20+ gaveideer: Oplevelsesgaver til børn

Oplevelsesgaver til børn er årets store gavehit.

Oplevelsesgaver er i de seneste år været populære gaver voksne, men nu er der altså også kommer mere fokus på oplevelsesgaver til børn.

Når man køber oplevelsesgaver til børn er det naturligvis vigtig at tænke på, hvad barnet vil blive glad for at opleve og interessere sig for.

Oplevelserne til børn kan være alt fra en hyggedag, hvor man lærer at lave mad, til en action fyldt dag i en sej bil eller som detektiv.

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 20/9 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Den bedste oplevelsesgave til børn

Er det et barn med ild i rumpen, kan en køretur i en fed bil eller en dag som dyrepasser, være en oplagt oplevelsesgave til barnet.

Er barnet et mere stille og roligt barn, så er det måske en god ide at give en oplevelse som de kan nyde sammen med andre. Det kan f.eks være et bagekursus eller at sove med hajer, som er gode og hyggelig fælles oplevelsesgaver til børn.

Her er 20 fede oplevelsesgaver til børn:
Se flere oplevelsesgaver til børn i listen ↓
oplevelser, opelveses gaver, oplevelses julegaver, opleveser til ham, oplevelser til hende
Giv Èt gavekort til over 100 oplevelser

Er du usikker på hvilken oplevelsesgave dit barn eller barnebarn vil blive glad for, kan du købe et åbent oplevelsesgavekort til dem.

Detglemmerdualdrig.dk køber du oplevelsesgavekort, som efterfølgende kan bruges til over 100 forskellige unikke oplevelser fra deres hjemmeside. Fordelen ved at give et gavekort er blandt andet at du selv bestemmer hvilket beløb det åbne gavekort skal være på.

Bestil et åbent oplevelsesgavekort her!
oplevelsesgaver for børn, oplevelser for børn, børne oplevelser, gaver til børn, unikke oplevelser for børn, oplevelsesgaver, anderledes julegaver, personlige julegaver, julegaver til børn
Dyrepasser for en dag hos Skærup Zoo

Der er nok at se til for dyrepasseren, når alle dyrene i Skærup Zoo skal have mad og du kan blive dyrepasseren hjælper for en dag I Skærup Zoo lever der mere end 100 forskellige dyrearter, der alle skal have mad. Når dyrene er blevet fodret, og de trækker sig tilbage for at slå mave, er det tid til rengøring i staldene, så dyrene kan sove i en ren seng om aftenen efter at være blevet beundret af gæsterne en hel dag. Denne oplevelsesgave for børn kan købe måde som halvdag (08.00-12.00) eller hel dag (08.00-16.00).

Pris: 600 kr. – Køb oplevelsesgaven til barnet her

oplevelser for børn, oplevelsesgaver for børn, gaver til børn, anderledes julegaver til børn, anderledes julegave til pige, anderledes julegave til drenge
Mordmysteriet ved Christiansborg

I står på Slotsholmen, åbner konvolutten og tager mordgåden ud. Her kan I læse jer til at et bestialsk mord er begået. Forsøge at opklare hvem der er den skyldige. I bliver guidet rundt på slotsholmen i historisk omgivelser samtidig med I løser gåder og opgaver. Til slut skal I samle trådene og forhåbentlig fange morderen… før det er for sent.

Dette er en sjov familie oplevelse, som større børn og forældre kan deltage i.

Pris: 299 kr. – Køb oplevelsesgaven her

bagekursus-for-boern-og-voksne-1
Bagekursus for børn og voksne

Populært bagekursus med Karoline Trier, vinder af Masterchef 2016

Gå på opdagelse i forskellige mel- og korntyper, mens du og dit barn også lærer om surdej, brød og kager.

Karoline Trier, der er kendt fra Masterchef 2016, vil dele ud af sin viden, og sørge for at kurset bliver hyggeligt og lærerigt, hvor alle kan være med.

Barnet får lov til at gøre det hele fra bunden, så man virkelig har føling med, hvordan man laver opskrifterne og selv kan bruge dem derhjemme efterfølgende. Til sidst smager I sammen på dagens bagværk. En af super oplevelses gaver til børn og børnebørn.

Pris: 990 kr – Gå til shop

hverdagsmad-for-boern-og-voksne-1, Oplevelser for børn, de bedste oplevelser for børn, oplevelsesgaver til børn
Hverdagsmad for børn og voksne

Populært madkursus med Karoline Trier, vinder af Masterchef 2016

Få et barn med i køkkenet – både derhjemme, men også på dette hyggelige madkursus, hvor du og et barn får inspiration til hverdagen og gode redskaber til, hvordan barnet kan deltage i den daglige madlavning.

Karoline Trier, kendt fra Masterchef 2016, underviser jer i, hvordan sunde og nemme retter kan blive en del af jeres hverdag, og lærer jer at lave retter, der kan tilberedes på mindre end en time.

På kurset vil i lave 3 forskellige retter, som I i fællesskab spiser til sidst. Denne oplevelse giver både en hyggelig eftermiddag sammen med børnene, men også en oplevelse, hvor barnet rent faktisk kan bruge det i hverdagen bagefter.

Pris: 495 kr – Gå til shop

sov-i-kattegatcenteret-oplevelse
Zzzzov med hajerne i kattegat centeret

Giv barnet en oplevelsesgave hun/han aldrig glemmer igen! Overnat hos hajerne i Kattegatcentret sammen med familien!

Til “Zzzzov med hajerne for familier” i Kattegat centret får familien en fælles og meget lærerig oplevelse: I hører om hajernes liv, dissekerer blæksprutter, der bruges som foder til de store, tropiske hajer, og I håndfodrer andre hajer og dyr i udstillingen. Og så sover I selvfølgelig lige under eller ved siden af de store hajer! Oplevelsen er for hele familien, men er tilrettelagt for børn fra 5-års alderen og opefter.

Pris: 475 kr – Køb oplevelsen her

wallpaper_fly_high
Fly High i Ledreborg Slotspark

Svæv mellem trætoppene i op til 40 meters højde og oplev Ledreborg Slotspark fra fugleperspektiv!

Fly High er Nordeuropas største svævebanepark med 1,7 km svæv. Ved ankomsten får I sikkerhedsbriefing og bliver iført klatresele og hjelm. Herefter skal testbanen gennemføres – og når I har fået GO fra instruktørerne er det tid til at se det hele lidt fra oven.

Hele familien kan være med, da der er 3 forskellige baner: Børnebanen Tuff Tom er for børn fra 5 år, Little John er for børn fra 10 år og Big B er for de modigste (fra 14 år og opefter). Alle baner er udstyret med bremser, så man selv bestemmer hvor hurtigt man svæver. En af årets udendørs oplevelser for hele familien.

Pris: 199 kr – Køb oplevelser til børn her

bodyflight_wallpaper_1_2, Oplevelsesgaver, bodyflight i vindtunnel, flyv i tunnel, fly i tunnel oplevelse, oplevelsesgaver til børn, børne oplevelser, oplevelser til børn i julegave, anderledes julegaver til børn, de bedste julegaver til børn
Bodyflight i vindtunnel

Har dit barn nogensinde drømt om at flyve? De fleste kender fornemmelsen af at kunne svæve i en drøm, for så at vågne og ærgre sig over, at det bare var noget de drømte. Nu kan barnets drøm blive til virkelighed. Prøv ægte bodyflight i Danmarks første og eneste vindtunnel!

Pris: 445 kr – Køb oplevelsesgaven her

oplevelsesgaver for børn, oplevelser for børn, børne oplevelser, gaver til børn, unikke oplevelser for børn, oplevelsesgaver, anderledes julegaver, personlige julegaver, julegaver til børn, bondegårdstur for børn, bondegårdstur,
Bondegårdstur for børnefamilier

Smidstrup Farmen er det perfekte sted for børnefamilien at være sammen. Her kan forældre slappe af og nyde Nordsjællands smukke natur, mens ungerne underholdes af de mange dyr og livet på bondegården. Man kan indånde den friske landlige luft og være sammen med familien. Der er heste, æsler, ponyer, grise, får, kaniner, marsvin, høns, gæs, ænder, hunde og katte – og alle dyrene er tamme, så børnene (og også de voksne) virkelig kan være i tæt kontakt med dyrene.

Besøget på gården varer en dags tid. Besøget omfatter rundvisning på gården, kørsel i traktor og ponyridning for børnene. Madpakker kan naturligvis medbringes.De voksne kan nyde det afslappende og idylliske landliv, mens børnene boltrer sig i gårdens dejlige have og fodrer grise, kører i traktor, rider på ponyer og oplever livet på en rigtig bondegård med dyr.

Det er også muligt at tage på en lille bondegårdsferie henover weekenden fra fredag til søndag. Her kommer I til at bo i et dejligt moderniseret anneks med eget køkken og bad og god plads til en familie på 2 voksne og 2 børn. Glæd jer til en dejlig dag i den skønne nordsjællandske natur. Her venter både børn og forældre en pragtfuld oplevelse!

Pris: 300 kr – Køb oplevelsesgaven her

funballz_laer_at_gaa_paa_vandet_1050x650, oplevelsesgaver til børn, børne oplevelser, oplevelser til børn i julegave, anderledes julegaver til børn, de bedste julegaver til børn
Funballz – Gå på vandet

Funballz (også kaldet waterballz) er gennemsigtige bolde af slidstærk plastik, der gør det muligt at lade børn og voksne gå rundt inde i boldene – både på land og i vand.

Denne oplevelse giver barnet og ledsageren mulighed for at komme ind i hver sin lufttætte bold. Bolden lukkes forsvarligt med en vandtæt lynlås og pustes op med almindelig luft, inden I bliver sat ud i vandet. 

Denne oplevelse er for to personer, og foregår i runde bolde, der er to meter i diameter, hvilket giver jer god plads til diverse krumspring og udfoldelser i bolden.

Pris: 399 kr – Køb oplevelsesgaven her

helicopter_wallpaper, oplevelsesgaver til børn, børne oplevelser, oplevelser til børn i julegave, anderledes julegaver til børn, de bedste julegaver til børn, flyv helikopter, helikop
Helikoptertur for børn

At flyve helikopter er en helt fantastisk oplevelse for børn. Lyden af propellen blandet med den betagende panoramaudsigt giver en uforglemmelig oplevelse.

Flyv op og se alt ovenfra på en smuk 10-12 minutters helikoptertur over Danmark. Giv dit barn mulighed for det smukke landskab med marker, veje og byer under sig og mød himlen helt tæt på – I sandhed en opløftende oplevelse!

Pris: 699 kr – Køb oplevelsesgaven her

tur-i-ferrari-4, kør i ferrari, børn der køre i ferrari, oplevelsesgaver til børn, børne oplevelser, oplevelser til børn i julegave, anderledes julegaver til børn, de bedste julegaver til børn, køretur i ferrari, oplevelsesgaver kør i ferrari,
En passagertur i en Ferrari 360 Spider

Kender du et barn som vil elske at være passager i en super lækker Ferrari 360 Spider? Her er oplevelsesgaven til børn, som får for at sidde som passager i en dansk indregistreret Ferrari 360 Spider, der har en topfart på 315 km/t og som klarer 0-100 km/t på 4 sekunder.

Turen foregår på landeveje og motorvej omkring Aarhus eller København, med en erfaren chauffør af sportsbiler. En meget populær oplevelsesgave til børn!

Pris: 895 kr – Køb oplevelsesgaven her

gokart-dropin-4, oplevelsesgaver til børn go kart, børne oplevelser med hurtige biler, oplevelser til børn i julegave, gokart oplevelsesgave, anderledes julegaver til børn, de bedste julegaver til børn
Gokart – Oplevelsesgave til børn

Få en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse på Europas største indendørs gokart bane, med en længde på 1000m. Racehall (Århus) har bl.a. huset VM i Gokart 2013.

Pris: 125 kr – Køb oplevelsesgaven her

windsurfing-westwind-7
Windsurfing – Cold Hawaii

Windsurfing er en fed udendørs oplevelse. Kender du et barn som er glad for action, vand og uforglemmelige oplevelser, så skal barnet uden tvivl en tur til Klitmøller, også kendt som Cold Hawaii, hvor bølger og vejr næsten altid er skræddersyet til en fed dag på vandet.

Dette er den perfekte oplevelse til barnet, som gerne vil stifte bekendtskab med sporten, men selvfølgelig også oplagt, som en udfordrende oplevelsesgave til ham eller hende, det trænger til et uforglemmeligt minde.

Pris: 375 kr – Køb Windsurfing her

2259003
Biograf tur Gavekort

Et gavekort til en biograftur er altid en gave som skaber glæde. Biograftur gavekortet kan bruges af alle, og inkluderer 2 biobilletter, 2 x 2,5 l popcorn og 2 valgfrie drikkevarer.

Pris: 299 kr – Køb gavekort her


Fandt du ikke den rigtige oplevelsesgave til børn?

Måske indeholdte vores liste ikke det, du synes var den helt rigtige oplevelsesgave til dit barn eller barnebarn. For at finde den perfekte gave bør du derfor gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener er barnet vil være mest glad for at få i julegave.

  • Gavekort: Et gavekort er altid en gave som skaber glæde for både ham og hende. Sendentanke.dk tilbyder en lang række gavekort, som er perfekte som gave. Se Sendentanke.dks gavekort her.
  • En fjollet ting: Hvis gaven til barnet skal være fjollet og sjov, så vrimler nettet med sjove gaver til børn. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff.
  • Legetøj: Legetøj er altid en oplagt gave til børn. Vi anbefaler webshoppende TheFairytaleCompany og Eurotoys.
julespil, ventetid til julen, jule ventetid
Derfor skal du give dit barn en oplevelsesgave

Det er de færreste børn som mangler mere legetøj og materialisme i hverdagen. Oplevelser er derfor en skøn gave, da oplevelser er uforglemmelige, lærerige og sjove for både store og små.

Oplevelsesgaver er en fantastisk gave, som kan gives til børn i alle aldersgrupper en unik oplevelse. Der findes oplevelser indenfor alle områder til børn.

Oplevelsesgavekort er gaver, der bliver husket – det er vi slet ikke i tvivl om. Skab uforglemmelige minder med dine børn som de vil huske resten af livet.

Mangler du flere gaveideer?

10 klassiske børnebøger

Økologiske morgenkåber til børn (1-2 år)

Disneys klassikere – Disney film som gave

%d bloggers like this: