10+ Gaver med Gurli Gris

Gurli Gris har stjålet mange børns hjerter.

Derfor er gaver med Gurli Gris også utrolig populære til jul og fødselsdage eller når barnet skal forkæles.

I denne oversigt giver vi dig mere end 10 gaver med Gurli Gris og hendes familie og venner.

Læs også >> Gaver med Frost og Frost 2 (Disney Frozen)

Note: Artiklen om gaver med Gurli Gris er sidst opdateret D. 22/06 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Gaver med Gurli Gris

Gurli gris bamse, bamse med Gurli gris, bamser til nyfødte, unisex bamser

Gurli gris bamse

Sød Gurli Gris bamse som måler ca. 30 cm. Bamsen er perfekt til at kramme, sove med eller bare til leg!

Pris: 149 kr – Køb Gurli Gris bamsen her

Bamse med Gurli Gris, Gurli Gris bamse, bamse med Gurli Gris, Gurlig Gris bamse med enhjørning, plysdyr til små piger, grise bamse, julegaver til 2 årige

Gurli Gris Bamse med enhjørning

Utrolig blød bamse i plys med din favorit Gurli Gris figur, pyntet med stjerner og med en enhjørning i hånden. Den måler 30 cm i højden.

Pris: 199,95 kr – Køb Gurli Gris bamsen her

Gurli Gris natlampe, lampe med Gurli Gris, Gaver med Gurli gris, Gurli gris lamper, gaver til børn og børnebørn

Gurli Gris natlampe

Den perfekte Gurli Gris natlampe til babyer og børn. Den fungere som en 2 i 1, der både er en natlampe og lommelygte. Når den står på bordet er den en natlampe. For at aktivere lommelygten, skal du blot tage den op også tænder den. Praktisk for forældre, der ikke ønsker at tænde lyset når babyen sover.

Pris: 122 kr – Køb Gurli Gris natlampen her

Gurli gris håndklæde, håndklæde med Gurli gris, Gurli gris gave, gave med Gurli Gris

Gurli Gris Håndklæde

Et super sødt Gurli Gris Håndklæde. Måler 70×140 cm. Perfekt gave til små piger, som fylder 2 år og som elsker Gurli Gris.

Pris: 99,95 kr – Gå til shop

gurli gris, gurli gris puslespil, puslespil med gurli gris, gave til 2 årige, gaver med gurli gris

Gurli Gris Træ Puslespil 2×9

Træn barnet finmotorik med 2 Gurli gris puslespil, samlet i en fin æske. Pulsespil er altid gode gaver til piger og drenge, som elsker Gurli Gris

Pris: 99 kr – Se Gurli gris puslespillet her

Vendespil med Gurli Gris, Gurli gris vendespil, spil med Gurli gris, memory spil til børn, vendespil til børn, julegaver til små børn,

Vendespil med Gurli Gris

Et super fint vendespil med 36 brikker, som alle sammen er forbundet til Gurli Gris fantastiske verden. Denne gave med Gurli Gris er både brugbar og med til at udvikle barnet hukommelse.

Pris: 99,95 kr – Se Gurli gris vendespillet her

Gurli Gris Skolebus i Træ, Gurli Gris legetøj, Gurli gris bus, gaver med Gurli Gris, Gurli gris gaver

Gurli Gris Skolebus i Træ

Gurli Gris trælegetøj er lavet af kvalitets, holdbart og bæredygtigt træ med iøjnefaldende farver og design. Denne Gurli gris skolebus er den perfekte gave til små Gurli-fans. Designet sigter mod at stimulere et barns fantasi under leg.

Pris: 279 kr – Køb Gurli Gris skolebussen her

gurli gris hoppebold, hoppebold, hoppebold med gurli gris

Gurli Gris Hoppebold 50 cm

Hope rundt i mudderet med denne Gurli Gris hoppebold. Det børnevenlige håndtag gør det nemt at hoppe rundt. Hjælper med udvikling af motorik og balance.

Pris: 99,95 kr – Se Gurli gris hoppebold her

Gurli Gris telt, julegaver til små piger, julegaver til 3 årige, julegaver til 2 årige piger, popup telt til piger, gaver med Gurli Gris, Gurli gris pop up telt, Gurli Gris legetelt

Gurli Gris legetelt

Flot legetelt med Gurli Gris og hendes venner, som spiller musik og har det sjovt. Teltet har en dør som kan åbnes og lukkes ved at rulle stoffet op. Produktmål: 75x75x90 cm.

Pris: 199,95 kr – Køb Gurli Gris legeteltet her


Fandt du ikke den rigtige gave? Så få mere inspiration her:

Disney lamper, prinsesse lamper til børneværelset, Lampe med Disney prinsesserne, natlamper til børn, børne natlamper, søde natlamper til børn, børne lamper, natlamper med musik, natlamper til børneværelset, moderne natlamper, moderne natlamper til børneværelset, lamper til børneværelset

Disney Prinsesse natlampe

Super sød Disney Prinsesse natlampe, som også fungere som en lommelygte. Lygten aktiveres let ved bevægelse. Sættes lygten på bordet vil lyset fordele sig som en lampe, og let fade ud efter 2 min.

Pris: 99,00 kr – Køb den her

Frost julegaver, gaver med Frost 2, bord og stolesæt med Frost, Bord og stolesæt med Anna og Elsa, julegaver til små piger, julegaver til 3 årige, julegaver til 2 årige piger

Frost 2 Bord og Stole sæt

Sjovt og funktionelt børnebord med to stole med motiv af Disney Frost 2 filmen. Anna er på den ene stol og Elsa er på den anden stol, så der kan vælges mellem hvem man helst vil sidde ved. På bordet står skriften: Prepare for Adventure (oversat: Hver klar til eventyr).

Det er den perfekte størrelse til småbørn og deres forskellige aktiviteter som tegning, maling og alt andet, da bordet nemt kan tørres af med en fugtig klud. Bord og stole er nemme at montere med den vedlagte instruktioner. Produktmål: 50x50x44 cm.

Pris: 499,00 kr – Gå til shop

9788711513941

Peter Pedal bøger

Når man er barn, og ikke selv har lært at læse, så er en god bog til oplæsning en af de bedste ting i verden. Peter Pedal bøgerne har været populære i flere generationer.  Peter Pedal er en abe og hans ejer/bedste ven er “manden med den gule hat”. Igennem årene har Peter Pedal været hovedpersonen i en række billedbøger af det tyske kunstnerpar H. A. Rey og Margaret Rey. Bogen

De allerbedste historier med Peter Pedal indeholder 12 klassiske historier: Peter Pedal og fødselsdagsfesten, Peter Pedal besøger en chokoladefabrik, Peter Pedal i legetøjsbutikken, Peter Pedal bager pizza, Peter Pedal hos tandlægen, Peter Pedal besøger en brandstation, Peter Pedals første skoledag, Peter Pedal bager pandekager, Peter Pedal opdager en dinosaur, Peter Pedal besøger en boghandel, Peter Pedal på telttur, Glædelig jul, Peter Pedal!

Pris: 149,95 kr – Køb bogen her

Elsa dukke

Lad fantasien flyve når denne Elsa dukke gives i gave. Mange timers leg kan skabes med denne smukt designet dukke. Dukken er i et sæt med 3 snefnug og 1 skumfidusen-figur.Produktmål: 32 x 23 x 8 cm.

Pris: 299,95 kr – Gå til shop

pippi-langstroempe-kaephest

Pippi langstrømpe Kæphest

En flot og farverig kæphest, designet så den ligner Pippi Langstrømpe her. Kæphesten er 75 cm lang.

Pris: 199,95 kr – Gå til shop