en smuk 10-12 minutters helikoptertur over Danmark. Giv dit barn mulighed for det smukke landskab med marker, veje og byer under sig og mød himlen helt tæt på – I sandhed en opløftende oplevelse!

Pris: 699 kr – Køb oplevelsesgaven her

floedebollekursus-social-foodies-5

Flødebollekursus for børn

Lær at lave lækre flødeboller, når Social Foodies inviterer indenfor til et hyggeligt flødebollekursus for børn. Kurset indeholder alt hvad man skal bruge i køkkenet, og når man er færdig, får man selvfølgelig lov til at tage flødebollerne med hjem, så de kan deles med hele familie, eller spise dem alle sammen selv. Stemningen til kurset er hyggelig, der egner sig godt til børn helt ned fra 9-års alderen.

Pris: 299 kr – Køb oplevelsesgaven her

tur-i-ferrari-4

En passagertur i en Ferrari 360 Spider

Kender du et barn som vil elske at være passager i en super lækker Ferrari 360 Spider? Her er oplevelsesgaven til børn, som får for at sidde som passager i en dansk indregistreret Ferrari 360 Spider, der har en topfart på 315 km/t og som klarer 0-100 km/t på 4 sekunder.

Turen foregår på landeveje og motorvej omkring Aarhus eller København, med en erfaren chauffør af sportsbiler. En meget populær oplevelsesgave til børn!

Pris: 849 kr – Køb oplevelsesgaven her

gokart-dropin-4

Gokart – Oplevelsesgave til børn

Få en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse på Europas største indendørs gokart bane, med en længde på 1000m. Racehall (Aarhus) har bl.a. huset VM i Gokart 2013.

Pris: 120 kr – Køb oplevelsesgaven her

windsurfing-westwind-7

Windsurfing – Cold Hawaii

Windsurfing er en fed udendørs oplevelse. Kender du et barn som er glad for action, vand og uforglemmelige oplevelser, så skal barnet uden tvivl en tur til Klitmøller, også kendt som Cold Hawaii, hvor bølger og vejr næsten altid er skræddersyet til en fed dag på vandet.

Dette er den perfekte oplevelse til barnet, som gerne vil stifte bekendtskab med sporten, men selvfølgelig også oplagt, som en udfordrende oplevelsesgave til ham eller hende, det trænger til et uforglemmeligt minde.

Pris: 375 kr – Køb Windsurfing her

2259003

Biograf tur Gavekort

Et gavekort til en biograftur er altid en gave som skaber glæde. Biograftur gavekortet kan bruges af alle, og inkluderer 2 biobilletter, 2 x 2,5 l popcorn og 2 valgfrie drikkevarer

Pris: 289 kr – Køb gavekort her

rundvisning-i-faengslet-2

Oplevelsesgave til børn – En tur i fængslet

At komme i fængsel er ikke noget der lyder særligt hyggeligt for de fleste børn, men hvis “rammerne” er rigtige, så kan en tur i fængslet godt være en sjov oplevelsesgave til børn. Oplevelsesgaven byder på en spændende rundtur i Fængselsmuseet, når det gamle Horsens Statsfængsel inviterer jer ind bag murene i de historiske bygninger.

Få et unikt indblik i fængselslivet gennem 153 år set fra både den indsattes og den ansattes synsvinkel. På turen rundt i museet ser du bl.a. celler, sygeafdeling, isolationsafdelingen, rockergangen, skolestuen og den gamle fængselskirke. Desuden vil der undervejs blive lagt vægt på nogle af de allermest kendte fangers historier og flugtforsøg.

Pris: 149 kr – Køb oplevelsen her


Fandt du ikke den rigtige gave til dine ansatte?

Måske indeholdte vores liste ikke noget du synes passede som oplevelsesgave til dit barn . For at finde den perfekte gave bør du derfor gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener er barnet vil være mest glad for at få i julegave.

  • Gavekort: Et gavekort er altid en gave som skaber glæde for både ham og hende. Smartbox tilbyder en lang række gavekort, som er perfekte som gave. Se Smartbox gavekort her.
  • En fjollet ting: Hvis gaven til barnet skal være fjollet og sjov, så vrimler nettet med sjove gaver til børn. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff og Random shop
  • Legetøj: Legetøj er altid en oplagt gave til børn. Vi anbefaler webshoppende TheFairytaleCompanyEurotoys og Leg & hobby

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: