10+ mest populære parfumer til kvinder i 2019

Parfumerne er en populær julegave til både ham og hende.

Vi har været igennem årets top 10 mest populære lister med parfumer over hele internettet, og samlet denne liste, med de mest populære parfumer i 2019.

Hvilken som helst af disse parfumer vil med garanti være et stort julegave hit både blandt piger og kvinder i alle aldre.

lady-million-parfume

Paco Rabanne, Lady Million

Lady Million til kvinder fra Paco Robannes populære Million parfume serie. Lady Million er en ultra feminin blomsterduft til den frygtløse, livlige og helt igennem uimodståelige kvinde. Duften er hurtigt blevet populær fra det franske modehus Paco Rabanne, der har været en stor trendsetter siden 1966. Lady Million beriger dig med skønne duftnoter af hindbær, neroli, citron, lettte blomsternoter, gardenia, arabisk jasmin og patchouli samt honning og rav.

Flakonen til Lady Million forestiller en diamant mens udgaven 1 Million til mænd er udformet som en guldbar, begge siganalerer glamour og eksklusivitet. Smukt og stilfuldt design der pynter på en hver hylde.  Duften henvender sig især til kvinder mellem 15 – 40 år.

Pris: 399 kr. – Gå til shop

 

nd.92

Yves Saint Laurent – Cinema

Yves Saint Laurent præsenterede første gang Cinema i 1994. I dag er parfumen stadig en stor kvinde farvorit.

Duftnoterne i Cinema Eau de Parum er bløde delikate noter af både frugt og blomster, klementine, pæon, jasmin, enebærb,omster, træagtige noter og hvid sensul musk. Størrelse: 50 ml

Pris: 507 kr. – Bestil den her

gucci-bamboo-til-hende-parfume

Gucci Bamboo

Gucci Bamboo afspejler Gucci-kvindens forskellige sider: hendes kvindelighed, selvtillid, viden og styrke. Blød og intens på samme tid. Træagtige og varme noter giver genlyd i duftens hjerte og base.

Duften har naturlige, varme og sensuelle duftnoter, berusende vanilje, amber, træagtige noter mikset med florale pift af feminin orange blomst Casablanca Lily og delikat ylang ylang. Design og flakon er stilren og luksuriøs

Pris: 399 kr. – Gå til shop

Skærmbillede 2015-11-25 kl. 10.32.30MARC JACOBS Daisy Dream

En af de smukkeste parfumer, må uden tvivl den nye duft fra Marc JacobsDaisy Dream

Duften er dejlig frugt-agtig. Brombær og pære gør duften både frisk, let og sød, men uden at den er kvalmende. Parfumen er perfekt til den feminine kvinde, som går op i mode og stil. Størrelse: 50 ml

Pris: 399 kr. – Gå til shop

populaere-parfumer-2016

Lancome – Miracle

Miracle er en duft fuld af energi og livsglæde. En duft, der afspejler skønhed og ønsket om altid at opleve livets små miracler – i dag og alle dage, igen og igen. Miracle er en frugtig blomsterduft med magnolie og jasmin.

Mens den søde duft altid vil være duftens signatur, har de denne gang fået selskab af dufte af hasselnød, der tilfører en sprødhed, som fremhæver blomsternes grønne facetter, som giver duften et energisk og optimistisk udtryk.

Pris: 549 kr. – Gå til shop

chanelno5

Chanel – Chanel No. 5

Chanel No 5 er den første duft lanceret af modeskaber Gabrielle “Coco” Chanel og den er blevet beskrevet som “verdens mest legendariske duft”.

Den har en blid blomsterduft med en blanding af moderne blomster med ylang-ylang, rav, iris, patchouli, neroli, jasmin og rose Størrelse: 50 ml

Pris: 560 kr. – Gå til shop

parfumer-til-kvinder-2017

La Vie est Belle betyder “Livet er Smukt”  – en hyldest til livet. La Vie est Belle repræsenterer det smukke i at formå, at sætte sig ud over materielle goder. Det er friheden til at vælge sin egen vej, følge sit hjerte, og ikke lade nogen eller noget diktere, hvordan man skal leve sit liv.

La Vie est belle fra Lancóme, er ikke bygget af en traditionel duft, men består af bare 63 dyrebare ingredienser, hvorimod de fleste i dag består af over 200 ingredienser. Specielt Iris blomsten er dominerende i denne duft dem flotte parfume men indeholder også Sambac jasmin og appelsinblomst.

Pris: 399 kr. – Gå til shop

Skærmbillede 2015-11-25 kl. 10.46.52

Elizabeth Arden Untold

Parfume nyheden 2015 fra Elizabeth hed Untold og er med tiden blevet en kæmpe succes.

Den har noter af pink peber, bergamot, pære og cassis, midterste noter er egyptiske jasmin og gardenia, base og noter af patchoulir. Størrelse: 100 ml

Pris: 299 kr – Gå til shop

calvin_klein_endless_euphoria_edp_billigparfume__77708

Calvin Klein – Endless Euphoria

Endless Euphoria et nyt kapitel til Euphoria serien, fra den originale klassiske orientalske blomster duft til kvinder, til et moderne blomstret frugtagtig duft.

Endless euphoria Calvin Klein er en forfriskende let og strålende fortolkning af den ikoniske Euphoria duft, tranformeret til en solfyldt drøm af kirsebærblomster og let sensualitet. Endless Euphoria er en forfriskende og blid duft, der åbner med et blidt strejf af Cherry Blossom efterfulgt af  mandarin og bergamot. Blid fint rosablomst, lilla og elegant viol sammen med en meget fængslende bambus. Sandeltræ og blid moskus, som bringer tankerne til varmer sommerdage.

Pris: 306 kr – Gå til shop

armani_acqua_di_gioia_50_ml_edt_billigparfumedk__69885

Giorgio Armani – Acqua Di Gioia

Acqua Di Gioia Eau de Toilette er en blomstrende, blid og delikat duft. Duften tilhører blomster-/citrusfamilien og er inspireret af naturen. Acqua di Gioia Eau de Toilette er frisk og feminin med topnoter af citron og et hjerte af jasmin og pæon, hvilket giver en sublim og elegant sanseoplevelse. Acqua Di Gioia er en sand fornemmelse af friske feminine noter, der vækker en glædelig energi og vækker minder om den første  sommerdag på året.

Duftens består bl.a. af brunt sukker, hvilket forsøder det feminine og blomstrende hjerte og det første friske duftindtryk af citrus.

Pris: 431 kr – Gå til shop

armani_si_edp_billigparfumedk__83047

Giorgio Armani – Armani Sí

Armani Si til kvinder blev lancerer af modehuset Armani i 2014 og er fortsat en stor parfume succes.

Sì Eau de Parfum er en feminin duft til den moderne kvinde med en elegant, sofistikeret duft som har et moderne, sødt og feminint touch. Sì-kvinden er fri og ved, hvordan livet leves fuldt ud. Hun repræsenterer den rolige styrke af kvindelighed, og udstråler en blanding af mystik og følelser. Hendes styrke er hendes dristighed og mod til at sige Sì!

Pris: 995 kr – Gå til shop32d52a86949743c48830747b50f91398Calvin Klein Reveal

Calvin Kleins nye duft Reveal blev lanceret i september i 2015, og er stadig en populær dame duft.

Den har en let og vandig duft med søde, orientalske undertoner af salt, cashmere og musk. Størrelse: 100 ml

Pris: 425 kr. – Bestil den her

 

gucci_by_gucci_edt__26905GUCCI – GUCCI by GUCCI

Gucci by Gucci parfumen til kvinder, en duft der afspejler Guccis legendarisk arv og har en tidløshed skønhed, duften af moderne femininitet.

Den er en meget, meget mild blomsteragtig duft med noter af fresia og sarte, bulgarske roser. Størrelse: 50 ml

Pris: 383 kr. – Bestil den her


Gem

Gem

%d bloggers like this: